کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیروزی 3 - استقلال 2
۲۱:۳۳, ۱۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1

علاقه من به پرسپولیس به بیش از ده سال قبل بر می گردد .
یاد آن روز هایی به خیر که به خاطر باخت تیم محبوبم اشک می ریختم یا کتک هایی که می خوردم . امتحان هایی را که به دلیل عدم تمرکز خراب می کردم . جالب این جاست که این تیم را حتی یک بار هم از نزدیک ندیده بودم . فقط از طریق تلویزیون و روزنامه ها به شدت اخبار آن را دنبال می کردم.
پروین گفت : ...
مصطفوی رفت و....
زمان می گذرد و علی انصاریان ها می آیند و می روند و ملاک طرفدار واقعی بودن , وجود بخیه روی بدن است البته اگر روی صورت باشد بهتر است !!!!
ای خدا چرا من به خاطر تیم محبوبم بخیه نخورده ام ...
جلوتر برویم...
الان حدود ساعت 9 صبح است و بازی قرار است غروب برگزار شود .
- مردم از انتظار . پس کی شروع میشه؟!!
کری خوانی ها شروع شده و حتی زمانی برای خاریدن سر هم ندارم چرا که باید پیام ها را جواب دهم . راستی بعد از بازی باز هم باید گوشی همراه خود را خاموش کنم ؟
کم کم بازی شروع می شود نوری و رضایی چند موقعیت خوب از دست می دهند . بازی بر باب میل من پیش می رود تا اینکه میداودی اولین گل استقلال را می زند . اشکال ندارد برای بازگشت به بازی زمان باقی است. تماشاگران حاضر در ورزشگاه شروع می کنند :
این تیم شیرانه ... یا علی مدد
تیم تیم شیرانه ... یا علی مدد
در آغاز نیمه دوم باز هم استقلالی ها این بار توسط زندی گل زنی می کنند و دقایقی بعد هم اولادی از زمین بازی اخراج می شود . بشدت اعصابم خورد شده و حرفی برای زدن ندارم .کم کم باید به سراغ تسبیح بروم چرا که تنها معجزه هست که می تواند شرایط بازی را عوض کند . صلوات و دعا برای تیم محبوبم ( خدایا شرمندم نکن .)
بازی در حال جریان است و کم کم اشک در چشم هایم حلقه می زند باید گوشی همراهم را خاموش کنم . تا اینکه زاید با پاس دیدنی نوری تک به تک شده و گل اول را می زند :
- آفرین . خدایا شکرت یک گل فقط یک گله دیگه . خواهش می کنم .
بلافاصله گل دوم هم زده می شود و این درحالی است پیروزی 10 نفره بازی می کند و فریادهای من کل فضای خانه را فرا گرفته گویا خدا جواب دعا هایم را داده است و این بار باید دعا کنیم که دیگر بازی هر چه زودتر تمام شود چرا که هر لحظه امکان دارد استقلال گل برتری را بزند ولی این بار هم زاید است که بازدن گل سوم پیروزی را 3-2 جلو می اندازد . شرایط کاملا باور نکردنی است . آنقدر فریاد کشیده ام که دیگر توانی برایم باقی نمانده است :
- خدایا شکرت ...
و این افتخاری برای من است . تیم محبوبم 3-2 با یک بازیکن کمتر پیروز میدان شده و به قول معروف :
-استقلال رو داخل قوطی کردیم .
حرف اصلی من چند سواله :
ورزش و سرگرمی خوبه ولی چرا به خاطر یک تیم انقدر بالا و پایین می پریم؟
چرا به جای پیروزی و استقلالی بودن مهدوی نیستیم؟
چرا برای نبود آقامون اشک نمی ریزیم و ناراحت نمی شیم ؟
اونقدری که برای تیم محبوبمون از ته دل دعا کردیم و بعضا اشک ریختیم برای آقامون هم این کار ها را کرده ایم؟
استقلال و پیروزی تا کی می تونن برای ما باعث سربلندی و افتخار باشن ؟
چرا باید دعا و اشکمون برای چیزی باشه که علی 100 بهترین اسم را براش انتخاب کرده :
توهمی به نام فوتبال ...
تا کی باید سرمایه ارزشمندمون (زمان) را برای پیروزی و استقلال تلف کنیم
آیا روز تسویه حساب به خاطر این که طرفدار واقعی پیروزی بودم نامه اعمالم رو اصلاح می کنن
هیچ وقت برای بیدار شدن دیر نیست...
راستی شما طرفدار کدام تیم هستید؟!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، SARV ، ساجد ، ali.khm ، Agha sayyed ، yamin ، mrfarzadj ، shafagh_mah ، somayeh ، bi neshani ، 208 ، میلاد.م ، sadegh-a ، حسن عزتي ، در جستجوی سختی ، N.Mahdavian ، Amirsaeed ، mohammad790 ، خادمة الزهرا ، Havbb 110 ، أین المنتظر ، mohammadjavodmw ، mehrdad_libra ، ali0077
۲۲:۱۵, ۱۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
دوست خوبم شما کلیپ دکتر حسن عباسی رو هم در مورد فوتبال ببین توی سایت aparat.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، jkb
۲۲:۱۶, ۱۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
کلیت حرفت خوبه

اما میدونی چرا کشورهای عربی اکثرا استادیوم هاشون خالیهو تعدادشون انگشت شمار میشن

چونکه اونا سرگرمی های دیگه ای به جز فوتبال داند که با اون خودشون را سرگرم کنند

اما توی ایران فقط توی استادیوم هاست که انرژیها تخلی میشه

باور کن اگر شاید همین اس اس و پرسپولیس همیشه سوراخ Big Grin نبودن معلوم نبود این انرژیها کجا باید تخلیه میشد

این یه طرف قضیه بود

اما این که ما افراطی یه تیمی رو دوست داریم و براش باید حتما روی صورتمون بخیه بخوره طرف دیگه قضیه که نه تنها تو کشور ما بلکه اکثر کشورها باهاش گریبان گیرند

و اما بهتره درباره رابطمون با امام زمان روحی لک الفداه چیزی نگم که انگار ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، mohammad1369 ، jkb ، حسن عزتي ، fereydun ، سرباز ولایت
۲۲:۵۰, ۱۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:ورزش و سرگرمی خوبه ولی چرا به خاطر یک تیم انقدر بالا و پایین می پریم؟
چرا به جای پیروزی و استقلالی بودن مهدوی نیستیم؟
چرا برای نبود آقامون اشک نمی ریزیم و ناراحت نمی شیم ؟
اونقدری که برای تیم محبوبمون از ته دل دعا کردیم و بعضا اشک ریختیم برای آقامون هم این کار ها را کرده ایم؟
استقلال و پیروزی تا کی می تونن برای ما باعث سربلندی و افتخار باشن ؟
آقا من یه پله از خیلی از دوستانم بالاتر رفتم.Blushدر تمام سال تنها برنامه ای که نگاه می کنم 30 یا 40 دقیقه پایانی همین بازیه.
البته روزانه شاید ده دقیقه هم اخبار ببینم.این رو به هر کس که میگم،باور نمی کنه.نمیدونم چرا این قدر هضم این موضوع مشکله.Huh
اما 10000000000000 پله عقبم که این 30 یا 40 دقیقه واسم مهمه. خوب یه جورایی هم میشه گفت نمک داره.بالاخره یه وقتایی میبریم و یه وقتایی هم میبازیم.
اما نکته مهم این جاست که:
نقل قول:اونقدری که برای تیم محبوبمون از ته دل دعا کردیم و بعضا اشک ریختیم برای آقامون هم این کار ها را کرده ایم؟
تازه میفهمم که ما اسلام آورده ایم، اما ایمان نداریم.
موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، ساجد ، bi neshani ، اکبر.ع ، jkb ، حسن عزتي ، mohammad reza ، farhad_j90
۱:۴۰, ۲۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
شما ابتدای امر از اون ور افتادی .. بعدشم از این ور افتادی ... اتفاق خاصی هم نیافتاده.

یه چیزی رو هم مطمئن مطمئنم اونم اینه که اما زمانمون نه به اشک ما نیازی داره نه به دعامون. به قول دکتر عباسی " شاید این جمعه بیاید " از پایه غلطه . قرار نیست امام زمان بیاد. قراره ما برسیم بهش.
.......
از این که بگذریم یه روز به یه زنبوره می گن می تونی تو ده دقیقه 3 تا گل بخوری. میگه مگه من استقلالم Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، shafagh_mah ، fereydun
۲:۰۲, ۲۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
آقايون به استقلال توهين نكنيد.استقلال ده دقيقه آخر بازي رو از سر غرور ول كرد اما اين انصاف نيست كه شما پرسپليسي ها اين بردتونو به پاي درپيد بودن استقلال بذاريد.استقلال اگه بازي عاديشو ميكرد،مطمئنا نتيجه اين نبود!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، mohammad1369
۲:۳۰, ۲۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۰/بهمن/۹۰ ۱:۴۰)Tohid_Prince نوشته است:  شما ابتدای امر از اون ور افتادی .. بعدشم از این ور افتادی ... اتفاق خاصی هم نیافتاده.

یه چیزی رو هم مطمئن مطمئنم اونم اینه که اما زمانمون نه به اشک ما نیازی داره نه به دعامون. به قول دکتر عباسی " شاید این جمعه بیاید " از پایه غلطه . قرار نیست امام زمان بیاد. قراره ما برسیم بهش.
.......
از این که بگذریم یه روز به یه زنبوره می گن می تونی تو ده دقیقه 3 تا گل بخوری. میگه مگه من استقلالم

امام زمان به دعا و اشک ما نیاز نداره اما ما به دعا و اشک ریختن برای اماممون نیاز داریم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، jkb ، Tohid_Prince ، محب الزهرا
۱۱:۱۸, ۲۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۰/بهمن/۹۰ ۲:۳۰)208 نوشته است:  
(۲۰/بهمن/۹۰ ۱:۴۰)Tohid_Prince نوشته است:  شما ابتدای امر از اون ور افتادی .. بعدشم از این ور افتادی ... اتفاق خاصی هم نیافتاده.

.......
از این که بگذریم یه روز به یه زنبوره می گن می تونی تو ده دقیقه 3 تا گل بخوری. میگه مگه من استقلالم

امام زمان به دعا و اشک ما نیاز نداره اما ما به دعا و اشک ریختن برای اماممون نیاز داریم

10000000 البته که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به گریه ما احتیاج نداره.
خدا هم به نماز ما احتیاج نداره.ما محتاجیم.
گریه نشان از اینه که ما امام رو میخواهیم.اگر ما ساکت بشینیم،امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میخواد بیاد چکار؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: jkb ، Tohid_Prince ، 208 ، اکبر.ع
۱۱:۲۷, ۲۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۰ ۱۸:۴۵ توسط jkb.)
شماره ارسال: #9

سلام
ما معتقدیم افراط و تفریط بده
افراط و تفریط بود که خوارج رو ایجاد کرد
افراط و تفریط بود که امام حسین (علیه السلام) رو تنها گذاشتن
وووو.....
من نمی گم فوتبال بده در ضمن برای تخلیه انرژی راه های دیگه ای هم هست .این همه باشگاه ورزشی هست .
همین دوستمون shafagh-mah یادم میاد روز های جمعه بعد از اذان صبح دعای ندبه برگزار می کردن بعدش با هم می رفتن پارک محله فوتبال بازی می کردن . در حالی که هیچ وقت ندیدم از باخت تیمی ناراحت بشه یا اینکه سنگ تیمی رو به سینه اش بزنه.
فوتبال بد نیست . به نظر من طریقه استفاده ما ازش اشباه است .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، حسن عزتي ، 208 ، اکبر.ع ، mohamad ، Unname28
۲۰:۴۷, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۰/بهمن/۹۰ ۱۱:۲۷)beautiful-mind نوشته است:  سلام

افراط و تفریط بود که خوارج رو ایجاد کرد
افراط و تفریط بود که امام حسین (علیه السلام) رو تنها گذاشتن

سلام

افراط و تفریط، خوارج و لشکریان عمر سعد رو نساخت

عدم معرفت به امام زمانشان بود که این مشکل را ساخت

البته کارکرد های بنیاد سقیفه و معاویه رو نمیشه انکار کرد