کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
* مطالب ناب، زیبا و تأثیرگذاری که در تالار خوانده ایم *
۲۲:۲۶, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام برادران و خواهران محترم و امام زمانی.
إن شاءالله که هر روزتون عید باشه. (هر روزی که توش گناه نکنیم، عیده).
داشتم مطالب بخش اخلاق اسلامی و سیره معصومین رو مطالعه می کردم.
واقعا بخش مهدویت و اصول عقاید شیعه مطالب نابی داره.
خودم به شخصه دوست دارم همشون رو تو ذهن بسپارم.
داشتم بعضی هاش رو تو موبایلم یادداشت میکردم.
دیدم نه. نمیشه. باید کار دیگه ای کرد. آخه خیلی زیادن و همشون هم زیبان.
من هم که حوصله نوشتن ندارم.
این تاپیک رو ایجاد کردم تا خودم و هر برادر یا خواهری مطلبی ناب و قشنگ و البته اعتقادی و مذهبی رو تو تالار خونده و خیــــــــلــــــی از اون خوشش اومده رو تو این تاپیک قرار بده.
هر چند وقت هم میایم تو این تاپیک و این مطالب رو مرور میکنیم.
یا علی.
مطالبی که امشب خوندمشون و خیلی زیبا و تأثیر گذار و البته تکون دهنده بودن:

امام على عليه السلام ـ در پاسخ به سؤال از نحوه محاسبه نفس فرمود :
چون صبح را به شب رساند، به سراغ نفْس خويش رود و بگويد :
اى نفْس !
امروز بر تو گذشت و هرگز سوى تو برنمى گردد .
خداوند از تو خواهد پرسيد كه آن را چگونه سپرى كردى ؟
در آن روز چه كردى ؟
آيا خدا را ياد كردى، يا سپاس و ستايشش گفتى؟
آيا حقّ برادر مؤمنى را گزاردى؟ آيا بار غمى از دل او برداشتى ؟
آيا در نبودِ او هواى زن و فرزندان او را داشتى ؟ آيا وقتى مُرد، به بازماندگان او رسيدگى كردى ؟ آيا با استفاده از مقام و موقعيّتت، از غيبت برادر مؤمنى جلوگيرى كردى ؟ آيا مسلمانى را يارى رساندى ؟ چه كارى براى او كرده اى ؟
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : اخلاقت را نيكو گردان خداوند حساب تو را سبك مى كند.

سخنانی از خداوند متعال:

اگر ، رویگردانان از من ، می دانستند من چگونه انتظارشان را می کشم و چطور مشتاق بازگشتشان هستم ، از شوق من ، می مردند و به خاطر محبت من اعضای بدنشان از هم می گسست.
رساله قشیریه و احیا علوم الدین ج 4 ص 472

ای عیسی چقدر چشم انتظار باشم و به نیکی آنها را بطلبم ، در حالی که آنها به سویم باز نمی گردند.
کافی ج 8 ص 134
انا جلیس من جالسنی ، انا ذاکر من ذاکرنی ، انا غافر من استغفرنی ، انا مطیع من اطاعنی

من همنشین کسی ام که با من بنشیند ، یاد کننده کسی هستم که مرا یاد کند ، آمرزنده آن کسی هستم که از من آمرزش بخواهد ، و مطیع کسی هستم که مرا اطاعت کند .

می دونید به چه جور نشستنی عرب « جلیس » میگه ؟؟؟؟
وقتی که دو تا دوست کنار هم بشینند و دستشون رو به دور گردن هم بندازند
.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حلما ، Ramin_Ghn ، Hadith ، N.Mahdavian ، nasimesaba ، sadegh-a ، میلاد.م ، saloomeh ، 208 ، فدک زهرا ، علی 110 ، ترنم ، Islam ، در جستجوی سختی ، مسافر ، EMPERATOR ، ساجد ، abas_341 ، ali.khm ، hesam110 ، shafagh_mah ، mahdy_mir ، SARV ، رهجو ، Abasaleh ، rezvan ، یا صاحب الزمان ، ساقی ، ario65 ، نسیم ، رهیافته ، sevenmoons ، نگار ، ضرغامیان ، somayeh ، Farzaneh ، ZaHrA110M ، منادی حق ، laanbar1-2-3 ، مصباح ، آیات ، لبخند خدا ، السا ، مجتبی110 ، بچه های گمنام ، elahe.sd ، 135

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۴, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:این پست حاوی نامه خصوصی به یکی از بازدید کنندگان همیشگی این تالار است.به دلیل اینکه نام کار بری ایشون رو نمیدونستم مجبورم که التماس دعام رو اینجا براشون بذارم.

[تصویر: 13155965694.jpg]
سلام اقا جان.میدونم که همش به تالار سر میزنید. اخه اینجا پر از بچه شیعه هاییه که هر روزشون با نام شما شروع میشه.درسته اینجا هم ناخالصی هست مثل من که خودمو قاطی این بچه هاکردم دارم ادعای پاکی و.. میکنم.
اقا جون ببینید چه تاپیک قشنگی بچه ها زدن.میان اینجا در کنار همه اختلاف نظرا و دعواهاشون برا هم دعا میکنن.منم گاهی میام لا به لاشون از عطر خوششون لذت میبرم.من که این دوستامو بخاطر ایمانشون برای اینکه کشته مرده شمان این قدر دوست دارم شما دیگه چقدر باید دوست داشته باشیدشون؟؟
میدونم مراقب همشون هستید. اسمای ابجی ها و داداشای خوبمو نمیگم .چون مطمئنم شما بهتر از من میشناسیدشون .هر چه قدر که اینا میان اینجا به عشق شما به تاپیکا سر میزنن.وقت میزارن مبادا کسی حرفی نزنه که دل شما درد بگیره شما هم همین قدر به دل این بچه ها سر میزنید که مبادا دلشون از ناملایمات روزگار گرفته باشه.
من که منم براشون برا پاک موندشون برا اینکه عاقب بخیر بشن دعا میکنم ،شما دیگه چقدر باید دعا کنید.حتما تاحالا برا خراب کاری بچه هایی مثل من خیلی ریش گرو گذاشتید که خدا هنوز منو صدا میزنه میگه اون وری نرو بیا پیش خودم راش از این وره.

[b]از من بخواه از خلق من نخواه.
اقاجون دیدید امروز چقدر دلم درد گرفت؟شما بگید چکار کنم؟برم از خلق خدا بخوام؟خلقی که الان اعتقاد و اعتماد بهش انگار خیلی قوی تر از خدامون شده؟
اقاجون چرا اینطوره؟واقعا چرا؟ مگه خدا برا ما کم میذاره؟مگه تاحالا کم گذاشته؟مگه ادما میدونن که در اینده خدا قراره برا ما کم بزاره؟که زودی میرن برا حل مشکل هم به همدیگه متوسل میشن.حالا به هر قیمتی...
اقا جون خوب مشخصه گاهی دعاهامون نمیگیره اخه با این سقف پر از گناه چطور نور دعا باید عبور کنه؟
اقا جون ماکه غیر شما کسه دیگه ای رو نداریم.که بریم سراغش ازش انتظار باز شدن گره های زندگیمون رو داشته باشیم.
هر وقت دعا میکنیم و میگیم قراره به شما متوسل بشیم .میدونید به ما زخم زبان میزنن.بدون اینکه بدونن دعامون چیه.شرایط زندگیمون چیه تندی اظهار نظر میکنن که اره این شبه مسلمونا هر وقت کارشون گیر میکنه میان دم در خونه خدا...بجای اینکه از اقا بخوان برا ظهورش دعا کنه ازش میخوان برا مشکلات شخصیشون دعا کنه...
بالاخره کلی با این حرفا دلمو میشکنن.
اقا جون شما بگید من اینجوری ام؟یعنی هرگز نشده خدا رو بخاطر عشق به خودش صدا کنم؟یعنی تاحالا نشده بدون منافع شخصی برا ظهور شما دعا کنم؟هرگز هیچ عشق پاکی از جانب من به اجداد مطهر شما نبوده؟
به قول حاج اقا......میشناسیدش که چه انسان خوبیه.میگه اجر رو این دنیا میدن انعام رو اون دنیا.میگه بچه ها نیت کنید خالص باشید اون وقت بخواید...
اقاجون شما که بهتر از همه اعتقادات من رو میدونید.ازمایشات الهی حقه.ودر برابر حرف حق جوابی جز اطاعت نیست.

اما ای عزیز ترین پدر زمانه دعا کنید اون ازمایشی نصیبم بشه که میدونید طاقتش رو دارم.اقا جون از اخرین ازمایش سختی که برای من بود مدت هاست میگذره.خودتونم میدونید چرا هنوز قلبم درد میگره.
میشه خواهش کنم برام دعا کنید؟دخترتون کم طاقت شده.بقول بچه ها وضعیتش اورژانسیه.اقاجووووووووووووون اگه دعا نکنید دخترتون داره از دست میره.ببینید کیا نگرانن.اونا که از شما به من پر محبت تر نیستن.اقاجون اولین و اخرین روزنه ای که من دارم و با اطمینان به همه میگم نگران نباشن شمایید.این رو خودتون بهتر میدونید.
برام دعا کنید به زودی زود خدا زیباترین وشیرین ترین نعمتش رو بهم بده.منم با تمام وجود قول مییدم از گوهری که خدا داد از جان مایه بزارم و مراقبت کنم.

اینجا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، مرهم ، السا ، mofa ، بچه های گمنام
۲۳:۱۰, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
چگونه دعا كنيم؟
کسی پرسید: بهترین زمان برای دعا کردن چه موقع است و بهترین مکان کجاست؟ به

او گفتم : بهترین زمان، اکنون و بهترین مکان همین‌جاست. باید در همان‌جا که هستیم شروع

کنیم

.
روش‌هاي زیر در دعاکردن موثر هستند

:
1-

هر روز مدتی را به سکوت

بگذرانید. جسم‌تان را آسوده کنید، افکارتان را از مشکلات برگیرید و متوجه خدا کنید و بدین‌‌ترتیب ذهن و روح‌تان را استراحت بدهید. جواب هرمشکلی در خدا نهفته است. وقتی که ذهن‌تان

را بر خدا متمرکز کنید، راه‌حل بطور خودکار به سراغ‌تان می‌آید. آن‌قدر منتظر شوید تا جواب

را دریابید، حتی اگر انتظارتان ساعت‌ها طول کشد

.
2-

با خدا صحبت کنید، همان‌طور که ممکن

است با دوستتان حرف بزنید. دعا، گفتگو با خدا و سخن گفتن با او بعنوان دوستی عزیز و صمیمی

است. ساده و طبیعی با خدا حرف بزنید. هرچه را در دل دارید، به او بگویید. نگویید که خدا همه‌چیز را می‌داند، پس چرا آن‌چه را که می‌داند برایش تکرار کنم! وقتی هرچه را در دل دل دارید به

او بگویید، آماده دریافت پیام خدا خواهید شد. در دعا فکر نکنید که باید از کلمات و عبارات رسمی

و ادبی استفاده کنید. با خدا به زبان خودتان سخن بگویید. زبانی که خدا دوست دارد، زبان دل

است، زبان عشق

.
3-

بسیاری از مردم احساس می‌کنند چنان پلید و گناهکارند که نمی‌توانند به

خدا نزدیک شوند، اما خدا همچون مادر ماست. اگر کودکی در چاله‌ای بیفتد و سراپا آلوده شود، چه خواهد کرد؟ نزد مادرش می‌رود و می‌گوید: مادر! من کثیف شده‌ام. مرا بشوی و تمییز

کن

!
4-

دوباره و دوباره با خدا سخن بگویید. هراندازه که می‌توانید با او حرف بزنید. وقتی

که در اتوبوس هستید، در میان کارتان وقتی که غذا می‌خورید با او حرف بزنید. چشمان‌تان را یک

دقیقه ببندید تا دنیا از نظرتان دورشود، آن‌گاه کلامی به خدا بگویید. به درون نگاه کنید و نفس

عمیقی از عشق به بیرون بفرستید. این کار باعث می‌شود که احساس کنید خدا به شما نزدیک است

و هرگز تنها نیستید

.
5-

وقتی که هنگام دعا چیزی را تقاضا می‌کنید، هرگز فراموش نکنید ممکن

است چیزهایی که می‌خواهید، برای‌تان خوب نباشد. برای دریافت آن‌ها دعا کنید اما به

خدا بگویید درصورتی خواسته‌تان را اجابت کند که مطابق باخواست او باشد زیرا خواست

او جز خیر و خوبی نهایی شما نیست. دعاکنید: خدایا! باشد که خواست تو و نه خواست من تحقق پذیرد! خداوند چهار پاسخ برای دعاهای ما دارد:
نخستین پاسخ اومثبت است، یعنی خواست

ما را اجابت می‌کند، اما گاهی هم خدا «نه» می‌گوید. سومین پاسخ، منتظر باش است و چهارمین پاسخ،

اما چیز بهتری برایت هست

.
6-

اگر عزیزان‌تان از شما دورند، نگران آن‌ها نباشید، بلکه

آن‌ها را به آغوش پرمهر خدا بسپارید. شما نمی‌توانید در کنار آن‌ها باشید، اما خدا می‌تواند

.
7-

هرروز باید برای

کسانی که با شما بدرفتاری کرده‌‌اند یا آن‌ها را دوست ندارید، دعا کنید. نفرت، انزجار، بدخواهی

و خشم، موانع بزرگی در راه دعا هستند

.
8-

دعا کنید تا خدا از شما برای اجابت دعاهای

دیگران استفاده کند.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، Tolou ، سیمرغ
۰:۳۵, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:
فصل در " مشارطه و مراقبه و محاسبه ".

[i]مشارطه آن است که [/b]در اول روز مثلا با خود شرط کند که امروز بر خلاف فرموده خداوند عمل نکند و این مطلب را تصمیم بگیرد.و معلوم است که یک روز خلاف نکردن امری است خیلی سهل، انسان میتواند به آسانی از عهده برآید.

[i]و پس از مشارطه باید وارد مراقبه شوی. آنچنان که[/b] در تمام مدت شرط متوجه عمل به آن باشی و خود را ملزم بدانی به عمل به آن واگر خدای نخواسته در دلت افتاد که امری را مرتکب شوی بدان که این از شیطان و جنود اوست که میخواهند تورا از شرطی که کردی بازدارند.و آن خیال باطل را از دل بیرون نما...
[i]و به همین حال باشی تا شب که موقع محاسبه استو آن عبارت است از اینکه [/b]حساب نفس را بکشی در این شرطی که با خدای خود کردی که آیا به جا آوردی وبا ولی نعمت خود در این معامله جزئی خیانت نکردی؟ اگر درست وفا کردی شکر خدا کن در این توفیق وبدان که یک قدم پیش رفتی و مورد توفیق الهی شدی و خداوند تورا راهنمایی میکند درامور دنیا و آخرت و کار فردا آسانتر خواهد شد.چندی به این عمل مواظبت کن ، امید است ملکه گردد از برای تو بطوری که کار برای تو خیلی سهل و آسان گردد....
واگر خدای نخواسته در وقت محاسبه دیدی سستی و فتوری شده در شرطی که کردی ،از خدای تعالی معذرت بخواه و بنا بگذار که فردا مردانه به عمل شرط قیام کنی.

اینجا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا