کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«شان استون» مسلمان شد
۱۷:۰۹, ۲۵/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار

تاریخ انتشار:
۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۲
[تصویر: 137591_617.jpg]«شان استون» پسر فیلمساز معروف آمریکایی «الیور استون» با حضور در ایران به دین اسلام روی آورد.

به گزارش فارس، «شان استون» پسر الیور استون فیلمساز بزرگ آمریکایی ظهر امروز -۲۵ بهمن ماه- با حضور در دفتر آیت الله ناصری واقع در اصفهان به دین اسلام تشرف آورد.

بنا بر این گزارش، شان استون که خود نیز در زمینه فیلمسازی فعالیت می‌کند، مدتی پیش برای حضور در همایشی با موضوع بررسی فیلم‌های هالیوودی به ایران آمد و طی حضورش در ایران با فرج الله سلحشور نیز دیدار کرد.

استون به منظور تشرف به دین اسلام چند روزی است که در اصفهان به سر می‌برد. او لحظاتی پیش با قرائت شهادتین به دین اسلام و مذهب شیعه روی آورد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tohid_Prince ، Islam ، اکبر.ع ، فاطمه خانم ، Agha sayyed ، soldier ، MohammadMeraj ، راز گل سرخ ، zarati313 ، yamin ، r_bashiri89 ، 208 ، mrfarzadj ، EMPERATOR ، Yaser_h2011 ، revenger ، حسن.س. ، ali.khm ، عبداللهی ، خادمة الزهرا ، آرین (الهه.ع) ، Elia ، فدک زهرا ، vahrakan ، حلما ، hamid_mol ، saloomeh ، أین المنتظر ، ساجد ، Amirsaeed ، خاک ، Mason_yab ، peimane ، انصارالمهدی ، AllahoAkbar ، yashar1374 ، عاشورايي ، netlog36 ، MohammadSadra ، sadegh-a ، ساقی ، بیداری اندیشه ، blue sky ، Hadith ، انتصـار ، محمد667 ، مجید121 ، یا صاحب الزمان ، parisan ، ترنم بهاری ، seyedmahdi ، a.l.? ، mohammad reza ، am_po ، soshiant ، شهرام ، محمدهادی ، سدرة المنتهی ، faraz_223 ، Bran ، nasim.h ، عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، آفتاب ، mofa

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۰۰, ۲۸/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۰ ۲:۳۵ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #21
آواتار
به نام خدا

سلام.

در مورد شان استون تحقیقاتی انجام دادم که به اطلاع شما دوستان می رسانم :

Sean Christopher Stone ( شان کریستوفر استون ) فرزند Oliver Stone ( الیور استون ) یهودی و Elizabeth Stone ( الیزابت استون ) مسیحی متولد 29 دسامبر 1984 ( هم اکنون 27 سال دارد ) در شهر نیویورک سیتی، مرکز اصلی ایالت نیویورک آمریکا می باشد.

وی تا به حال در پانزده فیلم به عنوان بازیگر حضور داشته است :

_Don't Pass Me By به سال 2012 در نقش Osh Malek ( در حال ضبط )

_Graystone به سال 2011 در نقش Sean ( در حال تولید )

_Nevo به سال 2011 در نقش Stephan

_Wall Street: Money Never Sleeps به سال 2010 در نقش Rumor Hedge

_.W به سال 2008 در نقش Fraternity Pledge

_Any Given Sunday به سال 1999 در نقش Fan

_U Turn به سال 1997 در نقش پسری در Grocery Store

_Nixon به سال 1995 در نقش Donald Nixon

_Natural Born Killers به سال 1994 در نقش Kevin

_Heaven & Earth به سال 1993 در نقش یک پسر کوچک

_JFK به سال 1991 در نقش Jasper Garrison

_The Doors به سال 1991 در نقش Young Jim

_Born on the Fourth of July به سال 1989 در نقش Young Jimmy Kovic

_Wall Street به سال 1987 در نقش Rudy Gekko

_Salvador به سال 1986 در نقش فرزند Boyle

و همچنین در هفت فیلم به عنوان کارگردان حضور داشته است :

_Graystone به سال 2011

_Singularity به سال 2008

_Nuremberg: The 60th Anniversary Director's Cut به سال 2007

_Perfect Is the Enemy of Good به سال 2005

_Resurrecting 'Alexander' به سال 2005

_The Death of 'Alexander' به سال 2005

_ Fight Against Time: Oliver Stone's Alexander به سال 2005

و همچنین نویسندگی، تهیه کنندگی و .... را نیز انجام داده است.

او که برای ساخت فیلم مولانا و همچنین شرکت در کنفرانس هالیوودیسم به ایران سفر کرده بود بعد از اتفاقاتی در ظهر روز سه شنبه 25 بهمن ماه مسلمان و شیعه می شود و نامش را به << شان کریستوفر علی استون >> تغییر می دهد.

------------------

پدر مشهور شان همچنان سکوت کرده است/ استون درباره قیام عاشورا، زندگی مولانا و سقوط هواپیمای ایرباس فيلم مي‌سازد

سينماي ما- خبر مسلمان شدن علی (شان) استون را به صورت اختصاصی منتشر کرد که این خبر در رسانه‌های غرب بازتاب‌های گسترده و در عین حال متفاوتی داشت.«شان استون» پسر اليور استون فيلمساز مشهور آمريكايي طی مراسمی در دفتر آیت الله ناصری واقع در اصفهان با حضور «نادر طالب‌زاده» به دین مبین اسلام گروید.

خبرگزاری رویترز با تیتر «پسر الیور استون_مدافع احمدی‌نژاد_ مسلمان شد.»

دیلی نیوز نوشت: «پسر الیور استون در ایران مسلمان شد/ پدر مشهور همچنان سکوت کرده است.»

هافینگتون پست نیز این خبر را با این جمله شروع کرد: «شان استون در بازدید خود از ایران مسلمان شد.»

همچنین شبکه فاکس نیوز اینگونه اعلام کرد: «پسر الیور استون فیلمساز، مسلمان شد، او هم‌اکنون یک شیعه است.»

ده‌ها منبع دیگر از جمله خبرگزاری فرانسه، سایت سینمایی هالیوود ریپورتر، روزنامه شیکاگو تریبون، سایت خبری بلومبرگ، روزنامه نیویورک دیلی، روزنامه دیلی میل و ... این خبر را همراه با صحبت‌های «شان استون» پس از تشرف به اسلام منتشر کردند.

بسیاری از این منابع با اشاره به این نکته که «شان استون» با برگزیدن نام «علی» به مذهب شیعه ایمان آورده است، گوشه‌هایی از مصاحبه تلفنی وی با خبرگزاری فرانسه پس از تشرف به اسلام را منتشر کردند.

«استون» در این مصاحبه متذکر شده که مسلمان شدن او معنای نفی ادیان مسیحیت و یهود نیست، بلکه همیشه همه پیامبران از جمله حضرت محمد را قبول داشته است.

خبرگزاری رویترز نیز با انتشار این خبر به نقل از خبرگزاری فارس نوشت: «شان استون» که پیش از این داشتن سلاح اتمی را حق مسلم ایران دانسته، دلیل گرویدن خود به دین اسلام را بیان نکرده است.

_فعاليت‌هاي آينده‌شان(علي) استون

علی استون فیلمساز تازه مسلمان آمریکایی گفت: ساخت چند فیلم سینمایی را در دست داریم که قیام عاشورا، زندگی مولانا و سقوط هواپیمای ایرباس در خلیج فارس توسط ناو هواپیمابر آمریکایی از جمله آن‌هاست.
«علی استون» گفت: قصد داریم ۵ سوژه سینمایی را در ایران کار کنیم و در حال حاضر مشغول انجام تحقیق و پژوهش درباره سوژه‌ها هستیم.

_عاشورا بهترین سناریوی عاشقانه دنیاست

یکی از این فیلم‌ها راجع به زندگینامه عارف بزرگ مولاناست. «مولانا» در دنیا طرفداران بسیاری دارد و ساخت فیلمی از او تاثیرات بسیاری خواهد داشت. ضمن اینکه به نظر ما عاشورا بهترین سناریوی عاشقانه دنیاست و قصد داریم به این مقوله نیز در یک اثر دیگر بپردازیم.

_«ندامت» درباره سقوط هواپیمای ایرباس در خلیج فارس ساخته می‌شود

وی تصریح کرد: پدیده دیگر جن است که الان در سیاست‌های آمریکا و اسرائیل وجود دارد. از نظر ما این فیلم باید ساخته شود که بتوانیم جهان جنی غرب را به دنیا نشان بدهیم. فیلم سینمایی با نام «ندامت» نیز در دستور کار است که موضوع آن مربوط به سقوط هواپیمای ایرباس در خلیج فارس است که توسط آمریکایی‌ها اتفاق افتاد.

استون گفت: پروژه دیگر نیز با نام «پروژه ایکس» یا ناشناخته شناخته می‌شود که در مورد موضوع آن در حال حاضر نمی‌توانم توضیح بیشتری بدهم.

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، soldier ، آرین (الهه.ع) ، ELENOR ، EMPERATOR ، MohammadSadra ، zarati313 ، Hadith ، mrfarzadj ، KABOOTAREHARAM ، r_bashiri89 ، saloomeh ، rastin ، مجید121 ، خادمة الزهرا ، آدم ، انتصـار ، melanie2222 ، peimane ، mohammad reza ، am_po ، درست پسند
۲:۲۰, ۲۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
خیلی خوشحال شدم
درود به علی استون عزیز
.
.
راستی محمد علی کلی عزیز هم مسلمان هست ها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۲۳:۳۳, ۲۹/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۰ ۰:۳۸ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #23
آواتار
واکنش عصبی رسانه‌های غربی به مسلمانی«شان استون» / انتظاری جز این نبود

به گزارش خبرگزاری فارس، مسلمان شدن «شان استون»، پسر ۲۷ ساله «الیو استون» در ایران، واکنش‌ زیادی در دنیای مطبوعات و رسانه‌ها به همراه داشت که در این میان بسیاری از رسانه‌های غربی با نقل قول گفتگوی تلفنی «شان استون» با خبرگزاری فرانسه درباره اینکه اسلام آوردن او به معنای پشت کردن به دیگر ادیان نیست، سعی کردند تا مسلمان شدن او را عملی سطحی و غیرریشه‌ای عنوان کنند.

در این میان سایت سینمایی «بیگ هالیوود» نیز در یادداشتی مغرضانه نوشت: مسلمان شدن پسر پدری کینه‌جو و ضد آمریکایی چون الیور استون، به هیچ وجه تعجب برانگیز نیست، این نشان دهنده این مطلب است که در هالیوود ارزش‌های والدین بر فرزندانش تاثیر غیرقابل انکاری دارد.

نویسنده این یادداشت در ادامه با مقایسه کردن اسلام آوردن «شان استون» با معتاد شدن «ویتنی هوستون» متاثر از والدین معتاد و الکلی‌اش، تلاش کرد تا اسلام آوردن پسر استون را امری مخرب و فاجعه آمیز چون گرایش نسل جوان به اعتیاد متاثر از تربیت اشتباه خانواده تصویر کند.

در این بخش از یادداشت آمده است: در هالیوود، ارزش‌های والدین تاثیر مستقیمی بر فرزندان دارد، آنچنان‌که به عنوان مثال «ویتنی هوستون» و بسیاری دیگر از ستاره‌های هالیوود که عادت بد مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی روی آورده‌اند، در واقع در دامی که والدینشان برایشان پهن کرده‌اند، گرفتار آمده‌اند، یا «مارستون»، پسر «هیو هفنفر»، بنیانگذار مجله «پلی بوی» که همواره مشکلات اخلاقی داشته این هفته خود نیز به اتهام تجاوز دستگیر شد.

در ادامه این یادداشت می‌خوانیم: این موارد و صدها مورد مشابه دیگر همگی برخواسته از عنصر ژنتیک است، به نظر می‌رسد تعداد فرزندانی که در جامعه دچار معضل جدی می‌شوند در هالیوود به مراتب بیشتر از دیگر اصناف جامعه است و شاید در این میان عنصر شهرت نیز بی تاثیر نباشد به هرحال والدینی که تمام عمر خود را صرف توهین به آمریکا و ارزش‌های این کشور می‌کنند، نباید از دیدن فرزندانی تمام قد ضد آمریکایی متعجب شوند.

نویسنده «بیگ هالیوود» در پایان می‌افزاید: در حقیقت، عمل والدین است که مسیر فرزندان را مشخص می‌کند، آنها از والدین خود می‌آموزند که چه چیزی مهم است و چه چیزی مهم نیست، و خوب به طور واضح برای الیور استون، دین و گرایش به ارزش‌های آمریکایی مهم نیست و اما در پایان باید گفت که ارزش‌ها به مراتب مهم‌تر از درآمد است، تمام کودکانی که در ثروتی بیش از حد متعارف بزرگ می‌شوند، به هرآنچه که می‌خواهند دست می‌یابند ولی در این میان ارزش‌ها پایمال می‌شوند، ستاره‌بودن و شهرت به ستاره‌ها صدمه می‌زند و در این میان قربانیان اصلی این شهرت فرزندان ستاره‌ها هستند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369 ، دل خسته ، rastin ، mohammad reza
۲:۳۴, ۳۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۰ ۲:۴۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #24
آواتار
به نام خدا

سلام.

--------------

[تصویر: IMAGE634650895924667325.jpg]

سینما - ماجرای گرویدن پسر الیور استون به دین اسلام مراسم اعطای جوایز بخش تجلی اراده ملی سی‌امین جشنواره فیلم فجر را تحت تاثیر خود قرار داد.

به گزارش خبرآنلاین، سازمان‌ها و نهادهای مختلف که در بخش جنبی تجلی اراده ملی سی‌امین جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کرده بودند جوایز خود را پنجشنبه بیست و هفتم بهمن‌ماه اهدا کردند.

این مراسم که با حضور سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، جواد شمقدری معاون سینمایی وزیر، محمد خزاعی دبیر جشنواره و جمعی از سینماگران برگزار شد و به دلیل تعدد جوایز و طولانی نشدن برنامه از میان مدیران و مسئولان حاضر در برنامه وزیر ارشاد تنها سخنران بود.

استون: پروژه‌های مشترکی برای بهبود ارتباط ایران آمریکا دارم.

مراسم با تقدیر حسینی، شمقدری و خزاعی از علی (شان) استون پسر الیور استون آغاز شد. استون در این بخش گفت: «از تمام مردم ایران که مرا به این کشور دعوت کردند تشکر می‌کنم و انشاءالله پس از بازگشت به کشورم پروژه‌های مشترکی را برای بهبود بخشیدن به ارتباط میان مردم ایران و آمریکا خواهند ساخت.»

او ادامه داد: «در تاریخ اتفاقات زیادی افتاده است که ایران داستان‌های زیادی از این اتفاقات دارد و امیدوارم بتوانم این داستان‌ها را به غرب منتقل کنم و از خدا برای ایران آینده‌ای روشن خواستارم و می‌خواهم تمام جهان در صلح باشد.»

او در خصوص گرویدن به دین اسلام گفت: «سالیان زیادی تاریخ خواندم و درباره اسلام و مسیحیت مطالعه کرده‌ام و همیشه نام اسلام و مسیحیت را در کنار یکدیگر دیدم.»

استون تاکید کرد: «مسلمان شدنم انتخاب شخصی‌ام بود، زیرا اسلام یک دین کامل و خوب است و من همیشه به خدای واحد معتقد بودم و اسلام چیزی بود که مرا به خود دعوت کرد، امیدوارم و مرتب دعا می‌کنم که شاگرد خوبی برای اسلام باشم.»

حسینی: ما همه پذیرای نقد هستیم.

سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اعطای جوایز بخش تجلی اراده ملی گفت: «قطعا تقدیر و تشکر تأثیر بیشتری دارد تا صرف بیان اشکالات و ایرادات به مدیران. البته که ما همه پذیرای نقد هستیم، اما کسانی که اهل هنر هستند علاقه بیشتری به نقد شنیدن دارند، زیرا بر اساس نقدهایی که از دیگران می‌شنوند آثار بهتری ارائه می‌کنند. طبع انسان به گونه‌ای است که با تقدیر و تشکر می‌توان از آن استفاده‌های بیشتری کرد.»

حسینی با اشاره به تأکید رهبر انقلاب به فرهنگ گفت: «شب گذشته در دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی ایشان تأکید بسیاری به مقوله فرهنگ داشتند و بر همه مبرهن است که وقتی ایشان بسیار تأکید می‌کنند مسئولین باید بیش از همه به وظیفه خود عمل کنند.»

وزیر ارشاد بخشی از سخنان خود را به مسلمان شدن پسر استون اختصاص داد و گفت: «اگر اسلام که مظهر زیبایی و کمال است به خوبی معرفی شود، همه مردم دنیا جذب می‌شوند. اگر مشکلی است که این اتفاق نیفتاده است باید به دنبال ایراد معرفی اسلام از طریق خودمان باشیم. زمانی اسلام را با شمشیر به همگان معرفی کرده‌اند و این ضعف ماست که اگر نتوانیم اسلام را که دین همه خوبی‌ها و فداکاری‌ها و مهربانی‌هاست با ابزار دیگری به دیگران معرفی کنیم. اگر اسلام به معنای واقعی خود به همگان معرفی شود قطعا آن افراد نیز به اسلام روی خواهند آورد، زیرا اسلام فراتر از مرزهای جغرافیایی است.»

وی تصریح کرد: «ان شاء الله آقای استون صبر و استقامت داشته باشند چون ممکن است فردا مورد هجمه قرار بگیرند اما در مسیر این هجمه‌ها ثابت قدم باشند.»

حسینی تاکید کرد: «آقای استون به دنبال حق و حقیقت بود و ایشان وارد کشتی نجات شدند.»

وزیر ارشاد در خصوص فیلم‌های شرکت‌کننده در سی‌امین جشنواره فیلم فجر گفت: «از همه فیلمسازان که فیلم‌های خوبی را به جشنواره آوردند، تشکر می‌کنم زیرا در میان این آثار فیلم‌هایی با مضامین دفاع مقدس یا اجتماعی دیده می‌شدند که بسیار خوب و عالی به آن پرداخته شده بود. امیدوارم در آینده شاهد فیلم‌هایی باشیم که بتوانیم بر اساس این فیلم‌ها اسلام را به همگان معرفی کنیم.»

قاضیانی: دشمن وجود دارد.

هنگامه قضایانی که در این مراسم جایزه دریافت کرد با اشاره به مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر گفت:‌ «آن شب به دلیل امواجی که یازده سال می‌خواستم منکرش شوم که در ایران وجود دارد، نتوانستم سخنم را کامل بگویم به هرحال دشمن وجود دارد.»

او ادامه داد: «من یادم رفتم از بزرگی به نام سعید سعدی تهیه‌کننده فیلم «روزهای زندگی» یاد کنم. آن شب، به خوبی آقای سعدی را تشویق نکردند چون برخی یادشان رفته است، آقای سعدی همان کسی بود که فیلم «اینجا بدون من» را تهیه کرد و خانم معتمدآریا در مونترال جایزه بازیگری را برای این فیلم گرفت یا فیلم «گیلانه» را برای خانم بنی اعتماد تهیه کرد. خیلی ناراحت می‌شوم که حافظه‌های ما کمرنگ می‌شود و کم دست می‌زنیم.»

هنگامه قاضیانی سخنانش را با تشکر از محمد خزاعی ادامه داد و گفت: «در سال‌های زندگی‌ام هیچ باج کلامی به کسی ندادم اما می‌خواهم بگویم امسال جشنواره خوب و محترمی برگزار شد. از آقای شمقدری و حسینی هم تشکر می‌کنم.»

او همچنین با اشاره به مسلمان شدن علی استون گفت: «قدوم علی استون را به اسلام تبریک می‌گویم.»

-----------------

علي - شان - استون در گفت‌وگو با ايسنا:
وقتي به مسجد وارد مي‌شوم، حس خوبي دارم[
/align]

شان استون خود را پيرو اديان الهي مي‌داند و مي‌گويد از اشكال متفاوت عبادت خداي واحد در اديان مختلف لذت مي‌برد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه اصفهان، پسر اليور استون، كارگردان آمريكايي، تاكيد دارد كه مي‌خواهد پلي بين اين شيوه‌هاي روحاني لذت‌بخش بزند.

او در گفت‌وگويي با خبرنگار ايسنا درباره ديدگاه‌ها و درك‌هايش از اسلام سخن گفته است.

- فكر مي‌كنيد وقتي به آمريكا برگرديد، رسانه‌هاي اين كشور درباره مسلمان شدن شما چه برخوردي داشته باشند؟

نمي دانم. من زياد مشهور نيستم. هيچ كس درباره چنين چيزهايي صحبت نمي‌كند. رسانه‌هاي خبري آمريكا هر روز موضوعات مختلفي دارند و فكر نمي‌كنم اين موضوع تاثير زيادي در زندگي‌ام در آمريكا داشته باشد.

مهم‌ترين نكته اين است كه اميدوارم اسلام آوردن من به آمريكايي‌ها كمك كند تا حقايق دين اسلام را متوجه شوند. من مي‌خواهم مطالعاتم را در زمينه كتاب‌هاي مقدس اين دين از جمله قرآن ادامه دهم، چراكه خداي همه اديان يكي است. هدف من كمك به فهم فرهنگي است و در مواجهه با يهودي، مسيحي و مسلمان بودن اميدوارم پلي بين اين فرهنگ‌ها بسازيم تا به تفاوت‌هاي آن‌ها نگاه نكنيم، بلكه به شباهت‌هايشان توجه كنيم.

آن‌چه ما نياز داريم، فهم صحبت‌هاي يكديگر و برقراري ديالوگ و گفت‌وگو است. ما به ترس نياز نداريم. تنها يك خدا و آفريننده وجود دارد و اين اشتباه است اگر بگوييم اسلام در تقابل يهوديت و مسحيت است. آن چه براي ايجاد دوستي بين مردم با استفاده از اشتراكات مذاهب آن‌ها مي‌توانيم انجام دهيم، اين است كه بر بهتر كردن انسان‌ها تمركز كنيم و سعي كنيم مردم خود و خود را انسان‌هاي بهتري كنيم تا الگوي خوبي براي ساير افراد شويم. بايد كشورهاي ديگر را مجبور نكنيم فرهنگ و روش ما را قبول كنند. درواقع هر كس مي‌خواهد جهان را تغيير دهد، بايد خودش را تغيير دهد.

ـ سينما چه كمكي مي‌تواند به ايجاد اين مفاهمه كند؟ براي مثال مي‌بينيم كه در هاليوود فيلم‌هاي ضد ايراني ساخته مي‌شود.

همه ما مشكلات و درگيري‌هاي يكسان داريم، سعي مي‌كنيم به هم كمك كنيم، به جست‌وجوي اخلاقيات بپردازيم، مواظب كودكان باشيم، آينده اميدواركننده‌اي داشته باشيم و اين علاقه معمول در جهان است. هر كس كه گندم مي‌كارد، ديگران را غذا مي‌دهد. هر كس شغل متفاوتي دارد، به هم سود مي‌رسانيم و درك مي‌كنيم كه به هم نياز داريم. اما نمي‌دانم چه كسي آن جا فيلم ضد ايراني مي‌سازد.

ـ در گفت‌وگو با خبرگزاري فرانسوي گفته‌ايد كه با توجه به اديان پدر و مادرتان و دين انتخابي خودتان، علاوه بر مسلمان بودن، يهودي و مسيحي هم هستيد؟ كمي توضيح بدهيد منظورتان چه بوده است؟

فقط يك خدا و پيامبران زيادي وجود دارد. در پايان دنيا، پيامبران مي‌آيند و به طور روحاني به ما كمك مي‌كنند تا انسان‌هاي بهتري شويم، اما در آن روز تنها يك خدا براي همه موجودات وجود دارد. اسلام ادامه منطقي يهوديت و مسيحيت و دين تسليم و مسلمان شدن است. همه اديان الهي در اين دين مي‌گنجند.

-آيا مطالعه‌اي درباره اين دين كرده‌ايد و چه شد تصميم به مسلمان شدن گرفتيد؟

من به مسلمانان و به زيبايي سنت‌ها احترام مي‌گذارم. معبد، كليسا يا مسجد شكل‌هاي مختلف عبادت خدا هستند. من قرآن را خوانده‌ام و دارم آن را ياد مي‌گيرم، چراكه اسلام تاريخي دارد و براي فهم اسلام بايد درباره تاريخ آن مطالعه كنيم. در اسلام آموزه‌هاي محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را داريم و هميشه سوالي هست كه با مطالعه جواب داده مي‌شود.

مشكل اصلي اين است كه مردم متوجه نمي‌شوند در قرآن به مقدار زيادي از پيامبران قبلي صحبت مي‌شود. من به محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باور دارم و به قرآن اعتقاد دارم. به همه اديان اعتقاد دارم. من شيعه هستم، چون به علي اعتقاد دارم، اما همه امامان تشيع (علیه السلام) را نمي‌شناسم و قصد دارم درباره آن‌ها مطالعه كنم. مطالعه دنباله‌داري خواهم داشت تا سنت‌هاي اسلامي را متوجه شوم.

-كسي به شما پيشنهاد داد مسلمان شويد؟

نه، خودم خواستم. وقتي وارد يك مسجد مي‌شوم، حس خوبي دارم. من هميشه به خداي يگانه اعتقاد دارم و با اين ديد، مهم نيست مسلمان، مسيحي يا يهودي باشي.

ـ گفتيد براي رسانه‌هاي غربي مسلمان شدن شما مهم نيست، اما براي نمونه همين مصاحبه خبرگزاري فرانسوي نشان مي‌دهد برايشان مهم است.

بله. اين برايشان مهم است، چراكه فرهنگ و آموزه‌هاي محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و سنت‌هاي قرآني برايشان مهم است. به اين دليل كه پايه سياست در خاورميانه همين آموزه‌ها است و روابط اجتماعي آن‌ها هم بر همين اساس است. من به آن‌چه پيامبر اسلام گفته، احترام مي‌گذارم. اگر غربي‌ها با اسلام به‌عنوان يك دين مشكلي داشته باشند، مسلمان شدن من آن‌ها را تشويق مي‌كند كه با مردم ديگر ارتباط برقرار كنند، چراكه تصوير بدي از مسلمانان در جوامع غربي وجود دارد و اميدوارم بتوانم جنبه‌هاي مثبت اين دين را نشان دهم.

ـ گفته‌ايد اسلام دين آزادي است. آزادي در اسلام با اديان ديگر چه تفاوتي دارد؟

وقتي مي‌گويم اسلام دين آزادي است، به اين دليل است كه در اين دين انسان بي‌واسطه با خدا ارتباط برقرار مي‌كند و آزادي در عبادت دارد. اساس اسلام بسيار ساده است و رابطه انسان با خدا در آن مستقيم است.

-درباره روابط ايران و غرب در اين بازه زماني چه نظري داريد؟

بهترين كاري كه ايران مي‌تواند بكند، اين است كه به غرب نگاه نكند، به شرق توجه كند، با شريك خود، چين كار كند، سعي كند كشور خود را صنعتي كند و اقتصاد را بهبود دهد.

-پروژه فيلم‌سازي شما در ايران چيست؟

درباره يك نيروي معنوي غيرمادي فيلم مي‌سازم كه در كنار ما هست.

- آيا طبق برخي اخبار قرار است با فرج‌الله سلحشور همكاري كنيد؟

من او را نمي‌شناسم و نظري در اين‌باره ندارم. قرار است با برخي كارگردان‌هاي ايراني همكاري كنم، اما نمي‌خواهم بگويم با چه كسي. علي شاه‌حاتمي دوست من است و ممكن است در پروژه بعدي او همكاري كنم، اما معلوم نيست.

-پس از اصفهان به چه شهري مي‌رويد؟

پس از ساخت پروژه "دوهان" در اصفهان تصميم دارم به نقاط مختلف كشور ايران سفر كنم و شنبه آينده هم به آمريكا مي‌روم.

گفت‌وگو از: الهام باطني – خبرنگار ايسنا، منطقه اصفهان.

----------------

[align=CENTER]علی(شان) استون: آزادی مذهبی در ایران واضح و قابل مشاهده است.

به گزارش عصر امروز، شان استون در گفتگو با مهر، با اشاره به اینکه دانشجوی رشته تاریخ است و با ادیان مختلف آشنایی دارد گفت: من در خانواده‌ای زندگی می‌کنم که از یک طرف یهودی و از طرف دیگر مسیحی است، لذا برای من اینکه حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را به عنوان یک پیامبر قبول کنم بسیار ساده است.

وی ادامه داد: دین مبین اسلام رابطه خدا با انسان را بسیار زیبا توضیح می‌دهد و در واقع در این دین یک رابطه مستقیم میان خداوند و انسان وجود دارد که این امر موضوعی زیبا و قابل توجه است.

این هنرمند تازه مسلمان شده در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: در واقع اسلام دینی است که با واسطه آن می‌توانی در قلب خود خداوند را بپذیری و این امر نیازمند هیچ واسطه ای چون کشیش و .... نیست.

استون تصریح کرد: اسلام آزادترین دین است و در واقع دین تسلیم شدن در برابر خداوند است.

معنویت اسلام جذب کننده است

استون در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه "ویژگی برجسته‌ای که در اسلام مشاهده کردید چیست" پاسخ داد: در کشورهای مسلمان یک حالت مذهبی و زیبایی قابل مشاهده است که این ویژگی انسان را به سمت خودش می‌کشد.

وی از دیگر نکات مثبت در دین اسلام را در برگزاری مراسمات معنوی دانست و گفت: در دین مسیح، مسیحیت هفته‌ای یک بار به کلیسا می‌رود اما در دین مبین اسلام مردم روزانه و هر به چند ساعت دعا و نماز می‌خوانند.

تحقیق در میان ادیان الهی ضروری است

این هنرمند تازه مسلمان شده در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه انسان باید همواره در طول زندگی خود تحقیق و تفحص کند گفت: در واقع زندگی یک تحقیق دائمی است و انسان باید دائما سیر و سلوک و جستجو کند و در نتیجه در خصوص اسلام نیز من باید بیشتر جستجو کنم و یاد بگیرم.

وی در پاسخ به اینکه اکنون که به دین مبین اسلام گرایش پیدا کرده است دارای چه حسی است گفت: چند روز پیش به این نتیجه رسیدم که باید مسلمان شوم البته این امر و حس در گذشته ایجاد شده بود و یک حالت روحانی قابل توجه است.

وی با اشاره به حضورش در محضر حضرت آیت الله ناصری در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه در زمان بیان شهادین چه حسی داشت نیز اظهار داشت: لحظه‌ای که به دین مبین اسلام مشرف شدم تجربه‌ای روحانی بسیار قابل توجه بود و در واقع در آن زمان به یک انرژی مثبت، پاک و دست یافتم.

همه انبیاء در یک خط و مسیر هستند

استون در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه هدف همه انبیاء الهی مشترک است ادامه داد: در واقع حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ادامه دهنده مسیر دیگر انبیاء است و در واقع همه انبیاء در یک خط و امتداد هستند.

آزادی مذهبی در ایران واضح و قابل مشاهده است

این هنرمند تازه مسلمان شده در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه وجود آزادی مذهبی در ایران امری واضح و قابل مشاهده است گفت:درایران اقلیتهای مذهبی در کنار یکدیگر کارهای خود را انجام می‌دهندو اگر اختلافی وجود داشته باشد، اختلاف مذهبی نیست بلکه یک نوع اختلاف شخصی است.

نشان حضرت علی (علیه السلام) را از دیرباز همراه داشتم

استون در ادامه سخنان خود در پاسخ به این سوال که چرا نام علی را برای خود برگزیده با نشان دادن شمشیر حضرت علی (علیه السلام) که برگردن داشت و بیان اینکه این نشان را از دیرباز و گذشته به همراه داشته گفت: حضرت علی (علیه السلام) موسس مکتب شیعه بود، من همیشه شمشیر حضرت علی (علیه السلام) را به گردن دارم و گویا این نام از قبل برای من انتخاب شده و تقدیر اینگونه بوده است.

"لا اله الا لله" پیام استون به جهان

استون پیام خود به جهانیان را لا اله الا الله دانست و تصریح کرد: در واقع این پیام همان سنت ادیان الهی است.

به گزارش مهر شان استون مستندساز آمریکایی و فرزند الیور استون فیلمساز معروف آمریکایی است که این مستندساز برای تهیه مستندی در ایران حضور دارد.

پدر شان استون، الیور استون یهودی است و مادر او مسیحی است، استون ۲۷ سال سن دارد و نقشهای کوتاهی را در فیلمهای پدرش بازی کرده است.

-----------------

-----------------

----------------

التماس دعا .... یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، دل خسته ، خادمة الزهرا ، mrfarzadj ، rastin ، peimane ، mohammad reza
۲۲:۲۰, ۲/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۰ ۲۲:۲۸ توسط melanie2222.)
شماره ارسال: #25
آواتار
خدای نکرده قصد تهمت به چنین شخصیتی که چنین کار بزرگی کرده ندارم و انشاالله که شک من بیمورده ولی بنظر من در نظر گرفتن تمام جوانب به اضافه ی اینکه این قضیه هم میتونه توطئه ی بزرگ دیگه ای از دشمنان اسلام علیه ایران و به گونه ای پایه ساز دروغ بزرگ دیگه ای در تاریخ مانند بی تو هرگز دخترم باشه .ولی من هم واقعاً از خدا میخوام که اینطور نباشه و ایشون کارنا تموم شهید آنیلی رو تموم کرده باشه
نظر دوستان چیه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: peimane
۱۱:۵۰, ۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۱:۵۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #26
آواتار

تاریخ انتشار : دوشنبه, 07 آذر 1390 ساعت 19:48 اخبار تلویزیونی - اخبار تلویزیون ایران

«راز» تلویزیون با شان استون آغاز شد

برنامه «راز» كه از یكشنبه ـ ششم آذر ماه ـ آغاز شد، در نخستین روز پخش، میزبان شان استون ـ بازیگر، كارگردان هالیوود و پسر الیور استون ـ بود.

[تصویر: 263.jpg]

مجید یوسفی درباره ی موضوع ویژه برنامه ی «راز» در روز دوشنبه ـ هفتم آذر ماه ـ توضیح داد: موضوع این ویژه برنامه درباره ی مستند «روح الله»، ساخته ی این مستندساز است. محمد دبوق همچنین در حال حاضر مشغول ساخت مستندی درباره ی انقلاب اسلامی است.

تهیه كننده «راز» تلویزیون به ایسنا گفت: ویژه برنامه ی «راز» در قالب چهار قسمت پخش می شود و هر قسمت آن ۷۰ دقیقه است. «راز» یك برنامه ی گفت وگو محور درباره ی موضوعات خاصی است كه رسانه ها كمتر به آن می پردازند.

وی ادامه داد: این برنامه با اجرا و كارشناسی نادر طالب زاده ساعت ۲۳ هر روز از شبكه چهار سیما به روی آنتن می رود.

ویژه برنامه «راز» در ایام رمضان امسال و سال گذشته نیز پخش می شد.

همچنین عوامل این ویژه برنامه عبارتند از:

كارگردان: علیرضا فرح جود، تهیه كننده: مجید یوسفی و مجری ـ كارشناس: نادر طالب زاده.

خبرگزارى ايسنا

------------------------

لینک مستقیم دانلود فیلم برنامه ی راز با حضور شان استون

حجم : 120MB

نکته : کیفیت صدا در اواخر برنامه مطلوب نیست!

پ.ن : این برنامه فوق العاده زیباست!!! حتما دانلود کنید!!!

-------------------------

لینک مدیافایر دانلود مصاحبه ی شان استون با باشگاه خبرنگاران جوان

حجم : 3.96MB

-------------

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، خاک ، ELENOR ، r_bashiri89 ، Hadith ، بیداری اندیشه ، mohammad reza
۱۰:۱۳, ۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۰ ۱۰:۱۶ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #27
آواتار
بسم الله
.
.
شان‌علی استون: درود بر آیت الله خامنه‌ای
.
.
سایت باراک اوباما دات آی آر با شان استون پیش از اسلام آوردن وی و در جریان کنفرانس هالیوودیسم گفت‌وگویی انجام داد که یکی از سئوالات پرسیده شده چنین است:
* نظر شما درباره آیت الله خامنه‌ای چیست؟
.
من در مورد ایشان چیز زیادی نمی‌دانم و البته نمی‌خواهم در سیاست قاطی بشوم. در غرب صحبت‌های ایشان به دست ما نمی‌رسد ولی حرفی که چند روز پیش زدند حرف زیبایی بود که هیچ کسی از رهبران دنیا این حرف‌ را نمی‌زند. ایشان گفت که انسان‌ها چهره‌ای از خدا در روی زمین هستند و درود بر ایشان به خاطر این حرف.
.
آیت‌الله خامنه‌ای تنها رهبری است که اینطور حرف می‌زند. این صحبت‌ها صحبت‌هایی است که مردم در غرب، به شدت با آن سمپاتی نشان می‌دهند. اگر به زمان رنسانس برگردیم، می‌بینیم این حرف‌های خوب در غرب نیز زده می‌شد اما متاسفانه قطع شد. فرق بین انسان و حیوان چیست و اگر انسان به ارزش‌ها توجه نکند، فقط همدیگر را می‌کشند تا زنده بمانند. فاشیسم و کاپیتالیسم همواره در حال کشت و کشتار مردم دنیا هستند چون این بخش از انسانیت را حذف کرده‌اند.
نکته دیگری که باید اضافه کنم، این است که همیشه برای ما چهره آقایان خمینی و خامنه‌ای را با تصاویری عصبانی و عبوس نشان می‌دهند اما من در تهران تصاویری از این دو شخص دیدم که بسیار زیبا و در حال لبخند زدن بودند و با تصویرسازی که در کشور من از آن‌ها می‌شد کاملاً متفاوت بود.
.
.
.
.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
.
.
تصاوير/ شان علي استون در حال وضو گرفتن
.
.
.
[تصویر: 08.jpg]
.
.
بقیه عکس ها در لینک منبع موجود است...
.
.

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، Hadith ، r_bashiri89 ، rastin ، خادمة الزهرا ، خاک ، Admirer ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، peimane ، mohammad reza ، انتصـار
۲۳:۱۳, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
دوستان کسی لینک دانلود فیلم مصاحبه ی علی استون با سی ان ان رو نداره؟؟؟
۰:۱۷, ۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۰ ۰:۱۹ توسط r_bashiri89.)
شماره ارسال: #29
آواتار
مصاحبه علی استون با فاکس نیوز

[تصویر: 8nf6amrv4x9ojktueqda.jpg]
رجانیوز : علی‌‌استون: ایران یک جمهوری با احزاب بسیار زیاد است
«شان علی استون» در مصاحبه چهار دقیقه‌ای خود با شبکه آمریکایی «فاکس نیوز» ضمن دفاع از حق ایران در فعالیت های هسته ای درباره موارد دیگری چون موضع «احمدی‌نژاد» در برابر مسئله هولوکاست و همچنین سوء‌استفاده اسرائیل از این رویداد تاریخی نیز صحبت کرد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، «شان استون»، پسر ۲۷ ساله «الیور استون» که چندی پیش در سفر کاری خود به ایران طی مراسمی در اصفهان در محضر آیت‌الله ناصری نام خود را به «علی استون» تغییر داد و دین مبین اسلام را برای خود برگزید، در سفر اخیر خود به آمریکا مورد هجمه رسانه‌های داخلی قرار گرفت و در این میان نیز مصاحبه‌ای جنجالی وی با «بیل اوریلی» مجری شبکه آمریکایی فاکس نیوز انجام داد که در زیر می‌خوانیم:
«بیل اوریلی»: رابطه و ملاقات شما با مقامات ایرانی بسیار جالب است، در حالی که ایران کشوری است که یکی از دشمنان اصلی آمریکا محسوب می‌شود.
«علی استون»: هرگاه درگیر چنین بحث‌هایی شده‌ام، سعی کرده‌ام با صراحت در این باره صحبت کنم و همین‌قدر بگویم که تلاشم بر این بوده تا جو «مرگ بر آمریکا»ی موجود در ایران را بکاهم، حقیقتا احساس می‌کنم که حضور دوستانه‌ من در ایران به بهبود تصویر آمریکا در ایران کمک کرد.
«بیل اوریلی»: البته از آنجایی که شما از یک خانوده مشهور و شناخته شده هستید به نظر می‌رسد مورد استفاده قرار گرفته‌اید.
«شان استون»: ممکن است این‌گونه باشد ولی چیزی که باید بگویم این است که درباره احمدی‌نژاد کمی سوء تفاهم وجود دارد، چون در ایران احزاب زیادی وجود دارد و او همیشه درباره موضوعات حساسیت برانگیز صحبت می‌کند.
«بیل اوریلی»: خوب یکی از مسائل انکارناپذیری که در این میان وجود دارد این است که او بارها گفته که هولوکاست هرگز اتفاق نیافتاده، خوب تو که خود یک یهودی‌زاده‌ای در اینباره چه می‌گویی؟
«علی استون»: انکار احمدی‌نژاد نسبت به مسئله هولوکاست نیز یک سوء تفاهم است، رییس جمهور ایران منظورش این نیست که هولوکاست هرگز اتفاق نیافتاده بلکه منظورش این است که این رویداد که هیچ ربطی به برخی مسائل سیاسی دنیای امروز ندارد، چرا باید اسرائیل از این مسئله در مواجهه با فلسطینی‌ها و خاورمیانه از مسئله سوء‌استفاده کند؟ این درست همان موردی که همیشه در صحبت‌های اینچنینی دغدغه احمدی‌نژاد بوده است، البته هیچ جایی برای انکار هولوکاست وجود ندارد و البته من با این قضیه موافق نیستم، ولی باید بگویم گفتن اینکه احمدی‌نژاد یک فرد متعصب است، کاملا ساده‌لوحانه است.
«بیل اوریلی»: آیا دسترسی ایران به سلاح اتمی، از نظر تو، خالی از اشکال است؟
«علی استون»: بله من موافق این مسئله‌ام، چون ایران یک جمهوری با احزاب بسیار زیاد است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369 ، melanie2222 ، Mohammad Trust ، peimane ، Hadith ، mohammad reza ، انتصـار ، Admirer
۱:۵۴, ۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۰ ۲:۰۱ توسط melanie2222.)
شماره ارسال: #30
آواتار
ممنون بخاطر مصاحبه فاکس نیوز.اگر مال سی ان ان هم پیدا کردین ممنون میشم
خودم دوبله پیدا کردم ولی دنبال زبان اصلیشم
مصاحبه جنجالی”شان علی استون” با خبرنگار CNN
لینک دانلود مستقیم
http://dia110.ir/wp-content/uploads/2012...on-cnn.flv
منبع:
http://dia110.ir
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: peimane ، Hadith ، mohammad reza ، r_bashiri89