|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 59 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۳, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #581
|
|||
|
|||
|
زآن روزی که سیلی خورد زهرا
سیه شد روز گار اهل معنا شنیدم زعارفی که می فرمود حکم فرج را کند زهرای سیلی خورده امضا |
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #582
|
|||
|
|||
|
ای همیشه در خاطر
دلم به این همه آیینه رو نخواهد کرد به جز نگاه تو را جست و جو نخواهد کرد پرنده ای که گرفتار پر زدن باشد به آب و دانه و آواز خو نخواهد کرد بیا مسافر چشم که هیچ حادثه ای نگاه پنجره را زیر و رو نخواهد کرد به غیر نام تو ای التهاب روحانی دلم برای سرودن وضو نخواهد کرد عزیز غایب من، ای همیشه در خاطر به جز تو را دل من آرزو نخواهد کرد! |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۵۶ توسط مهدی110.)
شماره ارسال: #583
|
|||
|
|||
|
چه جمعه ها که یک به یک غروب شد نیامدی
چه بغضها که در گلو رسوب شد نیامدی خلیل آتشین سخن ؛ تبر به دوش بت شکن خدای ما دوباره سنگ و چوب شد نیامدی برای ما که خسته ایم نه؛ ولی برای عده ای چه خوب شد نیامدی تمام طول هفته را به انتظار جمعه ام دوباره صبح؛ ظهر ؛ نه غروب شد نیامدی |
|||
|
|
۲۱:۵۲, ۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #584
|
|||
|
|||
|
وقتی شبیه فاطمه لبخند می زنی
بر چینی شکسته ی دل، بند می زنی من غرق خوابم و؛ تو برای ظهور خویش هر صبح جمعه ، رو به خداوند می زنی |
|||
|
|
۰:۳۱, ۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #585
|
|||
|
|||
|
ای قصّه ی ناشنیده ی رویایی!
با این که تو غایبی ولی پیدایی ماییم که پیچیده شدیم آقا جان تو ساده ترین مسئله ی دنیایی |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۵۱ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #586
|
|||
|
|||
|
به انتظار آمدنت، راه ها را گل باران کرده ام... پا برهنه بیا! بیا و بنشین؛ نه بر خیالم که بر دلم...
گوش دل را وا کنید آید ندا / بانگ هل من ناصرش از هر کجا مهدی جان! سئوالی ساده دارم از حضورت / من آیا زندهام وقت ظهورت؟ / اگر که آمدی من رفته بودم / اسیر سال و ماه و هفته بودم / دعایم کن دوباره جان بگیرم / بیایم در رکاب تو بمیرم |
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #587
|
|||
|
|||
|
بانو!
ما در کوچه های تنگ زمانه مان، برای یاری امام غریبمان، سیلی که هیچ! غصه هم نخورده ایم....!!!! |
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #588
|
|||
|
|||
|
ما ساکن عصر جمعه هاییم ...
تو منتظری که ما بیاییم ... غربت چه حکایت غریبیست ... آقا تو کجا و ما کجاییم ... |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #589
|
|||
|
|||
|
عشق تو بلای دل درویش من است
بیگانه نمی شود مگر خویش من است؟ گفتم سفری کنم ز غم بگریزم منزل منزل غم تو در پیش من است |
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #590
|
|||
|
|||
|
بسم رب الزهرا
ای حضرت حاضری که ناپیدایی غایب شده از زشتی و نازیبایی شرمنده که جای آمدن، میگوییم: «آقا! تو چه وقت پیش ما میآیی؟» |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |