|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۰۶, ۱۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #211
|
|||
|
|||
|
امام سجّاد(سلام الله علیه):
اَلمُنتَظِرونَ لِظُهورِهِ أفضَلُ أهلِ كُلِّ زَمانٍ. منتظران ظهور امام مهدى(علیه السلام) برترينِ اهل هر زماناند. بحارالأنوار، ج52 - ص 122
|
|||
|
|
۱۰:۱۴, ۱۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #212
|
|||
|
|||
|
می آیی؛ از نهایت آبی باران، با کوله باری از طراوت صبح، سوار بر تندرِ شبنم. می آیی؛ از ابتدای زمان، با تنگی از بلوار عدالت و تازیانه ای برای تعزیر ستم. بر منبر نماز می بینمت؛ انگار خسته ای، از طول سفر، از راهِ دراز!
|
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۲۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۰ ۱۲:۵۱ توسط خادم الرضا.)
شماره ارسال: #213
|
|||
|
|||
|
ابر عالمگیر عشق
ای فدای آن نگار، لالههای بیشمار با تو میگردد بهار، این خزان انتظار بیتو، ما هیچ و تهی، معنی بودن تویی با تو آید در حساب، صفرهای بیشمار لاله میسوزد به دشت، خون همی جوشد زطشت چشم شهلا زرد شد، شام تار انتظار روی سیم انتظار، خسته دل نشستهاند دسته دسته در غروب، صد پرستو ؛ بیقرار تا دمد مهر تو از پشت ابر عالمین موی عالم شد سپید از غبار روزگار چشمهها خشکید و باغ ، آه حسرت میکشد ابر عالمگیر عشق! ای بهار گل! ببار از نسیم موی تو، باغ خندان میشود باز میخواند هزار، بر سر هر شاخسار از پس خاکستر سالهای التهاب باز گل خواهد نمود آتش دیدار یار کی رود از خاطرم، یاد شبهای فراق کی رود از هر کتاب، واژههای انتظار صور توفانزا! بدم، آستین افشان دگر ابرهای فتنه را، کن ز هستی تار و مار وارث حیدر! بیا، ملجأ مضطر! بیا بر دل ظلمت بکش، آذرخش ذوالفقار صاحب قرآن تویی! معنی انسان تویی! جان زهرا مادرت، چشم از ما برمدار |
|||
|
|
۱۰:۵۱, ۲۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #214
|
|||
|
|||
|
( و عليک بالصبر و انتظار الفرج فان النبى صلى اللهعليه و آله قـال: (افـضـل اعـمـال امـتـى انتظار الفرج ) (يعنى بر تو باد به صبر وانتظار کـشـيـدن بـراى فـرج، کـه پـيـامـبـر اکـرم صـلى الله عـليـه و آله فـرمـود: بـهـتـريـن اعـمـال امـت مـن (انتظار فرج ) است).
|
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۲۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۰ ۱۰:۵۵ توسط netlog36.)
شماره ارسال: #215
|
|||
|
|||
|
دل خوش دارم که تو می آیی؛ با بوی خوش بهار.
می آیی و سیاهی ها رفته رفته می میرند. آه! دنیا چقدر دلش شاد می شود. می آیی آقا و بر سطر سطر نوشته های زشت و پلید این و آن، خط می کشی. مولاجان! این که در غیاب تو، دنیا را خط خطی کرده اند، خون در رگ هایت را نمی شناسند. یقین دارم نمی دانند یا نمی خواهند بدانند مولای ما مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، تکرار علی بن ابی طالب است؛ شمشیر او همان شمشیر است و اشک هایش نیز همان چاه را می خواهد. |
|||
|
|
۶:۳۰, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #216
|
|||
|
|||
|
امام علی (علیه السلام):
أصحابُ المَهدِيِّ شَبابٌ لاكُهُولَ فيهِم. ياران مهدى جواناند و ميانسالى در ميان آنان نيست. حكمت نامه جوان – ص71- ح 47 |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #217
|
|||
|
|||
|
قصه از حنجره ایست که گره خورده به بغض یک طرف خاطره ها یک طرف فاصله ها در همه اوازها حرف اخر زیباست حرفمن دیدن پرواز تو در فرداهاست
|
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۲۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #218
|
|||
|
|||
|
برای ظهور امام زمان داشتن آرزو کافی نیست
باید احساس نیاز کرد باید احساس کرد، اکسیژن برای تنفس نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!! برای ظهور امام زمان صلوات این اس ام اس رو از یکی از دوستام دریافت کردم گفتم به شما هم بگم |
|||
|
|
۱:۵۵, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #219
|
|||
|
|||
|
جاریست هنوز در زمین خون خدا
خونی که شکوفا شده در کرب وبلا ای فرصت انتقام،کی می آیی؟ مختار شده دلخوشی جمعه ما!! |
|||
|
|
۲:۲۴, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #220
|
|||
|
|||
|
نگاه غم آلود صحن جمکران با انتظار و غربت گنبد تلاقی کرد و باران بی قراری سرازیر شد!
* فصل سرد جدایی و سکوت چترها را باران امید، گرما می بخشد! * در عشق بازی اشک و تبسّم است که ارمغان وصل شکوه آفرین می شود! * گرچه شبی در انتظار بگذرد، اما رؤیای وصالش تا سپیده ی ظهور ارزانی دل است. * فرشتگان خریدار اشک های چشم براه و وارثان دلتنگی هایند! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |