|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۳, ۲۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #291
|
|||
|
|||
|
امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف), مهربانتر از هرکس، برای بالیدن و پریدنت دعا میکند. تو نیز به رسم دوستی و مرام مردانگى, دست کم روزی یکبار برای سلامت و ظهورش دعا کن!
|
|||
|
|
۴:۳۳, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #292
|
|||
|
|||
|
موعود میرسد، بیشک!
او وعده خداست! اما... آیا تو میرسى هر روز سربلند به وعدهای که میدهی او را در عهد صبحگاه؟ |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #293
|
|||
|
|||
|
هجران جانان تا به چند؟ آن یارکو، آن یارکو؟
تا کی بود قرآن نهان؟ دیـــــدار کو، دیــدار کو؟ ای عاقلان دیوانه ام، زنجیر زلف یار کــــو؟ بر شعله شوق دل، پـــــروانه دلـــدار کــــــو؟ |
|||
|
|
۶:۰۰, ۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #294
|
|||
|
|||
|
دیشب غزلم خواب شما را دیده
عطر خوش نرگس همه جا پیچیده من عاشقم آنقدرکه هرمنتظری از چشم ترم راز مرا فهمیده |
|||
|
|
۱۰:۰۲, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #295
|
|||
|
|||
|
شنیدم آشنای اهل دردی [b][color=#DDA0DD]
شنیدم عاشقی را رد نکردی دل ما عاشق دیدار رویت دلت می آیدآیا برنگردی |
|||
|
|
۱۴:۴۲, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #296
|
|||
|
|||
|
جز تو کسي نيامده آقا،سر قرار
انگار بي تو نيست کسي غرق انتظار اين جمعه هم گذشت و تو مثل هميشه باز در انتظار خويش نشستي به انتظار |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۲۲:۲۱ توسط netlog36.)
شماره ارسال: #297
|
|||
|
|||
|
سلام وارث تنهای بینشانیها! خدای بیت غزلهای آسمانیها نیامدی و کهنسالهایمان مُردند در آستانهٔ مرگاند نوجوانیها چقدر تهمتِ ناجور بارمان کردند چقدر طعنه که: «دیوانهها! روانیها! کسی برای نجات شما نمیآید کسی نمیرسد از پشتِ نُدبهخوانیها» مسیحِ آمدنی! سوشیانس! ای موعود! تو ـ هر که هستی از آنسوی مهربانیها! بگو به حرف بیایند مردگانِ سکوت زبان شوند و بگویند بیزبانیها هنوز پنجرهها باز میشوند و هنوز تهی است کوچه از آوازِ شادمانیها و زرد میشوند و دانهدانه میافتند کنار پنجرهها برگِ شمعدانیها ای مهر! بیا میان شهریور باش
ای جمعه! بیا و جمعه آخر باش ما منتظر حلول ماه از قدسیم ای عید! بیا و جمعه دیگر باش... |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #298
|
|||
|
|||
|
شعری که امسال در دیدار شعرا با امام خامنه ای (مد ظله العالی) خوانده شد:
صبحی گره از زلف تو وا خواهد شد راز شب تار برملا خواهد شد تو آیه وحدتی که با آمدنت هر قطب نما قبله نما خواهد شد رباعی از میلاد عرفان پور |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #299
|
|||
|
|||
|
روزی هزار بار دلت راشکسته ام
بیخود به انتظار وصالت نشسته ام هربار این تویی که رسیدی و در زدی هربار این منم که در خانه بسته ام هر جمعه قول میدهم آدم شوم ولی هم عهد خویش هم دلت راشکسته ام[align=center] |
|||
|
|
۱۷:۵۷, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #300
|
|||
|
|||
|
آخرین برگ سفرنامه باران
این است: که زمین چرکین است. |