|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۳۹, ۲۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
وقتی بیایی...
وقتی بیایی، خمودی از جا برمی خیزد و طراوت می گستراند. وقتی بیایی، صدای نوروز، با گام های تو آغاز می شود. در روستای پربرکت بهار، چشمه های معرفت جاری می شود و تمام سرشاخه ها به عطر بی نظیر باران دعوت خواهند شد. آمدنت انتقام جویی از دست های مرموزی خواهد بود که مجسمه های تعفن در دنیا زده اند. ای کاش روزها مانند دانه های تسبیح، زودتر جلو بیفتند تا لحظه سجاده ای رنگ آمدنت، به تنهایی هر یک از ما رنگ قدسی بزند. نگاه کن! در روزهای چون شب ما، تنها امید آمدن تو سوسو می زند. باز هم جمعه فرا رسیده است و عید اشک ها در ندبه های بی تابی. مولا جان! چشم های ما را با نیامدنت بیش از این تنها مگذار و به دست های ما کمی از گلاب خوش بوی استجابت بپاش. |
|||
|
|
۹:۳۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
ای دوست فقط تو را - تو را- می خوانیم
یک روز تو خواهی آمد ، می دانیم این جمعه نیامدی و تا جمعه ی بعد ما منتظر آمدنت می مانیم *یوسف شیردژم* . دلم آدینه ها دل تنگ مولاست اسیر کوله بار رنج وغم هاست تمام جمعه ها در انتظارش غریب وخسته وبی یار وتنهاست *روح الله گایینی* |
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
|
گفت:«لطفاً این پرونده ها را بشمار» … گفتم:«مثل هفته قبل … هنوز به سیصد تا هم نرسیده». غمی روی چهره اش نشست. گفت: « یاران من کی کامل می شوند؟…» |
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
|
اين جمعه ها كه ختم به مختار ميشود بد جور دلم طالب ديدار ميشود اي منتقم بيا كه به عالم خبر دهيم اقاي ما تويي و دشمنت خوار ميشود!
|
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
|
[size=medium]روزی خواهند نوشت :
پروژه ی عظیم حرم مطهر حضرت زهرا (سلام الله علیها) کارفرما: قائم آل محمد پیمانکار: یاران حضرت مساحت : وسعت دل شیعیان |
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۲۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
سرخوش آن عیدی که آن بانی نور / ازکنار کعبه بنماید ظهور
قلبها را مهر هم عهدی زند / از حرم بانک انا المهدی زند . . . این جمعه ها که ختم به مختار میشود بدجور دل ، طالب دیدار می شود ای منتقم بیا که به عالم نشان دهیم شیعه عزیز است و جز او خوار می شود . . . |
|||
|
|
۶:۵۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
ببند آقاجان! لحظه اي ببند چشمان خسته ات را؛ آخر تا کجا؟ دمي چون ما خود را به بي خيالي بزن... اما نه! زبانم لال مگر تو مثل مايي؟
نمي دانم چه بگويم. فقط شنيده بودم خدا گناهان برخي بندگانش را از چشم همه، حتي فرشتگان کاتب اعمال هم پنهان مي کند، ولي از چشم تو چه؟ تو که خود چشم اويي. آه، مي دانم که ديدن گناه ما دوستانت، چقدر دلت را مي سوزاند. ببخش آقاجان! ببخش. |
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
(۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۳۷)عبداللهی نوشته است: من هم یه زمانی سر عید این پیام را به دوستان می فرستادم : حتما نباید جمعه باشه که. هر وقت یاران آقا اماده بودند و آقا رو به درستی درک کردند ممکنه اصلا سه شنبه ساعت 1 نصف شب بیان. بستگی به آمادگی مردم و یاران آقا داره. |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۳۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
|
یامهدی روزی هزار بار دلت راشکسته ام
بی خود به انتظار وصالت نشسته ام هربار این تویی که رسیدی ودر زدی هربار این منم که در خانه بسته ام هر جمعه قول میدهم آدم شوم ولی هم عهد خویش,هم دلتان راشکسته ام. پروردگارا فرجش را برسان. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |