کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عربی زبان اصلی حکومت جهانی اهل بیت ع
۱۲:۱۵, ۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۱۲:۱۶ توسط محـب.)
شماره ارسال: #1

سلام.

از اونجا که ظهور ناگهانی اتفاق می افته
و فوق فوقش اگه زرنگ باشیم 6 ماه قبل از ظهور (خروج سفیانی) متوجه میشیم. و اون موقع هم دیگه کاری از دستمون بر نمیاد.

و من هم اصلا علاقه ندارم که خطبه های نماز جمعه به امامت امام زمان عج رو پس از دوبله شدن گوش کنم
و انشاالله اگه سرباز حضرت شدم، باید در کشور های عربستان و عراق و سوریه و ... به انجام وظیفه (همون سیاهی لشکر بودن!) بپردازم.

پس بر من واجبه که عربی یاد بگیرم.
اونم نه بصورت آکادمیک و نه صرف و نحو
بلکه فقط مکالمه.

کسی میتونه پیشنهادی برای من بده؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، MohammadSadra ، saloomeh ، میلاد.م ، Maysam-1st ، انتصـار ، أین المنتظر ، Islam ، yamin ، انصارالمهدی ، mhvvhm ، rezamohammadi ، قلب ، fafa* ، افشین

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۴۴, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
پست اول یکم مشکل داره. شما نمیدونید که بعضی جوونا چه جوری دین رو با یکی مثل پست اول از دست میدن.

یه اهنگ هایی هم در همین زیمنه خونده شده.
فردا یکیو اپلود میکنم ، حتما گوش کنید.

درسته که حکومت اسلام ، عربی شاید باشه. ، یا حتما هست ، ولی به این معنی نیست که بقیه زبان ها از دست میره ، هرکسی میتونه با زبان خودش زندگی کنه در حکومت اسلامی و اسلام ازاد ترین دینه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، Tohid_Prince ، navid-313 ، قلب
۱۵:۵۵, ۱۵/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۰ ۱۰:۵۵ توسط paradise.)
شماره ارسال: #12
آواتار
با توجه به اینکه امام زمان نیز مانند همه امامان دیگر مسلط به همه زبانهای دنیا هستند فکر نکنم لازم باشد بریم عربی بیاموزیم .
همچنین در احادیث امده ندای مولا را همه به زبان خود متوجه میشوند .

اصلا در حکومت اقا این حرفها مطرح نیست . و طرح این مسایل هیچ سودی ندارد .

به جای یاد گرفتن عربی که البته عمل مثبتی است بهتر است به کارهای دیگری که خود مولا از ما انتظار دارند برسیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Tohid_Prince ، mhvvhm ، Mohammad Trust ، قلب
۲۳:۵۳, ۱۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۰ ۱۷:۳۸ توسط paradise.)
شماره ارسال: #13

اولا: کی گفت همه زبانهای دنیا از بین میره؟
بهتره بدونید که همه ی زبانها توسط خدا خلق به انسانها آموخته شده (و زبانها ساخت بشر نیست). و امام زمان علیه السلام با زبانی که خداوند خلق و در زمین جاری ساخته مخالفت نمیکنن.

ثانیا: هر حکومتی باید یه سری استانداردهایی تعریف کنه. مثلا حکومت ایران زبان استاندارد کشور رو فارسی اعلام کرده. و این به این معنی نیست که زبانهای دیگر مثل ترکی و کردی و عربی رو باید حذف کرد. حتی حضرت حق هم برای اسلام زبان عربی رو زبان رسمی و استاندارد کرده. پس بدیهی است که وقتی مولا مهدی عج تشریف بیارن زبان رسمی اعلام خواهد کرد و اون صد در صد عربی هست.

ثالثا: هیچ کسی مجبور نیست زبان رسمی رو به زور یاد بگیره. ولی اگه یاد نگیره منزوی میشه. نمیتونه از همه امکانات زمانش استفاده کنه.
مثلا فرض کنید که یه شهروند ایرانی آذری زبان، بگه من فارسی نمی خوام یاد بگیرم. هیچ کسی ازش ایراد نمیگیره و هر طور که راحته میتونه رفتار کنه. ولی بدیهی هست که از خیلی چیزهایی که دیگران استفاده می کنن نمیتونه اون استفاده رو بکنه. مثلا از تلویزیون فقط از تصاویرش بهره میتونه ببره.

رابعا: امام زمان علیه السلام نه تنها به تمام زبانها تسط دارند، بلکه به تمام لهجه هم تسلط دارند. ولی این دلیل نمیشه که وقتی میخواهند یه جمله ای رو بیان کنند به هزاران زبان بیان کنند.
بلکه ایشون به یه زبان اونم عربی بیان میکنند. هرکسی دلش خواست اون جمله رو بفهمه یا میره عربی یاد میگیره، یا منتظر میشه که کسی اون رو براش ترجمه کنه.

خامسا: (جواب خانمی که جواب آخر رو دادند) بله. شما راست میگید که امام علیه السلام تمام زبانها رو میدونند.
ولی در حالتی که امام علیه السلام مستقیما با خود شما صحبت کنند و حضرت خودشون اراده کنند که به زبان شما صحبت کنند، اون موقع شما نیازی ندارید که عربی یاد بگیرید.
و همچنین این دلیل نمیشه که چون امام زبان شما رو بلدند، در تمام زندگی شون و تمام خطبه هاشون به زبان شما صحبت کنند. بلکه ایشون عربی صحبت میکنند و شما هستید که باید به فکر فهمیدن سخنان حضرت باشید.

و اینکه در روایات آمده که هرکسی به زبان خودش میشنود، این احتمالا همان دوبله کردن و ترجمه کردن هست. و به احتمال زیاد عملی خارق العاده ای نخواهد بود. دوبله و ترجمه هم هیچ وقت نمیتونه اصل معنی رو انتقال بده.

در ضمن، کسی نگفت که فقط عربی یاد بگیرید و سایر اعمال را رها کنید. بنده گفتم برای استفاده حداکثری از زمان امامت معصوم بهتر ( بلکه ضروری) است که عربی بلد باشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، fafa*
۱۴:۴۳, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
بعد از ظهور تمامی علوم کامل میشند.یه دوستی صفحه قبل اشاره کرد که گوگل داره دستگاهی میسازه که این مشکل زبانها رو برطرف میکنه.یعنی با علم کامل شده بشر نمیشه دستگاهی درست کرد که هر کس صدای حضرت رو به زبان خودش بشنوه؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، rezamohammadi ، قلب ، دل خسته
۱۴:۵۰, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
عجیبه که تا امروز جواب درست داده نشده بود!!!!!!!!!!!!

متشکر از تیشتار

همانطور که پیام حضرت در کنار کعبه به زبان هر شخصی شنیده میشه این هم همینطوریه

حالا یه سوال

چند نفر بعد از اولین سلام حضرت تو نماز جمعه میتونه به هوش باشه؟ (یعنی کی میتونه بیهوش نشه!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، rezamohammadi ، دل خسته
۱۵:۵۸, ۲۰/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۱۶:۰۰ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۶/بهمن/۹۰ ۱۹:۲۲)Vblock نوشته است:  نگران نباش گوگل داره يه سري كاراي خيلي جالب تو اين زمينه ميكنه كه ديگه نيازي به ياد گيري زبان همچو =!عسل عربي نيست!
يه جور حالت گوشي مانند داره كه از اين ورش فارسي حرف ميزني از اون ورش عربي ساطع ميشه و زبان هاي ديگش و اينا.
سلام
گوگل همون translate ش رو درست کنه ، بعد به این کااراش برسه
هیچ وقت نمی شه مفهوم داخل یک متن رو با یک نرم افزار یا سخت افزار ساده منتقل کرد.
در ثانی ، هیچ وت نمیشه امثال قرآن و متون تخصصی رو با ترجمه درک کرد ، اصلا ترجمه قرآن که قرآن نیست،بلکه فقطبرای فهم ابتدایی است.
ترجمه همیشه مفهوم رو از بین می بره.
در ضمن یک نکته ای ، من فکر می کنم آقا علیه السلام چند زبانه فرمایش می فرمایند و این خاصیت آقا است و حتی در علائم ظهور آمده.
به احتمال قوی فرمایشات ایشون به گونه ای هست که هر کسی در عالم ، حتی افراد کر و لال هم خواهند فهمید.

(۲۰/دی/۹۲ ۱۴:۴۳)Tishtar نوشته است:  بعد از ظهور تمامی علوم کامل میشند.یه دوستی صفحه قبل اشاره کرد که گوگل داره دستگاهی میسازه که این مشکل زبانها رو برطرف میکنه.یعنی با علم کامل شده بشر نمیشه دستگاهی درست کرد که هر کس صدای حضرت رو به زبان خودش بشنوه؟؟
سلام
حضرت نیاز به دستگاه ندارند ، ایشون امام هستند و مسلط بر ذهن و روح مخاطب ، پس مخاطب ایشون می تونه کلام ایشون رو از عربی درک کنه ، حتی اگر عربی یاد نداشته باشه
چطور کربلایی کاظم می تونست یک ض قرآن رو از یک ض عربی عادی تشخصی بده ، بدون سواد؟ چون قرآن خودش نوره ، و نیاز به ترجمه و تفهیم نداره ، مخاطب باید قابل باشه.سخن معصوم هم همین حکم رو داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، عبدالرحمن ، fafa*
۱۶:۳۷, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۰/دی/۹۲ ۱۵:۵۸)دل خسته نوشته است:  سلام
گوگل همون translate ش رو درست کنه ، بعد به این کااراش برسه
هیچ وقت نمی شه مفهوم داخل یک متن رو با یک نرم افزار یا سخت افزار ساده منتقل کرد.
در ثانی ، هیچ وت نمیشه امثال قرآن و متون تخصصی رو با ترجمه درک کرد ، اصلا ترجمه قرآن که قرآن نیست،بلکه فقطبرای فهم ابتدایی است.
ترجمه همیشه مفهوم رو از بین می بره.
در ضمن یک نکته ای ، من فکر می کنم آقا علیه السلام چند زبانه فرمایش می فرمایند و این خاصیت آقا است و حتی در علائم ظهور آمده.
به احتمال قوی فرمایشات ایشون به گونه ای هست که هر کسی در عالم ، حتی افراد کر و لال هم خواهند فهمید.

سلام
حضرت نیاز به دستگاه ندارند ، ایشون امام هستند و مسلط بر ذهن و روح مخاطب ، پس مخاطب ایشون می تونه کلام ایشون رو از عربی درک کنه ، حتی اگر عربی یاد نداشته باشه
چطور کربلایی کاظم می تونست یک ض قرآن رو از یک ض عربی عادی تشخصی بده ، بدون سواد؟ چون قرآن خودش نوره ، و نیاز به ترجمه و تفهیم نداره ، مخاطب باید قابل باشه.سخن معصوم هم همین حکم رو داره.
شاید هم اینطور باشه!Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۱:۳۴, ۲۴/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #18

با نام ویادخدا
درود بردوستان
اگر چه بنده دیر به این مطلب برخوردم اما بهرحال نظرم را می نویسم .زبان مانند هر عامل طبیعت امری طبیعی است ونیازی به تغییر آن ویا یادگیری زبان عربی نیست .اگر ما الان بدلیل نیاز بدیگر زبان ها مراجعه می کنیم در عصر امام مهدی ع ایشان خود مشکل یادشده را حل میکنند الان نیاز بزبان عربی برای آشنائی با قران داریم اما در زمان ایشان ویا دربهشت دیگر نیازی بزبان عربی نیست چون وقتی آن حضرت صحبت میکنند ما بزبان خود آنرا درک میکنیم .در بهشت من هر کس بزبان مورد علاقه اش سخن میگوید شنونده نیز قادر بدرک آن هست. اینها اموری است که درزمان خود حل میگردد پیروز باشید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]