|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 33 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۰۳, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #321
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
![]() زمان ما بي امام نيست بارها ديده بودمت آن چنان كه آب را در آب و آسمان را در آبي و سبز را در عشق غبار ، آينه را تهمت بست و گرنه زمان ما بي امام نيست كجايي كه ديدارت محض است پاهايمان خشك است و دست هايمان بي تكليف درختان برگ ريزان دوري تواند و قرن هاست كه ايستاده اند تا جمالت را زانو زنند. شاخه ها ، سلامتي ات را هر لحظه در قنوت اند بيابان ها ، فراق تو را ترك خورده اند و خروش مي كنند درياها اضطراب دوري ات را. زمين آينه دار حضور توست تا عظمتت را بر كهكشان ها ناز برد. فراموشي ، هديه دشمنان توست تا بشريت را به خنده فريب دهند. ما چراغاني مي كنيم يادت را تا پادشاه شهر كوران بداند كه چشم هايمان را فرشي ساخته ايم تا هر چشمي چراغي باشد بر مقدم ظهور تو .:: التماس دعا ::. |
|||
|
|
۱۱:۳۵, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #322
|
|||
|
|||
|
من به ایشان می گویم: «ایها العزیز مسنا و اهلنا الضر و جئنا ببضاعة مزجاة فاوف لنا الکیل و تصدق علینا ان الله یجز المتصدقین » (1)
1 . سوره یوسف، آیه 88; «ای عزیز، ما و کسانمان به گرسنگی افتاده ایم و با سرمایه ای اندک آمده ایم; پیمانه ما را تمام ادا کن و بر ما صدقه بده، زیرا خدا صدقه دهندگان را دوست دارد .» |
|||
|
|
۱۲:۰۴, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #323
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
فرض کن حضرت مهدي به تو ظاهر گردد -- ظاهرت هست چناني که خجالت نکشي ؟ -- باطنت هست پسنديده صاحب نظري؟ -- خانه ات لايق او هست که مهمان گردد؟ -- لقمه ات درخور او هست که نزدش ببري؟ -- پول بي شبهه و سالم داري تا که يک هديه برايش بخري؟ -- حاضري گوشي همراه تو را چک بکند با چنين شرط که در حافظه دستي نبري؟! -- واقفي بر عمل خويش تو بيش از دگران -- مي توان گفت تو را شيعه اثني اعشري؟! |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #324
|
|||
|
|||
|
آخر ای عشق به دادم نرسیدن تا كی
عطش آلود تو را جام ندیدن تا كی من كه چون سایه به دنبال توام در همه حال پس از این شاخه به آن شاخه پریدن تا كی شاه خوبان شدی و روی ز ما پوشیدی چون سلیمان شدن و مور ندیدن تا كی روز اول كه به عشق تو گرفتار شدم چون الف بودم، چون دال خمیدن تا كی دوستان كوهكنی پیشهی هر روزه ماست مثل فرهاد به شیرین نرسیدن تا كی |
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #325
|
|||
|
|||
|
وقتي ميان نفس و هوس جنگ مي شود
قلبم به چشم هم زدني سنگ مي شود آقا ببخش ، كه سرم گرم زندگيست كمتر دلم براي شما تنگ مي شود ![]() |
|||
|
|
۱۰:۵۶, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #326
|
|||
|
|||
|
يوسف مصري نمي آيد به كنعان دلم
باز سر را مي گذارد غم به دامان دلم بي حضور چتر دستانت ببين يعقوب وار مانده ام امشب دوباره زير باران دلم نوح من ! خاصيت عشق است امواج بلند كشتي ات را بشكن و بنشين به طوفان دلم كي بهارت مي وزد بر گيسوان حسرتم كي نگاهت مي شود اي خوب مهمان دلم ؟ تا بگويي با من از عرياني اندوه خويش تا بگويم با تو از اسرار پنهان دلم بوي پيراهن مرا كافي است تا روشن شود چشم تاريك و شب خاموش كنعان دلم |
|||
|
|
۱۲:۰۳, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #327
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
کی شود در ندبه های جمعه پيدايت کنم گوشه ای تنها نشينم تا تماشايت کنم مینویسم روی هر گل نام زیبای تو را تا که شاید این شب جمعه ملاقاتت کنم یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۱۲:۳۱, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #328
|
|||
|
|||
|
سلام.
امشب دلم از آمدنت سرشار است / فانوس به دستِ كوچه ي ديدار است آنگونه تو را در انتظارم كه اگر / اين چشم بخوابد آن يكي بيدار است يا علي.
|
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۱۷/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۰ ۱۳:۲۷ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #329
|
|||
|
|||
|
به نام خالق هستی بخش هر کجا سلطان بود، دورش سپاه و لشگر است پس چرا سلطان خوبان بی سپاه و لشگر است؟ با خبر باشید ای چشم انتظاران ظهور بهترین سلطان عالم از همه تنهاتر است .... الهم عجل لولیک الفرج ......
|
|||
|
|
۹:۵۸, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #330
|
|||
|
|||
|
گفتم یا رب مرا براتی بفرست
توفان زدهام، فُلک نجاتی بفرست گفتند که با زمزمه یا مهدى نذر گل نرگس، صلواتی بفرست |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: entezar.jpg]](http://paradise-110.persiangig.com/image/entezar.jpg)