|
مستند معجولات مجلل یا دروغی بنام پاسارگاد
|
|
۱:۲۰, ۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۰ ۱:۲۶ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[b]بنام خدا مستند معجولات مجلل ،مباحثی رو درباره چگونگی ساخته شدن پاسارگاد، مطرح مینماید و میگوید قبر کوروش توسط یهودیان و عوامل آنها در ایران ساخته شده است پیشنهاد میکنم حتما حتما ببینید . لازم به ذکر است که این مستند جای نقد بسیاری برای دوستان تالار ایجاد می نماید که امیدوارم مورد استفاده تمامی اعضا قرار گیرد. [/b] mall">(این مستند 12 قسمت دارد که تا به حال این قسمتها به دست من رسیده است [b] mall"> ![]() mall">قسمت 1 قسمت 2 قسمت 3 قسمت 4 قسمت 5 قسمت 6
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۶, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱:۳۸)revenger نوشته است: عزیزم به جان خودم مستندو ندیدم چون وقت با ارزشمو صرف دیدن چنین توهماتی نمیکنم مشکل همینجاست که متاسفانه عده ای چشمهایشان را به واقعیت می بندند و بدون دیدن مستند می خواهند نظر بدهند.اینکار شما واقعا جای تاسف دارد. اینکه گفتی مشکل ما الان ایران باستان نیست؛مطمئن باش اگر با تعصب روی ایران باستان بخواهند برای اسلام ما مشکل ایجاد کنند که ایران باستان نمی ماند و عده ای در حال حاضر دارند مقدمات این کار را قراهم می کنند،همان هایی که برای ما پاسارگاد قلابی را ساخته اند،همانهایی که تخت جمشید نیمه کاره را به دروغ محل جشن نوروز فرض کردند،همان یهودیانی و پیروان بی عقل داخلیشان که کوروش را به خاطر ظلم های وسیع و نسل کشی ایرانیان توسط فرزندانش تحسین می کردند، اینک تاریخ ساز و مورخ دروغ های خود شده اند. |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۱۲/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۲۱:۳۱ توسط revenger.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۹:۳۶)حسن.س. نوشته است:(۱۲/بهمن/۹۰ ۱:۳۸)revenger نوشته است: عزیزم به جان خودم مستندو ندیدم چون وقت با ارزشمو صرف دیدن چنین توهماتی نمیکنم مشکل وطن دوستی ما نیست مشکل وطن فروشی بعضی هاست که از روی جهل شده اند حامیان ایران سوزان و دشمنان ملت ما برادر عزیزم ما اینقدر غیرت داریم و پای اصولمون هستیم که اگه روزی کوچکترین تهدیدی به اسلام وارد بشه تا اخرین قطره خونمونو میدیم هزاران بار استوارتر از حمایت امروزمون از میهنمون ولی ترس من از اوناییه که امروز به ملت خودشون پشت کردن و فکر میکنن تو کره مریخ به دنیا اومدن همونایی که برای ذلت ایران از مشرک شرابخوار فاحشه بازی به نام اسکندر گجستک دفاع میکنن که همینجا دعا میکنم اون دنیا با اسکندر محشور بشن انشاالله ضمنا با این روحیه خارق العاده ای که داری بهت برادرانه پیشنهاد میکنم فیلمنامه 300 II رو بنویسی و بفرستی برای warner bros و مطمئن باش سال بعد شما جای اصغر گلدن گلوب میگیری اونوقت روی سن بگو : "مرگ بر ایران و ایرانی" برای طرز فکرتون متاسفم همین |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۱۲/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۲۰:۵۸ توسط freewish.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
متاسفانه زمانی که کشورهای بدون تمدن از یک تکه چوب یه موزه میسازن و به تمدن 200 ساله خود افتخار میکنن ،زمانی که رهبر کشور و تمام بزرگان ما گذشته ما رو مایه مباهات ما می دونن ما داریم آگاهانه و ناآگاهانه تمدن چند هزار ساله خودمونو نابود می کنیم تا دیگه به اونا زحمت ندیم.
دوستان اگر این مستند رو ببینید هر چند گاهی بعضی مسائلش درست به نظر می یاد و ممکنه این واقعا قبر کوروش نباشه و متاسفانه یهودیان با توجه به منابع فجایعی در ایران بار آورده باشند و ... ولی به هر روشی خواسته شده ایران رو زیر سوال ببره، مثلا با استدلال های بسیار ناشیانه مثلا حروف o و u روی سنگ ها که بسیار کوچک و کم عمق و حتی جدید به نظر میان قبر رو زیر سوال بردن، در طول مستند دائما منابعی بر ضد ادعاهای خودشون ذکر میشه ولی پورپیرار با خنده میگه یا من اونا رو ندیدم یا نخوندم یا پیدا نکردم، برای گرفتن اطلاعات به نفع تمدن ایران به جای دکتر و کارشناس و باستان شناس به افرادی معلوم الحال مراجعه می شه تا همه چیز مسخره به نظر بیاد ، میگه من نمیدونم این ستون ها و ... از کجا آمده اند ،از آسمان آمده اند، آیا از زیر خاک آمده اند ، خوب اگر یکی جواب بده بله ، از زیر خاک آمده اند، بدهد چه؟ و بسیاری نکات منفی دیگه. دوستان با اینکه همه می دانید ناصر پورپیرار مشکلاتی دارد و قبلا خود دوستان هم اشاره کرده اند ولی بیاید با نظراتش بیشتر آشنا شویم تا ببینیم کسی که همه زندگی و نظراتش در تضاد هستند و کل ایران و اسلام و فرهنگمون رو زیر سوال برده می تواند منبع موثقی باشد: ویکی پدیا: http://fa.wikipedia.org/wiki/ناصر_پورپیرار نقل قول: نقل قول: دوستان برای طولانی نشدن مطلب و وارد نشدن به زندگی خصوصی ایشان و اطمینان شما از ساختی نبودن این نقدها به کتاب های خود ایشون مراجعه کنید ، من لینک چند تا منبع برای آشنایی رو در آخر مطلب قرار میدم. دانلود کتابها و نقدهای مربوط به ایشون: http://antipourpirarcollection.blogsky.com/ http://www.ganjei.com/1387/02/30/nasser-pour-pirar/ جستجوی پورپیرار در گوگل http://www.google.com/search?client=oper...el=suggest |
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
شما به چند سوال که پور پیرار تو مستند طرح کرده جواب بدین.
من کاری ندارم پشت سر پورپیرار چی میگن. و کدوم درسته. اصلا فرض کنیم پور پیرار دشمن دین و ملت و خدا و همه چی. اون دلیل میاره میگه به این دلایل من میگم پاسارگاد جعلیه. تخت جمشید کامل نشده. کشتی نوح تو ترکیه پیدا شده. و ... اون اومده سوال کرده. یا اگه دوست دارید شبهه وارد کرده. شما یا باید بگین به این دلایل این ایراد شما وارد نیست. یا قبول کنید. نه اینکه بیاین کسی که این حرف رو میگه رو هو کنید. شما میگید من از وقتی که بچه بودم چشمام رو باز کردم و این حرف ها رو شنیدم. پس درسته. هر کی غیر این رو میگه چرت میگه. این نمیشه منطق. حالا شما یه چیزهایی از تاریخ خوندید. همه مون همون چیزها رو خوندن. همه مون هم دوست داریم درست باشه. آیا شما میتونید 1% و فقط 1% احتمال بدید که این تاریخ شاید اشتباه باشه. اگر این احتمال رو میدید، پس کسایی هم که این احتمال رو میدند وطن فروش ندونید. چون اونها هم مثل شما با وطن مشکلی ندارند. اونها با تاریخ مشکل دارند و احتمال میدند که ساختگی باشه. اگر هم نمیدید. و حاضرید دستتون رو رو قرآن بزارید و قسم یاد کنید که همه ی این تاریخ درسته و این داستانها، پس لطف کنید دلایلی بیارین که ما هم قانع بشیم. و اگر هم نه میتونید دلیل بیارید و نه اونقدر فکرتون توانایی انعطاف برای پذیرش حق رو نداره، لطف کنید نظر های بی پایه و اساس ندید. |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۱۲/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۲۱:۳۹ توسط revenger.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
ضمنا به وطن فروشان عزیز توصیه دارم 1 تاپیک هم بزنند برای خلیج فارس
![]() اسمش خلیج عربیه دیگه ![]() سند ندارید میدونم ولی چون تاریخ رو یهود نوشته و یهودم ایران رو تاسیس کرده پس 100% خلیج عربیه تازه اینجوری هم روی ایرانیا کم میشه هم یهودیا و عربستان سرزمین اسلام سرفراز میشه ![]() ![]() خجالت داره ![]() واقعا... |
|||
|
|
۰:۳۷, ۱۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۰:۳۹ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۶:۳۴)محـب نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم
عجب اینکه چند مستند میتونسته تا اینقدر روی یک انسان تاثیر بزاره !!!شاید حرف شما درست باشه و من اشتباه میکنم . من اطلاعات مبتدی در مورد تاریخ دارم و قدرت مستند سازی و اثبات دلایل منسوخ آقای ناصر پرو پیرار رو ندارم و متاسفانه وقت تحقیق بیشتر تو این ضمینه رو هم ندارم . امیدوارم این ملت یه زمانی به خودشون بیان تا داستانسرایان به بازیچه نگیرن اونها رو !! پاینده باشید . |
|||
|
۰:۵۴, ۱۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۰:۵۴ توسط محـب.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
نیازی به ساخت مستند نیست.
مستند "تختگاه هیچ کس" رو دانلود کن و ببین. بعد برو به شیراز و بررسی کن که آیا تصاویر ساختگیه یا واقعی. اگه بتونی مطمئن بشی که تصاویر ساختگی نباشه، دلایلی که مستند آورده رو قبول میکنی. چون خیلی دلایل محکمی هست. ما رو هم در جریان بزار. شما هم پاینده باشی |
|||
|
۱:۰۹, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۷:۲۶)Mehrdad.IV نوشته است: شما حرف هایی رو که مینویسین روش فکر هم میکنین؟ یا فقط همینجور از کتاب های سرتاسر دروغی و تحریف شده کپی پیست میکنین؟ اون وقت اون 80 هزار تا سوار حد اقل باید 80 هزار اسب هم داشته باشن. میشه بگین تو اون دوران چه جوری غذا و مقدار اب 80000 اسب تامین میشده؟ میشه بگین چه جوری 1200 کشتی جنگی که حد اقل خدمه اش باید 500 نفر بوده باشه اب و مواد غذاییش تامین میشده؟ با یه سر جمع بندی سر انگشتی این چیزی که شما الان اینجا نوشتین کاملا مضحک، خنده دار و نشان از ساده لوحی مردمی داره که اینا رو قبول میکنن. 500*1200 = 600000 یعنی غذا، اب این خدمه 600000 نفری چه جوری تامین میشده؟ بسم الله الرحمن الرحیم
بسیار ممنون از اینکه به من یاد آوری کردید غذای اسبها و نظامیان چطور حمل میشده و اینکه هر اسب بعد از 40 کیلومتر از شدت تشنگی چه میکرده ...!این آخر تایپیک رو هم اصلا متوجه نشدم که در مورد پسر تاریکی بود و اینکه مارو میخواد بخوره ظاهرا ...!!! واسه چی شلوغش میکنی دوست من ؟ آقای محب میگن آقای پورپیرار همه حرفاش درسته مگر خلافش ثابت بشه ! منم انتقاد کردم به طرز فکرش و نهایتا دیدم نمیتونم دلایل مستدل براش بیارم گفتم شما راس میگی . آقای پورپیرار وجودیت حافظ و سعدی و بقیه انسانهای نامی ایران زمین رو هم زیر سوال بردن به طوری که به ملک الشعرای بهار میگن جرثومه فرهنگی و احتمالا یکم دیگه مستندش در میاد آقای محب هم میگه درست گفته مگر خلافش ثابت بشه !!! خب اینم یه جور طرز فکره دیگه قرار نیست غرق این موضوع بشیم و مسیر اصلی رو فراموش کنیم که !! امیدوارم نظریه یهود تحت عنوان ( تز و آنتی تز ) توی این تالار اجرا نشه . پاینده باشید . |
|||
|
|
۱:۱۶, ۱۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۱:۱۹ توسط freewish.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۰ ۲۱:۲۸)محـب نوشته است: شما به چند سوال که پور پیرار تو مستند طرح کرده جواب بدین. دوست عزیز اگر دوباره بدون تعصب حرف من رو بخونید میبینید اولا : خودم گفتم احتمال اینکه اون قبر کوروش نباشه و پاسارگاد رو ساخته باشن (از مصالح جدید یا اصلی؟ رو قسمتی واقعی یا از بن جعلی ) و ... هست بیشتر از 1% شما. دوم: همونجور که گفتم وارد زندگی شخصی ایشون و نظرات ایشون در مورد اسلام نشدم تا موجب خراب شدن شخصیت ایشون بشم. سوم: دوست عزیز شما که ایشون رو وطن فروش نمی دونید آیا هیچ کدام از کتابش رو خوندی؟ اگر از کتاباش دلیل رد حضرت علی و اسلام ایرانیان رو برات بیارم می تونی جواب بدی که از من می خوای در مورد 2500 سال پیش به شما با قطعیت جواب بدم و دست روی قرآن بزارم. چهارم: ایشون که انقدر با یهود مشکل دارن چرا به تاریخ تمام جعل یهود مثل هولوکاست و فلسطین و سرزمین موعود نمی پردازن و فقط با تاریخ ایران و اسلام ایران علاقه مند شدن؟ پنجم: دوست عزیز اگر حرفای من انقدر بی پایه اساسن چرا به جای توهین به اونا به سادگی پاسخ نمی دید تا معلوم بشه ما و بزرگان ما در گمراهی به سر می بریم یا شما؟ |
|||
|
|
۱:۳۲, ۱۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۱:۴۱ توسط revenger.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
با تشکر ویژه از دوست عزیزمون freewish بابت پاسخ خیلی خوبشون
حالا میخوام یکم از نظرات این یارو مرتیکه پورپیرار کافر رو بیارم به استناد از ویکی پدیا و 100% کپی پیست ![]()
پاسخهای منتقدین به این کذاب: (دوستان خوب بخوانند تا بدانند بر قبری که روزه میخوانند جسد خوک مدفون است) یکی از مهمترین ویژگیهای نوشتاری ناصر پورپیرار وجود تناقضهای آشکار و عدم همخوانی نوشتار وی با اسناد و منابع تاریخی است.از آنجاییکه وی فاقد هرگونه مدرک دانشگاهی و آشنایی تخصصی با منابع تاریخی و باستانی است. [sup][۷][/sup][sup][۸][/sup]، بروز چنین تناقضهایی در نوشتار وی چندان دور از انتظار نیست. به عنوان نمونه وی در کتاب برآمدن اسلام، بخش دوم: بررسی اسناد ص ۲۶۹، مدعی میشود که «توطئه مشترک یهود و کلیسا و زمینداران عرب حریص خراسان و 'بقایای ساسانیان'» باعث فروپاشی بنی امیه شده است؛ و مدتی بعد، ادعا میکند که اصلا ساسانیان وجود خارجی نداشتهاند! در جایی مدعی است که منظور آیه ۱۰۳ سوره نحل، سلمان فارسی است و در جایی دیگر وجود سلمان فارسی را منکر شده و آن را ساخته یهود میداند! در جایی اسکندر مقدونی را به خاطر بر انداختن پادشاهی هخامنشیان میستاید و در جای دیگر منکر بروز جنگ بین هخامنشیان و اسکندر مقدونی شده و مدعی است که یهودیان داستان این جنگ را ساختهاند تا پوریم پنهان بماند و کسی نفهمد که ایران خالی از سکنه بوده است! از این نمونه، در نوشتار او بسیار است. محمد تقی عطایی و علی اکبر وحدتی دو تن از منتقدین وی، معتقدند ادعای پورپیرار مبنی بر موهوم خواندن هویت تاریخی ایران و نسبت دادن آن به جعل و تحریف یهودیان، از مباحث دیرینه تبلیغات پان عربی است. [sup][۹][/sup] داریوش احمدی (کیانی) یکی از نویسندگان در زمینه باستانشناسی است که به نقد نظریات پورپیرار پرداخته و علاوه بر انتشار آنها در وبنوشت شخصی خود (فرهنگ ایران باستان)، جامع نقدهایش را در کتاب «هزارههای پرشکوه» منتشر کردهاست.[sup][۱۰][/sup] هوشنگ صادقی دیگر نویسنده توانایی است که تناقضها و غلطهای فاحش علمی پورپیرار را به شکلی بسیار گویا و قابل فهم برای تمامی افراد، در کتاب کوروش و بابل منتشر کردهاست. وی در این کتاب بخشهای مختلف کتابهای پورپیرار را در کنار هم گذاشته و موارد تناقض آنها با همدیگر و با منابع علمی معتبر را به خوانندگان نشان دادهاست.[sup][۱۱][/sup] در این بین، علیرضا افشاری، نویسندهای است که اگر چه خود یکی از منتقدان پورپیرار است، ولی تلاش نمودهاست نقدهای دیگران را نیز در کتاب «نقدهایی بر آرای ناصر پورپیرار، آشتی با تاریخ» جمع آوری و منتشر نماید.[sup][۱۲][/sup] امیر نعمتی لیمایی یکی دیگر از تاریخنگارانی است که به نقد آرای پورپیرار پرداختهاست. او به همراه داریوش احمدی در سال ۱۳۸۳ کتابی با نام ۱۲ قرن شکوه منتشر کرد و در آن به نقد دیدگاههای پورپیرار پرداخت. امیر نعمتی لیمایی در تارنگار خویش، سرزمین جاوید، نیز طی سلسله مقالاتی با عنوان، تاملی بر بنیان تاریخ نوشتههای ناصر پورپیرار، به نقد و بررسی ارای پورپیرار به ویژه در مورد روزگاران اسلامی پرداخت . محمد رضا ترکی از معدود افرادی است که به نقد نظرات پورپیرار در مورد تاریخ پس از اسلام ایران پرداختهاست. وی به نقد نظر پورپیرار در خصوص جعلی دانستن سلمان فارسی پرداخته و با بهره گیری از مطالب نوشته شده توسط پورپیرار به تناقضهای نوشتاری وی پرداختهاست.[sup][۱۳][/sup]
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سفر به ماه دروغی که نیاز به اثبات ندارد! | Majid4mi | 8 | 6,665 |
۲۱/فروردین/۹۲ ۲۰:۲۲ آخرین ارسال: Majid4mi |
|

![[تصویر: Presentation1.gif]](http://s2.picofile.com/file/7255875157/Presentation1.gif)