کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاتوق گردان های بیداری اندیشه
۱:۳۸, ۱۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
گردان 41 نفره ی اول را گردان علی بن ابیطالب مینامم
و گردان 41 نفره ی دوم که در حال تکمیل است را گردان سید الشهدا مینامم
هر کسی هر اسمی که دوست داشت میتواند بگوید

گردان های اول و دوم تالار بیداری اندیشه
به خودمون باید حالی بکنیم که میخواهیم سرباز شویم
نه نه نه
به نظرم بهتر است به خود حالی کنیم که میخواهیم عبد شویم (عبد اوست کریم)
و در نتیجه عبد واقعی در مقابل امامش سمعاً و طاعتاً هست
کسی هم که سمعاً و طاعتاً شد خوب مشخصاً إن شاء الله نامش در لیست سربازخانه هم نوشته خواهد شد

جان من باور کنید که قرار نیست شیعیان مریخ مقدمات ظهور را فراهم کنند
آثار دعای خیر دوستان را در زندگی شخصی و احوالات شخصی خودم خدا وکیلی حس میکنم

چرا هر کدام از ما نباید این نشان افتخار را دریافت نکنیم
یا کاشف الکرب عن وجه المهدی
[/font]
رفقای خوب من
همسنگرانم
من هر بار که با حضرت استاد مشورت میکنم برای حل مشکلات
ایشان به 3 چیز شدیداً تأکید
1- ساعت خلوت باخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2- تضرع به درگاه خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3- توسل به اهل بیت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ایشان تأکید عجیبی دارند بر ساعت خلوت داشتن
ساعت خلوت معنایش این نیست که مثلاً در روز لحظاتی به یاد خدا باشیم و با خدا خلوت کینم
مسأله فراتر از این است
ساعت خلوت چیزی شبیه نماز است
چطور اذان که میگویند باقی کارها را تعطیل میکنیم
حال هر چه میخواهد باشد
ساعت خلوت هم همین طور است
زمانی در شبانه روز است(بهترینش لحظاتی پیش از اذان صبح است) که در آن لحظه زمان ملاقات خصوصی من با خدا خودم هست
همه چیز تعطیل
من میمانم و خدایم
دعا و تضرع و مناجات من است و الطاف و رحمت رحیمیه ی پروردگارم
فقط من و خدا
و اظهار فقر و عجز من و اظهار امید من به خدایم
اقرار به قصور و ناسپاسی من و حنان بودن پروردگارم
دوستان من
میدانید حنان یکی از اسامی خداوند است
اما آیا میدانید حنان به چه معناست
حنان یعنی بسیار بازگشت کننده به سوی کسی که از او دوری میگزیند
الله اکبر
چقدر این نام خدا زیبا است
از وقتی معنی این نام خدا را فهمیدم مرتب با این نام خدا را صدا میزنم
چون خودم را میشناسم که با اعمال و رفتار و گفتارم در عمل کسی هستم که از خدا دوری میگزیند
اما وقتی خدا را با این اسم صدا میزنم معنایش این است که :
اوست کریم خودت گفتی بسیار بازگشت کننده ای به سوی منی که عملم در حال دوری گزیدن از تو هستم در پیچ و خم های امتحانات زندگی
اما معتقدم که تو خدایی هستی که بسیار بازگشت کننده ای
خلاصه رفقا
زیاد سرتون رو درد نیارم
اینجا پاتوق گردان های آماده باش بیداری اندیشه است
ما یک گفتگوی منتظران داریم در تالار
اونجا ویژه دلدادگان یوسف زهرا است
محاسن و کارکرد های ویژه ی خود را هم دارد
اما اینجا کسی باید بیاید که خود را حقیقتاً مشغول آماده سازی برای حضرت حجت میداند
سعی میکنم در پستهای خودم در این تاپیک مطالبی رو به دوستان تقدیم کنم که حقیقتاً به درد خودم خورده
معارفی که مقادیری شاید در فضای عمومی تالار به این سبک و سیاق آنها را بازگو نکنم
این جا به قولی اتاق خصوصی کسانی است که در حال آماده کردن خود هستند برای روزهای سختی که امتحان بندگی را باید پاس کنند
علاوه بر عشق به حضرت حجت ، اینجا نیازمند حس مسئولیت هم هستیم
مراقبتمان از اعمالمان ، رفتارمان با اطرافیانمان و کسانی که بر گردن ما حق دارند و حق الله و حق الناس و حق النفس را و.... باید حسابی رو به بهبود باشد

یک نکته ی بسیار مهم از نکته های حضرت استاد
ایشان میگفتد
رستگاری با عمل حاصل نمیشود
رستگاری بی عمل هم حاصل نمیشود
پس چه خاکی بر سرمان بریزیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عمل را انجام میدهیم اما به عمل خود اتکا و اعتنا نباید بکنیم ، امید و اتکای ما فقط و فقط باید به فضل خدا باشد
فضل میدانید یعنی چه
یعنی بی استحقاق بخشیدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یا علی منتظران و عاشقانی که میخواهند مسئولیت هم بپذیرند و عزم بندگی کردن خدا را دارند

[font=Arial]

التماس دعای فراوان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه حقیر رو هم دعا نکردید بی زحمت پدرومادر حقیر رو دعا بفرماید
االلهم صل علی محمد و آل محمد
اللهم عجل لولیک الفرج
االلهم صل علی محمد و آل محمد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، SARV ، Tolou ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، حلما ، karimjannat ، سید ابراهیم ، فاطمه خانم ، تازه مسلمان ، sadegh-a ، یا صاحب الزمان ، محب الزهرا ، nasimesaba ، انصارالمهدی ، Ramin_Ghn ، MohammadMeraj ، بیداری12 ، Reza14 ، Hadith ، وحید110 ، asire entezar ، محیصا ، گل مرداب ، fazel ، آرین (الهه.ع) ، Agha sayyed ، navid-313 ، Seyed Mohsen ، K-1 ، rastin ، boghz ، خادمة الزهرا ، mrfarzadj ، هدهد ، ساقی ، أین المنتظر ، Admirer ، hesam110 ، میلاد.م ، مسافر ، ساجد ، saloomeh ، چشم انتظار ، تفکر ، parisan ، یاران مهدی ، M03TAFA ، فدک زهرا ، صریا ، yamin ، m.hossein ، عبداللهی ، V-E ، F_R ، MESSENGER ، mohamad ، am_po ، s.haghshenas ، payam mahdi ، netlog36 ، mohammad727 ، حسام+ ، vahrakan ، sarallah ، soldier ، hsmoa ، ANTI satan ، انتصـار ، shafagh_mah ، نسیم ، faateme-313 ، MAHDI59 ، برادر تعادل ، ali.khm ، azade ، seyed313 ، nazxaton ، 872325 ، Havbb 110 ، MohammadSadra ، یاســین ، EMPERATOR ، N.Mahdavian ، shakiba ، zizi ، only_y2d ، Farzaneh ، مهدی110 ، میثاق ، عدالت ، mahdavi61313 ، ضد ماسون ، sayed reza ، ema1392 ، fatemeh zahra ، العبدالفانی ، hajiali.m ، جوینده حق ، ZaHrA110M ، بیداری اندیشه ، علی ابوتراب ، مکیال ، حسن.س. ، مرغ باغ ملکوت ، 900742498 ، در جستجوی سختی ، zahra.shakiba ، راحیل ، bahareh ، fatemeh m ، امیریان ، elnaz alavi ، ضحی ، مفقود الاثر ، sevenmoons ، مجید املشی ، farzad313 ، KABOOTAREHARAM ، zryy ، mohammad reza ، sajad0511 ، یاوران مهدی ، 135 ، *مهاجر* ، مجنون الحسین ، mohaddese ، من انقلابی ام ، 59-11(یامهدی) ، omidman ، fiftynine ، Night moans ، fatemeh-55 ، ali0077 ، 313flowers ، mahyamatin ، آفتاب ، moflehoon ، sagheb ، علی امینی ، help me ، عبدالرحمن ، السا ، fafa* ، رضوانه ، NARJES ، soora ، حسن عزتي ، حضرت عشق ، رهگذر.

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۳, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #111
آواتار
(۲۰/فروردین/۹۱ ۱:۵۷)nasimesaba نوشته است:  نمي دونم شايد درد من درد خيلي از بچه ها باشه ، نمي دونم چرا تا يكم اوج ميگيرم دوباره به زمين مي افتم ، هر بار كه دوباره شروع ميكنم بعد يه مدت دوباره باز سر جاي اولم هستم .

ميدونم كه اشكال از منه ، نمي دونم اشكال اين سستي از كجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا بعد از چند وقت همه چي كم رنگ ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

إِنَّ سَعْيَكُمْ لَشَتَّى ﴿۴﴾

كه همانا تلاش شما پراكنده است (۴)

فَأَمَّا مَن أَعْطَى وَاتَّقَى ﴿۵﴾

اما آنكه [حق خدا را] داد و پروا داشت (۵)

وَصَدَّقَ بِالْحُسْنَى ﴿۶﴾

و [پاداش] نيكوتر را تصديق كرد (۶)

فَسَنُيَسِّرُهُ لِلْيُسْرَى ﴿۷﴾

بزودى راه آسانى پيش پاى او خواهيم گذاشت (۷)

وَأَمَّا مَن بَخِلَ وَاسْتَغْنَى ﴿۸﴾

و اما آنكه بخل ورزيد و خود را بی نياز ديد (۸)

وَكَذَّبَ بِالْحُسْنَى ﴿۹﴾

و [پاداش] نيكوتر را به دروغ گرفت (۹)

فَسَنُيَسِّرُهُ لِلْعُسْرَى (۱۰)

بزودى راه دشوارى به او خواهيم نمود (۱۰)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، nasimesaba ، Tolou ، yamin ، Agha sayyed ، MAHDI59 ، ساقی
۲۳:۳۲, ۲۰/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۳ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #112
آواتار
(۲۰/فروردین/۹۱ ۲۳:۲۳)مسافر نوشته است:  
(۲۰/فروردین/۹۱ ۱:۵۷)nasimesaba نوشته است:  نمي دونم شايد درد من درد خيلي از بچه ها باشه ، نمي دونم چرا تا يكم اوج ميگيرم دوباره به زمين مي افتم ، هر بار كه دوباره شروع ميكنم بعد يه مدت دوباره باز سر جاي اولم هستم .

ميدونم كه اشكال از منه ، نمي دونم اشكال اين سستي از كجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا بعد از چند وقت همه چي كم رنگ ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

إِنَّ سَعْيَكُمْ لَشَتَّى ﴿۴﴾

كه همانا تلاش شما پراكنده است (۴)

فَأَمَّا مَن أَعْطَى وَاتَّقَى ﴿۵﴾

اما آنكه [حق خدا را] داد و پروا داشت (۵)

وَصَدَّقَ بِالْحُسْنَى ﴿۶﴾

و [پاداش] نيكوتر را تصديق كرد (۶)

فَسَنُيَسِّرُهُ لِلْيُسْرَى ﴿۷﴾

بزودى راه آسانى پيش پاى او خواهيم گذاشت (۷)

وَأَمَّا مَن بَخِلَ وَاسْتَغْنَى ﴿۸﴾

و اما آنكه بخل ورزيد و خود را بی نياز ديد (۸)

وَكَذَّبَ بِالْحُسْنَى ﴿۹﴾

و [پاداش] نيكوتر را به دروغ گرفت (۹)

فَسَنُيَسِّرُهُ لِلْعُسْرَى (۱۰)

بزودى راه دشوارى به او خواهيم نمود (۱۰)

بسم الله الرحمن الرحیم

منظور از این پراکنده بودن چیه؟ یعنی منظور تلاش های انفرادی هست یا اینکه منظور تلاش های در حوزه ها و زمینه های پراکنده و مختلفه و باید یک راه رو پیش بگیریم؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، yamin ، Tolou ، ساقی
۱:۳۳, ۲۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #113
آواتار
خدایا ، به لطف و کرم و مهربونی خودت ، راه آسون رو جلو پامون بزار .

خدایا می دونم که کمکم میکنی ، همین الانم که اینجام ، خودت دستمو گرفتی ، ایمان دارم که تنهام نمی زاری .

پس خودت راهو برام هموار کن .

به قول یه دوست :

خدایا ما که به راه راست هدایت نمی شیم ، پس لطفا راه راست رو به طرف ما کج کن .Big Grin

دوستان بابت شوخی بنده رو عفو کنید .Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، yamin ، یا ثارالله ، MAHDI59 ، هدهد ، ساقی ، حلما ، مسافر
۳:۱۶, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #114
آواتار
سلام و عرض ادب به پیشگاه مقدس امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و تمامی همسنگران عزیز
این پست را برای تذکروگوشزد خودم میزارم والتماس دعا دارم

تو همین تالار خوندم که روایت یا حدیث بود اما اینچنین بود فکر کنم ؛اگر یک نفر بودی و کس دیگر نبود در راه خدا قیام کن ، انشاالله که درست گفته باشم.
منظورم این بود تا جایی که از عالمان دینی شنیدم در مرحله اول خودسازی هستش باید خودم را بسازم و بعد از دیگران گله کنم که چرا هیچ کاری نمیکنن ، وقتی که همگی خودسازی کردیم و مقداری از راه رفتیم فکر کنم دوستان همگی عالم باشن و این حدیث خیلی مهم که یادم رفته از کدوم یک از بزرگان که افضل ترین عمل انتظار فرج هست، و اگر کسی در این حالت اگر از دنیا بره مثله کسی هست که راه خدا به شهادت رسیده باشد .و پس من باید یک منتظر واقعی باشم ، منتظر واقعی یعنی اینکه از محرمات دوری کنم واجبات را انجام بدم ،تقوا الهی و پرهیزگاری پیشه کنم، ادعیه و سفارشات که بر اونها تاکید شده انجام بدم و .... خیلیها که باید برم و انجام بدم . وقتی که اینطوری بشم و انوقت باید احساس مسولیت کنم و دنبال تبلیغ و ترویج باشم ،

پس هر کس سعی کنه به نوبه خودش یک منتظر واقعی باشه نه این که به عالم و آدم ایراد بگیرم که چرا منتظر آقا نیستی ، خیلی خوب میشه که از حرف زدنم کم کنم و اعمال واجبات و مستحبات را زیاد و صحیح کنم
و محتاج دعای شما دوستان خوبم هستم و من همیشه وقت نماز دعا میکنم برای خودم و شما که از مخلصین و مقربین درگاه الهی باشیم .

اللّهُمَّ صَلِّ عَلي فاطِمَةَ وَ اَبيها وَ بَعْلِها وَ بنيها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فيها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُكَ
يَا رَبَّ فَاطِمَةَ.

بِحَقِّ فَاطِمَةَ.
اِشْفِ صَدْرَ فَاطِمَةَ.

بِظُهُوْرِالْحُجَّةِ (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و لعنة علی اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین

بین یدیه
اللهم عجّل لولیک الفرج

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

در پناه حق و امام زمان(عج ) باشین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، حلما ، Agha sayyed ، nasimesaba ، یا ثارالله ، yamin ، علی 110
۲۰:۱۶, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #115
آواتار
یا اباصالح المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) :
چه بگویم که نا گفته خود همه را میدانی فقط بدان که من هم به شما اقتدا میکنم آنگاه که دست بر دعا برمیداری و می خوانی:
" امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشفُ سوء "
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و لعنة علی اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین
بین یدیه
اللهم عجّل لولیک الفرج
اللهم عجّل لولیک الفرج
اللهم عجّل لولیک الفرج
اللهم عجّل لولیک الفرج
اللهم عجّل لولیک الفرج

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حلما ، Agha sayyed ، nasimesaba ، یا ثارالله ، fazel ، yamin ، علی 110 ، meshkat
۳:۱۰, ۲۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #116
آواتار
دعاى حضرت آدم
يا رَبّاهْ يا رَبّاهْ يا رَبّاهْ ، لا يَرُدُّ غَضَبَكَ إِلاّ حِلْمُكَ ،
وَ لا يُنْجى مِنْ عُقُوبَتِكَ إِلاَّ التَّضَرُّعُ إِلَيْكَ .
حاجَتِىَ الَّتى إِنْ أَعْطَيْـتَنيها لَمْ يَضُرَّنى ما حَرَمْتَنى ،
وَ إِنْ حَرَمْتَنيها لَمْ يَنْفَعْنى ما أَعْطَيْـتَنى .
اَللّهُمَّ إِنّى أَسْئَلُكَ الْفَوْزَ بِالْجَنَّةِ ، وَ أَعُوذُ بِكَ مِنَ النّارِ .
يا ذَاالْعَرْشِ الشّامِخِ الْمُنيفِ ، يا ذَا الْجَلالِ وَ الاْءِكْرامِ الْباذِخِ الْعَظيمِ ،
يا ذَا الْمُلْكِ الْفاخِرِ الْقَديمِ ، يا إِلهَ الْعالَمينَ ، يا صَريخَ الْمُسْتَصْرِخينَ ،
وَ يا مَنْزُولاً بِه كُلُّ حاجَةٍ ، إِنْ كُنْتَ قَدْ رَضيتَ عَنّى فَازْدَدْ عَنّى رِضًى مِنْكَ ،
وَ قَرِّبْنى مِنْكَ زُلْفى ، وَ إِلاّ تَكُنْ رَضيتَ عَنّى فَبِحَقِّ
مُحَمَّدٍ وَ آلِه وَ بِفَضْلِكَ عَلَيْهِمْ لَمّا رَضيتَ عَنّى ،
إِنَّكَ أَنْتَ التَّوّابُ الرَّحيم؛

و لعنة علی اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین
بین یدیه
اللهم عجّل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، Agha sayyed ، fazel ، یا ثارالله ، nasimesaba ، yamin ، علی 110
۳:۰۴, ۲۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #117
آواتار
با عرض سلام به پيشگاه مقدس امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و تمامى دوستان عزيز
جاتون خالى امشب هم مثل هفته هاى قبل قسمت شد رفتم مسجد براى نماز جماعت و دعاى كميل با اين تفاوت به نيابت طرف همه بچه بخصوص گردان سيدالشهدا (علیه السلام) و انشالله مورد قبول درگاه حق تعالى قرار گرفته باشه مخصوصا اون قسمت اخر دعا را كه من خيلى دوست دارم كه ميگه:
صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ‏وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ )أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً؛
و حوائج همگى كه در رأسش ظهور صاحب الأمرمون اقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)باشد.
و امشب دعا خدايى خيلى حال داد چرا؟
چون كه يه جورايى واقعاً خودما در پيشگاه حق تعالى تا حدودى احساس كردم و اينم از فضل خود خداوند سبحان و شايد امام زمانمون باشه و دعا شما خوبان است.
راستى يه مطلب خيلى مهم اخر دعا من چند وقته موقع دعا يادم مياد و امشب هم خيلى دلم گرفت و هم خيلى احساس ناراحتى كردم يه حديث هست كه يكى از استادها تو يه سخنرانيش به اون قشنگ اشاره كرده ،
انشالله سر فرصت اينجا قرار ميدم ؛ نميتونم به خاطر بيارم وميترسم اشتباه بشه بعداً انشأ لله قرار ميدم.
اما همين به خاطر يك دفعه اومد كه اگر مردم لياقت داشتن پيامبر يا امام را نداشته باشن خداوند اونها را از نعمت بزرگ الهى محروم ميكند تا متوجه اشتباه خودشان شوند و در صدد إصلاح برايند، انوقت بود كه واقعاً احساس فقر كردم وانشالله اون روز زودتر برسه كه همه واقعاًخودمون را نيازمند بدونيم به داشتن امام و دنبال راه چاره باشيم و چاله چولها را پر كنيم كه راه باز بشه ،واينا به خودم ميگم بعد برچسپ منتظر بودن اقا را به خودم بزنم،
اقا هم از من بچه مسلمون شيعه مولا على(علیه السلام) انتظار داره نه اون يهودى، مسيحى يا هر كسه ديگه .
چه كنم من واونايى كه مثل من هستن فقط مايه شرمندگى اقا هستيم پيش ملائكه وقتى كه هر دوشنبه و پنجشنبه نامه اعمال ما را مشاهده و امضاء ميكنن.
خداوند به همگيمون رحم كند و ما را از فضل وكرمش اين دعا را در حق همگى مستجاب كند؛
‏صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ‏وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ )أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً.
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج

يا حق
التماس دعا فراوان دارم از شما بزرگان براي اين برادر كوچيكتون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، yamin ، مسافر ، یا ثارالله ، علی 110 ، nasimesaba ، حلما ، fazel ، meshkat ، Tolou
۰:۲۶, ۲۶/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۱ ۰:۳۹ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #118
آواتار
آيه آمَنَ الرَّسُولُ
آمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْهِ مِن رَّبِّهِ وَالْمُؤْمِنُونَ كُلٌّ آمَنَ بِاللّهِ وَمَلآئِكَتِهِ وَكُتُبِهِ وَرُسُلِهِ لاَ نُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِّن رُّسُلِهِ وَقَالُواْ سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا غُفْرَانَكَ رَبَّنَا وَإِلَيْكَ الْمَصِيرُ ﴿۲۸۵﴾

پيامبر (خدا) بدانچه از جانب پروردگارش بر او نازل شده است ايمان آورده است‏، و مؤمنان همگى به خدا و فرشتگان و كتابها و فرستادگانش ايمان آورده‏اند (و گفتند:) (ميان هيچ يك از فرستادگانش فرق نمى‏گذاريم‏) و گفتند:(شنيديم و گردن نهاديم‏، پروردگارا، آمرزش تو را (خواستاريم‏) و فرجام به سوى تو است‏.) (۲۸۵)

لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا لَهَا مَا كَسَبَتْ وَعَلَيْهَا مَا اكْتَسَبَتْ رَبَّنَا لاَ تُؤَاخِذْنَا إِن نَّسِينَا أَوْ أَخْطَأْنَا رَبَّنَا وَلاَ تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِنَا رَبَّنَا وَلاَ تُحَمِّلْنَا مَا لاَ طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَآ أَنتَ مَوْلاَنَا فَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ ﴿۲۸۶﴾

خداوند هيچ كس را جز به قدر توانايى‏اش تكليف نمى‏كند. آنچه (از خوبى‏) به دست آورده به سود او، و آنچه (از بدى‏) به دست آورده به زيان اوست‏. پروردگارا، اگر فراموش كرديم يا به خطا رفتيم بر ما مگير، پروردگارا، هيچ بار گرانى بر (دوش‏) ما مگذار؛ همچنانكه بر (دوش‏) كسانى كه پيش از ما بودند نهادى‏. پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏؛ و از ما درگذر؛ و ما را ببخشاى و بر ما رحمت آور؛ سرور ما تويى‏؛ پس ما را بر گروه كافران پيروز كن‏. (۲۸۶)
صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ‏وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ )أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً.
درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام)
و با من آن کن که لایق حضرت توست .
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، علی 110 ، یا ثارالله ، yamin ، Tolou ، حلما
۰:۳۸, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #119
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
خوش به حال بعضیا
دارن خوب جلو میاندازند خود رو
خوش به سعادت این بعضیا که همتشون بلند است در حال عملند به دانسته هایشان

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، nasimesaba ، یا ثارالله ، fazel ، حلما
۰:۵۶, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #120
آواتار
بسم رب المهدى
سلام به پيشگاه مقدس امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و تمامى عزيزان بويژه برادر كربلايمون على اقا
على اقا همونجايى كه هستين فكر كنم الان كربلا باشين دعاكنين من و همگى دوستان از اين جمله كه گفتين باشيم انشأ لله
يا رَب اِرحَم ضَعفَ بَدَنى،

صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ‏وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ )أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً.
درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام)
و با من آن کن که لایق حضرت توست .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، یا ثارالله ، fazel ، yamin ، Tolou
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]