|
نقدي بر پرس تي.وي
|
|
۱۱:۳۱, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام او سلام بر همه دوستان مطلبيه كه چند وقتيه ذهنمو مشغول كرده.شبكه پرس.تي.وي كه يك شبكه ايراني هست، از نظر سانسور خيلي ضعيفه.البته گويا اين عدم سانسور ناشي از ضعف نيست و ناشي از خواست خودشونه.پدر من علاقه به اخبار خارجي داره و خيلي وقتا كه من از كنار تلويزيون رد ميشم ميبينم داره زنهايي با لباس هاي نامناسب نشون ميده.جالبه كه توي فيلماي شبكه هاي ديگه از آستين فرد هم نميگذرن اما تو اين شبكه آستين تا مرز ركابي شدن پيش ميره!همين امروز يه صحنه نشون داد كه پدرم هم بلافاصله كانالو عوض كرد. اين هم از وضع مجرياشون! ![]()
به نظر شما اين شبكه واقعا اسلاميه؟من نظرم اينه كه يه كمپين اعتراض به صدا و سيما براي اين شبكه ايجاد كنيم.ما كه ميايم پوشش بي.بي.سي فارسي و اينها رو نقد ميكنيم، آيا خودمون رعايت ميكنيم؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۳, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۹/دی/۹۰ ۱۳:۵۳)دیدگاه نوین نوشته است: این شبکه برای خانم های مسلمان و غیر مسلمان تفاوت میگذاره . خانم های مسلمان باید حجاب کاملشون رو حفظ کنند ولی غیر مسلمان ها می تونند به یک حداقلی رعایت کنند ( مثل بد حجاب های خودمون ) . ببخشید من نفهمیدم یعنی بین مسلمونو غیر مسلمون نباید تفاوتی باشه؟ |
|||
|
۱۵:۵۸, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۹/دی/۹۰ ۱۲:۲۵)اکبر.ع نوشته است:(۲۹/دی/۹۰ ۱۲:۲۲)Gryffen نوشته است: درودمانتو که نفرمایید شبیه بلوزه... والا اگه ادم با این عکس شهوت برش داره ، مشکل از خودشه نه از این عکس. دوباره بگم که اگه با این وضع برید توی خیابون باید با امبولانس برتون گردونن. بخدا قصد مخالفت و توهین ندارم. ولی یکم با دید بازتر به قضیه نگاه کنید. همین یه شبکه که زیر نظر نظام ایرانه ، حال تمام شبکه های خارجی از جمله BBC CNN و . . . گرفته. |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
الان که -لا اقل تا اونجایی که من دیدم- تمام مجری های غیر مسلمونشون از همین حجاب در پیت های بعضی خانمای ایرانی دارند. تازه گاهی وقتا بهترشو
|
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
پرس tv یک شبکه حرفه ای خبر هست برای سراسر دنیا که دکترین ایران رو با همون ادبیات رسانه های بزرگ به مردم دنیا اعلام میکنه.
یکی از بهترین شبکه های ما هم هست . من خیلی وقت ها پرس tv رو نگاه می کنم. |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من گفتم شهوت برانگيزه؟من گفتم مقدمه ايه براي مراحل بدتر.يه سوال:بدحجابي يهويي اومد تو جامعه؟نه آقا!من يادمه!طرف خيلي بدحجاب بودش، مانتويي پوشيده بود اونم بلند و گشاد.چنتا فيلم قديمي ببيني دستت مياد.بعد چي شد؟كم كم هم مانتو هه آب رفت و كوتاه و تنگ شد و كم كم از يه به اصطلاح "فوكول" شروع شد و الان من موندم اسم اون يه تيكه روسري كه روسرشونه چي بايد گذاشت نه اون مو!بعد هم كه انواع لباس جديد اومد... يهويي بود؟نه ديگه، كم كم بود!الان همين خانوم با يقه باز اومده تلويزيون، ميگين غير مسلمونه، اولا از كجا ميدونين اينو؟ثانيا بعدا دو تا مسلمون توشون بياد بدحجاب شما ميفهمين مسلمونه يا نه؟از كجاشون ميفهمين دقيقا مسلمونه يا نه؟؟؟؟؟؟؟
![]() ![]() ![]() من فقط بحثم مجرياش نيست.آقا ميخواي يدونه عكس مشابه چيزي كه تو همين شبكه ديدم بذارم براتون تا مسئول سايت اخطار بده و حذفش كنه؟اگه از من بپرسن تو كدوم شبكه بازوي يه زن خارجي رو ديدي، ميگم پرس.تي.وي. اگه بپرسن تو كدوم شبكه اونقدر تيشرت زنه تنگ بود كه همه جاش زده بود بيرون، ميگم پرس.تي.وي! نميدونم جواب شما چيه، شايد ماهواره داشته باشين اسم يه شبكه ديگه رو ببرين!!! |
|||
|
|
۰:۴۶, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
راست ميگن، من بد ترشم ديدم!!
قابل گفتن نيست... دليلشونو نمي دونم ، اما يه مقدار سانسور واقعا لازمه.... |
|||
|
|
۲:۱۴, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
مهم اینه که این شبکه برای همه ملتهابدون در نظر گرفتن مذهب مردم ساخته شده وتا حد زیادی به هدفش رسیده شاید اگر به حجاب کارکنان اهمیت زیادی داده می شد این تفکر به وجود می آمد که مسئولان این شبکه مرزی بین مخاطبان قائل شدند و البته نمیشه از کارکنان غیر مسلمان توقع داشت که با اعتقاد کامل حجاب خود را رعایت کنند.
|
|||
|
|
۲:۳۰, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۳۰/دی/۹۰ ۲۳:۴۹)t.kam67 نوشته است: من گفتم شهوت برانگيزه؟من گفتم مقدمه ايه براي مراحل بدتر.يه سوال:بدحجابي يهويي اومد تو جامعه؟نه آقا!من يادمه!طرف خيلي بدحجاب بودش، مانتويي پوشيده بود اونم بلند و گشاد.چنتا فيلم قديمي ببيني دستت مياد.بعد چي شد؟كم كم هم مانتو هه آب رفت و كوتاه و تنگ شد و كم كم از يه به اصطلاح "فوكول" شروع شد و الان من موندم اسم اون يه تيكه روسري كه روسرشونه چي بايد گذاشت نه اون مو!بعد هم كه انواع لباس جديد اومد... يهويي بود؟نه ديگه، كم كم بود!الان همين خانوم با يقه باز اومده تلويزيون، ميگين غير مسلمونه، اولا از كجا ميدونين اينو؟ثانيا بعدا دو تا مسلمون توشون بياد بدحجاب شما ميفهمين مسلمونه يا نه؟از كجاشون ميفهمين دقيقا مسلمونه يا نه؟؟؟؟؟؟؟ فیلم های شبکه استانی هم که همین وضعو دارن. میگی تلویزیون رو جمع کنن ؟ شب تا صبح که نمیشه زلال احکام یا سمت خدا پخش کرد. فیلم های ایرانی هم فقط ادم رو عصبی میکنن. به جای این باید جوون یه جوری تربیت بشه که اگه چنین تصاویری هم ببینه ، منحرف نشه. من واقعا واسم جای سوال داره اگه ما توی یه کشور غیر مسلمون بودیم ، چطوری شما میخواستید با خودتون کنار بیاید. |
|||
|
|
۱۰:۵۵, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بااااااااابااااااااااااااااا این یه شبکه بین المللی هستش دیگه نباید به خاطر لباس سانسور بشه حالا مگه اون افراد سانسووووری ایرانین که دارین این جوری قاطی میکنین
![]() ![]() ![]() لطفا این همه افراط رو بیخیال شین ![]() ![]() ![]() ![]() (اینجا ایران بهمن 1390) ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: pc42416211b216ebe9d429ede640f1b92d_27178_913.jpg]](http://www.pcparsi.com/uploaded/pc42416211b216ebe9d429ede640f1b92d_27178_913.jpg)

![[تصویر: Khodabande_Masud_4Corners.jpg]](http://www.nejatngo.org/Storage/image/TV/Press_TV/4Corners/Khodabande_Masud_4Corners.jpg)