|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 25 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۱۷, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #241
|
|||
|
|||
|
بی روی تو جمله زندگی کابوس است/عیش و طرب جهان بسی منحوس است
آشفتگی عصر و زمان می گوید/هنگام فرج به لطف حق محسوس است |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #242
|
|||
|
|||
|
چشم در راهیم اما قاصدک در راه نیست
جمعه بازآمد ولی آن جمعه ی دلخواه نیست ماکجا هم صحبتی با حضرت خوبان کجا هرگدایی لایق هم صحبتی با شاه نیست بارمان را آب برد وتازه فهمیدیم ما در بساط خالی دل *آه*حتی آه !نیست |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #243
|
|||
|
|||
|
ای خدا اوست آرزوی آرزوها
پرده را بر دار از او |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #244
|
|||
|
|||
|
یک عمر تو زخمهای ما را بستی
یک عمر کشیدی برسرما دستی شعبان که به نیمه می رسد آقاجان ما تازه به یادمان میفتد هستی |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #245
|
|||
|
|||
|
زندگی بی تو همان مردگی طولانیست
نور تو در همه جاهست و رخت پنهانیست می چکد خون دل از زخم قدیمی فراق ظاهرا باز هوای دل من طوفانیست |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #246
|
|||
|
|||
|
نماز جماعت آفتاب را بنگرید و سجده ستاره ها را! آهای مردم خواب دیده زمین! خواب مشترکمان، خبر از یوسف حجاز دارد.
دام زلیخا، از مصر خیالتان برچینید! پشت چاک خورده پیراهن ریایتان را بدوزید! انبار گندم مصریان را طمع نبندید! این خود یوسف است که خواهد آمد. |
|||
|
|
۹:۳۷, ۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #247
|
|||
|
|||
|
ای پاسخ گرامی امن یجیب ها تعجیل کن به خاطر ما ناشکیب ها چشم جهان به چشمه دستان سبز توست جاری شو از ورای فراز و نشیب ها.... تکلیف انتقام شهیدان به دوش کیست خون مسیح مانده به روی صلیب ها برخیزو بزم شب زدگان را به هم بزن ای آشنا به ندبه و اشک غریب ها تعجیل کن به خاطر صد ها هزار چشم ای پاسخ گرامی امن یجیب ها |
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #248
|
|||
|
|||
|
خدا کند که رضایم فقط رضای تو باشد
هوای نفس نباشد همه هوای تو باشد خدا کند که گذارت فتد به منظر چشمم که سجده گاه نمازم به جای پای تو باشد |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #249
|
|||
|
|||
|
برای آمدنت انتظار کافی نیست / دعا و اشک و دلی بی قرار کافی نیست
تمامی هر چه شراب است غیر چشمانت / برای مستی چشمی خمار کافی نیست تعجيل در ظهورش صلوات. |
|||
|
|
۱۹:۴۶, ۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #250
|
|||
|
|||
|
چه جمعهاى... چه غروب غریب و دلگیرى...
چرا سراغی از این جمعهها نمیگیرى؟ مسافری که هنوز و همیشه در راهى! کجای راه سفر ماندهای به این دیرى؟ به پیشواز تو آغوش زندگی جان داد بیا پیاده شو از این قطار تأخیرى... چقدر پیر شدی روی گونههایم اشک! تو سالهاست که از چشم من سرازیرى... چقدر ماندی در بند انتظار ای دل! شدی شبیه دیوانگان زنجیرى... چقدر شاعر مفلوک! قلبت از سنگ است چطور از غم دوری او نمیمیرى... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |