کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 23 رای - 4.65 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زیباترین پیامک انتظار!!!
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم
البته خیلی به دلم نشست
زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست
برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون
به 5 نفر اول هم جایزه میدیم
البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست
در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!!

برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم

لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه
و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید
یا علی

پیامک ارسالی من این هست:

خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم:
ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، Seyed Mohsen ، oO DaViD Oo ، mamad ، MohammadMeraj ، jalalhaji ، bozorgmehr ، جوینده حق ، سیماباروتیان ، فرشته ، aseman ، hamed ، فاطمه خانم ، bache shiye ، یک سرباز ، mohsen . ، پارسه ، وحید الف ، محب الزهرا ، Maysam-1st ، ANTI satan ، محمداحسان ، mygeom ، آرین (الهه.ع) ، Ramin_Ghn ، llvllr ، fereshteh ، 872325 ، yektaparast ، meshkat ، sady69 ، zohur ، أین المنتظر ، xmontazer ، MESSENGER ، zarati313 ، ريحانه الرسول ، محیصا ، nafas ، vahid1878 ، خادمة الزهرا ، mahdi_haji ، علیرضا110 ، sorayya ، help me ، Detector ، warior ، aghah ، shafagh_mah ، yasermoniri ، فدک زهرا ، sarallah ، ترنم ، somayeh ، behzad-jn ، گل مرداب ، یا صاحب الزمان ، ترنم وحیدی ، faateme-313 ، morteza rezay ، تفکر ، نگار ، mohammad reza ، Farzaneh ، یوسف خان ، MohammadSadra ، seyed313 ، sahel ، حسنیه ، mahdy30na ، F_R ، seyed mohamad ، مهسا110 ، REZA4292 ، rezvan ، hajiali.m ، 135 ، erfaneh ، netlog36 ، saloomeh ، fatemehsadat ، m.hossein ، یا زهرا(س) ، fatemeh zahra ، TheVampire ، مفقود الاثر ، SAViOR ، حقیر ، hesam110 ، دستهای سبز ، R3Z4 ، emj ، سرباز سید علی ، ahmad1300 ، viana ، aboutorab ، farzad313 ، mosafer ، مجید املشی ، *مهاجر* ، من انقلابی ام ، انديشه نو ، مرهم ، tazevared ، maryam 135 ، laanbar1-2-3 ، ztb ، fiftynine ، چشم به راه آقا ، Nmm ، mrsh1372 ، ali0077 ، rahgozar.f ، منادی حق ، ghofran ، Aryha ، mahdis ، 59-11(یامهدی) ، شهرام ، fatemeh-55 ، عبداللهی ، M03TAFA ، Night moans ، آفتاب ، بیداری12 ، مرتاح ، meisamtiger ، N2376DIR ، sagheb ، آلاله ، لبخند خدا ، AFG Shia ، سیمرغ ، در جستجوی سختی ، مصباح ، ahmbove ، عبدالرحمن ، ats ، Just God ، Sakineh ، صهبا ، مصطفي مازح7610 ، محمد امین + ، اولولالباب ، B-dar ، fafa* ، nevermore ، یاسمین ، یاســین ، مسجد عشاق ، میثاق ، حسن عزتي ، محمدهادی ، ما 3 تا ، خادم المهدی ، بچه های گمنام ، یااباصالح ، میلاد مسلمی ، عارفه ، ali1455

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۲۷, ۲۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۹:۲۷ توسط amir.s.)
شماره ارسال: #11
آواتار
در غمت اى گل وحشىِ من، اى خسرو من / جــــور مجنــــون ببـــــرم، تيشه فرهاد كشم

سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آيد / انتظـــــار فـــــــرج از نيمـــــه خــــــرداد كشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، یکدوست ، oO DaViD Oo ، mamad ، MohammadMeraj ، mosafer ، وحید الف ، محمداحسان ، MESSENGER ، ريحانه الرسول ، nafas ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، yasermoniri ، یا صاحب الزمان ، 135 ، taleb ، Farzaneh ، من انقلابی ام
۱۹:۵۴, ۲۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
به دلم رجوع كردم آنچه كه به ذهنم اومد اين بود:
اي كه راه وصالت از هزاران راه عشق زيباتر است
اما چه كنيم كه راهت خواهان دلي پاك تر است
دل ما گر چه زلالي و زيبايي را همي در بر ندارد
اما قلب ما در راه وصالت دريايي مواج تر است
قدم به راهت گذاشتم و هجوم كلمات به همراهم
در هجوم كلمات به ذهنم نامت هميشه ناب تر است

خدايا ما را از منتظران واقعي امام زمانمان حضرت مهدي عليه السلام قرار ده و ظهورش را نزديكتر از نزديك بفرما آمين
در پناه حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، parisan ، احیاء ، paradise ، یکدوست ، oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، وحید الف ، محمداحسان ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، mahdi_haji ، shafagh_mah ، yasermoniri ، vahid1878 ، Farzaneh ، من انقلابی ام
۲۰:۲۲, ۲۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
تشکرم برای بیت اولش بود

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مبينا ، help me ، yasermoniri ، Farzaneh
۰:۵۷, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام علی جان این پست و پست دلنوشته ها به هم نزدیکن
هر طور خودت صلاح می دونی عمل کن، اونرو حذف کن یا در هم ادغام کن...

تاثیرگذار ترین پیامکی که راجع به انتظار بهم رسیده :

چه انتظار عجيبي !!!!

تو بين منتظرانت هم عزيز من چه غريبي!!

عجيب تر که چه آسان نبودنت شده عادت!!

چه بيخيال نشستيم نه کوششي نه وفايي

فقط نشسته و گفتيم

خدا کند که بيايي!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer ، rastin ، یکدوست ، علی 110 ، oO DaViD Oo ، paradise ، mohamad ، EMPERATOR ، باران ، Seyed Mohsen ، bahar2006 ، mamad ، MohammadMeraj ، جوینده حق ، سیماباروتیان ، aseman ، mosafer ، boghz ، وحید الف ، bache shiye ، مبينا ، محمداحسان ، آرین (الهه.ع) ، mohager ، Ramin_Ghn ، meshkat ، mahtab22 ، libera ، abas_341 ، MESSENGER ، ريحانه الرسول ، nafas ، خادمة الزهرا ، رمز شب ، mahdi_haji ، vahid1878 ، help me ، Detector ، aghah ، shafagh_mah ، yasermoniri ، نگار ، 135 ، basir ، یا زهرا(س) ، Farzaneh ، من انقلابی ام ، mohaddese ، sagheb ، fafa* ، amir emam
۳:۲۰, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
با سلام خدمت دوستان انشاءالله آقا بیاد
و همه منتظران برایش بخوانیم
آب زنید راه را بوی بهار می رسد مژده دهید یار را بوی نگار می رسد
...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، MohammadMeraj ، وحید الف ، محمداحسان ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، vahid1878 ، help me ، shafagh_mah ، فدک زهرا ، یا صاحب الزمان ، taleb ، Farzaneh ، من انقلابی ام
۳:۴۴, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #16
آواتار
یابن طاها ، یابن یاسین ، یابن نور
کی شود از کعبه بنمایی ظهور
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، mohamad ، علی 110 ، parisan ، InsomniAc ، ANTI satan ، باران ، Seyed Mohsen ، هادی نظری ، bahar2006 ، MohammadMeraj ، bozorgmehr ، aseman ، rastin ، وحید الف ، bache shiye ، محمداحسان ، mygeom ، meshkat ، نجف آبادی ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، sadkhany ، mahabno_247 ، 135 ، taleb ، Farzaneh ، من انقلابی ام ، fafa*
۱۳:۰۸, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #17
آواتار
[تصویر: 17242199.jpg]

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، paradise ، EMPERATOR ، ghadimi2 ، mosafer ، باران ، rastin ، ایران ، oO DaViD Oo ، Seyed Mohsen ، bahar2006 ، MohammadMeraj ، MAHDI59 ، bozorgmehr ، سیماباروتیان ، وحید الف ، فاطمه خانم ، bache shiye ، مبينا ، محمداحسان ، mygeom ، meshkat ، أین المنتظر ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، sadkhany
۱۳:۳۶, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #18
آواتار
ضمن تشکر مجدد
کسی با ادبیات خودش از دل خودش چیزی نمینویسه
باز هم تأکید میکنم که این قطعه های دل انگیزی که به دلتون نشسته خوبه و کسانی که بیشتر ازشون تشکر بشه برگزیده گان خواهند بود چه دلنوشته ی خودشون باشه و چه دل نوشته ای که جایی خوندن و به دلشون نشسته
اما خوب بد نیست جوشش احساس درونی خودتون رو نسبت به پدیده ی ظهور بیان کنید
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 29Mordadi ، وحید الف ، محمداحسان ، nafas ، sadkhany ، Farzaneh
۱۶:۱۰, ۲۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۸۹ ۱۶:۱۱ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #19
آواتار
داستان یوسف را گفتن وشنیدن به بهانه ی توست
شرمنده ایم

می دانیم گناهان ما همان چاه غیبت توست . . .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، parisan ، paradise ، InsomniAc ، ghadimi2 ، علی 110 ، ANTI satan ، oO DaViD Oo ، bozorgmehr ، سیماباروتیان ، وحید الف ، bache shiye ، mygeom ، mohager ، meshkat ، MESSENGER ، boghz ، nafas ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، sadkhany ، یا صاحب الزمان ، mahabno_247 ، نگار ، basir ، Farzaneh ، من انقلابی ام ، آریس ، sagheb ، fafa* ، amir emam
۱۷:۵۰, ۲۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۸۹ ۱۸:۴۱ توسط InsomniAc.)
شماره ارسال: #20
آواتار
هیچکس همراه نیست...

"تنهای اول"

دارای بیشترین مشترک مدعی انتظار در دنیا
چه جمعه ها که یک به یک غروب شد و نیامدی
چه بغضها که در گلو رسوب شد و نیامدی
خلیل آتشین سخن، تبر به دوش بت شکن
خدای ما دوباره سنگ و چوب شد نیامدی
برای ما که خسته ایم،نه ولی برای عده ای
برای عده ای چه خوب شد نیامدی
تمام طول هفته را به انتظار جمعه ام
دوباره صبح، ظهر، غروب شد نیامدی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sunrise59 ، EMPERATOR ، ghadimi2 ، paradise ، parisan ، mohamad ، mosafer ، باران ، ANTI satan ، یکدوست ، علی 110 ، ایران ، oO DaViD Oo ، ALPHA ، MohammadMeraj ، bozorgmehr ، وحید الف ، bache shiye ، أین المنتظر ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، sadkhany ، یا صاحب الزمان ، Farzaneh ، من انقلابی ام ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا