|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 85 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۹, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #841
|
|||
|
|||
|
عصر یک جمعه دلگیر دلم گفت بگویم بنویسم
که چرا عشق به انسان نرسیدست؟چرا آب به گلدان نرسیدست؟و هنوزم که هنوز است غم عشق به پایان نرسیدست.بگو حافظ دل خسته ز شیراز بیاید، بنویسد که هنوزم که هنوز است چرا یوسف گمگشته به کنعان نرسیدست؟و چرا کلبه ی احزان به گلستان نرسیدست؟عصر این جمعه ی دلگیر وجود تو کنار هر بیدل آشفته شودحس. تو کجایی گل نرگس؟؟ |
|||
|
|
۲:۲۶, ۱۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #842
|
|||
|
|||
|
داغ ماتم شد و بر سینه نشست اشک حسرت شد و بر خاک چکید جان به لب آمده در ظلمت غم کی به دادم رسی ای صبح امید |
|||
|
|
۴:۲۷, ۱۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #843
|
|||
|
|||
|
هر شيعه دعا کند بيايي مهدي صد شور به پا کند بيايي مهدي ديگر به دل سوخته ام صبري نيست اين جمعه خدا کند بيايي مهدي.. ![]() |
|||
|
|
۴:۵۰, ۱۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۲ ۴:۵۶ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #844
|
|||
|
|||
|
انتظارش ، انتظارم سیر کرد
آنکه می خواهد بیاید، دیرکرد تا به کی در انتظارش دیده بر در دوختن؟ آمدن ... رفتن ... ندیدن ... سوختن ... ![]() |
|||
|
|
۱۸:۲۴, ۲۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۵ توسط Night moans.)
شماره ارسال: #845
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
وقتی میـگو یـیم : خدا کنـد که بیـایـی... شایـد "او" مـی فـرمایـد : خـدا کند کـه بخواهی ! التماس دعای فرج / صلوات |
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #846
|
|||
|
|||
|
از شنبه درون خود تلنبار شدیم تا آخر پنجشنبه تکرار شدیم خیر سرمان منتظر آقاییم جمعه شد و لنگه ظهر بیدار شدیم
![]() |
|||
|
|
۴:۳۱, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #847
|
|||
|
|||
|
باید وسط هفته بیایی اقا
دیریست که جمعه های ما تعطیل است اللهم کن..............
|
|||
|
|
۲:۳۲, ۲۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲:۳۳ توسط یاوران مهدی.)
شماره ارسال: #848
|
|||
|
|||
|
دوست دارم که یک شب جمعه ناگهان بشنوم ز سمت حجاز [/b] ![]() |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #849
|
|||
|
|||
|
دلم به وسعت صد زخم، داغدار تو شد تمام سینه من دشت لاله زار تو شد بلور صبر من از طاقف طاقتم افتاد شکست مثل دلف من که بى قرار تو شد مدینه چشم به راه تو، مکّه گوش به زنگ حرم به زمزمه و، زمزمْ اشکبار تو شد نجف به شوق ظهور تو یا على گویان نگاهدار و نگهبان ذوالفقار تو شد نگاه سامره سرمست سرمه دیدار مدام، خیره به سرداب یادگار تو شد قسم به کام عطشْ دیدگان دشت فرات زمین کرب و بلا، غرق انتظار تو شد به ناامیدى سقّاى کربلا سوگند امید من، دل امید، امیدوار تو شد چنان که باید و شاید، کسى به یاد تو نیست قلم ز مصرع این بیت شرمسار تو شد تو گفته اى که غریبم، شنیدم و مفردَم دلم، شکسته قلب جریحه دار تو شد مپوش اى ز پدر مهربان تر از ما روى بیا که مادر ایّام سوگوار تو شد به زندگانى ما رحم کن، بیا و ببین که روز ما چو شب زلف تابدار تو شد بیا و جرعه اى از جام خود به من بچشان که پاى، تا به سر (واعظى) خمار تو شد شعر از : احمد واعظى |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #850
|
|||
|
|||
|
اگر دل من تاریک وظلمانی نمی گردید
امامت هم عیان می گشت وپنهانی نمی گردید به قدر تشنگی گر تشنه امر فرج بودم خدا داند فرج این گونه طولانی نمی گردید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 67922160986976815370.jpg]](http://upload7.ir/images/67922160986976815370.jpg)

![[تصویر: 07450881576243494739.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/07450881576243494739.jpg)

![[تصویر: 1372404728492619_large.jpg]](http://sangariha.com/i/attachments/1/1372404728492619_large.jpg)