|
* مطالب ناب، زیبا و تأثیرگذاری که در تالار خوانده ایم *
|
|
۲۲:۲۶, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام برادران و خواهران محترم و امام زمانی.
إن شاءالله که هر روزتون عید باشه. (هر روزی که توش گناه نکنیم، عیده). داشتم مطالب بخش اخلاق اسلامی و سیره معصومین رو مطالعه می کردم. واقعا بخش مهدویت و اصول عقاید شیعه مطالب نابی داره. خودم به شخصه دوست دارم همشون رو تو ذهن بسپارم. داشتم بعضی هاش رو تو موبایلم یادداشت میکردم. دیدم نه. نمیشه. باید کار دیگه ای کرد. آخه خیلی زیادن و همشون هم زیبان. من هم که حوصله نوشتن ندارم. این تاپیک رو ایجاد کردم تا خودم و هر برادر یا خواهری مطلبی ناب و قشنگ و البته اعتقادی و مذهبی رو تو تالار خونده و خیــــــــلــــــی از اون خوشش اومده رو تو این تاپیک قرار بده. هر چند وقت هم میایم تو این تاپیک و این مطالب رو مرور میکنیم. یا علی. مطالبی که امشب خوندمشون و خیلی زیبا و تأثیر گذار و البته تکون دهنده بودن:
امام على عليه السلام ـ در پاسخ به سؤال از نحوه محاسبه نفس فرمود : چون صبح را به شب رساند، به سراغ نفْس خويش رود و بگويد : اى نفْس ! امروز بر تو گذشت و هرگز سوى تو برنمى گردد . خداوند از تو خواهد پرسيد كه آن را چگونه سپرى كردى ؟ در آن روز چه كردى ؟ آيا خدا را ياد كردى، يا سپاس و ستايشش گفتى؟ آيا حقّ برادر مؤمنى را گزاردى؟ آيا بار غمى از دل او برداشتى ؟ آيا در نبودِ او هواى زن و فرزندان او را داشتى ؟ آيا وقتى مُرد، به بازماندگان او رسيدگى كردى ؟ آيا با استفاده از مقام و موقعيّتت، از غيبت برادر مؤمنى جلوگيرى كردى ؟ آيا مسلمانى را يارى رساندى ؟ چه كارى براى او كرده اى ؟ پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : اخلاقت را نيكو گردان خداوند حساب تو را سبك مى كند. سخنانی از خداوند متعال:
اگر ، رویگردانان از من ، می دانستند من چگونه انتظارشان را می کشم و چطور مشتاق بازگشتشان هستم ، از شوق من ، می مردند و به خاطر محبت من اعضای بدنشان از هم می گسست. رساله قشیریه و احیا علوم الدین ج 4 ص 472 ای عیسی چقدر چشم انتظار باشم و به نیکی آنها را بطلبم ، در حالی که آنها به سویم باز نمی گردند. کافی ج 8 ص 134 انا جلیس من جالسنی ، انا ذاکر من ذاکرنی ، انا غافر من استغفرنی ، انا مطیع من اطاعنی من همنشین کسی ام که با من بنشیند ، یاد کننده کسی هستم که مرا یاد کند ، آمرزنده آن کسی هستم که از من آمرزش بخواهد ، و مطیع کسی هستم که مرا اطاعت کند . می دونید به چه جور نشستنی عرب « جلیس » میگه ؟؟؟؟ وقتی که دو تا دوست کنار هم بشینند و دستشون رو به دور گردن هم بندازند. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۳, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۱/آبان/۹۰ ۱۰:۵۲)فاطمه خانم نوشته است: |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۲۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۰ ۲۱:۵۴) نوشته است: به نام الله http://forum.bidari-andishe.ir/thread-69...l#pid91680 با نماز های قضایم چه کنم؟ (۱۴/دی/۹۰ ۱۹:۲۷)mahdikp نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11...l#pid80052 |
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۰ ۱:۳۹)منتظر کوچولو نوشته است: اعوذ بالله من الشیطان الرجیم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-44...l#pid42688 |
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۰ ۱۳:۱۵)fr60din نوشته است: زاهدی گوید: جواب چهار نفر مرا سخت تکان داد. (۱۹/تیر/۹۰ ۱۲:۴۵)fr60din نوشته است: دانشمندی یکی را گفت: چرا تحصیل علم نمیکنی؟ آنشخص گفت: آنچه خلاصۀ علم است بدست آورده ام. |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۱ ۱۲:۲۳ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
(۲/تیر/۹۱ ۲:۲۸)jebreel نوشته است: دقت کنید منبع |
|||
|
|
۹:۱۸, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۳۱/خرداد/۹۱ ۱۹:۰۷)vahrakan نوشته است: لینک مطلب |
|||
|
|
۹:۴۸, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۱ ۱۷:۰۲)ats نوشته است: لینک مطلب |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۲۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۱ ۱۴:۱۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
در بحار از امام صادق (ع) روايت شده است که فرمود:
هر گاه روز قيامت شود خداوند حساب شيعيان ما را بر ما قرار ميدهد، پس آنچه از گناهان بين آنها و بين خدا باشد، محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از درگاه الهي برايشان طلب بخشش ميکند و آنچه بين آنها و بين مردم بوده باشد از مظالم محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آن را از طرف ايشان ادا خواهد ساخت و آنچه بين آنها با ما باشد ما به آنها ميبخشيم تا بدون حساب وارد بهشت شوند. بحار الانوار: 274:7 واااای بر ما... |
|||
|
|
۱۱:۰۳, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۵۵ توسط نسیم.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
هر وقت در زندگیت گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است، زود برو با او خلوت کن و بگو با من چکار داشتی که راهم را بستی؟
هر کس که گرفتار است در واقع گرفته یار است.
"حاج محمداسماعيل دولابي" |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 112637_629.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/6/112637_629.jpg)