|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 26 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۹, ۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #251
|
|||
|
|||
|
نگار صبح بهارم حریق آتش هجران
حضور ناطق قرآن خدا کند که بیایی گل همیشه نوای نای نیستان ضمیر روشن باران خدا کند که بیایی |
|||
|
|
۱۱:۴۳, ۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #252
|
|||
|
|||
|
این همه لاف زن ومدعی عصر ظهور
پس چرا یار نیامد که نثارش باشیم سالها منتظر سیصد واندی مرد است آنقدر مرد نبودیم که یارش باشیم!!!! |
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #253
|
|||
|
|||
|
مهدی جان بی تو اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سال ها گرچه که شمسی همه بی خورشیدند فصل ها را همه با فاصله ات سنجیدند توبیایی همه ی ثانیه ها از همین روز همین لحظه همین دم عیدند |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۴ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #254
|
|||
|
|||
|
دوباره سیب بچین حوا.....
خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند، روزگاری است که شیطان فریاد میزند آدم پیدا کنید،سجده خواهم کرد.. |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #255
|
|||
|
|||
|
بــهــار بی گل نرگس شبیه پاییز است
و بـی تــو کلِ زمانهایمان غم انگیز است بیــا کـه مـنجمدانه قیام ممکن نیست بــیــا کـه سهم زمین از بهار ناچیز است . . . |
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #256
|
|||
|
|||
|
و خدا خواست که یعقوب نبیند یک عمر
شهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد؟! |
|||
|
|
۱۲:۰۳, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #257
|
|||
|
|||
|
کاش در اين رمضان لايق ديدار شويم
سحري با نظر لطف تو بيدار شويم کاش منت بگذاري به سرم مهدي جان که همسفره ي تو لحظه افطار شويم اللهم عجل لوليک الفرج |
|||
|
|
۱۱:۳۴, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #258
|
|||
|
|||
|
من اي صبا ره رفتن به سوي دوست ندانم
تو ميروي به سلامت سلام ما برسان ..................... اين پيام رو حيفم مياد كه نذارم يه عزيزي يه بزرگي از قدر مرد هاي جنگ توصيه اش به بچه هاش اينه هركس هميشه زيارت عاشورا بخونه بالاخره يه روز عاشورايي ميشه براي سلامتيش دعا كنيد كه الان مريضه و خيلي حيف كه همچين سرداري تو رختخواب بميره و نه در ميدان جنگ |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۱۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۱۴:۲۸ توسط hajiali.m.)
شماره ارسال: #259
|
|||
|
|||
|
یار من،یوسف!
نیا اینجا کسی یعقوب نیست. لحظه ای چشمانشان از دوریت مرطوب نیست. ای گل زیبای من،از غربتت اشکی نریز. نازنین اینجا خدا هم پیششان محبوب نیست. گرچه در هر جمعه ای زیبا دعایت می کنند،بهترینم این دعا ها جنسشان مرغوب نیست.... |
|||
|
|
۹:۰۵, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #260
|
|||
|
|||
|
این عشق آتشین ز دلم پاک نمی شود
مجنون به غیر خانه لیلا نمی شود بالای تخت یوسف کنعان نوشته اند هر یوسفی که یوسف زهرا نمی شود |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |