|
پاتوق گردان های بیداری اندیشه
|
|
۱:۳۸, ۱۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام گردان 41 نفره ی اول را گردان علی بن ابیطالب مینامم و گردان 41 نفره ی دوم که در حال تکمیل است را گردان سید الشهدا مینامم هر کسی هر اسمی که دوست داشت میتواند بگوید گردان های اول و دوم تالار بیداری اندیشه به خودمون باید حالی بکنیم که میخواهیم سرباز شویم نه نه نه به نظرم بهتر است به خود حالی کنیم که میخواهیم عبد شویم (عبد اوست کریم) و در نتیجه عبد واقعی در مقابل امامش سمعاً و طاعتاً هست کسی هم که سمعاً و طاعتاً شد خوب مشخصاً إن شاء الله نامش در لیست سربازخانه هم نوشته خواهد شد جان من باور کنید که قرار نیست شیعیان مریخ مقدمات ظهور را فراهم کنند آثار دعای خیر دوستان را در زندگی شخصی و احوالات شخصی خودم خدا وکیلی حس میکنم چرا هر کدام از ما نباید این نشان افتخار را دریافت نکنیم یا کاشف الکرب عن وجه المهدی [/font] رفقای خوب من همسنگرانم من هر بار که با حضرت استاد مشورت میکنم برای حل مشکلات ایشان به 3 چیز شدیداً تأکید 1- ساعت خلوت باخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2- تضرع به درگاه خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3- توسل به اهل بیت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ایشان تأکید عجیبی دارند بر ساعت خلوت داشتن ساعت خلوت معنایش این نیست که مثلاً در روز لحظاتی به یاد خدا باشیم و با خدا خلوت کینم مسأله فراتر از این است ساعت خلوت چیزی شبیه نماز است چطور اذان که میگویند باقی کارها را تعطیل میکنیم حال هر چه میخواهد باشد ساعت خلوت هم همین طور است زمانی در شبانه روز است(بهترینش لحظاتی پیش از اذان صبح است) که در آن لحظه زمان ملاقات خصوصی من با خدا خودم هست همه چیز تعطیل من میمانم و خدایم دعا و تضرع و مناجات من است و الطاف و رحمت رحیمیه ی پروردگارم فقط من و خدا و اظهار فقر و عجز من و اظهار امید من به خدایم اقرار به قصور و ناسپاسی من و حنان بودن پروردگارم دوستان من میدانید حنان یکی از اسامی خداوند است اما آیا میدانید حنان به چه معناست حنان یعنی بسیار بازگشت کننده به سوی کسی که از او دوری میگزیند الله اکبر چقدر این نام خدا زیبا است از وقتی معنی این نام خدا را فهمیدم مرتب با این نام خدا را صدا میزنم چون خودم را میشناسم که با اعمال و رفتار و گفتارم در عمل کسی هستم که از خدا دوری میگزیند اما وقتی خدا را با این اسم صدا میزنم معنایش این است که : اوست کریم خودت گفتی بسیار بازگشت کننده ای به سوی منی که عملم در حال دوری گزیدن از تو هستم در پیچ و خم های امتحانات زندگی اما معتقدم که تو خدایی هستی که بسیار بازگشت کننده ای خلاصه رفقا زیاد سرتون رو درد نیارم اینجا پاتوق گردان های آماده باش بیداری اندیشه است ما یک گفتگوی منتظران داریم در تالار اونجا ویژه دلدادگان یوسف زهرا است محاسن و کارکرد های ویژه ی خود را هم دارد اما اینجا کسی باید بیاید که خود را حقیقتاً مشغول آماده سازی برای حضرت حجت میداند سعی میکنم در پستهای خودم در این تاپیک مطالبی رو به دوستان تقدیم کنم که حقیقتاً به درد خودم خورده معارفی که مقادیری شاید در فضای عمومی تالار به این سبک و سیاق آنها را بازگو نکنم این جا به قولی اتاق خصوصی کسانی است که در حال آماده کردن خود هستند برای روزهای سختی که امتحان بندگی را باید پاس کنند علاوه بر عشق به حضرت حجت ، اینجا نیازمند حس مسئولیت هم هستیم مراقبتمان از اعمالمان ، رفتارمان با اطرافیانمان و کسانی که بر گردن ما حق دارند و حق الله و حق الناس و حق النفس را و.... باید حسابی رو به بهبود باشد یک نکته ی بسیار مهم از نکته های حضرت استاد ایشان میگفتد رستگاری با عمل حاصل نمیشود رستگاری بی عمل هم حاصل نمیشود پس چه خاکی بر سرمان بریزیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عمل را انجام میدهیم اما به عمل خود اتکا و اعتنا نباید بکنیم ، امید و اتکای ما فقط و فقط باید به فضل خدا باشد فضل میدانید یعنی چه یعنی بی استحقاق بخشیدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا علی منتظران و عاشقانی که میخواهند مسئولیت هم بپذیرند و عزم بندگی کردن خدا را دارند [font=Arial] التماس دعای فراوان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه حقیر رو هم دعا نکردید بی زحمت پدرومادر حقیر رو دعا بفرماید االلهم صل علی محمد و آل محمد اللهم عجل لولیک الفرج االلهم صل علی محمد و آل محمد |
|||
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۴۵, ۱/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۱ ۳:۴۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
سلام
مدتی نخواهم بود عمری بود و توفیقی باز خواهم گشت إن شاء الله گفتم خبر دهم که اگه نبودیم برای ما دعا کنید نکند بشویم مصداق کسی که میشود: از دل برود هر آنکه از دیده رود که البته قلوب به دست خداوند است بدی دیدید حلال کنید کوچیک شما علی 110 یا علی |
|||
|
|
۱۹:۳۲, ۳/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۵۸ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بچه ها سال نو مبارک... پنجشنبه است . إن شاءالله خداوند توفیق خواندن دعا برای اهل قبور و سوره اسراء به نیت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو به همه بچه های گردان ها عنایت کنه... درپناه حق |
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
[/font]
امیرالمومنین علی علیهالسلام: لَو حَفِظتُم حُدوُدَاللهِ سُبحانَهُ العَجَّلَ لَکُم مِن فَضلِهِ المَوعُود اگر حدود خداوند سبحان راحفظ کنید، خداوند از فضلش (در ارسال) موعود برای شما تعجیل خواهد کرد! [font=Times New Roman]
|
|||
|
|
۲۱:۵۴, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان خوبم یه سوالی دارم اگه میشه بهش جواب بدید. چند درصد باور دارید که همین جمعه اماممان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) می آید؟؟؟ این سوال صرفا مربوط به این هفته نیست... انتظار دارم همه بچه های پاتوق بهش جواب بدن.... انشالله توضیحاتشو بعد از جواب دادن به سوال خواهم گفت ... ممنون |
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۳/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۰۵ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ندا خانم (۳/فروردین/۹۱ ۲۱:۵۴)neda نوشته است: سوال سختیه. دوست داشتم بگم پنجاه درصد. ولی دروغه واقعیتش شاید ده درصد...شایدم کمتر! چیزی که باور دارم اینه که ایشون ظهور میکنه. اما متاسفانه هنوز به باور نزدیک بودن ظهور نرسیدم ![]() ممنون که مارو به فکر کردن تشویق کردی یا علی |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام نمیخوام دروغ بگم، من خودم این باور رو ندارم ........ آقا شرمندم که فقط ادای منتظرارو درمیارم ...... |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۴/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۱ ۲۳:۲۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
قال مادر علی 110 دمش گرم باد:
یه حدیث بگم از قول مادرم ![]() حالا جدای شوخی مادر بنده گه گاهی خیلی به ندرت نکاتی رو به بنده گوش زد میکنند مادر بنده هم برای خود مقادیری اهل حال است البته خیلی کم صحبت میکنند در این موارد مادرم (البته بر طبق آیات و روایات) به من گفتند: اگر زمانی که انسان بتواند و موقعیتش برایش باشد که در خفا و خلوت آن کار دیگر کند! و پرده ای را بدرد ، ولی نَدَرَد به خاطر خدا!! خداوند حجابی از حجاب های بین خودش و بنده اش را کم میکند!
(یه مقدار محرم میشه آدم به خدا!)یا علی برای پدر و مادر من دعا کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لطفاً |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
|
۸:۳۴, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان عزیزم . چه زیباست ... وقتی این دو ارسال رو مطالعه می کنم: 1. (۴/فروردین/۹۱ ۲۲:۰۳)علی 110 نوشته است: مادرم (البته بر طبق آیات و روایات) به من گفتند: 2. [/b] (۴/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۷)Agha sayyed نوشته است: سود ورع اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تَهْتِكُ الْعِصَمَ اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُنْزِلُ النِّقَمَ اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُغَیِّرُ النِّعَمَ اَللّهُمَّ اغْفِرْ لىَ الذُّنُوبَ الَّتى تَحْبِسُ الدُّعاَّءَ اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُنْزِلُ الْبَلاَّءَ علی جان و آقا سَــیّد بزرگوار، ممنونم از شما . خدا حفظ تون کنه . یا حق . |
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۱ ۲۱:۵۴)neda نوشته است:بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان خوبم بذارید اول خودم به این سوال جواب بدم...اولش که این سوالو نوشتم فکر میکردم 5 یا 10 درصد اما الان با اطمینان میگم هیچی... یه جای کارم هم اشتباه بود... نباید از دوستان میخواستم که اینجا جواب این سوالو بدن... عذر میخوام اما میدونید چی شد که این سوال رو نوشتم؟ داشتم ارسالهای پاتوق رو میخوندم...از اول... دیدم خیلی از ارسالها رو فقط خوندم... دیدم بعضی ارسالها واقعا جای ادامه دادن داشته (مثل ارسالهای جناب مسافر)... اما دنبال نشده....یا ارسالهای علی آقا که واقعا جای عمل کردن و فکر کردن داره... اما من.... به این فکر رفتم که مگه ما چقدر وقت داریم؟؟؟ اصلا چقدر ایمان داریم که آقا همین جمعه میاد؟؟؟؟ اگه ایمان داریم پس این کم کاری ها ماله چیه؟؟؟ خودمو میگم..اگه ایمان داشتم که آقا همین جمعه میاد راضی میشدم منو با این حال ببینه!!! جدای از این حرفها شاید دیگه توی عمرمون فرصتی این چنینی نداشته باشیم که بتونیم قدمی برداریم... پس چرا کم کاری؟؟؟.... اما .... اما الان یه حرف دیگه هم دارم... دیشب با یکی از بچه های تالار حرف میزدم...ازش پرسیدم چرا نمیای تالار... میدونید چی جواب داد؟؟؟ چیزی گفت که از دیشب تا حالا منو بهم ریخته... حرفیه که شاید خودم بارها زده ام... اما نمیدونم چرا منو ریخت بهم... بهم گفت: من یقین دارم اونجا صاحب داره... همینطوری نمیام... میخوام آدم بشه...... خدایا پس چرا من همینطوری میام اینجا؟؟ خدایا چرا من حضور آقامو احساس نمیکنم؟؟... من که توی سفرم کلی ادعا داشتم که چرا آقامون نیست... کاش الان پشت سر آقامون نماز میخوندم کاش آقا.... بچه ها من الان با شما یه فرق دارم.... من چند روز پیش... فقط چند روز!!! پیش توی حرم امام علی(علیه السلام) پا گذاشتم توی بین الحرمین راه رفتم... چشمانم ضریح حسین(علیه السلام) و عباس(علیه السلام) رادیده... من حرم 6 امام رو فقط چند روز پیش دیدم... خدایا بیچاره تر از من دیدی؟؟؟... خدایا چرا من آدم نمیشم؟؟؟.... خدایا.... آقا سلام... ببخشید بی اذن آمدم... ببخشید بارها بی اذن آمدم اینجا... آقاجون . میشه بازم دعا کنید که آدم بشم... میشه ... دیگه نمیتونم حرف بزنم... آقا ... فقط ببخش... ببخش که من بیچاره تر از آنم که بخشیده نشوم.... ولی ندا دیگر شنیدن، خواندن و نوشتن بس است... عملی می باید.... بچه ها ببخشید توی این مدت خیلی حرف زدم... حلالم کنید... التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یه پیشنهاد!!! آیا عملی میشه!!! قرارگاه بیداری اندیشه! | مهدی2012 | 13 | 5,602 |
۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۱۵ آخرین ارسال: سعدی |
|
| راهنمای تاپیکهای گردانهای بیداری اندیشه | Tolou | 2 | 3,180 |
۲/خرداد/۹۳ ۱:۵۶ آخرین ارسال: ساجد |
|
| گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) | علی 110 | 39 | 26,199 |
۱۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: الهی313 |
|
| وضعیت قرمز ...!!!((ویژه گردانهای بیداری اندیشه )) | ساقی | 14 | 10,788 |
۸/تیر/۹۲ ۸:۰۲ آخرین ارسال: ساقی |
|
| آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!) | علی 110 | 24 | 17,518 |
۱۱/تیر/۹۱ ۱۹:۲۶ آخرین ارسال: علی 110 |
|