کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقدي بر پرس تي.وي
۱۱:۳۱, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام او سلام بر همه دوستان مطلبيه كه چند وقتيه ذهنمو مشغول كرده.شبكه پرس.تي.وي كه يك شبكه ايراني هست، از نظر سانسور خيلي ضعيفه.البته گويا اين عدم سانسور ناشي از ضعف نيست و ناشي از خواست خودشونه.پدر من علاقه به اخبار خارجي داره و خيلي وقتا كه من از كنار تلويزيون رد ميشم ميبينم داره زنهايي با لباس هاي نامناسب نشون ميده.جالبه كه توي فيلماي شبكه هاي ديگه از آستين فرد هم نميگذرن اما تو اين شبكه آستين تا مرز ركابي شدن پيش ميره!همين امروز يه صحنه نشون داد كه پدرم هم بلافاصله كانالو عوض كرد. اين هم از وضع مجرياشون!
[تصویر: pc42416211b216ebe9d429ede640f1b92d_27178_913.jpg]
به نظر شما اين شبكه واقعا اسلاميه؟من نظرم اينه كه يه كمپين اعتراض به صدا و سيما براي اين شبكه ايجاد كنيم.ما كه ميايم پوشش بي.بي.سي فارسي و اينها رو نقد ميكنيم، آيا خودمون رعايت ميكنيم؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، Tohid_Prince ، azade

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۰, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۰:۵۵)Yaser_h2011 نوشته است:  بااااااااابااااااااااااااااا این یه شبکه بین المللی هستش دیگه نباید به خاطر لباس سانسور بشه حالا مگه اون افراد سانسووووری ایرانین که دارین این جوری قاطی میکنینAngryAngryAngry
لطفا این همه افراط رو بیخیال شین
AngryAngryAngryAngry
(اینجا ایران بهمن 1390)CoolCoolCool

بین المللی بودنش دلیل بر توجیهه کارها و کم دقتی نیست . شما که ادعای بروز بودن داری بهتره بجای اینکه همه جای تالار ساز مخالف بزنی کمی توجه بیشتر به اعتقادات و اهداف این تالار داشته باشی. افراط نیست در واقع شما داری در بی توجهی های خودت افراط می کنی . کمی آرومتر . موفق باشی بهمن 90 !!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، azade
۱:۰۷, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۰ ۲:۳۰)Mohammad Trust نوشته است:  
(۳۰/دی/۹۰ ۲۳:۴۹)t.kam67 نوشته است:  من گفتم شهوت برانگيزه؟من گفتم مقدمه ايه براي مراحل بدتر.يه سوال:بدحجابي يهويي اومد تو جامعه؟نه آقا!من يادمه!طرف خيلي بدحجاب بودش، مانتويي پوشيده بود اونم بلند و گشاد.چنتا فيلم قديمي ببيني دستت مياد.بعد چي شد؟كم كم هم مانتو هه آب رفت و كوتاه و تنگ شد و كم كم از يه به اصطلاح "فوكول" شروع شد و الان من موندم اسم اون يه تيكه روسري كه روسرشونه چي بايد گذاشت نه اون مو!بعد هم كه انواع لباس جديد اومد... يهويي بود؟نه ديگه، كم كم بود!الان همين خانوم با يقه باز اومده تلويزيون، ميگين غير مسلمونه، اولا از كجا ميدونين اينو؟ثانيا بعدا دو تا مسلمون توشون بياد بدحجاب شما ميفهمين مسلمونه يا نه؟از كجاشون ميفهمين دقيقا مسلمونه يا نه؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuh
من فقط بحثم مجرياش نيست.آقا ميخواي يدونه عكس مشابه چيزي كه تو همين شبكه ديدم بذارم براتون تا مسئول سايت اخطار بده و حذفش كنه؟اگه از من بپرسن تو كدوم شبكه بازوي يه زن خارجي رو ديدي، ميگم پرس.تي.وي.
اگه بپرسن تو كدوم شبكه اونقدر تيشرت زنه تنگ بود كه همه جاش زده بود بيرون، ميگم پرس.تي.وي!
نميدونم جواب شما چيه، شايد ماهواره داشته باشين اسم يه شبكه ديگه رو ببرين!!!

فیلم های شبکه استانی هم که همین وضعو دارن.

میگی تلویزیون رو جمع کنن ؟

شب تا صبح که نمیشه زلال احکام یا سمت خدا پخش کرد. فیلم های ایرانی هم فقط ادم رو عصبی میکنن.

به جای این باید جوون یه جوری تربیت بشه که اگه چنین تصاویری هم ببینه ، منحرف نشه.

من واقعا واسم جای سوال داره اگه ما توی یه کشور غیر مسلمون بودیم ، چطوری شما میخواستید با خودتون کنار بیاید.

اون موقع اصلا شرايط فرق ميكرد.كسي اونجا واسش حجاب مهم نيس.ولي اينجا كه ادعا ميكنيم كشور اسلاميه بايد با موازين اسلامي مطابقت كنه.دليل نميشه كه چون شب تا صبح نمیشه زلال احکام یا سمت خدا پخش کرد، بيان شو و فيلم +18 پخش كنن، يا اينكه بي خيال سانسور بشن!

(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۰:۵۵)Yaser_h2011 نوشته است:  بااااااااابااااااااااااااااا این یه شبکه بین المللی هستش دیگه نباید به خاطر لباس سانسور بشه حالا مگه اون افراد سانسووووری ایرانین که دارین این جوری قاطی میکنینAngryAngryAngry
لطفا این همه افراط رو بیخیال شین
AngryAngryAngryAngry
(اینجا ایران بهمن 1390)CoolCoolCool

اگر افراطه، تو شبكه هاي ديگه و فيلم ها هم بيان زنا رو همين جوري نشون بدن و مجرياي اينجوري بذارن.اگه نيست، تو اين شبكه هم رعايت كنن.وقتي همه اين شبكه ها تو ايران پخش ميشه، بايد سياست سانسوري يكي باشه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade
۲:۴۹, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
همچنان سوال زیر رو دارم :من واقعا واسم جای سوال داره اگه ما توی یه کشور غیر مسلمون بودیم ، چطوری شما میخواستید با خودتون کنار بیاید.

البته بگم که واسه خودم هم سواله که مثلا چطور به برادر یا خواهر خودمون یاد میدادیم که چی به حقه. خیلی سخته.

در کل فیلم هایی که الان از تلویزیون اسلامی ما پخش میشه ، بعضیاش از این شبکه بد تره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tohid_Prince
۵:۳۹, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
من گفتم الان از اینکه انگلیس دفتر پرس تی وی رو بسته ناراحتی !!
خوب شد مثل العربیه و الجزیره از اون مجری ها نذاشتن حالا !!
گردی صورت ، دست ها تا مچ . آیه صریح قرآنه. بنده خدا رعایت کرده که.
از اینا هم بگذریم شبکه مخاطبش ایرانی ها نیستن. انگلیسی زبان ها هستن که چشم و دلشون واکسینه شده به همچین صحنه هایی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sogiii
۸:۵۹, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۰ ۲:۳۰)Mohammad Trust نوشته است:  فیلم های شبکه استانی هم که همین وضعو دارن.

آیا هدف این تاپیک اینه که بگه پرس تیوی بدترین شبکست که شما میای همچین جوابی میدی؟ کسی منکر مشکلات تلوزیون نشده! این بنده خدا هم به یکیش اشاره کرده کاملا هم حرفش منطقیه. من درک نمی کنم چرا قبول نمی کنید و صحبت های بدون ارتباط انجام میدین!

(۱۲/بهمن/۹۰ ۲:۳۰)Mohammad Trust نوشته است:  شب تا صبح که نمیشه زلال احکام یا سمت خدا پخش کرد. فیلم های ایرانی هم فقط ادم رو عصبی میکنن.

آیا هدف این تاپیک اینه که بگه شبکه پرس تیوی رو به شبکه ای با برنامه های مذهبی تغییر بدن؟؟
عجب بابا!
عجب پست های با ارتباطی!

(۱۲/بهمن/۹۰ ۲:۳۰)Mohammad Trust نوشته است:  به جای این باید جوون یه جوری تربیت بشه که اگه چنین تصاویری هم ببینه ، منحرف نشه.

این یک دیدگاه کاملا اشتباهه که متاسفانه بین بعضی جوونهای ما رواج پیدا کرده
کی گفته که با دیدن این صحنه ها ، انسان عادت میکنه و انحرافش کمتر میشه؟
اتفاقا کاملا برعکسه. دیدن این صحنه ها شهوت و عطش انسان رو بیشتر میکنه. (البته منظورم این خانومه نیستا.کلی دارم بحث میکنم)
قوه شهوت سیری ناپذیره و انسان هرچقدر که ببینه بیشترش رو طلب میکنه. هرچقدر هم کمتر ببینه پاک تر می مونه.
اگر الان توی خیابون حجاب همه خانوم ها و آقایون درست بود جامعه به این سمت نمی رفت...

(۱۲/بهمن/۹۰ ۲:۳۰)Mohammad Trust نوشته است:  من واقعا واسم جای سوال داره اگه ما توی یه کشور غیر مسلمون بودیم ، چطوری شما میخواستید با خودتون کنار بیاید.

این موضوع هم بی ارتباط به تاپیکه.....انقدر بحث توی بحث میارین که موضوع اصلی فراموش میشه.
مطمئنا زندگی به روش دینی توی جامعه غیر مسلمان خیلی سخت تر از کشور مسلمانه. ولی این موضوع نباید دلیلی باشه بر اینکه شما کشور مسلمانتو به انحراف بکشی (یعنی بگی حالا که توی امریکا مردم سخت تر میتونن دینشونو نگه دارن پس من اینجا روهم باید به انحراف بکشم...) خیلی استدلال غیر منطقی ایه.

در ضمن در جواب کسایی که میگن خانوم پست اول مشکل حجاب نداره. باید عرض کنم حجابی که توی قرآن اومده به طور واضح در مورد تنگ نبودن پوشش صحبت کرده!
از طرفی پوشاندن گردن هم جزو حجاب به حساب میاد!
ایشون فقط موهاش پوشیده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: t.kam67 ، azade
۱۳:۰۳, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۰ ۸:۵۹)یا ثارالله نوشته است:  
(۱۲/بهمن/۹۰ ۲:۳۰)Mohammad Trust نوشته است:  فیلم های شبکه استانی هم که همین وضعو دارن.

آیا هدف این تاپیک اینه که بگه پرس تیوی بدترین شبکست که شما میای همچین جوابی میدی؟ کسی منکر مشکلات تلوزیون نشده! این بنده خدا هم به یکیش اشاره کرده کاملا هم حرفش منطقیه. من درک نمی کنم چرا قبول نمی کنید و صحبت های بدون ارتباط انجام میدین!

(۱۲/بهمن/۹۰ ۲:۳۰)Mohammad Trust نوشته است:  شب تا صبح که نمیشه زلال احکام یا سمت خدا پخش کرد. فیلم های ایرانی هم فقط ادم رو عصبی میکنن.

آیا هدف این تاپیک اینه که بگه شبکه پرس تیوی رو به شبکه ای با برنامه های مذهبی تغییر بدن؟؟
عجب بابا!
عجب پست های با ارتباطی!

(۱۲/بهمن/۹۰ ۲:۳۰)Mohammad Trust نوشته است:  به جای این باید جوون یه جوری تربیت بشه که اگه چنین تصاویری هم ببینه ، منحرف نشه.

این یک دیدگاه کاملا اشتباهه که متاسفانه بین بعضی جوونهای ما رواج پیدا کرده
کی گفته که با دیدن این صحنه ها ، انسان عادت میکنه و انحرافش کمتر میشه؟
اتفاقا کاملا برعکسه. دیدن این صحنه ها شهوت و عطش انسان رو بیشتر میکنه. (البته منظورم این خانومه نیستا.کلی دارم بحث میکنم)
قوه شهوت سیری ناپذیره و انسان هرچقدر که ببینه بیشترش رو طلب میکنه. هرچقدر هم کمتر ببینه پاک تر می مونه.
اگر الان توی خیابون حجاب همه خانوم ها و آقایون درست بود جامعه به این سمت نمی رفت...

(۱۲/بهمن/۹۰ ۲:۳۰)Mohammad Trust نوشته است:  من واقعا واسم جای سوال داره اگه ما توی یه کشور غیر مسلمون بودیم ، چطوری شما میخواستید با خودتون کنار بیاید.

این موضوع هم بی ارتباط به تاپیکه.....انقدر بحث توی بحث میارین که موضوع اصلی فراموش میشه.
مطمئنا زندگی به روش دینی توی جامعه غیر مسلمان خیلی سخت تر از کشور مسلمانه. ولی این موضوع نباید دلیلی باشه بر اینکه شما کشور مسلمانتو به انحراف بکشی (یعنی بگی حالا که توی امریکا مردم سخت تر میتونن دینشونو نگه دارن پس من اینجا روهم باید به انحراف بکشم...) خیلی استدلال غیر منطقی ایه.

در ضمن در جواب کسایی که میگن خانوم پست اول مشکل حجاب نداره. باید عرض کنم حجابی که توی قرآن اومده به طور واضح در مورد تنگ نبودن پوشش صحبت کرده!
از طرفی پوشاندن گردن هم جزو حجاب به حساب میاد!
ایشون فقط موهاش پوشیده.

1- والا ما که نگفتیم بدترین شبکه هستش. حالا اینو از کجا گفتین نمیدونم.

2- ما هم نگفتیم که به جاش شبکه قران راه بندازن. اینم نمیدونم از کجا گفتید.

3- جوونی که اعتقاد و ایمانش قوی باشه ، دلش با این چیزا نمیلزه. ولی برای این اعتقاد و ایمان باید اموزش دید. متاسفانه کلاس های اخلاقی که از دانشگاه شروع میشه ، یکم دیره. وگرنه میشه اینو سازماندهی کرد که جوون به این مشکلا بر نخوره.

4- اگه زندگی توی یه کشور دیگه سخته و تربیت هم سخت تر صورت میگیره ، خوب ما هم یکم تلاش کنیم و یکم دنیای پیشرومون رو بزرگ تر ببینیم. همش روی ایران متمرکز نشیم. همه ی دنیا ایران نیست که. خیلی از جوونای امروز ممکنه وقتی سنشون بیشتر بشه به خارج کشور برن و یعنی مجبورن به گناه دچار شن ؟ خوب عزیز من اشتباه که. دقیقا میشه کار دراویش. که کلا اشتباه و خود پیامبر هم گوشه نشینی رو رد کرده برای حفظ دین. حالا فقط متمرکز شدن توی ایران یعنی گوشه نشین شدن توی دنیا.

در ضمن در جواب دوستانی که میگن بعضی از مجری های این شبکه مشکل داره ، یا مشکلی نداره وطبیعیه باید بگم که ، زیاد به این چیزا توجه نکنید چون اون چیزی که مهمه کار این شبکه هست. حالا مال یه کشور مسلمونه درست ، باید حجاب اسلامی داتشه باشه درست ، ولی کجای مملکت قانون حجاب رعایت میشه که توی یه شبکه ی انگلیسی زبان بخواد اجرا بشه ؟

پ.ن Sadربطی به موضوع شبکه نداره)

فقط یه چیزی یادم رفت ، دوستمون گفت که قوه ی شهوت سیری نا پذیره ، اگه ادم با همدم خودش سیر نشه ، اخلاقش به حیوون میمونه که. ادمی که کارهاش واسه خدا باشه و در راه اون باشه ، به شهوت خودش اصلا اینقدر رو نمیده که بخواد اینقدر طلب کنه.

یه ترانه ای هست از یه خواننده ی قدیمی که میگه :

خدا یکی ، یار یکی ، دل یکی ، دلدار یکی .

به خدا هیچ جمله ای به این قشنگی روی اخلاقم واسه اینده تاثیر نذاشته.
۱۳:۲۰, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۳)Mohammad Trust نوشته است:  1- والا ما که نگفتیم بدترین شبکه هستش. حالا اینو از کجا گفتین نمیدونم.

من نگفتم شما گفتی بدترین شبکست. گفتم هدف تاپیک این نیست که بگه بدترین شبکست که شما میگی "شبکه استانی بدتره" ... بازی با کلمات = سفسطه

من نگفتم شما گفتی جاش شبکه قرآن راه بندازن . گفتم هدف از تاپیک این نیست که بگه به جاش شبکه قران راه بندازن که شما میگی " نمیشه که همه شبکه ها قرانی باشه" . بازی با کلمات = سفسطه

(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۳)Mohammad Trust نوشته است:  3- جوونی که اعتقاد و ایمانش قوی باشه ، دلش با این چیزا نمیلزه. ولی برای این اعتقاد و ایمان باید اموزش دید. متاسفانه کلاس های اخلاقی که از دانشگاه شروع میشه ، یکم دیره. وگرنه میشه اینو سازماندهی کرد که جوون به این مشکلا بر نخوره.

این که جوونای مومن باید با این چیزا دلشون نلرزه دلیل بر نمایش دادن این ها میشه؟
شما کلا با این جملت فلسفه حجابو زیر سوال بردی
منم میگم جوونی که پاکه نباید با دیدن یک خانم بد حجاب دلش بلرزه و ایمانش کم بشه. پس اشکالی وجود نداره که خانم ها بد حجاب باشن

(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۳)Mohammad Trust نوشته است:  4- اگه زندگی توی یه کشور دیگه سخته و تربیت هم سخت تر صورت میگیره ، خوب ما هم یکم تلاش کنیم و یکم دنیای پیشرومون رو بزرگ تر ببینیم. همش روی ایران متمرکز نشیم. همه ی دنیا ایران نیست که. خیلی از جوونای امروز ممکنه وقتی سنشون بیشتر بشه به خارج کشور برن و یعنی مجبورن به گناه دچار شن ؟ خوب عزیز من اشتباه که. دقیقا میشه کار دراویش. که کلا اشتباه و خود پیامبر هم گوشه نشینی رو رد کرده برای حفظ دین. حالا فقط متمرکز شدن توی ایران یعنی گوشه نشین شدن توی دنیا.

ببخشید!!!! من متوجه نمیشم این حرفایی که میزنین چه ربطی داره به موضوع تاپیک
نه جدی برای یک بار هم که شده پست اولو بخونین. ما داریم از شبکه داخلیمون انتقاد میکنیم
میگیم چون آنتن دیجیتال داره این شبکه رو میگیره پس باید یه سری سانسور توش انجام بشه
شما میفرمایید به خاطر اینکه این شبکه برای خارج از کشور هم پخش میشه اسم این کار گوشه نشین شدنه ؟
شما متوجه نیستین که حجاب هم جزوی از احکام دینی ماست و اجرای حکمش توی کشور اسلامی لازمه؟ آیا صرف دیده شدن کانال توسط کشور های بیگانه دلیل بر رد حکم دینی داخلی میشه؟
آیا اگر این کارو بکنیم به ریشمون نمیخندن که : خودشون با قانون خودشون مخالفن که زنان رو به این شکل به تصویر دراوردن؟؟

(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۳)Mohammad Trust نوشته است:  پ.ن Sadربطی به موضوع شبکه نداره)

اولا که اون جمله بر خلاف ارسال های شما کاملا مرتبط با تاپیکه!!!!
ثانیا مخاطبش پست شما نبود. پست قبل از خودم بود

(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۳)Mohammad Trust نوشته است:  فقط یه چیزی یادم رفت ، دوستمون گفت که قوه ی شهوت سیری نا پذیره ، اگه ادم با همدم خودش سیر نشه ، اخلاقش به حیوون میمونه که. ادمی که کارهاش واسه خدا باشه و در راه اون باشه ، به شهوت خودش اصلا اینقدر رو نمیده که بخواد اینقدر طلب کنه.

عجب!!! شما که داری گفته قبلی خودتو با این حرفا نقض میکنی که
شما قبل از این گفتی دیدن این صحنه ها از طریق تلوزیون نه تنها مضر نیست بلکه مفیده چون باعث میشه جوونا به این صحنه ها عادت کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من گفتم نخیر با دیدن صحنه های زشت بیشتر و بیشتر میطلبه و ارضا نمیشه. و چه بسا باعث خیانت به زندگی شخصی هم بشه! حالا شما میای واسه من از عشق و علاقه در زندگی مشترک صحبت میکنی؟ عجب!!!!!

سفسطه = بازی با کلمات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاشار
۱۳:۳۰, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
در برنامه تلویزیونی از جناب قرائتی شنیدم با این محتوی که - برنامه شب های جمعه مال چند سال پیش - برخی پسرهای ایروونی چرا تا یک دختر با حجاب کم و موی بیرون افتاده می بینند چشاشون چهارتا میشه و خیره می شن به دختر ؟ فرمودند به خاطر اینکه دیدن موی زن برشون چیزه عجیبی هست و ندیدن . این نگاه و دیدن موی زن باید از همون بچگی براش عادی بشه نه با نامحرم بلکه بصورت عادی دیدن موی مادر و خواهر . برخی استان های کشورمون دختران همیشه ودر همه حال در منزل پیش پدر و برادر حجاب روسری دارند و بنا به حیا و احترام موهای خودشون رو می پوشونن . جناب قرائتی می فرمود که موهای خود رو دلیل نداره از محرم خودتون مثل برادر و فرزند بپوشونید بذارید این موضوع از طفولیت براشون عادی باشه و موی زن رو دیده باشن .
شخصا با یکی از همین دوستان هموطن در یکی از استان های کشورمون صحبتی داشتم که تا به حال واقعا موی خواهرت رو ندید ؟ بدون مبالغه می گم که ناراحت شد که یعنی چی چرا باید دیده باشم ؟!!!!
با خانمی از استان......صحبت کردم می فرمودند که تا الان که به سن 27 سالگی رسیدم یکبار هم برادرانم موی سر من رو ندیدند و ما اینکار رو از روی احترام و شرم و حیا می دونیم !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tohid_Prince ، یا ثارالله ، sogiii
۱۳:۵۲, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۳:۳۰)یاشار نوشته است:  شخصا با یکی از همین دوستان هموطن در یکی از استان های کشورمون صحبتی داشتم که تا به حال واقعا موی خواهرت رو ندید ؟ بدون مبالغه می گم که ناراحت شد که یعنی چی چرا باید دیده باشم ؟!!!!
با خانمی از استان......صحبت کردم می فرمودند که تا الان که به سن 27 سالگی رسیدم یکبار هم برادرانم موی سر من رو ندیدند و ما اینکار رو از روی احترام و شرم و حیا می دونیم !!!

افراط و تفریط...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، t.kam67 ، azade
۱۵:۵۲, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۳:۲۰)یا ثارالله نوشته است:  
(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۳)Mohammad Trust نوشته است:  1- والا ما که نگفتیم بدترین شبکه هستش. حالا اینو از کجا گفتین نمیدونم.

من نگفتم شما گفتی بدترین شبکست. گفتم هدف تاپیک این نیست که بگه بدترین شبکست که شما میگی "شبکه استانی بدتره" ... بازی با کلمات = سفسطه

من نگفتم شما گفتی جاش شبکه قرآن راه بندازن . گفتم هدف از تاپیک این نیست که بگه به جاش شبکه قران راه بندازن که شما میگی " نمیشه که همه شبکه ها قرانی باشه" . بازی با کلمات = سفسطه

(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۳)Mohammad Trust نوشته است:  3- جوونی که اعتقاد و ایمانش قوی باشه ، دلش با این چیزا نمیلزه. ولی برای این اعتقاد و ایمان باید اموزش دید. متاسفانه کلاس های اخلاقی که از دانشگاه شروع میشه ، یکم دیره. وگرنه میشه اینو سازماندهی کرد که جوون به این مشکلا بر نخوره.

این که جوونای مومن باید با این چیزا دلشون نلرزه دلیل بر نمایش دادن این ها میشه؟
شما کلا با این جملت فلسفه حجابو زیر سوال بردی
منم میگم جوونی که پاکه نباید با دیدن یک خانم بد حجاب دلش بلرزه و ایمانش کم بشه. پس اشکالی وجود نداره که خانم ها بد حجاب باشن

(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۳)Mohammad Trust نوشته است:  4- اگه زندگی توی یه کشور دیگه سخته و تربیت هم سخت تر صورت میگیره ، خوب ما هم یکم تلاش کنیم و یکم دنیای پیشرومون رو بزرگ تر ببینیم. همش روی ایران متمرکز نشیم. همه ی دنیا ایران نیست که. خیلی از جوونای امروز ممکنه وقتی سنشون بیشتر بشه به خارج کشور برن و یعنی مجبورن به گناه دچار شن ؟ خوب عزیز من اشتباه که. دقیقا میشه کار دراویش. که کلا اشتباه و خود پیامبر هم گوشه نشینی رو رد کرده برای حفظ دین. حالا فقط متمرکز شدن توی ایران یعنی گوشه نشین شدن توی دنیا.

ببخشید!!!! من متوجه نمیشم این حرفایی که میزنین چه ربطی داره به موضوع تاپیک
نه جدی برای یک بار هم که شده پست اولو بخونین. ما داریم از شبکه داخلیمون انتقاد میکنیم
میگیم چون آنتن دیجیتال داره این شبکه رو میگیره پس باید یه سری سانسور توش انجام بشه
شما میفرمایید به خاطر اینکه این شبکه برای خارج از کشور هم پخش میشه اسم این کار گوشه نشین شدنه ؟
شما متوجه نیستین که حجاب هم جزوی از احکام دینی ماست و اجرای حکمش توی کشور اسلامی لازمه؟ آیا صرف دیده شدن کانال توسط کشور های بیگانه دلیل بر رد حکم دینی داخلی میشه؟
آیا اگر این کارو بکنیم به ریشمون نمیخندن که : خودشون با قانون خودشون مخالفن که زنان رو به این شکل به تصویر دراوردن؟؟

(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۳)Mohammad Trust نوشته است:  پ.ن Sadربطی به موضوع شبکه نداره)

اولا که اون جمله بر خلاف ارسال های شما کاملا مرتبط با تاپیکه!!!!
ثانیا مخاطبش پست شما نبود. پست قبل از خودم بود

(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۳)Mohammad Trust نوشته است:  فقط یه چیزی یادم رفت ، دوستمون گفت که قوه ی شهوت سیری نا پذیره ، اگه ادم با همدم خودش سیر نشه ، اخلاقش به حیوون میمونه که. ادمی که کارهاش واسه خدا باشه و در راه اون باشه ، به شهوت خودش اصلا اینقدر رو نمیده که بخواد اینقدر طلب کنه.

عجب!!! شما که داری گفته قبلی خودتو با این حرفا نقض میکنی که
شما قبل از این گفتی دیدن این صحنه ها از طریق تلوزیون نه تنها مضر نیست بلکه مفیده چون باعث میشه جوونا به این صحنه ها عادت کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من گفتم نخیر با دیدن صحنه های زشت بیشتر و بیشتر میطلبه و ارضا نمیشه. و چه بسا باعث خیانت به زندگی شخصی هم بشه! حالا شما میای واسه من از عشق و علاقه در زندگی مشترک صحبت میکنی؟ عجب!!!!!

سفسطه = بازی با کلمات

خوب معنی سفسطه رو هم یاد گرفتیم.

1- ما اخرش نفهمیدیم که پرس تی وی بدتره یا شبکه استانی ، . همینطوری جملات خودمون رو میپیچونید و تحویلمون میدید.

2- من نگفتم همه ی شبکه ها قرانی نباشه. گفتم همه ی برنامه ها قرانی نباشه. مثلا شبکه های داخلی فیلم های خارجی پخش میکنن. شبکه ی خبر ، از رسانه های دیگه هم خبر نشون میده. و امثال اینها.

3- من نگفتم چیزی نمایش داده بشه یا نشه ، اگه گفتم دقیقا اون قسمت رو کپی کنید. جوونی که بخواد بلرزه ، با یه چیز خیلی خیلی کوچیک هم میلرزه و از اعتقادش روی گردون میشه. جوون باید طوری باشه که خارج از ایران و داخل ایران واسش فرقی نکنه و تاثیر نگیره ازشون.فلسفه حجاب هم با یکی 2 جمله زیرسوال نمیره. اگه بره که واقعا ظلمه.

برای اشنایی بهتر با فلسفه حجاب لینک زیر رو مطالعه کنید ( از دیدگاه شهید مطهری)
http://www.bahaneh.net/hall/topic_show.php?t=2949

4- والا من پست رو از اول خوندم ، شما بقیه ی پست هارو بخونید که ببینید خودتون بحث رو اوردید به این سمت ، وگرنه من که تا حالا توی این تایپک پست نذاشته بودم. حجاب بر هر زن و مرد مسلمانی واجبه. اگه قانون باشه بر تمام کسانی که توی اون جامعه زندگی میکنن هم واجب میشه.

5- باز خوبه یه حرف منو مرتبط با این بخش قبول کردی . لطفا جایی که من گفتم دیدن این جور تصاویر اشکالی ندره رو دقیقا کپی کنید. و همچنین اون تیکه ای رو که باز گفتم مفید هم هست.

6- کسی که خیانت میکنه انسانیت نداره پس اونو با انسان مقایسه نکنید . زیر بنای تمام عالم عشق و مهربانیه. توی خونه ای که عشق و علاقه باشه ، نه هیچ وقت خیانتی به وجود میاد و نه کسی به خودش اجازه میده با نگاه حرام به کسی نگاه کنه.

حالا اگه جواب دادن به شبهات شما میشه سفسطه ، مشکلی نیست ، شما فرض کنید سفسطه میکنم.

اون عجب!!! اخری هم منظورتونو نفهمیدم ، ممنون میشم توضیح بدید.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا