|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 27 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۲۰, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #261
|
|||
|
|||
|
الا ای آخرین آوای سرمد
کجایی مهدی آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بیا آقا همه چشم انتظاریم گل زهرا دگر طاقت نداریم |
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #262
|
|||
|
|||
|
بی خامنه ای شعار هم عهدی چیست؟
بی خامنه ای ندای یا مهدی چیست؟ هر کس که نشد فدایی خامنه ای! بی شک تو بدان فدایی مهدی نیست صلوات |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #263
|
|||
|
|||
|
دلم هوای تو کرده،هوای آمدنت
صدای پای تو می آید،صدای آمدنت... |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #264
|
|||
|
|||
|
عمري به انتظار نشستم، نيامدي
دل را به روي غير تو بستم، نيامدي اي خضر راه گم شدگان در مسير عشق چشم انتظار هر چه نشستم، نيامدي گفتند سبز پوش تو از كعبه مي رسد هر جمعه رو به كعبه نشستم نيامدي اللهم عجل لوليك الفرج |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #265
|
|||
|
|||
|
منی که مایه ی ننگم به حد رسوایی
چگونه از تو بخواهم به دیدنم آیی چو خویش یار تو دیدم به نیک فهمیدم عزیز فاطمه، مهدی، چقدر تنهایی |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #266
|
|||
|
|||
|
در هنگام کودکی خوانیدم ان مرد در باران امد الان می فهمیم تا ان مرد نیاید باران نمیاید
|
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #267
|
|||
|
|||
|
اللهم عجل الولیک الفرج
بهترین پیامک[/quote] |
|||
|
|
۰:۴۲, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #268
|
|||
|
|||
|
عمريست که از حضور او جامانديم / در غربت سرد خويش تنها مانديم
او منتظر است تا که ما برگرديم / ماييم که در غيبت کبرا مانديم |
|||
|
|
۱:۱۸, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #269
|
|||
|
|||
|
شکوه رزم مولا علــــــــــــــــــــــــــــــــی را ندیدم امــــــا ...
دلـــــــــــــــــم خوش است که با ذولفقار می آیــــــــــــــــــــــــــــــــــی ... |
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #270
|
|||
|
|||
|
نمی دانم کدام یک از همین جمعه هایی که مثل همه جمعه های پیش است، این سکوت سربی را که دارد شب و روزم را خفه می کند، خواهی شکست!
تو تنها صدایی هستی که می توانی آسمان را میان این همه پرنده بی آشیان تقسیم کنی. دلم می خواهد جوان شوم؛ درست به اندازه بهارهایی که در راهند. قلبم را برایت پست خواهم کرد تا برایت دسته دسته گل سرخ بیاورد. به خودم قول داده ام که برایت شعر بگویم. شیرین تر از همه میوه های بهشتی. باران که می بارد، من روبه روی دلم می نشینم و با هم از غم ندیدن تو می گوییم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |