|
تحلیل سریال چگونه با مادرتون آشنا شدم (How I met Your Mother)
|
|
۱۸:۲۹, ۲۹/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۰ ۰:۰۶ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سریال چگونه با مادرتون آشنا شدم (How I met Your Mother) را در این مطلب با هم مورد بررسی قرار خواهیم داد ، تا آخر همراه ما باشید سریال چگونه با مادر شما آشنا شدم ( How I met Your Mother ) سریال پر مخاطبیست که تا حدود زیادی هم در ایران مخاطب پیدا کرده است. این سریال داستان چند دوست است که در جریان روابطشان با دیگران لحظات کمیک هدفداری را رقم می زنند. نگاهی به عوامل تعلیق سریال بستر تعلیق این سریال بر روابط بین افراد تشکل شده است و خط اصلی تعلیق پیدا کردن زوج مناسب برای شخصیت تد میباشد و از این جهت (بستر تعلیق) سریال موفق بوده و این موفقعیت را مدیون نویسنده و سازنده گان خود است. با توجه به لوکیشن محدود و میزانسن(دکور. گریم.نور پردازی و…) یکنواخت به جرات میتوان گفت که متن و طنز قوی فیلم نامه عامل رو به جلو بودن فیلمست، نه حتی بازیگران این سریال وعواملی که برای بیننده کشش ایجاد می کند تا حتی یک قسمت را چند بار ببیند، موقعیت های کمیک و مبتنی بر متن این سریالست و همینطور مزیت دیگر این سریال کوتاه بودن هر قسمت (۲۰ دقیقه) که در جذب و نگه داشتن مخاطب موثر بوده… نگاهی به هدف ساخت این سریال به نظر می رسد این سریال دو هدف اصلی را دنبال می کند: نخست برای ببینده های با فرهنگ غربی و دوم ببینده های با فرهنگ غیر غربی ![]() پس از این رو هدف ساخت این سریال را در دو بخش میتوان بررسی کرد: بخش اول بیننده با فرهنگ غربی این سریال سراسر غرق در مسائل و تفکرات و تخیلات جنسیست و بیس طنز این سریال را همین مسائل تشکیل می دهند. باید توجه داشت جامعه ای که به ارضای همه غریزه های انسان به هر شکلی اعتقاد دارد و جامعه ای که محیط خانوادگی در آن یک محیط شبه جنسیست، افراد آن دچار مشکلات روحی و پریشانی های فراوان شده و همیشه عاملی درونی باعث ازارشان می شود. این جامعه و به تبع آن افراد این جامعه به پوچی می رسند. بنابرین این سریال ساخته شده تا با پرداختن به مسائل مختلف (مخصوصا ازدواج) در قالب مسائل جنسی، دیدن همه چیز به شکل طنز گونه و با نشان دادن شخصیت های سر خوش و راحت و خوشبخت این سریال که عناصر این روابط را تشکیل می دهند این حس را به بیننده القا کند که، خوشبختی یعنی این نوع سبک زندگی و حس پوچی که شما با وجود ازادی های بی قید و شرط جنسی دارید به خاطر این است که به صورت کامل و متنوع به مسائل جنسی خود نپرداخته اید. بخش دوم ببینده با فرهنگ غیر غربی اما هدف دیگر این سریال افراد به شکل عام و خانواده ها به شکل خاص می باشد که فرهنگی سوای فرهنگ غربی دارند و بیشتر از محیط های غربی به حریم و حرمت مسائل جنسی اهمیت می دهند. برای این دست از ببینده ها، سریال در درجه ی اول به قبح شکنی دست می زند. اول تابوهای (غیرت . عفت . حیا و …) جامعه را با عادی نشان دادن ناهنجاری ها و ستایش ضد ارزش ها و موارد از این دست فرو میریزد ودر درجه بعد وقتی این دسته از کارها قبح خود را از دست داد، با زیبا نمایش دادن این ضد ارزش ها و سعادت مند و خوشحال به تصویر کشاندن کاراکتر های این سریال سعی در رواج این تفکر دارد، که تنها خوشحالی و رضایت مندی از راه ازادی های جنسی بدون حدو حصر و از بین رفتن فرهنگ تابوست که میسر میشود. ![]() ابزار ها در خدمت این هدف نکته قابل توجه ،نوع روایت سریال است. این سریال در اصل تعریف خاطرات تد (شخصیت اول سریال) برای دو فرزند خود (یکی دختر و دیگری پسر) در سال ۲۰۳۰ می باشد. این موضوع از آن جهت حائز اهمیتست که تد به عنوان پدر، تمام اباحی گری ها و بی بندو باری های زندگی خود را با افتخار برای دو فرزند ش توضیح می دهد و با این کار چگونگی داشتن یک زندگی شاد را به آنها آموزش میدهد.این نکته از این جهت قابل توجه است که، این سریال بر آن است تا به نسل اینده ی بشر اموزش دهد که چگونه باید بود و این اموزش به گونه ایست که باید هر نوع حریمی که در مورد مسائل جنسی بین پدر و فرزند وجود دارد شکسته شود تا اموزش موفقیت آمیز باشد. این نوع اموزش با این خصوصیت از ابزار اصلی این سریال برای پیشبرد اهدافش میباشد. مسئله ی بعدی سکانس هاییست که روابط جنسی را به تصویر میکشد. سکانس ها به گونه ای طراحی شده که روابط جنسی بصری به طور مستقیم صورت نگیرد ولی در عوض پر از الفاظ ، کنایه ها و توصیفاتِ حالات جنسیست و این نکته از آن جهت قابل توجه است که وقتی سریالی صحنه ی عریان از روابط جنسی نداشته باشد و پخش آن به شکل PG13 صورت گیرد،به این معناست که افراد کم سن و سال ( فرزندان تد که شنوده روایت زندگی متعالی جنسی از طرف پدر خود هستند) هم می توانند به همراه خانوداده بیننده این سریال باشند. درباره لوکیشن لوکیشن این سریال محدود ولی هدفدار است. اصلی ترین لوکیشن فیلم، محل بار می باشد و بعد از آن خانه ی تد که بر روی این بار بنا شده است. این که بیشتر سریال در یک بار می گذرد و در خانه ای که روی این بار بنا شده ،خود نکته قابل تاملیست و با توجه به پوزیشن های مختلف در این محیط ها ،مشخص است هدف سازنده های فیلم از محدود کردن لوکیشنهای خود تا این حدِ دسترسی اینست که برای کام جویی، خوشحالی ، خوشبختی و ازادی تنها مکانی که نیازست یک بار و یک خانه ی مجردی بر روی آنست و اصلا نیازی نیست برای خوشبختی به مسایل بیش ازین فکر کرد. نگاهی به کاراکتر های این سریال : ![]() تد موزبی ( Josh Radnor – Ted Mosby ) : شخصیت اول سریال که موضوع فیلم هول پیدا کردن زوجی مناسب برای وی شکل می گیرد.تد فارغ التحصیل معماری و استاد دانشگاه (از فصل ۵ به بعد) و روایت کننده ی داستان خود برای دو فرزندش در سال ۲۰۳۰ است و در اصل آموزگار مدل زندگی امریکایی این شخصیت به طور معمول در هر فصل عاشق ۱ دختر می شود و بعد از انجام مناسبات جنسی ، در پایان هر فصل از آن دختر جدا میشود. حال این به هم خوردن رابطه به گونه های مختلف صورت می گیرد، مثلا یک مورد در شب عروسی اتفاق می افتد،چون عروس ساعاتی قبل از مراسم ازدواج با همسر سابق خود مشغول معاشقه می شود و به تد خیانت می کند!!! این شخص که به اصطلاح دانای کل داستان هم می باشد، علاوه بر این که بعضا مسیر درست را به افراد در زندگیشان نشان می دهد، به عنوان روایت کننده ، مدل زندگی امریکایی را هم ارائه می دهد. این کارکتر دارای دو لایه شخصیتی هم هست. یک لایه زمانی نمایان میشود که با هیچ دختری ارتباط دوستی(شما بخونید جنسی)ندارد.در این لایه شخصیتی فرد الگو (تد) خود را از هر گونه تعهد اخلاقی مبرا می داند و علاوه بر این که در جستجوی فرد ایده ال خود میباشد (حالا این فرد ایده ال می تواند دختری باشد که در داستان با تعدادی زیادی مرد رابطه عاشقانه و جنسی داشته (قسمت ۱۰ فصل ۵ )) می کوشد نیاز های جنسیش را هم با دختران در بار بر طرف کند. لایه بعدی شخصیت این فرد زمانی بروز می کند که عاشق یک دختر میشود. در این مرحله تد که تا الان هیچ تعهدی نداشت خود را متعهد می داند که فقط با یک دختر در ارتباط باشد که این در راستای هدف سریالست که می خواد بگوید ازدواج فقط محدودیتست و نه چیز دیگر. در مجموع این شخصیت معلم و نشان دهنده راه و روش زندگی ایده آل آمریکایی است. ![]() بارنی استینسون ( Neil Patrick Harris – Barney Stinson ) : از شخصیت های کلیدی سریال. نشان دهنده یک مرد ایده ال و فوق العاده. فردی که در طول فیلم و در هر قسمت بر فوق العاده بودنش تاکید میشود. بارنی فردیست با وضعیت مالی مناسب و خوش پوش که تنها هدفش در زندگی ارضا کردن غریزه ی جنسی به هر وسیله و به هر قیمت. این شخصیت برای خود دارای اصول و قوانین مختلفی هست که دکترین شخصیت او را تشکیل می دهد. او این قوانین را به صورت مدون در کتابی دارد و یا آنها را در وبلاگش قرار می دهد و با این حرکت می خواد این اطمینان را به آیندگان که همان فرزندان تد هستند، بدهد که، تمام این روش های اباحی گری و بی بندو باری به صورت مدون شده و جواب پس داده در اختیارشان قرار گرفته و آنها فقط باید اراده کنند تا فوق العاده باشند. نکته جالب درمورد این شخصیت که در هر قسمت با چند زن و دختر رابطه بر قرار می کند،همجنس باز بودن بازیگر این نقش است! در مجموع این شخصیت نماد یک فرد فوق العاده با یک زندگی فوق العادست. فردی که به گفته خودش پدر مشخصی ندارد و مادرش بدکاره بوده و به این دلیل مکررا فوق العاده خطاب میشود، چون هیچ حدو مرزی در روابط جنسی خود ندارد.با دوست دختر سابق دوستش رابطه بر قرار می کند تا با افراد سال خورده و دکترین اصلی زندگی او اینست که : ازدواج کردن حماقت است. مدل رفتاری این شخص زنا زاده که نماد فوق العاده و کامل بودنست،به گونه ایست که زنان را صرفا کالای جنسی می بیند، افرادی که فقط یک بار با هر کدامشان رابطه ی جنسی دارد و بعد از ان رابطه قطع میشود. ![]() رابین شرباتسکی ( Cobie Smulders – Robin Scherbatsky ) : رابین نماد یک زن فمنیسم میانه رو میانه رو از آن جهت که همجنس باز نیست و فمنیست از آن جهت که مخالف ازدواج کردنست و ازدواج را فقط محدودیت میداند. ازین فرد در کنار بارنی میتوان به عنوان یک زن فوق العاده نام برد. زنی که تا مدتی در یک اپارتمان با ۵ سگ زندگی می کرد و در ادامه فیلم به خانه تد مهاجرت می کند در حالی که هر دو ی انها مجرد هستند و در همانجاست که به فاحشه ی دم دستی تد تبدیل میشود.رابین فردیست با تمایلات جنسی بشدت آزاد، فردی که دوست دارد با هر کسی رابطه ی جنسی ازاد داشته باشد و لذت ببرد. همینطور نکته مهم در باره این شخص کانادایی بودن اوست و این که آرزو دارد ملیت امریکایی داشته باشد.این موضوع به ببینده این پیام را القا می کند که نژاد برتر نژاد امریکاییه با این سبک زندگیست، زندگی که ملت های دیگر ارزوی آن را دارند. نکته جالب در مورد این شخص اینست که در زندگی واقعیش از دوست پسر خود یک دختر نامشروع دارد. ![]() مارشال اریکسون( Jason Segel – Marshall Eriksen ) : نماد یک شوهر عاشق که برای حفظ زندگیش هرتلاشی می کند. این فرد به عنوان نماینده ی همسرهاشخصیست که از زندگی خود راضیست و این رضایتمندی را به لطف وجود همسرش میداند. فردیست که به خانواده اهمیت می دهد ولی تمام ابعاد شخصیتی این فرد اینها نیست. چیزی که این کاراکتر به مخاطب القا می کند بی غیرت بودنِ یک همسر ایده الست، حتی در این سطح که بارها و بارها در حضور دوست صمیمیش اقدام به عمل جنسی می کند. کسی که وقتی بارنی از تصورات جنسییش نسبت به همسرش صحبت میکند عکس العملش خندیدن و شاد بودنست، کسی که بارها در جمع شروع به گفتن خاطرات جنسی خود با همسرش و تعریف و تمجید از اندام او میکند. فردیست که در یکی از قسمت ها اقرار می کند چون محیط خانواده او را در روابط جنسی محدود کرده، پس به ناچار به هنگام معاشقه با همسرش تخیلات جنسی دارد که البته همسرش هم از این اتفاق راضیست. ![]() لیلی آلدرین ( Alyson Hannigan – Lily Aldrin ) : همسر مارشال ، زنی که تمام ارضا های جنسی خودش را در محیط خانوده نگه داشته است … البته تمام ابعاد شخصیت لیلی به اینجا ختم نمیشود، لیلی نمایده همسر ایده آلست، کسی که در هر لحظه جذابیت جنسی برای شوهرش داشته ، هیچ حیا و عفتی درونش نیست ، قابلیت این را دارد که در هر محیط و در مقابل هر کس به رابطه ی جنسی بپردازد، کسی که بی پرده در مورد مسائل جنسی با هر مرد غریبه ی صحبت میکند و از امادگی های جنسی خود سخن میگوید. موضوعی که در رابطه با زوج لیلی و مارشال تعریف میشود، یک زوج بی غیرت و بی حیا که از زندگی خود نهایت لذت و کام جوی را می برند. در نهایت این سریال با دادن الگو و ترسیم راه زندگی ایده ال امریکایی علاوه بر جذب مخاطب به سمت این نوع زندگی ،در جهت تطهیر چهره غرب و متعالی و شاد نشان دادن این سبک زندگی تلاش میکند.
نویسنده : فراز صباحی منبع : Zohur12.ir
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۸, ۲۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۹۱ ۱:۴۳)A L I نوشته است: بهتر یکم آروم باشید دوست من!! همه که نمیتونن مثل شما و...با مداحی حال کنن! و یا جومونگ و دون کینگ(یا هرچی اسمش رو دقیق نمیدونم) ببین!من نه با مداحی حال می کنم نه با دونگی! ![]() (۲۴/آبان/۹۱ ۱:۴۳)A L I نوشته است:من که بعد از سریال شبهای ببره،و سریالهای آقای عطاران دیگه چیز ارزش داری و طنزی ندیدم در سینما و تلویزیون ایران! سریالهای عطاران هم ارزش ندارن. سریالهای مدیری باز یه چیزی. (۲۴/آبان/۹۱ ۱:۴۳)A L I نوشته است:چندیدن قسمت از این سریال رو دانلود کردم دیدم،طنزش خیلی جالبه من که خدایی حسابی خندیدم پای این فیلم! ![]() اون وقت بخاطر بی حیایی موجود توی سریال خحالت نکشیدید؟(۲۴/آبان/۹۱ ۱:۴۳)A L I نوشته است:باید صبر کنید تا این فیلم تموم بشه بعد نظر بدید! شاید در قسمتهای آخر بارنی سرش به سنگ بخوره و تصمیم به ازدواج بگیره! هیچ فرقی نداره، این سریال میخواد یه سری اشاره به موقعیتهای جنسی بکنه، یعنی به ذهن مخاطبش hint بده، تا مخاطبش بره دنبال اینجور چیزا. |
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۲۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ببین دوست من در کشور آمریکا مثل ما مسائل جنسی تابو نیست!!
بحثی که اینجا پیش اومده تفاوت فرهنگهای کشور ما و کشور اونهاست! فرقی نداره که جوانهای آمریکایی این سریال رو ببینن یا نبینن!! در هر صورت به یک سنی که رسیدن(در کشور انگلیس فک کنم 13 سالگی بود!!آمریکا رو دقیق نمیدونم)بدنبال این جور مسائل میرن! نقل قول:اون وقت بخاطر بی حیایی موجود توی سریال خحالت نکشیدید؟من نمیتونم بر اساس شنیده های یک نفری که نقدی بر این سریال نوشته در نت تصمیم بگیرم! خودم باید ببینم و تشخیص بدم! |
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۲۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۱ ۱۵:۰۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۹۱ ۱۳:۴۹)A L I نوشته است: ببین دوست من در کشور آمریکا مثل ما مسائل جنسی تابو نیست!!مسائل جنسی غیر شرعی در خیلی از کشوها تابو نیست، ولی باید باشه. چون باعث میشه هر جامعه ای نابود بشه. دیده ایم که هرچقدر بیشتر دنبالش میرن تشنه تر میشن. این فیلمها هم هینت میدن. ببینید این رو از خودم نمیگم. حرف خیلی از تحلیلگران هست. توی مستند ظهور هم روی این موضوع خیلی مطلب ارائه شده. همچنین پیشنهاد میکنم بحثهای متفکران مسیحی معتقد آمریکا با متفکران سکولارشون رو بخونید. واقعاً جالبه. مدلی که مسیحی های معتقد آمریکا برای اداره حکومت درست میدونن یه چیزی مثل همین محدودیت هایی است که جمهوری اسلامی ایجاد می کند. (۲۴/آبان/۹۱ ۱۳:۴۹)A L I نوشته است:من نمیتونم بر اساس شنیده های یک نفری که نقدی بر این سریال نوشته در نت تصمیم بگیرم! خودم باید ببینم و تشخیص بدم! شنیدهاید که آسایش بزرگان چیست / برای خاطر بیچارگان نیاسودن به کاخ دهر که آسایش است بنیادش / مقیمگشتن و دامان خود نیالودن همی ز عادت و کردار زشت کمکردن / هماره بر صفت و خوی نیک افزودن رهی که گمرهیاش در پی است نسپردن / دری که فتنهاش اندر پی است نگشودن من قبلاً اهل فیلم هالیوودی بودم، اما دیدم با این چیزها بیچاره میشم، و برای آسایش خودم باید از این تفریحات حذر کنم. نمیشه که همیشه پذیرای این آلودگی ها باشم و انتظار داشته باشم خوشحالی سراغم بیاد. عاقلانه ترین کار برای گرفتار نشدن اینه که وقتی میدونی پشت یک در شیطان منتظر هست، اصلاً بازش نکنی. |
|||
|
|
۲:۴۷, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
خیلی وقت بود به این سایت نیومده بودم، اما اومدم تاپیک رو دیدم... و خب، به عنوان طرفدار پروپاقرص سریال، خیلی ناراحت شدم از چیزایی که اینجا خوندم.
__ من نمیام سر بزنم چی جوابمو دادید، فقط میخوام به حرفام فکر کنید __ [/i] 1- میدونید، گاهی اوقات میان میگن اینترنت سایت های مستهجن داره... چیزای بد داره، محیطش کثیفه... آیا به این خاطر، ما باید تمام ویژگی های خوبی که اینترنت در اختیار ما میذاره رو نگاه نکنیم و بگیم اینترنت بده؟ کلا اینترنتو ببندیم؟ مثل یوتوب؟ سایتی که شاید یه عده فیلم های بعضا با ویژگی های غیر عرفی میذارن، اما در عوض ملیون ها ویدیوی آموزشی داره که هیچ جا گیر نمیاد، رو به خاطر اون یه ذره ویژگی بد فی*ل*تر کنیم؟ 2- آشنایی با مادر، یه سریال کاملا آمریکایی و مخصوص اون کشور هستش، و برای مردم اون کشور پخش میشه، و حالا مثلا کانادا؛ و حالا که کشورهایی که فرهنگ اون کشور رو ندارن، میان به صورت غیرقانونی دانلود میکنن و می بینن، باید بگیم کارگردانا هدفشون این بوده که فرهنگ خودشون رو فرهنگ برتر نشون بدن و این حرفا؟؟؟ آیا این فرهنگ و رفتار بی قید و بندی که توی جوامع غربی رایج شده رو نمی بینید که سریال آشنایی با مادر میاد و میخواد باهمه اونا مبارزه کنه و فرهنگ خانواده رو رایج کنه؟ خانواده ای که تند تند پاشیده میشه؟ آیا نمی بینید که تد همواره به دنبال هدفیه که خانواده ای که میخواد رو تشکیل بده، هرچند مانند همه انسان های دیگه اشتباه میکنه و از هدفش فاصله میگیره، و بعد که میخواد برگرده با هزار دردسر مواجه میشه و تقلا میکنه بایسته؟ آیا بارنی رو نمی بینید که با انحرافات شخصیتی ای که داشت چطوری تغییر پیدا میکنه و به صورت مسیری میره که توی قسمت آخر سریال دخترهایی که میان بار تا با یه پسر برن خونه رو دعوا میکنه که خجالت نمیکشن از این رفتارشون؟ آیا این رفتار شگفت انگیز لیلی و مارشال نیست که بعد سالها از آشناییشون گذشته و همیشه همدیگه رو دوست دارن و زندگیشون خوشی و خوبی داره و امید به شدت زیادی به آدم میده که ازدواج محدودیتی نداره و این آدمان که محدودیت ایجاد میکنن؟ 3- شخصیت های این داستان هرکدوم با هر سلایقی که دارن، به نوعی سعی می کنن نوعی از قشر جامعه رو نشون بدن که زندگی اونا چطوریه و چطوری بهبود پیدا میکنن... رابین، شخصیت خودخواهی که هیچ چیز غیر کارش براش مهم نیست و اصلا به هیچ چیز اهمیت نمیده، اما با روند زندگی در بین اون گروه به جایی میرسه که ترجیح میده با مردی که متعهد شده بمونه و زندگی مشترکی که به هر دلیل الکی این روزا از هم پاشیده میشه رو زنده نگه داره، این توجه شما رو جلب نمی کنه؟ 4- این سریال از بی بند و باری جنسی زیاد حرف میزنه. به این خاطر که این چیزیه که وجود داره. و اگر بخواد نادیده گرفته بشه مسخره میشه. پس به جای نادیده گرفته شدن، درست اینه که کنترل بشه. توی صحبتی که تد میخواد در عروسی مارشال بکنه، به صورت نمادین تمام اتفاقات به ظاهر غیر اخلاقی رو با حالت اخلاقی تعویض میکنه برای اینکه مسخرگی اینو نشون بده و آدم میتونه اونو حس کنه. حالا کارگردانا باید بیان از ایرانیا یاد بگیرن با تقلید از ایرانیا حرفارو نگن و سعی کنن تاثیر بذارن؟ 5- فکر میکنید سخت بود این فیلم رو +18 بسازن تا برای PG13 مناسب نباشه؟ تا اون وقت نوجوونایی که دارن بزرگ میشن و الگوهای غیر درست بی اندازه جلوشون ریخته شده کلا سراغ این نرن که بخوان زندگی بهتری داشته باشن؟ توی خود ایران بی اندازه آدم میبینه که نوجوونا 20 سالشون نشده اما تا تونستن خیانت کردن و احساسات رو زیرپا گذاشتن، اون وقت وضعیت اونجا فکر میکنید بهتره که به فکرش نباشن؟ دقت نکردید توی سریال چقدر سعی کرده کانون خانواده رو حفظ کنه که اگر یک بار خیانت می کردن غرق در عذاب وجدان میشدن؟ 6- بیشتر از همه از بخش لیلی و مارشال بررسی شما ناراحت شدم. چون این قسمت نمونه کامل این بود که آدم ویژگی های خوب و عالی رو کنار بذاره و تمام تلاششو بکنه تا ویژگی هارو بد نشون بده. شما ندیدی وقتی بارنی لیستی از دخترایی که باشون رابطه داشته رو میاره وسط مارشال میگه منم دارم اسمش تعهد نامه ازدواجه و با لیلی میزنه قدش؟ میدونی توی فرهنگی که امکان نداره زن و شوهر قبل از ازدواجشون رابطه نداشته باشن، چه حرکت سنگین و عجیبیه؟ آیا به این دقت نمی کنید که مارشال اونقدر معصومیت توی علاقه ش داشت که حتی اگر میخواست در باره کس دیگه فکر بکنه (که این اتفاق برای همه میفته، و نمیشه تکذیب کرد) طوری تصورشو انجام میداد که حتی توی ذهنش خیانت نکنه؟ شما به این زوج میگی بی غیرت؟ اونم توی فرهنگی که کلمه غیرت توی فرهنگ لغاتشون نیست؟ ببخشید اینطور میگم، ولی شمایی که اینو نوشتی، بهتره بیای توی فرهنگ نه غرب، بلکه همین همین فرهنگی که داره تو ایران خودمون جا میفته (و ببخشید، اما بدون شک قابل پیشگیری نیست)، بین مردم معمولی هست ببینی که چطوریه که بخوای اینطوری بد نشونشون بدی. اگه عده ای با هم خیلی صمیمی باشن، خیلی مرزهاشون کمتر میشه، و این چیز کاملا طبیعیه. و اینکه لیلی و مارشال اون مرز هارو به صفر نرسوندن، که توی فرهنگ غرب بیشتر از حد رایج اتفاق می افته، نشونه ی بسیار خوبیه. 7- با توجه به روند وضعیت فساد و بی بندوباری جنسی، در سرتاسر جهان، میشه تصور کرد وضعیت در سال 2030 چطوری میشه. و اینکه یه پدر بخواد برای بچه هاش حرف بزنه تا بتونه به زبون خودشون، و بدون اینکه بخواد همه اتفاقات دنیارو انکار کنه، از زندگی که خوب میدیده حرف بزنه، از اهمیت خانواده، از کنترل بی بند و باری (اسپویلر: و در ادامه بعد از شش سال از فوت شدن مادر بخواد برای دونفر از اعضای خونواده توضیح بده چقدر رابین رو دوست داره، تا شاید اونجا اجازه بدن که تد بره و با رابین ازدواج، چقدر داره سعی میکنه اهمیت خانواده رو نشون بده، که چقدر مهمه) این بد بودن پدر رو نشون میده؟ 8- خیلی حرف دارم. اما نمیخوام بیشتر از این بنویسم. ولی مشکل اصلی نقد شما، اینه که این سریال رو طوری میبینید که انگار کارگردانا برای جوامع ما ساختن، و باید با معیارهای اسلامی ارزشیابی بشه، و این مشکل اصلی کار شماست. کافیه برید و تحقیقات بیشتری روی جوامع غربی انجام بدید، تا معیار های سنجش متناسب با این سریال دستتون بیاد و نقد شما معقول و متناسب باشه. 9- توی این صحبتم، من کاملا با دید به اتفاقات خوب داستان حرف زدم. چون کلا دید من به هرچیز، موارد خوبشه و سعی میکنم اونارو بکشم بیرون. و اگر لازمه، بدونید که تمامی این عادت رو از شخصیت بارنی گرفتم. فوق العاده بودن شخصیت بارنی به خاطر بی بند و باری جنسیش نبود. به خاطر خوبی های بی نظیرش بود. اینکه با وجود اون همه تاریکی و دردناکی هایی که توی زندگیش میدید، اما همه اونارو کنار میذاشت و به زیبایی هاش دقت می کرد. فکر میکنید یک زنازاده بودن توی جوامع غربی خیلی خیلی معدوده؟ یا فکر میکنید زنازاده بودن یه افتخاره؟ با همه اینا، بارنی میخواست اثبات کنه، که زندگی آدم، با اتفاقات بدش معنی نمیگیره، با اتفاقای خوبش معنی میگیره. و تمام دیوانه بازیهاش... توی فصل 9 میگه که همه اونا وقتی فوق العاده که با دوستاتون باشید. دوستایی که برای هم خانواده هستن. یعنی فوق العاده بودن مخصوص زمانیه که آدم با خانواده ش باشه. و تمام دخترها... همشون از ذهن آدم میرن، وقتی بارنی تک تک اونارو از فکرش بیرون میکنه، و میگه من عاشق رابینم، و از همه چیز به خاطر اون میگذرم. این فوق العاده بودن بارنیه. 10- مجددا، من به این سایت برنمیگردم، پس وقتتون رو صرف جواب دادن به من نکنید. از توجهتون مچکرم. موفق و پیروز باشید. |
|||
|
|
۸:۴۶, ۲۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۳ ۸:۵۰ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:_ من نمیام سر بزنم چی جوابمو دادید، فقط میخوام به حرفام فکر کنید __ [i]همین طور که شما وقت نمی گذارید تا صحبت های دیگران را بخوانید من نوعی هم وقت نخواهم گذاشت صحبت های شما رو بخونم ... الان هم ادامش رو نخوندم ... یعنی انقدر به حرف های خودتون شک دارید و یا توانش رو ندارید که از حرف خودتون دفاع کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انقدر ناتوانی و شک و تردید به حرف های خودتون خیلی عجیبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یک سری چیز ها می نویسد بعد الفرار ![]() ![]() ![]() خودتون برای حرف های خودتون ارزشی قائل نیستید و توانش رو ندارید ازش دفاع کنید آن وقت می خواهید دیگران برای حرف شما ارزش قائل باشند؟؟؟
|
|||
|
|
۹:۲۸, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۶)amiredge نوشته است: زندگي بدون خدا؟ميخواي 100 سكانس از اين سريال بيارم كه دارند خدا رو عبادت ميكنند؟تا وقتي سريال رو نديدي نظر اشتباه نده.ما یه تعریفی از یه وجود در ذهنمون داریم و بهش می گیم خدا و ثابی می کنیم که واقعیت داره. با همین چیز هایی که در پست اصلی گفته شد، نتیجه می گیریم که خدایی که شما گفتی اونا عبادت می کنن در اصل خدا نفسانی اشون هست. کسی که میگه آزادی هر جوری می خوای لذت ببری و حرمت نگه نداری! البته من در اصل با آزادی این جور چیزا مخالف نیستم. اما این مسئله پیامد هایی داره که خیلی مضرن. الآن به جوامع غربی نگاه کنید. چند درصدشون از مسائل روز دنیا خبر دارن؟ چند درصدشون اقدامات دولتشون رو دنبال می کنن و راه به راه تحلیلش می کنن؟ این ها از پیامد همین آزادی هاست. انسان مشغول این اعمال میشه و دیگه جایی برای یک زندگی انسانی باقی نمیمونه. زندگی انسانی یعنی برای جامعه مفید باشی، ساکت نباشی، ناآگاه نباشی و از همه مهمتر گوسفند نباشی! میتونم حدس بزنم که کاراکتر های داستان مشتی گوسفند بودن که خودشون رو مشغول دنیای جنسی یا حتی مذهبی شون(!) کرده بودن. |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۲۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
عزیز شما خیلی بد تفسیر کردی من تمام قسمتاشو دیدم فصل آخر همشون آدم میشن بارنی و با رابین ازدواج میکنه لیلی و مارشال سرشون به بچشون گرمه تد هم زن زندگیشو پیدا میکنه
|
|||
|
۷:۲۱, ۲۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۳ ۱۰:۰۳ توسط melanie2222.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۳۰/دی/۹۰ ۱۶:۲۳)Lord_Contemno نوشته است: تا حدودی حرفاتون رو قبول دارم، این سریال از شبکه فارسی وان هم پخش میشه، شبکه ای مزخرف و پرت و پلامتاسفانه دقیقاً این مشکل خیلی بارز جامعه ی کنونی ماست.یارو دهنش بو لواشک میده 4 تا سریال دیده فکر میکنه دیگه نیویورک زاده شده.همچین خودشو گم میکنه که بی رگ بودن و لا ابالی بودن رو نشونه ی تمدن و روشنفکری میدونه (۲۵/فروردین/۹۳ ۱۶:۳۷)Afshin KaQaz نوشته است: عزیز شما خیلی بد تفسیر کردی من تمام قسمتاشو دیدم فصل آخر همشون آدم میشن بارنی و با رابین ازدواج میکنه لیلی و مارشال سرشون به بچشون گرمه تد هم زن زندگیشو پیدا میکنهپس هنوز قسمت 23 فصل 9 رو ندیدی که نشون میده 3 سال بعد از هم طلاق میگیرن!!! ازدواج رو خیلی سخت قبول میکنن و خیلی راحت پس میزنن. اینم تفسیر! تد هم که مثلاً مظهر اخلاقیاته بعد از 7 سال با 2 تا بچه حرومزاده تازه ازدواج میکنه |
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۱۸/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
هه اخه چی بگم ؟ :ِ فقط میشه واسه خودم افسوس بخورم که تو یه همچین جایی به دنیا اومدم که حتی ق*ر*ا*ن هم هر جور خواستن تفسیر کردن. نقد شما اگه بد نباشه هم خوب نیس به هیچ وجه.
|
|||
|
۲۰:۳۲, ۳۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
نکته جالب این سریال این بود ک خودشونم نشون دادن آدمی که راه ب راه با همه کس و ناکس رابطه جنسی برقرار میکنه نمیتونه به ازدواج وفادار باشه و زندگی با معشوق دائمی براش خیلی سخته
نکته جالب اینه ک جناب بارنی در زندگی واقعی هم جنس باز (هوموسکشوال ) تشریف دارن !!!! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل سریال ضد ایرانی The Handmaid’s Tale (سرگذشت ندیمه) | Esmaeel | 0 | 2,256 |
۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| این مطلب ناقص هست بجایش به inaghd.ir/Mother-2017 رجوع کنید. | Esmaeel | 0 | 1,068 |
۱۲/دی/۹۶ ۰:۲۸ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| نقد و رمزگشایی فیلم 2017 Mother! (مادر!) | Esmaeel | 0 | 2,550 |
۲۱/آذر/۹۶ ۲۳:۲۳ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 8,016 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural | Mitsonary | 198 | 99,566 |
۱۶/خرداد/۹۴ ۱۰:۲۷ آخرین ارسال: amirak |
|
| تحلیل نمادین سریال true detective | captaincharisma | 19 | 20,104 |
۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: sm_shahabi |
|
| کلاف سردرگمی به نام زمان/ تحلیل سریال Steins Gate | PWLG | 0 | 1,771 |
۱/مرداد/۹۳ ۱:۲۴ آخرین ارسال: PWLG |
|

![[تصویر: ju2itrkhfh9ew0odtaqv.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2012/01/ju2itrkhfh9ew0odtaqv.jpg)
![[تصویر: ox1oanw08fvjvvj29kt.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2012/01/ox1oanw08fvjvvj29kt.jpg)
![[تصویر: pat1ulxftbh0b105ou3.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2012/01/pat1ulxftbh0b105ou3.jpg)
![[تصویر: i8r1c8dykirv3slm41bl.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2012/01/i8r1c8dykirv3slm41bl.jpg)
![[تصویر: baa12oas5xce8408kqgb.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2012/01/baa12oas5xce8408kqgb.jpg)
![[تصویر: ujcf3f9ds1fuepcp6h06.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2012/01/ujcf3f9ds1fuepcp6h06.jpg)
![[تصویر: 3zhddhxb4jprq6x.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2012/01/3zhddhxb4jprq6x.jpg)
![[تصویر: osnfkgdddtqs9mtbp8qd.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2012/01/osnfkgdddtqs9mtbp8qd.jpg)
نویسنده : فراز صباحی
منبع :