|
اخبار مربوط به هک و حمله به سایتهای اسلامی و مهدوی و ضد فراماسونری
|
|
۲۱:۲۸, ۱۶/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۰ ۱۷:۱۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
با توجه به فی*ل*تر شدن وبلاگ خورشید مغرب ، آدرس جدید وبلاگ ایجاد شد http://ghaffari.orq.ir همراهانی که وبلاگ خورشید مغرب را لینک نموده بودند لطفا آدرس بالا را به همان نام-خورشید مغرب-، جایگزین و اطلاع رسانی کنند اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۸, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز
ANTi666 یک سوال دارم آیا تبلیغ بلاگفا رو حذف کرده بودی ؟ اگر حذف کرده بودی وبلاگ شما شامل مورد زیر می بود و این بهانه ی خوبی برای بلاگفا است + تخطی از قوانین و توافقنامه استفاده از خدمات سایت در هر حال کاری است که شده ساختن سایت به اتکای بلاگفا مثل ساختن خانه روی تکه ای نازک یخ است و کار بزرگ استقلال می طلبد . موفق باشی |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوستان جهار نکته به شما میگم که هیچ وقت همچین مشکلی برای شما پیش نیاید:
1. از دومین شخصی استفاده کنید نه وبلاگ که برای کسانی که نمیخواهند هزینه کنند دو سایت nic.cz.cc و co.cc را پیشنهاد میکنم. 2. باز برای کسانی که نمیخواهند هزینه برای سرویس هاست بکنند به نظر بنده بهترین سرویس هاست مجانی 000webhost.com میباشد. 3. از CMS WORDPRESS استفاده کنید البته اگر انتظار بیشتری از همان خدمات قبلی ندارید ( البته باز امکانات بیشتر دارید). 4. سایت خود را در ستاد سازماندهی پایگاهای اینترنتی ایران به ثبت برسانید. |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۳۰/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۸۹ ۱۵:۵۶ توسط shia12.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
حالا چه کاریه دوستان تو بلاگفا مطلب می نویسند میهن بلاگ خیلی بهتر هست تازه تبلیغات هم نداره از این جور کار ها رو هم انجام نمی ده
شما که می دونید وبلاگتون مسدود می شه چرا تو بلاگفا مطلب می نویسید و به نوعی ازشون حمایت می کنید ؟ |
|||
|
|
۸:۱۸, ۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و خسته نباشيد
اين بلاگفا بد طوري داره با اعصاب افراد بازي ميكنه دوست عزيز حتما به لينك زير برويد و نسخه كش شده گوگل را برداريد: http://webcache.googleusercontent.com/se...nti666.ir/ همين جا اعلام بكنم كه اگر يك بار ديگه بلاگفا بخواد از اين غلطاي اضافه بكنه بايد درس سنگين و مرگباري بهش بديم اون از اون وبلاگ بيداري انديشه اين از اين...(تا سه نشه بازي نشه) خداوند منان نگهدارتان باد |
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام به منتظران و مبشران عزیز
شانسی که آوردم اینه که از مهمترین مطالبم،یعنی ویدیوهای آپلود شده ام،با بلاگفای ؟؟؟ مرتبط نبود. عزیزانی که لینک های ویدیویی استاد رائفی پور رو از وبلاگم برداشته بودن،بدونن که لینک ها سالمه و مشکلی برای دانلود وجود نداره.همونطور هم که گفتم،انشاالله با پیگیری جنبش مصاف،رفع مسدودیت بشه ولی اگر نشد،باید به فکر هاست جدا و سایت مستقلی باشم... |
|||
|
|
۱:۱۶, ۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۸۹ ۱:۱۸ توسط ANTi666.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
آقایون خانوما سلام عرض شد
والا من امروز اومدم یه سری به این وبلاگ بزنم با این صفحه مواجه شدم قضیه چیه ؟ ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به تازگی افتادن به جون سایت هایی که بر ضد ماسونری کار میکردن. تمام این سایت ها هم جهت با افکار یکی از دوستان خوبمان بودن. امید وارم که مشکلی ایجاد نشه در آینده. انشاالله که بچه ها دوباره بتونن در یک سایت واحد دست به کار بشن . |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۹/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۸۹ ۱۹:۵۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام مثل اینکه دارند به سایت های فعال حمله میکنند.
چه بلایی سر ظهور 12 اومده ظهور12 دوستان مراقب باشند |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
من ازشون استقبال می کنم
![]() فَاللّهُ خَيْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اخبار مربوط به حمله هکران به سایت های صهیونیستی و ضد اسلامی | سپهسالار | 12 | 15,182 |
۱۲/آبان/۹۱ ۲۲:۰۷ آخرین ارسال: TINCHY |
|

![[تصویر: 3l39tm3ze1e07y0frgp3.jpg]](http://up.iranblog.com/images/3l39tm3ze1e07y0frgp3.jpg)