|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 88 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۶, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #871
|
|||
|
|||
|
رفتی و در رکابت دل رفت و صبر و دانش بازآ که نیم جانی بهر نثار دارم |
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #872
|
|||
|
|||
|
حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه شریف: وجود من برای اهل زمين سبب امان و آسايش است ، همچنان که ستارگان سبب امان اهل آسمانند . ....
(بحار الأنوار ، ج 78، ص 380 )
|
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #873
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام دوستان این پیامک تقدیم به اقای غریبم نفس های آسمان بوی خاک میدهد اشکهای توست که انتطار را زنده میکنددعا کن ما هم برسیم |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۱۱/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۲ ۱۵:۳۷ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #874
|
|||
|
|||
|
روزی در تقویم خواهند نوشت:
تعطیل-روزفرج مهدی فاطمه وبعد در مدینه کنار ساختمان نیم کاره ای تابلو زیر را میبینیم: پروژه حرم مطهر بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها کار فرما: قائم آل محمد پیمانکار: یاران حضرت مساحت: وسعت دل تمام شیعیان به امید آن روز.....صلوات.. |
|||
|
|
۲:۰۹, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #875
|
|||
|
|||
|
نیستی و اتفاقهای تلخ ساده می افتند! نیستی و ترس های کوچک، بزرگ می شوند! |
|||
|
|
۲:۳۵, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #876
|
|||
|
|||
|
جمعه یعنی یک غروب وعده دار / وعده ترمیم قلب یاس زار
جمعه یعنی مادر چشم انتظار / درهوای دیدن روی نگار [/b] جمعه یعنی یه سماء دلواپسی / می شود مولا به داد ما رسی . . .؟
![]() |
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #877
|
|||
|
|||
|
دلــم در بهـشت ِ دستانِ تــو ... من در جهنَّــم ِ دوریِ تــو ... و این عشـــق در بــرزخ ِ انتــظار تــو ... خُــــدا بخیــــر کُنـَــد آخــرت را .. ![]() |
|||
|
|
۱:۱۵, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #878
|
|||
|
|||
|
ای بادشاه عارفان چون من منافق دیده ای با زنده گانت زنده و با مردگانت مرده ام مولانا
|
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #879
|
|||
|
|||
|
محرم راز دل شیدای خود کس نمیبینم ز خاص و عام را
با دلارامی مرا خاطر خوش است
کز دلم یک باره برد آرام را |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #880
|
|||
|
|||
|
بسم رب الشهدا و الصدیقین
باز هم آدینه ای آمد ولی مهدی کجاست؟ یک نفر می گفت مهدی جمعه ها در کـــــربـــلاست... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1378242470641003_large.jpg]](http://www.bipfa.net/i/attachments/1/1378242470641003_large.jpg)