کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 23 رای - 4.65 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زیباترین پیامک انتظار!!!
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم
البته خیلی به دلم نشست
زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست
برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون
به 5 نفر اول هم جایزه میدیم
البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست
در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!!

برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم

لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه
و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید
یا علی

پیامک ارسالی من این هست:

خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم:
ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، Seyed Mohsen ، oO DaViD Oo ، mamad ، MohammadMeraj ، jalalhaji ، bozorgmehr ، جوینده حق ، سیماباروتیان ، فرشته ، aseman ، hamed ، فاطمه خانم ، bache shiye ، یک سرباز ، mohsen . ، پارسه ، وحید الف ، محب الزهرا ، Maysam-1st ، ANTI satan ، محمداحسان ، mygeom ، آرین (الهه.ع) ، Ramin_Ghn ، llvllr ، fereshteh ، 872325 ، yektaparast ، meshkat ، sady69 ، zohur ، أین المنتظر ، xmontazer ، MESSENGER ، zarati313 ، ريحانه الرسول ، محیصا ، nafas ، vahid1878 ، خادمة الزهرا ، mahdi_haji ، علیرضا110 ، sorayya ، help me ، Detector ، warior ، aghah ، shafagh_mah ، yasermoniri ، فدک زهرا ، sarallah ، ترنم ، somayeh ، behzad-jn ، گل مرداب ، یا صاحب الزمان ، ترنم وحیدی ، faateme-313 ، morteza rezay ، تفکر ، نگار ، mohammad reza ، Farzaneh ، یوسف خان ، MohammadSadra ، seyed313 ، sahel ، حسنیه ، mahdy30na ، F_R ، seyed mohamad ، مهسا110 ، REZA4292 ، rezvan ، hajiali.m ، 135 ، erfaneh ، netlog36 ، saloomeh ، fatemehsadat ، m.hossein ، یا زهرا(س) ، fatemeh zahra ، TheVampire ، مفقود الاثر ، SAViOR ، حقیر ، hesam110 ، دستهای سبز ، R3Z4 ، emj ، سرباز سید علی ، ahmad1300 ، viana ، aboutorab ، farzad313 ، mosafer ، مجید املشی ، *مهاجر* ، من انقلابی ام ، انديشه نو ، مرهم ، tazevared ، maryam 135 ، laanbar1-2-3 ، ztb ، fiftynine ، چشم به راه آقا ، Nmm ، mrsh1372 ، ali0077 ، rahgozar.f ، منادی حق ، ghofran ، Aryha ، mahdis ، 59-11(یامهدی) ، شهرام ، fatemeh-55 ، عبداللهی ، M03TAFA ، Night moans ، آفتاب ، بیداری12 ، مرتاح ، meisamtiger ، N2376DIR ، sagheb ، آلاله ، لبخند خدا ، AFG Shia ، سیمرغ ، در جستجوی سختی ، مصباح ، ahmbove ، عبدالرحمن ، ats ، Just God ، Sakineh ، صهبا ، مصطفي مازح7610 ، محمد امین + ، اولولالباب ، B-dar ، fafa* ، nevermore ، یاسمین ، یاســین ، مسجد عشاق ، میثاق ، حسن عزتي ، محمدهادی ، ما 3 تا ، خادم المهدی ، بچه های گمنام ، یااباصالح ، میلاد مسلمی ، عارفه ، ali1455

آغاز صفحه 27 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۲۰, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #261
آواتار
الا ای آخرین آوای سرمد
کجایی مهدی آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)

بیا آقا همه چشم انتظاریم
گل زهرا دگر طاقت نداریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Mitsonary ، parisan ، warior ، netlog36 ، ريحانه الرسول ، nafas ، خادمة الزهرا
۱۳:۵۳, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #262
آواتار
بی خامنه ای شعار هم عهدی چیست؟
بی خامنه ای ندای یا مهدی چیست؟
هر کس که نشد فدایی خامنه ای!
بی شک تو بدان فدایی مهدی نیست

صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، EMPERATOR ، netlog36 ، hamed ، هدهد ، nafas ، خادمة الزهرا ، رمز شب ، fafa*
۱۴:۲۸, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #263
آواتار
دلم هوای تو کرده،هوای آمدنت
صدای پای تو می آید،صدای آمدنت...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، parisan ، warior ، EMPERATOR ، فاطمه خانم ، nafas ، خادمة الزهرا ، رمز شب ، 135
۱۷:۰۷, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #264
آواتار
عمري به انتظار نشستم، نيامدي
دل را به روي غير تو بستم، نيامدي
اي خضر راه گم شدگان در مسير عشق
چشم انتظار هر چه نشستم، نيامدي
گفتند سبز پوش تو از كعبه مي رسد
هر جمعه رو به كعبه نشستم نيامدي
اللهم عجل لوليك الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، netlog36 ، parisan ، warior ، EMPERATOR ، فاطمه خانم ، hajiali.m ، meshkat ، هدهد ، nafas ، خادمة الزهرا
۱۹:۱۴, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #265
آواتار
منی که مایه ی ننگم به حد رسوایی
چگونه از تو بخواهم به دیدنم آیی
چو خویش یار تو دیدم به نیک فهمیدم
عزیز فاطمه، مهدی، چقدر تنهایی

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، netlog36 ، parisan ، warior ، EMPERATOR ، فاطمه خانم ، meshkat ، هدهد ، nafas ، خادمة الزهرا
۱۹:۳۰, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #266

در هنگام کودکی خوانیدم ان مرد در باران امد الان می فهمیم تا ان مرد نیاید باران نمیاید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، warior ، EMPERATOR ، nafas ، خادمة الزهرا ، رمز شب ، 135
۱۹:۳۹, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #267
آواتار
اللهم عجل الولیک الفرج

بهترین پیامک[/quote]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، Seyed Mohsen ، warior ، EMPERATOR ، nafas ، خادمة الزهرا ، رمز شب
۰:۴۲, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #268
آواتار
عمريست که از حضور او جامانديم / در غربت سرد خويش تنها مانديم
او منتظر است تا که ما برگرديم / ماييم که در غيبت کبرا مانديم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، netlog36 ، هدهد ، nafas ، خادمة الزهرا
۱:۱۸, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #269

شکوه رزم مولا علــــــــــــــــــــــــــــــــی را ندیدم امــــــا ...

دلـــــــــــــــــم خوش است که با ذولفقار می آیــــــــــــــــــــــــــــــــــی ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، محمود ، netlog36 ، warior ، meshkat ، هدهد ، nafas ، خادمة الزهرا ، vahid1878 ، fafa*
۱۲:۵۷, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #270
آواتار
نمی دانم کدام یک از همین جمعه هایی که مثل همه جمعه های پیش است، این سکوت سربی را که دارد شب و روزم را خفه می کند، خواهی شکست!
تو تنها صدایی هستی که می توانی آسمان را میان این همه پرنده بی آشیان تقسیم کنی. دلم می خواهد جوان شوم؛ درست به اندازه بهارهایی که در راهند. قلبم را برایت پست خواهم کرد تا برایت دسته دسته گل سرخ بیاورد.
به خودم قول داده ام که برایت شعر بگویم. شیرین تر از همه میوه های بهشتی. باران که می بارد، من روبه روی دلم می نشینم و با هم از غم ندیدن تو می گوییم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، فاطمه خانم ، warior ، EMPERATOR ، mohager ، یاران مهدی ، هدهد ، nafas ، خادمة الزهرا ، 135
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا