|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 44 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۲, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #431
|
|||
|
|||
|
امام باقر (سلام الله علیه):اَلقائِلُ مِنكُم: إن أدرَكتُ القائِمَ مِن آلِ مُحَمَّدٍ نَصَرتُهُ كَالمُقارِعِ مَعَهُ بِسَيفِهِ
هر كه از شما بگويد: »اگر قائم آل محمّد را دريابم يارىاش مىكنم«، مانند شمشيرزنِ ركاب اواست المحاسن - ج 1 - ص 173
|
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #432
|
|||
|
|||
|
مرا خلاص کن از سالهای غیبت خود مگر تحمل من مثل صبر ایوب است اگرچه روی سیاهم ، به کار می آیم برای طی زمستان ذغال هم خوب است
|
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۲۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #433
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان گفته بودم چو بیایی غم دل باتو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۲۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #434
|
|||
|
|||
|
این جمعه گذشت وخبرازیارنیامد
برزخم دل فاطمه غمخوارنیامد 10روزدگرمانده که باناله بگوئیم: ای احل حرم میروعلم دار نیامد سقای حسین سیدوسالارنیامد |
|||
|
|
۱:۳۴, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #435
|
|||
|
|||
|
تو هر زمان که بیایی بهار خواهد بود مجال شادی بی اختیار خواهد بود خوش آن زمان که بر آید به یک کرشمه دو کار یکی ظهور امام و یکی شروع بهار
البته این پیامک مربوط به عید نوروز هست...
|
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #436
|
|||
|
|||
|
شهر آیینه دار میشود با یک گل / پروانه تباه میشود با یک گل
گفتند : نمیشود ، ولی میبینید / یک روز بهار میشود با یک گل . . . |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #437
|
|||
|
|||
|
یک عمر تو زخم های ما را بستی
هر روز کشیدی به سر ِ ما دستی شعبان که به نیمه می رسد آقا جان ! ما تازه به یادمان می آید هستی ! [/font][font=Tahoma] |
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #438
|
|||
|
|||
|
یااباصالح ! گاهی زآسمان خیالم عبور کن شعر مرا به نیم نگاهی مرور کن دلمرده ام قبول...تو اما مسیح باش یک جمعه هم زیارت اهل قبور کن
|
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۳۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۰ ۱۴:۲۲ توسط منتظر کوچولو.)
شماره ارسال: #439
|
|||
|
|||
|
من حقّم است هشت گرفتم چرا که من
یک جمله هم نساخته ام با دوازده با چند نمره باشد اگر رد نمی شوی یک ، دو ، سه ، ... ، هفت ، هشت، نَه آقا دوازده بی تو تمامِ اهل قیامت رفوزه اند ای نمرۀ قبولی دنیا، دوازده ثانیه های کـُند توسل می آورند یا "صاحب الزمان خدا یا دوازده حالا که ساعت تو و چشم خدا یکی است آقا چقدر مانده زمان تا دوازده امروز اگر نشد ولی یکروز می شود ساعت به وقت شرعی زهرا (سلام الله علیها) دوازده |
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #440
|
|||
|
|||
|
آه مي کشم تو را , با تمام انتظار
پر شکوفه کن مرا , اي کرامت بهار در رهت به انتظار , صف به صف نشسته اند کارواني از شهيد , کارواني از بهار اي بهار مهربان , در مسير کاروان گل بپاش و گل بپاش , گل بکار و گل بکار بر سرم نمي کشي , دست مهر اگر , مکش تشنه محبتند , لاله هاي داغ دار دسته دسته گم شدند , مهره هاي بي نشان تشنه تشنه سوختند , نخل هاي روزه دار مي رسد بهار و من , بي شکوفه ام هنوز آفتاب من , بتاب ! مهربان من , ببار ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |