|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۷, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۹:۲۷ توسط amir.s.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
در غمت اى گل وحشىِ من، اى خسرو من / جــــور مجنــــون ببـــــرم، تيشه فرهاد كشم
سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آيد / انتظـــــار فـــــــرج از نيمـــــه خــــــرداد كشم |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
به دلم رجوع كردم آنچه كه به ذهنم اومد اين بود: اي كه راه وصالت از هزاران راه عشق زيباتر است اما چه كنيم كه راهت خواهان دلي پاك تر است دل ما گر چه زلالي و زيبايي را همي در بر ندارد اما قلب ما در راه وصالت دريايي مواج تر است قدم به راهت گذاشتم و هجوم كلمات به همراهم در هجوم كلمات به ذهنم نامت هميشه ناب تر است خدايا ما را از منتظران واقعي امام زمانمان حضرت مهدي عليه السلام قرار ده و ظهورش را نزديكتر از نزديك بفرما آمين در پناه حق |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۲۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
تشکرم برای بیت اولش بود
|
|||
|
|
۰:۵۷, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام علی جان این پست و پست دلنوشته ها به هم نزدیکن
هر طور خودت صلاح می دونی عمل کن، اونرو حذف کن یا در هم ادغام کن... تاثیرگذار ترین پیامکی که راجع به انتظار بهم رسیده : چه انتظار عجيبي !!!! تو بين منتظرانت هم عزيز من چه غريبي!! عجيب تر که چه آسان نبودنت شده عادت!! چه بيخيال نشستيم نه کوششي نه وفايي فقط نشسته و گفتيم خدا کند که بيايي! |
|||
|
|
۳:۲۰, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان انشاءالله آقا بیاد
و همه منتظران برایش بخوانیم آب زنید راه را بوی بهار می رسد مژده دهید یار را بوی نگار می رسد ... |
|||
|
|
۳:۴۴, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
یابن طاها ، یابن یاسین ، یابن نور
کی شود از کعبه بنمایی ظهور |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر مجدد
کسی با ادبیات خودش از دل خودش چیزی نمینویسه باز هم تأکید میکنم که این قطعه های دل انگیزی که به دلتون نشسته خوبه و کسانی که بیشتر ازشون تشکر بشه برگزیده گان خواهند بود چه دلنوشته ی خودشون باشه و چه دل نوشته ای که جایی خوندن و به دلشون نشسته اما خوب بد نیست جوشش احساس درونی خودتون رو نسبت به پدیده ی ظهور بیان کنید یا علی |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۲۷/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۸۹ ۱۶:۱۱ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
داستان یوسف را گفتن وشنیدن به بهانه ی توست
شرمنده ایم می دانیم گناهان ما همان چاه غیبت توست . . . |
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۲۷/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۸۹ ۱۸:۴۱ توسط InsomniAc.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
هیچکس همراه نیست...
"تنهای اول" دارای بیشترین مشترک مدعی انتظار در دنیا چه جمعه ها که یک به یک غروب شد و نیامدی چه بغضها که در گلو رسوب شد و نیامدی خلیل آتشین سخن، تبر به دوش بت شکن خدای ما دوباره سنگ و چوب شد نیامدی برای ما که خسته ایم،نه ولی برای عده ای برای عده ای چه خوب شد نیامدی تمام طول هفته را به انتظار جمعه ام دوباره صبح، ظهر، غروب شد نیامدی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 17242199.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/17242199.jpg)