کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نادرستی های املایی متعدد و فاحش در این سایت
۱۲:۳۴, ۱۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۱۹:۳۲ توسط ComeDrinkWithMe.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

به خاطر خودتان می گویم , یک نقصی در نوشتارهای این انجمن دیده می شود که اگر شخص ناآشنا آن را ببیند , به

شما نظر فوق العاده تحقیرآمیزی پیدا می کند !

نمی دانم چه سری است که اکثریت اعضای این سایت , غلط های املایی فاحش و متعدد دارند و لغات ساده را اشتباه

می نویسند !

من که شخصا وقتی ببینم کسی غلطهای املایی متعدد دارد , او را یک نوجوان بی مطالعه می دانم و

دیدگاه هایش را صائب نمی دانم ! البته ناگفته نماند که اکثریت قریب به اتفاق اعضای این انجمن تنها

اطلاعاتی که دارند مستند ظهور است و سخنرانی های رائفی پور ! البته کسی که مطالعه ندارد و

غلطهای املائی متعدد دارد باید هم راحت گول بخورد, و این سنخ حرفها را که ماریو( قارچ خور)

ماسون است چون دستکش سفید دارد یا شلوار جین همان جن است ؛ باور کند !

لطفا کمی مطالعه کنید که اولا افق دیدتان افزوده شود و ثانیا اینقدر نادرستی های املایی متعدد و فاحش نداشته

باشید !

موفق باشید !
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، m.hossein ، تفکر ، blue.blood ، t.kam67 ، Dragonborn ، مبينا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۲۸, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11

(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۲:۳۴)ComeDrinkWithMe نوشته است:  سلام

به خاطر خودتان می گویم , یک نقصی در نوشتارهای این انجمن دیده می شود که اگر شخص ناآشنا آن را ببیند , به

شما نظر فوق العاده تحقیرآمیزی پیدا می کند !

نمی دانم چه سری است که اکثریت اعضای این سایت , غلط های املایی فاحش و متعدد دارند و لغات ساده را اشتباه

می نویسند !

من که شخصا وقتی ببینم کسی غلطهای املایی متعدد دارد , او را یک نوجوان بی مطالعه می دانم و

دیدگاه هایش را صائب نمی دانم ! البته ناگفته نماند که اکثریت قریب به اتفاق اعضای این انجمن تنها

اطلاعاتی که دارند مستند ظهور است و سخنرانی های رائفی پور ! البته کسی که مطالعه ندارد و

غلطهای املائی متعدد دارد باید هم راحت گول بخورد, و این سنخ حرفها را که ماریو( قارچ خور)

ماسون است چون دستکش سفید دارد یا شلوار جین همان جن است ؛ باور کند !

لطفا کمی مطالعه کنید که اولا افق دیدتان افزوده شود و ثانیا اینقدر نادرستی های املایی متعدد و فاحش نداشته

باشید !

موفق باشید !

شما راحت حرف دلت رو بزن !!
بگو مخاطبان رائفی پور یه مشت انسان حقیر هستند
امیدوارم هر چه زودتر خب بشی
۰:۳۴, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #12

یه انسان بی سواد نیز میتواند فهم شعور بالایی داشته باشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، bi neshani ، black ، خیبر110
۱:۱۲, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
یعنی طاقت یه انتقاد رو تو این تالار دوستان بزرگوار ما ندارند !!

واقعا زشته

یکم به رفتار خودتون فکر کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، t.kam67 ، MohammadSadra ، Dragonborn
۱:۳۶, ۱۳/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۱:۴۱ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #14
آواتار
به اين ميگن اشتباه ملا لغتي!Smile
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۹:۵۷)freewish نوشته است:  
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۲:۳۴)ComeDrinkWithMe نوشته است:  من که شخصا وقتی ببینم کسی غلطهای املایی متعدد دارد , او را یک نوجوان بی مطالعه می دانم

دوست عزیز چون خیلی به املا اهمیت می دهید و نمی خواهم نوشته های شما با فردی که دوست ندارید اشتباه گرفته شود می گویم:
در املای جدید فارسی تمام "ها" های نشان دهنده جمع باید جدا نوشته شوند ، به جای کلمات عربی باید کلمات فارسیی که امکان جابه جایی دارند بیایند و ... .
هر چند شما در بیشتر مورد ها رعایت کرده اید ولی خوب ، خود کلمه غلط ها رو باید جدا نوشت.
البته اگر بخواهید باز هم از همین نوشته کوتاه شما چندین غلط می گیرم حال اشتباهات نگارشی و ... را اگر دلیل تحقیر نمی دانید به آنها نمی پردازیم.

من هم اشتباه خيلي ديدم.البته خودم هم يك بار اشتباه كردم اما لغتي بود كه كاربردش تو زندگي اكثر افراد به طور ميانگين زير يك دفعه است.
اين يكي واقعا منو متعجب كرد: "بخواطر" = "به خاطر"
كنجكاو شدم بدونم طرف كلاس چندمه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱:۴۴, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
دوست عزیز
ComeDrinkWithMe

سلام . از اینکه خیلی به فکر آبروی تالار هستی ممنون هستم . حرف شما درمورد غلط های املایی رو قبول

دارم و امیدوارم این مسئله رو کاربران تالار جدی بگیرن . البته بعضی از اشتباهات مربوط به تند تایپ کردن میشه

( خودشما بیشتر از ما به این مسئله واقفی که همه چیز گرون شده حتی اینترنت ! به همین خاطر دوستان

مجبورا دیگه سریع تایپ کنن !!!! )

گفتید کسانی که غلط املایی دارند کم سواد و یا کم مطالعه هستند . دوست عزیز این دلیل اصلا خوبی برای

ثابت کردن این موضوع نیست . شما باید به محتوای متن توجه داشته باشی . حالا این مطلب ممکنه نقل و قول از

فردی مثل رائفی پور و یا میتونه نظرات خود کاربر باشه . مهم محتوایی است که مطلب به خواننده میرسونه .

موفق باشی . یاعلی

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Dragonborn
۸:۴۳, ۱۳/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۸:۴۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #16
آواتار
دوستان لطفاً بحث نکنید، انتقاد ایشون در مورد غلط املایی درسته. غلط املایی خیلی زشته. لطفاً توجیه نکنید. ولی مسئله اینقدر هم بزرگ نبود که ایشون یه تاپیک براش درست کنند. به راحتی می تونستند توی بخش انتقادها یه ارسال در این مورد داشته باشند.

یه نکته نظر من رو جلب کرده، جناب آقای رائفی پور مستقل از اینکه در مورد نظراتش چه فکر و عقیده ای داشته باشیم سر سوزنی بیشتر از ما بلده و مطالعه کرده. فکر نمی کنم ایرادی داشته باشه قبل از اسم ایشون یه آقا بیاریم. این نشانه شخصیت خودمونه. این ایراد از اون اول توی پست همسنگر بزرگوارمون، که به غلط های املایی ما ایراد گرفتند، دیده میشه تا اینجا.

در آخر می خوام بگم با این جمله ای که توی قسمت پایین میارم لطفاً این بحث رو خاتمه بدید تا بیشتر از این وقت دوستان گرفته نشه.

سرورهای بزرگوار لطفاً سعی کنید متن شما عاری از غلط املایی باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، بیداری اندیشه ، Dragonborn ، mrfarzadj ، SARV
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا