|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 70 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۳, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #691
|
|||
|
|||
|
سلام
بیا مولای من به خاطر غربت بقیع بیا بیا به خاطر حیدر دست بسته بیا به خاطر فاطمه ي پهلو شکسته بیا به خاطر پیامبر مظلومم بیا به خاطر محسن مدفونم بیا به خاطر تنهاترین سردار بیا به خاطر بیمار آن پیکار بیا به خاطر باقر آل مصطفی بیا به خاطر صادق آل عبا |
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۲۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #692
|
|||
|
|||
|
ای آخرین توسل سبز دعای ما آیا نمی رسد به حضورت صدای ما؟ موعود خانواده کی از راه می رسی کی مستجاب می شود "آقا بیای ما" ؟ |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۳۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #693
|
|||
|
|||
![]() از یاد تو برنداشته ام دست هنوز دل هست به یاد نرگست مست هنوز گر حال مرا حبیب پرسد گویید: بیمار غمت را نفسی هست هنوز ![]() |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۳۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #694
|
|||
|
|||
|
جمعه یعنی یک نفس تا انتظار جمعه یعنی عطر یاس جمعه یعنی همه هست من جمعه یعنی چشمم به در
|
|||
|
|
۰:۰۸, ۱۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #695
|
|||
|
|||
|
ايمان زمين هنوز سُست است؛ نيا قالي و ظروفمان نشُسته است؛ نيا ما دوست نداريم به زحمت افتي اينجا همه چيزمان درست است؛ نيا!!
|
|||
|
|
۰:۵۵, ۱۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #696
|
|||
|
|||
|
فروغ دیده تو آیت شکوفایی است
نگاه لطف تو ای گل، بهار زیبایی است تو از تبار کدامین ستاره سحری؟ که چهر مهر مثالت چنین تماشایی است! |
|||
|
|
۱:۵۳, ۱۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #697
|
|||
|
|||
|
تکه ی گمشده ای ازپر پرواز کم است
یازده بار شمردیم و یکی باز کم است این همه آب که جاریست نه اقیانوس است عرق شرم زمین است که سرباز کم است |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۱۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #698
|
|||
|
|||
|
شماره ها هنوز به 313 نرسیده است باید باز صبر کند!!
|
|||
|
|
۰:۲۱, ۱۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #699
|
|||
|
|||
|
سلام آقا
باز غروب غریبانه ای دگر گذشت .... اما ما چشم براهان ، هنوز که هنوزه چشم براه مانده ایم. راه دیگر شده برایمان یک نشان زکوی دوست. اما از دوست تنها یادش در آرزوست. بیا که هر روز برایمان جمعه است بیا که دیگر توان ایستان نداریم بیا ..... ای امید اخرین بیا |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۲۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #700
|
|||
|
|||
|
لحظه های دوریت را با ساعت شنی زمان گرفتم
حال یک صحرا گذشته ولی تو هنوز نیامدی |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: ypkfemmgefz9w8yl32zd.gif]](http://shiaupload.ir/images/ypkfemmgefz9w8yl32zd.gif)