|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۱۱, ۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۰ ۱۱:۱۲ توسط zohur.)
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
|
بخوان دعاي فرج را دعا اثر دارد دعا, کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعاي فرج را و عافيت بطلب که روز گار بسي فتنه زير سر دارد بخوان دعاي فرج را و نا اميد مباش بهشت پاک اجابت, هزار در دارد بخوان دعاي فرج را که صبح نزديک است خداي را شب يلداي غم , سحر دارد بخوان دعاي فرج را به شوق روز وصال! مسافر دل ما نيت سفر دارد بخوان دعاي فرج را ز پشت پرده ي اشک که يار گوشه ي چشمي به چشم تر دارد! بخوان دعاي فرج را که يوسف زهرا ز پشت پرده ي غيب به ما نظر دارد بخوان دعاي فرج را که دست مهر خدا حجاب غيبت از آن روي ماه بردارد |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #192
|
|||
|
|||
|
بر مشامم میرسد هر لحظه بوی انتظار
بر دلم ترسم بماند آرزوی وصل یار تشنه ی دیدار یارم ای اجل مهلت بده تاببینم با دو چشمم چهره ی زیبای یار |
|||
|
|
۱۰:۳۴, ۸/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۰ ۱۰:۳۶ توسط netlog36.)
شماره ارسال: #193
|
|||
|
|||
|
مولای من! می ترسم! می ترسم از این که این اشک ها، عادت چشم هایم شوند و این گریه ها، که برای تواند. آقای من! این اشک ها، آبروی منند و اعتبار من. با گریه نامه ها که نوشتم، نیامدی
ترسم از این که گریه شود عادتم، بیا! |
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #194
|
|||
|
|||
|
همه به انتظار فرج نشسته ایم باید به انتظار فرج ایستاد...
|
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۸/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۰ ۱۹:۲۲ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #195
|
|||
|
|||
|
کاش از دلبر شانی داشتیم / بر سر کویش مکانی داشتیم
از برای مهدی صاحب زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) / کاش در دل جمکرانی داشتیم |
|||
|
|
۹:۵۶, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #196
|
|||
|
|||
|
ما بی تو تا دنیاست دنیایی نداریم
چون سنگ خاموشیم و غوغایی نداریم ای سایه سار ظهر گرم بی ترحم جز سایه دستان تو جایی نداریم یوسف مصری نمی آید به کنعان دلم باز سر را می گذارد غم به دامان دلم بی حضور چتر دستانت ببین یعقوب وار مانده ام امشب دوباره زیر باران دلم هیچکس همراه نیست . . . تنهای اول دارنده بیشترین مدعی انتظار در جهان |
|||
|
|
۱۰:۱۴, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
|
ای خورشید بی سایه! فصل ها می گذرند؛ همچنان بی نصیب از تماشایت! جاده ها به سوی تو می شتابند و همه صراط های مستقیم، به تو ختم می شوند!
کاش می دانستیم کدام لحظه، حضور مقدّست را حس خواهد کرد؟! |
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #198
|
|||
|
|||
|
گر میسر نشود بوسه زدن پایش را / هر کجا پا بنهد بوسه زنم جایش را
در دل خود کشیده ام نقش جمال یاررا / پیشه خود نموده ام ،حالت انتظار را |
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #199
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
معناي زنده بودن من با تو بودن است نزديك ؛ دور سير و گرسنه رها يا اسير دلتنگ يا شاد آن لحظه كه بي تو سر آيد به من مباد |
|||
|
|
۵:۵۰, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #200
|
|||
|
|||
|
سلام
قال الصادق (علیه السلام) لو فعلتم ما فعلوا بنی اسرائیل لفرج الله عنا اگر آنچه بنی اسرائیل کردند (چهل صبح گریه و ندبه کردند) انجام میدادید، خداوندد قطعا فرج ما را می رساند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |