|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۵, ۲۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
سلام
چهره گل،باغ و صحرا را گلستان می کند/ دیدن مهدی هزاران درد درمان می کند مدعی گوید، که با یک گل، نمی گردد بهار/ ما گلی داریم، که عالم را گلستان می کند |
|||
|
|
۲۱:۱۵, ۲۵/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۰ ۲۱:۲۳ توسط raha.f.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
کسی نیامده جز او سر قرار خودش
نشست غرق تماشای آبشار خودش چه انتظار عجیبی ست اینکه شب تا صبح کسی قنوت بگیرد به انتظار خودش[/size][size=large][font=Arial] دلم گرفته رفقا... بد دلم گرفته... کاش فردا... امروز سر مزار شهدا یه اتفاقایی افتاد که بدجوری خرابم کرد.. شماره دادن و شماره گرفتن... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۲۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۰ ۱۱:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
سلام به زودی به امید خدا برندگان این تاپیک مشخص خواهند شد
تشکر های شما برنده را مشخص خواهد کرد جایزه ی ما بسیار ناقابل هست البته قسمت مادی اون نفر اول 45 هزار تومن بن خرید کتاب نفر دوم 35 هزار تومن بن خرید کتاب نفر سوم 25 هزار تومن بن خرید کتاب نفر چهارم 20 هزار تومن بن خرید کتاب (نفر چهارم البته به انتخاب حقیر خواهد بود هدیه ی من به این ارسال کننده ی این پیامک هست) ببخشید که وسعمان اندک بود کتاب ها رو میتونید از سایت پاتوق کتاب تهیه کنید راهکارش رو هم خدمت شما عرض میکنم که برای خرید چه باید بکنید و به چه طریق اقدام کنید در ضمن این تاپیک بسته نخواهد شد و همچنان منتظر پیامک های انتظار شما هستیم البته احتمال داره مبلغ بن کتاب ها افزایش پیدا کنه که در صورت قطعی شدن خدمت دوستان عرض خواهد شد |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۲۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
نفر اول سرکار sunrise59 برنده 45 هزار تومن بن کتاب (ناقابل) با پیامک:
(۲۶/بهمن/۸۹ ۱۵:۳۴)sunrise59 نوشته است: قطعه ی گمشده ای از پر پرواز کم است نفر دوم mohammad790 برنده 35 هزار تومن بن کتاب (ناقابل) با پیامک: (۲۹/بهمن/۸۹ ۲۰:۵۴)mohammad790 نوشته است: بسم الله نفر سوم جناب آزاد اندیش برنده 25 هزار تومن بن کتاب (ناقابل) با پیامک: (۴/اسفند/۸۹ ۲۰:۴۷)آزاد اندیش نوشته است: نفر چهارم به انتخاب حقیر جناب -Ali- برنده 20 هزار تومن بن کتاب (نا قابل) با پیامک : (۶/فروردین/۹۰ ۱۷:۵۵)-Ali- نوشته است: من نمی دونستم مسابقه هست ، پس دوستان به اون pdf توجه نکنید من با این پیامک تو مسابقه شرکت می کنم به زودی دوستان با پیامک خصوصی از چگونگی دریافت هدایا مطلع خواهند شد برندگان فقط از میان کاربران انتخاب شده اند و با عرض پوزش مدیران و ناظران در این مسابقه در بخش مادی آن شرکت داده نشدند ![]() وگرنه این پیامک جناب سید محسن هم برنده بود: (۲۸/بهمن/۸۹ ۱۲:۱۲)Seyed Mohsen نوشته است: این تاپیک همچنان منتظر پیامک های انتظار شماست |
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۲۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۰ ۱۳:۱۹ توسط arnh.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
در پیامک ها نیز زیبا شده صورت ها . کاش اینگونه بود. باطن ها.
حرف دل می زنیم و جایزه انتظار می دهندمان . از ریا و تزویر . از دورغ و دورنگی. انتظارمان را رنگ پول می دهند . قصه فتح مکه . بدست مهدی فاطمه . کاش یکی بود این را باور می کرد . انتظار را رها و خود را بی پروا می کرد . نام نویسی می کرد . در سپاه مهدی . می دانست می پذیرد مهدی هر که باشد . |
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۲۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۰ ۱۲:۵۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
نکته ی یک
خدا میداند که هدف پول است یا انتظار ریا است یا برای خودش و همان که خدا میداند برای ما بس است نکته ی دو امید است که حکمت 150 نهج البلاغه در دل و جان ما اثر کند نکته ی 3 اینجا ما چیزی هم ندیم دوستان از ته دل سخنانشون رو میگن نکته 4 این یه بهانه بود تا دوستان با خرید کتاب و مطالعه ی اون مقدمات فتح باب معرفت های جدید رو انشالله برای خود باز کنند و خودشون و جامعشون رو بهره مند کنند هدیه دادن از سنتهای خود خداست و یکی از اسامی خدا وهاب به معنای بسیار هدیه دهنده هست پس چشمها را باید شست و جور دیگر باید دید و همه را به کیش خویش نباید پنداشت |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۲۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
علی جان اجر شما با حضرت زهرا(سلام الله علیها)
خدا خودش شاهد بر عمل علی110 عزیز هست و از قصد نیت پاک ایشان خبر دارد،و شما آدم مشکوک الهویه که قصد ایجاد شبه در تالار دارید رو همه می شناسن. امام علی (علیه السلام) می فرمایند: عَلَیکُم بِالسَّخاءِوَحُسنِالخُلقِفَإِنَّهُمایَزیدانِالرِّزقَوَیوجِبانِالمَحَبَّةَ. به یکدیگر هدیه بدهید تا محبّت را در میان خود بیفزایید(1). پيامبر عظیم الشان اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: تَهادَوا فَإِنَّها تَذهَبُ بِالضَّغائِنِ؛ به يكديگر هديه بدهيد، زيرا كينه ها را از بين مى برد(2). پيامبر عظیم الشان اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: لاتَزالُ اُمَّتى بِخَيرٍ ما تَحابّوا وَتَهادَوا وَأَدَّوُا المانَةَ؛ امّت من تا هنگامى كه يكديگر را دوست بدارند، به يكديگر هديه دهند و امانتدارى كنند، در خير و خوبى خواهند بود(3). و برای اثبات این قضیه دلایل بسیار هست که از حوصله بحث خارج می باشد. پی نوشتها: 1_غررالحکم 4/304/6161 2_كافى 5/144/14 3_عيون اخبار الرضا 1/32/25 |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۲۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۰ ۱۶:۴۸ توسط paradise.)
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
جناب arnh ... چی بگم به شما؟! arnh نوشته است:حرف دل می زنیم و جایزه انتظار می دهندمان . این حرف تون خیلی سنگینه و توهین به بچه هاست... شما چقدر راحت راجع به آدمها قضاوت میکنید!! اون هم در این دنیای مجازی که اکثرا فقط با نام کاربری یکدیگر رو میشناسن... اگه به حرف شما باشه پس باید در اینجا رو تخته کرد چون هیچکس ممکن نیست حرف دلش رو بزنه... واقعا متاسفم....................... |
|||
|
|
۱۷:۱۹, ۲۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۰ ۱۷:۲۰ توسط alis.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
عاقبت یک روز مغرب محو مشرق می شود
عاقبت غربی ترین دل نیز عاشق می شود شرط می بندم روزی که نه زود است و نه دیر،مهربانی حاکم کل مناطق می شود. کسی آرام می آید،نگاهش خیس عرفان است، قدمهایش پر از معنا،دلش از جنس باران است کسی فانوس بر دستش به سان نور می آید امید قلب ما روزی ز راه دور می آید تو بین منتظران هم، عزیز من چه غریبی! عجیب تر که چه آسان نبودنت شده عادت، چه بیخیال نشستیم؛ نه کوششی نه وفایی! فقط نشسته و گفتیم : خدا كند كه بيايي! |
|||
|
|
۱۹:۴۱, ۲۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۰ ۲۰:۰۷ توسط raha.f.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
ای بابا!!!!!!!... چقدر منفی فکر میکنید شما... جناب arnh
علی آقا مبرا از این صحبتاس.. اجازه توهین به شخصیت ایشون رو ندارین شما.. ![]() ایشون فقط خواستن احساسشون رو 1 جوری ابراز کنن ... ضمنا با نهایت احترام شما نگران ما نباشید ما از پس خودمون بر میایم ![]() ضمنا بچه های اینجا از اوناش نیستن که واسه پول حرفشونو قورت بدن یا عوضش کنن، شما خیلی سطحی نگاه نکن به این قضیه.. طبق فرمایش امیرالمومنین از کسی چیزی نیاموختم مگر اینکه بنده ی وی شدم.. خیلی چیزا از علی آقا یاد گرفتیم ما.. پس یادتون باشه توهین به علی آقا توهین به ماست.. [size=x-large]ای خداااا....این جمعه هم گذشت.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |