|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 71 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۳۸, ۲۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #701
|
|||
|
|||
|
خدایا دلت برای ما نمیسوزد دلت برای حضرت بسوزد تا کی باید ماجرای کوچه .... تا کی ظهر عاشورا ... تا کی غربت و بی پدری ما را نظاره کند؟ تا چه اندازه صبر برای امام قرار دادی؟ خدایا ما گنهکاریم مارا تنبیه کن به ظهور ان شا الله اخرین جمعه بی پدری مان باشد با صلواتی بر محمد و آل محمد
|
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۲۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #702
|
|||
|
|||
|
میدونم شما همیشه به یادمی و شاید به حالم گریه میکنی
تو اون لحظه هایی که غافلم یه کاری کن منم به یادت باشم یعنی همیشه آقا جان یا صاحب الزمان الامان الامان الامان... |
|||
|
|
۳:۳۳, ۲۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۲:۲۵ توسط 135.)
شماره ارسال: #703
|
|||
|
|||
|
يک نفس ای پیک سحری بر سر کویش کن گذری گو که ز هجرش، به فغانم، به فغانم --- من غرق گناهم، تو عذر گناهی روز و شبم را، تو چو مهری و چو ماهی چه شود گر، مرا رهانی ز سیاهی چون باده بجوشم، در جوش و خروشم من سر زلفت، به دو عالم، نفروشم --- همه شب در ماه و پروین، نگرم مگر آید رخسارت در نظرم چه بگویم، چه بگویم، به که گویم این راز غمم این بس، که مرا کس، نبود دمساز |
|||
|
|
۱۵:۰۲, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #704
|
|||
|
|||
|
عطر ولایت آمد نسیم امامت پیچید داغ شهادت لرزاند نام ام ابیها همه جا پیچید وای بر امت زمان چرا از بیعت سرپیچیدند؟ آقا تا کی نظاره گر واقعه ظهر میباشید؟ هر روز و هر لحظه در جلوی چشمتان در و دیوار - ظهر عاشورا .... زبانم لال شکستم دلت را مولاجان! شرمنده ایم
|
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #705
|
|||
|
|||
|
سلام آجرك الله يا بقيه الله(عجل الله تعالی فرجه الشریف) يا علي عليه السلام
|
|||
|
|
۹:۵۷, ۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #706
|
|||
|
|||
|
همه گویند به تعجیل ظهورش صلوات
کاش این جمعه بگویند به تبریک حضورش... صلوات |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #707
|
|||
|
|||
|
خدایا، مرا ببین!
آنقدر ازدست رفته و نابودم، آن قدر در این غم، ناتوان و بی قرارم که چارهای ندارم هیچ؛ جز آنکه تو دعایم را مستجاب کنی. نه، برای من گریزگاهی نیست، هیچ راهی نیست؛ جز اینکه اجابتم کنی! «اَلَّلهُمَّ أَرِنِی الطَّلْعَةَ الرَّشِیدة وَ الْغُرَّةَ الْحَمِیدَة ...» |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #708
|
|||
|
|||
|
مرا چو عقل و احساس برفت از غم دوری و هجران یار خویش
از عاقل توان باز ستاند حساب ، اما من که در هجران یار گشتم محجور و مجنون. بارالها گر خواهی بستانی حساب از بنده سراپا گناه خویش، بنگر که من شیفته و عاشق و پریشان کدام مولاستم. ماهم گدری داریم که یروز میاد دستی سرمون میکشه . برای سلامتی اون پدری که همه منتظرش هستن صلوات بفرست.[align=CENTER]الْلَّهُمَّ صَلِّ عَلَىَ مُحَمَّدٍ وَعلى آَلِ مُحَمَّدٍ |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۹/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۱ ۱۴:۰۴ توسط mohager.)
شماره ارسال: #709
|
|||
|
|||
|
بر غربت تو گر همه ی عمر بگریم ای یار سفر کرده ی من باز غریبی شعری از امام خامنه ای در مورد امام زمان عجل الله تعالی فرجه دل را ز بی خودی سر از خود رمیدن است جان را هوای از قفس تن پریدن است از بیم مرگ نیست که سرداده ام فغان بانگ جرس زشوق به منزل رسیدن است دستم نمی رسد که دل از سینه برکنم باری علاج شکر گریبان دریدن است شامم سیه تر است ز گیسوی سرکشت خورشید من برآی که وقت دمیدن است سوی تو ای خلاصه گلزار زندگی مرغ نگه در آرزوی پرکشیدن است بگرفته آب و رنگ زفیض حضور تو هرگل دراین چمن که سزاوار دیدن است با اهل درد شرح غم خود نمی کنم تقدیر قصه دل من ناشنیدن است آن را که لب به جام هوس گشت آشنا روزی (امین) سزا لب حسرت گزیدن است |
|||
|
|
۲:۳۸, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #710
|
|||
|
|||
|
ما منتظر آخرین سردار… او منتظر آخرین سرباز… |
|||