کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 29 رای - 4.31 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخبار سلامت
۲۳:۳۸, ۲۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
تهیه و ترجمه : دکتر هوشنگ فاضل عضو سابق هیات مدیره انجمن ام اس کانادا و بینانگزار مرکز آموزش علوم دندانپزشکی دانشگاه آزاد

در اکتبر سال 2001 خواهرم بیمار شد. او مبتلا به انقباض معده شده و دوره سختی را می گذراند. راه رفتن برایش طاقت فرسا شده بود و برای خروج از تختخواب متوسل به هر چیزی می شد؛ او مبتلا به چنین درد فوق العاده ای بود.

تا ماه مارس 2002، از او آزمایشات متعددی به عمل آمد وعضلات مختلفی از او بیوپسی شد، بافتهای عضلانی اومورد آزمایش قرار گرفت و 24 نوع دارو برایش تجویز گردید. پزشکان نتوانستند بیماری او را تشخیص دهند و بفهمند که مشکل او در کجااست. او پیوسته از درد فوق العاده ای رنج می برد و آنقدر بیماری او شدت پیدا کرده بود که احساس می کرد دارد می میرد.

او تمام موجودی بانکی، خانه و زندگی و بیمه خود و هر آنچه را که مالک بود به دختر بزرگش بخشید واز او خواست که از خواهر کوچکش سرپرستی و حمایت کند.

به تاریخ 22 مارس به عنوان آخرین تلاش برای نجات خود تصمیم گرفت به فلوریدا سفر کند.( البته با استفاده از ویلچر)

در تاریخ 19 مارس به او تلفن کردم که سوأل کنم نتیجه آخرین آزمایش های او چه بوده است، و او گفت که در آزمایشها چیزی یافت نشد، ولی پزشکان به این نتیجه رسیده اند که مبتلا به بیماری ام اس هستم.

مقاله ای را که دوستی برایم ایمیل کرده بود مجددا مورد بررسی قرار دادم و از خواهرم سوأل کردم که آیا از سودای رژیمی (دایت سودا) استفاده می کرده است؟ او به من گفت که از این نوع سودا مصرف می کرده است. در حقیقت با این پاسخ، آمادگی پیدا کرد که یکی از مشکلات را از بین ببرد.

به او گفتم این امر را مورد توجه قرار دهد ومصرف دایت سودا را کنار بگذارد! مقاله دوستم را برایش فرستادم، که یک قانون دان برایم فرستاده بود. خواهرم در خلال 32 ساعت بعد از آن مذاکرات تلفنی به من گفت که نوشیدن سودای رژیمی را قطع کرده و اکنون قادر به راه رفتن شده است.

اسپاسم های عضلانی از بین رفته بود. او گفت که او احساس صد در صد بهبودی ندارد ولی به یقین احساس می کرد که حالش بسیار بهترشده است.

او به من گفت که می خواهد با این مقاله نزد دکترش برود و به هنگام بازگشت به شهر خود به من زنگ خواهد زد.

بسیار خوب، او به من زنگ زد، و گفت پزشکش بسیار متعجب شده است. او گفت به همه بیمارانش که مبتلا به ام اس هستند زنگ خواهد زد و توصیه خواهد کرد که از مصرف هر نوع قند مصنوعی از هر نوع آن اجتناب کنند زیرا این بیمارش ازاین نوع قند مسموم شده بود. مسمومیت توسط آسپارتایمی که در دایت سودا وجود داشت ودر واقع او به مرگ مرموز وتدریجی محکوم شده بود.

در تاریخ 22 مارس که او به فلوریدا برگشت، تمام داروئی که باید مصرف می کرد تنها یک قرص بود، و آن قرص فقط برای درمان مسمومیت با اسپارتیم بود! او به راه خود به رسیدن سلامتی کامل ادامه می داد.او اکنون راه می رفت! دیگر نیازی به ویلچر نداشت.

این مقاله زندگی او را نجات داد. در آن مقاله آمده بود که:

اگر در روی برچسب هر محصولی نوشته شده بود بدون قند یا Sugar Free؛ حتی در باره آن فکر هم نکنید!

من چندین روز وقت خود را صرف کنفرانس جهانی امور مربوط به محیط زندگی در باره آسپارتیم کرده ام که دارای مارک های زیربودند:

" 'Nutra Sweet,' 'Equal,' and'Spoonful.' "

در متن راهنمای EPA"آژانس محافظت از محیط زیست آمریکا" بیان شده بود که در ایالات متحده آمریکا و در سال 2001، یک بیماری همه گیرام اس و لوپوس سیستمیک دیده شده است. مشکل بود که بدرستی تصور کرد که چه سمِّی سبب شیوع این بیماری شده بود.

در این هنگام در هنگام اجرای آن کنفرانس برخاستم و گفتم که من با مقاله ای در آنجا حضور دارم که دقیقا درمورد آن سوژه تهیه کرده ام. من برایتان علتش را توضیح خواهم داد تا بدانید که به چه علت این بیماریها شایع شده است وچرا آسپارتیم یا قند های مصنوعی اینقدر خطرناک است:

زمانی که حرارت این شیرین کننده از 86 درجه فارنهایت بالاتر برود، الکل چوب موجود در آسپارتیم تبدیل به فرمالدئید می شود و سپس مبدل به اسید فرمیک می گردد، که در نتیجه در بدن انسان سبب اسیدی شدن مواد خورده شده می شود... اسید فرمیک سمی است که در نیش مورچه قرمز یافت می شد. مسمومیّت با متانول در هنگام وجود شرایط دیگر، علائمی شبیه به ام اس و لوپوس سیستمیک از خود نشان می دهد.

بسیاری از بیماران مورد تشخیص غلط قرار می گیرند. اگرچه ام اس باعث مرگ نمی شود ولی مسمومیّت با متانول باعث مرگ می گردد.

ابتلا به لوپوس سیستمیک تقریبا به اندازه ام اس شایع است، بویژه در کسانی که عادت به نوشیدن نوشابه های دایت کوک و دایت پپسی دارند.

قربانی معمولا نمی داند که آسپارتیم مقصر اصلی بیماری او است. او مصرف آن را ادامه می دهد؛ با این کار آنچنان لوپوس تحریک می شود که بیمار را تا حالت رسیدن به مرگ تهدید می کند. بیمارانی را دیده ایم که اگر دایت سودا را از خوراکیهای خود حذف کنند علائم لوپوس سیستمیک در آنها از بین می رود.

در مورد کسانی که برای آنها تشخیص ام اس داده شده است با ترک استفاده از نوشابه های دایت بسیاری ازعلائم بیماری آنها از بین خواهد رفت. ما بسیاری ازاینگونه بیماران را مشاهده کرده ایم که بینائی و شنوائی از دست رفته آنها بطور بسیار قابل ملاحظه ای بهبود یافته است. همچنین در مواردی وز وز گوش و گرفتگی عضلات در اثر استفاده از همین مواد است.

در هنگام ایراد یک سخنرانی گفتم" اگر شما از اسپارتیم با مارک های

(Nutra Sweet, Equal, Spoonful,)

و موادی مشابه آنها استفاده می کنید واگر از علائم گرفتگی عضلانی، سفتی عضلات، درد های کشنده، بیحسی در پاهایتان، دردهای عضلانی، سرگیجه، دوران سر، سردرد، وزوز گوش، درد های مفصلی، افسردگی های بدون علت، حملات اضطرابی، مشکل در ادای کلمات و صحبت کردن، به هم ریختگی بینائی واز دست دادن خاطرات در رنج هستید، باید به این فکر بیافتید که مسمومیت با اسپارتیم ممکن است عامل اصلی آنها باشد.

حضار درخلال آن سخنرانی بالا می پریدند،

" درسته! درسته! من بعضی از این نشانه ها را دارم... یعنی من خوب میشوم؟"

پاسخ دادم که نوشیدن دایت سودا را کنار بگذارید و روی برچسب های مواد خوراکی نگاه کنید که حاوی اسپارتایم نباشد.

بسیاری از محصولات با این مواد ساخته می شوند! این مشکل بزرگی است. دکتر اسپارت( یکی از سخنرانان من) گوشزد کرد که در مشاهدات اخیر کلینیکی خود بسیاری از بیماران را می بینم که دارای علائم

ام اس هستند؛ یکی از نرسها هم اعلام کرد که 6نفر از دوستانش، که بسیار به دایت کوک معتاد بودند، روی همه آنها تشخیص ام اس داده شده است. این امر نشانه تطابق نشانه های ام اس و مسمومیت با اسپارتیم است.

مصرف قند های رژیمی نه تنها ازچاقی جلوگیری نمی کنند بلکه باعث چاقی بیشتر می شوند!!!

دایت سودا یک محصول رژیمی نیست! این مایع به طور شیمیائی تغییر پیدا کرده است، چند ماده سدیم دار(نمک) و اسپارتایم از محتویات دایت سودا است که در واقع شما را به تمایل به قند ها ترغیب می کند.

ین امر درست بدان معنی است که شما اضافه وزن پیدا کنید. همینطور این محصولات محتوی فرمالدئید است که در سلولهای چربی بویژه در باسن و رانهای شما وذخیره می شود.

فرمالدئید محصولی واقعا سمّی است که برای نگهداری نمونه های بافتی مورد استفاده قرار می گیرد. بسیاری از محصولاتی که ما روزانه از آن استفاده می کنیم حاوی این ماده شیمیائی است ولی نباید آنرا در بدن خود ذخیره کنیم.

دکتر اچ.جی. رابرتز در سخنرانی های خود بیان کرد که بیمارانش با ترک استفاده از این گونه محصولات رژیمی و بدون انجام ورزش های اضافی؛ دردوران انجام تحقیقات، بطور متوسط 19 پوند از وزنشان کاسته شد.

آسپارتایم بوِیژه برای بیماران مبتلا به دیابت خطرناک است. ما در یافتیم که بعضی از پزشکان، که باور داشتند بیماری دارند که مبتلا به رتینوپاتی بوده و شبکیه چشم آنها دچار گرفتاری شده است، در واقع، علائمی داشتند که مسبب آن اسپارتیم بوده است. آسپارتایم قند خون را از کنترل خارج می کند.

بیماران دیابتیک در معرض از دست دادن مشاعر خود هستند به علت این واقعیت که اسید آسپارتیک و فنیل الانین مسموم کننده اعصاب هستند، زمانی که بدون سایر آمینو اسید های لازم و بدون تعادل کافی مصرف شوند، این اختلال مشاعر را باعث می گردند.

درمان دیابتیکی ها تماما موضوع ایجاد تعادل می باشد. بطور ویژه با دیابتی ها، اسپارتیم از موانع عبور خون/مغز رد شده و سپس نورون های عصبی مغز را از بین می برد؛که باعث فساد در میزان های مورد تعادل اجزای مختلف مغز، حملات عصبی، افسردگی، دپرسیون دیوانه وار، حملات اضطرابی وهیجانی و بالاخره خشونتهای غیر قابل کنترل و شدید می شود.

همینطورمصرف آسپارتایم همین گونه عوارض را در بیماران غیر دیابتیک هم باعث می شود. مشاهدات پزشکی و مقالات متعدد نشان می دهد که هزاران کودکان بیماری که با بیماریهای ADD وADHD (نوعی بیماری ناشناخته کودکان که باعث فعالیت بیش از اندازه و بی توجهی و موارد مشابه می شود)تشخیص داده می شوند در چرخه زندگیشان و در عادات غذائیشان از اینگونه مواد شیمیائی استفاده می کرده و با حذف آن بهبود پیدا کرده اند.

بیماری شناخته شده ی "ساندروم جنگ خلیج فارس" در مردان و زنانی که در آن جنگ شرکت داشتند مورد این سوء ظنّ است که در اثر مصرف دایت کوک و دایت پپسی به این بیماری مبتلا شده بودند.

دکتر رابرت اخطار می کند که این گونه مواد، اگر درهنگام شروع رشد جنین و در ابتدای حاملگی مصرف شود ممکن است سبب آسیب هائی در زمان تولد شود، یعنی، کم هوشی و کند ذهنی کودکان.

در چنین مواردی کودکان بویژه درمعرض خطر ابتلا به ناراحتی های عصبی خواهند شد و هرگز نباید به کودکان شیرین کننده های مصنوعی داده شود.

بسیاری از تاریخچه های بیماری های مختلف کودکانی که در آنها تغییرات و مشکلات سیستم عصبی دیده شده است گفته می شود که مستقیمن در اثر مسمومیت کشنده اینگونه شیرین کننده ها است.

در این باره یک معما نهفته است که :

بحثی در مورد آسپارتایم در کنگره آمریکا مورد بحث قرار گرفت، زمانی که در ساختن صد گونه محصولات مختلف از این ماده استفاده شده بود ومصرف آن محصولات موجب اعتراضات بسیار شدید گردید. از زمان بررسی این گفتگو ها، ازاین مباحث دو نتیجه در مورد آن گرفته شد، ولی هنوز هیچ اقدام عملی در این مورد صورت نگرفته است. زیرا لابی های دراگ و مواد شیمیائی مربوطه دارای جیب های گل و گشادی هستند که به این زودی پر نمی شود.

با کمال تأسف،با آن که حق امتیازMONSANTO در مورد آسپارتایم تاریخش گذشته است! در حال حاضر بیش از 000/5 محصول در بازار موجود است که محتوی این ماده شیمیائی کشنده است و هزاران محصول دیگر نیز ساخته می شود. هر کسی دوست دارد یک قطعه پای محتوی آسپارتایم میل نماید. من اطمینان دارم که MONSANTO، خالق آسپارتایم، بخوبی اطلاع دارد که این ماده تا چه میزان کشنده است.
خنده دار است اگر بدانیم که در میان دیگران MONANTYOبانی و بنیانگزار انجمن دیابتی های آمریکا ، انجمن دیابتی های آمریکا و کنفرانس کالج پزشکان امریکائی است.

این امر اخیرا در نیویورک تایمز منعکس گردید. این انجمن ها حق انتقاد در مورد مواد افزودنی ندارند و نمی توانند لینک آنها را به دیگران برسانند زیرا از مراکز صنایع غذائی پول دریافت می کنند و موظفند که محصولات آنها را مورد تأیید قرار دهند.

در آمریکا، سناتور Howard Metzenbaum لایحه ای را نوشت و ارائه کرد که ملزم می ساخت برچسب اخطار دهنده روی محصولاتی که محتوی آسپارتایم است، بویژه در مورد زنان حامله ، کودکان و نوزادان ، باید به مورد اجرا در آید.

همچنین بر اساس این لایحه باید انجمن مستقلی روی خطرات و مشکلاتی که این ماده ایجاد می کند تحقیق کند تا معلوم شود چه تأثیرات سوئی از نظربیماریها، تغییرات شیمیائی مغز، تغییرات عصبی و رفتاری روی عموم مردم می گذارد.

این لایحه کشته شد.

از آن جهت که لابی های قدرتمند دارو و مواد شیمیائی مسئول این امر هستند، اجازه داده می شود که این مواد بیماریهای فراوان و مرگباری را باعث شودکه در جامعه شناخته نشده اند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، user313 ، aramino ، nafas ، فدک زهرا ، ztb

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۷, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
من دو سه روز پیش، توی اتوبوس نشسته بودم، اتوبوس توی ایستگاه نزدیک شهرک اکباتان نگه داشت، 4-5 تا پسر اومدن بالا که یونیفرم دبیرستانی که من میرفتم تنشون بود، از یکیشون با تجب پرسیدم شما عموئیان میرید؟!!! گفت آره، گفتم چندمی؟ گفت دوم....من داشتم شاخ درمیاوردم......حالا منم 2 سال پیش فارغ شدم از این مدرسه، اما اینا به قیافشون بیشتر از دوم راهنمایی نمیخورد، همون موقع که ما دوم دبیرستان بودیم، اکثریت بچه ها ریش و سیبیل داشتن....حالا اینا... واقعا باید یه فکری کرد......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، حسن عزتي ، محمود
۱۰:۳۷, ۱۶/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱۲:۳۶ توسط احیاء.)
شماره ارسال: #22
آواتار
داروهای عامل اختلالات جنسی در مردان و زنان

داروهایی که باعث کاهش میل جنسی میشوند:
1.داروهای کاهش دهنده فشار خون مانند: هیدروکلرتیازید و ...

2.داروهای مورد استفاده در روانپزشکی مانند: فلوکستین و ...

3.آنتی آندروژنها (داروهای ضد هورمون مردانه): فیناستراید, کتوکونازول, اسپیرونولاکتون و ...

4.قرصهای ضد حاملگی

داروها و موادی که باعث اختلال در نعوظ (Erection) میشوند:
1.داروهای کاهش دهنده فشار خون مانند: پروپرانولول, هیدروکلرتیازید, نیفدیپین, دیلتیازم, کاپتوپریل و ...

2.داروهای مورد استفاده در روانپزشکی مانند: دیازپام, اگزازپام و ...

3.آنتی آندروژنها (داروهای ضد هورمون مردانه): کتوکونازول, اسپیرونولاکتون, فیناستراید و ...

4.داروهای مورد استفاده برای دستگاه گوارش مانند: سایمتدین
5.ماری جوانا, کوکایین, هرویین و ...

داروهایی که باعث اختلال در انزال (Ejeculation) میشوند:
1.داروهای کاهش دهنده فشار خون مانند: پرازوسین, متیل دوپا و ...

2.داروهای بلوک کننده گیرنده های آلفا مانند: پرازوسین, ترازوسین, تامسولوسین و ...
3.داروهای مورد استفاده در روانپزشکی مانند: فنوتیازین ها(کلرپرومازین), ضد افسردگی ها (فلوکستین, سرترالین, پاروکستین, کلومیپرامین, ایمی پرامین و ترازودون ) و ...

داروها و موادی که باعث اختلال در تولید اسپرم ها میشوند:
1.داروهای شیمی درمانی
2.الکل, نیکوتین (سیگار), ماری جوانا و ...

3.آنتی آندروژنها (داروهای ضد هورمون مردانه)

4.پروستاگلندینها

داروها و موادی که باعث اختلال لغزنده سازی واژن در خانم ها و ایجاد درد هنگام نزدیکی میشوند:
1.داروهای با خاصیت آنتی کولینرژیک مانند: مانند ضد افسردگی ها (آمی تریپتیلین, نورتریپتیلین و ...), اکسی بوتینین

2.آنتی هیستامین ها
3.تاموکسیفن

4.برخی آنتی بیوتیکها

5.قرصهای ضد حاملگی با استروژن پایین

6.داروهای شیمی درمانی و سرکوب کننده سیستم ایمنی

7.بروموکریپتین

8.مواد اسپرم کش

دکتر پیمان صالحی
جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری
منبع : irshafa.ir
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، bagheri4 ، soltanmahmoud ، shafagh_mah
۱۰:۲۷, ۲۳/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱۲:۱۷ توسط احیاء.)
شماره ارسال: #23
آواتار
مرگ حتي با يک بار مصرف قرص هاي روانگردان
irshafa.ir

کارشناسان و آسيب شناسان اجتماعي در جلسه بررسي عوارض و خطرات مصرف قرص هاي اکستازي، ضمن برشمردن خطرات بي شمار قرص هاي توهم زا و روانگردان، تأکيد کردند حتي يک بار مصرف آنها براي امتحان يا تجربه بسيار خطرناک است و ممکن است عوارض جبران ناپذير طولاني مدت و حتي مرگ را به همراه داشته باشد.
برخلاف آنچه همگان مي گويند، اکستاري تنها شادي آور نيست و روزهاي پس از مصرف فرد را دچار افسردگي ، در درجات مختلف آن مي کند. معمولاً فرد پس از مصرف احساس خوشي مي کند.
دکتر نوري روان پزشک در جلسه اي که در فرهنگسراي بهمن برگزار شد، با تأکيد بر اين که اکستازي يک ماده مخدر نيست افزود: اکستازي مثل آمفتامين و کوکائين يک محرک است اما اين دليل نمي شود بپنداريم که وابستگي و اعتياد به دنبال ندارد. مخدر ايجاد تخدير مي کند ولي در مورد اکستازي فرد بي خواب و بيقرار و بيش فعال مي شود و در نتيجه ي اين فعاليت زياد، دچار کوفتگي و بي حالي در روزهاي بعد مي شود.
به گفته وي اوج اثر ماده مؤثر در اين قرص ها دو تا سه ساعت است. سپس ميزان اين ماده در خون پايين مي آيد و 24 ساعت طول مي کشد تا اين ماده کاملاً از خون خارج شود. ديده شده که در ساعات کاهش ميزان اين ماده در خون فرد حاضر است براي حفظ حالتي که دارد و مصرف دوباره آن، دست به هر کاري بزند. به علاوه فرد به شدت نياز به تکرار تجربه قبلي دارد و از نظر علمي هرگونه مصرف اجباري حتي بدون وابستگي جسماني، اعتياد نام دارد.
دکتر نوري در ادامه تشريح کرد: اگرچه در صورت عدم مصرف اکستازي، عوارضي از قبيل آنچه براي ترياک يا حشيش و ساير مواد اعتياد آور مي شناسيم، رخ نمي دهد اما اين نبايد ما را دچار اشتباه کند که فکر کنيم مصرف اکستازي به دليل عدم ايجاد عوارض جسمي اعتياد آور نيست. برعکس، فرد به شدت مايل به تکرار حالت پس از مصرف است و طبق تعريف، اين وابستگي رواني مترادف اعتياد است.
وي افزود : براي ترک کردن مصرف اين ماده لازم است حتماً به يک روان شناس يا روان پزشک مراجعه کرد. او با روش ها و دارو و درمان هاي خاصي مي تواند اثرات سوء اين ماده را بکاهد و به فرد کمک کند زودتر به زندگي عادي برگردد. اگرچه بعضي حالات مثل حملات جنون آميزو توهمات فرد که مي پندارد تحت تعقيب است ، يا بدبيني به اطرافيان و مشاهده چيزهايي که ديگران نمي بينند ، ممکن است هرگز درمان نشوند.
عوارض اکستازي
دکتر نوري گفت: حواس کسي که از اين ماده مصرف مي کند، قوي مي شود و به دليل تقويت ادراک، فرد از موسيقي يا حتي خوردن و آشاميدن نيز احساس لذت فوق العاده مي کند و مي پندارد خلاقيت دوچندان يافته است. به دليل افزايش حس ها، توانايي برقراري ارتباط تقويت مي شود و در نتيجه فرد علاقه به صحبت کردن با ديگران، برقراري رابطه عاطفي و در آغوش گرفتن ديگران دارد که همين افزايش کاذب شعور عاطفي مي تواند عامل انجام رفتارهاي پرخطر جنسي باشد.
اين روان شناس تأکيد کرد: گهگاه انسان هاي کمرو که در برقراري ارتباط با ديگران دچار مشکل هستند، مي پندارند با مصرف اين قرص مي توانند اين مشکل را برطرف کنند. از طرف ديگر شنيده مي شود که بسياري از آنها که افسردگي هاي خفيف يا مزمن دارند، از اين قرص مصرف مي کنند غافل از آنکه روزهاي بعد از مصرف اين قرص، حتي تا هفته ها افسردگي شديدتري گريبان مصرف کننده را مي گيرد.
دکتر نوري افزود:
از ديگر عوارض مصرف اين قرص ها، اختلالات بينايي، کاهش اشتها، توهمات بينايي، افزايش ضربان قلب و فشارخون، بي قراري، تغيير نامناسب دماي بدن، نياز به نوشيدن آب و مايعات است. اما اکستازي عوارض خطرناک ديگري هم دارد، از آن جمله مختل شدن فعاليت هيپوتالاموس، از دست رفتن کنترل فرد بر گفتار و رفتار، اختلال حافظه کوتاه مدت، احتمال ورم مغز به دليل مصرف زياد آب و عدم خروج آن از بدن، کاهش نمک و الکتروليت ها، وجود مشکلات جنسي، احساس افسردگي در درازمدت، سردرد، سرگيجه و بي خوابي، جنون و مرگ هستند.
به گفته اين کارشناس آنچه بيش از همه خطرناک است، وجود ناخالصي هايي است که در ساخت اين قرص به کار مي رود و ممکن است منجر به مرگ شود. مخصوصاً که در کشور ما عده اي سودجو گچ يا ديازپام و حتي مواد خطرناک ديگري را به اين قرص مي افزايند که خالص بودن آن را پايين مي آورد و به دليل ناهمگوني با ماده MDMA مي تواند بسيار خطرناک تر از مصرف MDMA به تنهايي باشد. ضمن اين که اغلب اين قرص ها در ايران فاقد ماده اصلي آن است. از سوي ديگر مصرف همزمان آن با مشروبات الکلي يا ساير مخدرها مي تواند اثرات مرگبار آن را صدچندان کند.
وي مهمترين عوامل ترغيب کننده افراد به مصرف اين قرص را خجالت، ناتواني از رد کردن درخواست ديگران و فشار دوستان، حس بزرگ شدن، کاهش افسردگي، افزايش تمايلات عاطفي، دست کم گرفتن خطر و ماجراجويي عنوان کرد و گفت: فرد مي پندارد براي او هم همان حس هايي که براي دوستش رخ داده، رخ مي دهد بي آن که دچار عوارض آن شود، غافل از اين که اثر و عملکرد اين ماده مثل همه موادهاي ديگر در بدن افراد مختلف متفاوت است و نه تنها ممکن است فرد را دچار خلسه ي مورد نظر نکند که بسيار امکان دارد او را دچار عوارض جبران ناپذير کند.
او اظهار کرد: به علاوه در مورد ترک آن بايد گفت تقريباً ربط مستقيمي ميان اراده و اعتياد وجود ندارد. آنچه در مورد اين مواد رخ مي دهد، اثر بر چرخه پاداش ذهني است و فرد براي تکرار لذت مايل است استفاده از آن ماده را – هر قدر خطرناک- تکرار کند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bagheri4 ، ztb
۲۱:۵۸, ۲۷/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۰ ۱۲:۳۱ توسط احیاء.)
شماره ارسال: #24
آواتار
زیتون و انجیر در قرآن
به نوشته روزنامه الجزيره چاپ عربستان، اعضاى اين گروه پژوهشى كه در زمينه فعل و انفعالات يك پروتئين در مغز فعاليت مى كردند، از دريافت نتيجه تحقيقات پزشك مسلمان دكتر ابراهيم خليفه كه با استناد به قرآن تهيه شده بود، شگفت زده شدند و با اذعان به اعجاز قرآن در اين زمينه، اسلام آوردند.

به نوشته روزنامه الجزيره، اعضاى اين گروه پژوهشي، در مورد ماده «ميثا لونيدز» نوعى پروتئين كه در مغز انسان و حيوان توليد مى شود - به دو محصول زيتون و انجير رسيدند كه خداوند در قرآن به آنها قسم خورده است. اين ماده براى انسان بسيار اهميت دارد و توانايى كاهش كلسترول را دارد و تقويت قلب و اعتماد به نفس در انسان را عهده دار است.

براساس اين گزارش، مغز انسان به تدريج ازسن 51 سالگى تا 53 سالگى توليد آن را آغاز مى كند و سپس توليد آن كم كم كاهش مى يابد و تا 06 سالگى متوقف مى شود و به اين خاطر دستيابى به اين ماده به سهولت ميسر نيست. محققان در اين زمينه تلاش خود را بر روى نباتات براى بدست آوردن آن متمركز كردند،

بنابر اين يك گروه ژاپني، اين ماموريت را برعهده گرفت تا جست وجو در مورد اين ماده شگفت انگيز را آغاز كند، چرا كه اين ماده از نظر دانشمندان نقش بسزايى در از بين بردن عوارض پيرى در انسان به عهده دارد. اين دانشمندان ژاپنى پس از تلاش هاى بسيار، دريافتند كه ماده اى كه به دنبال آن هستند فقط و فقط در «انجير» و «زيتون» وجود دارد.

اين در حالى است كه خداوند منان در كتاب آسمانى قرآن گفته :

« والتين والزيتون و طور سينين و هذا البلد الامين، لقد خلقنا الانسان فى احسن تقويم »

دانشمندان ژاپنى در ادامه يافته هاى خود متوجه شدند، استخلاص اين ماده از انجير يا زيتون امكان پذير است، اما بدون مخلوط كردن آن، چيزى را كه جست وجو مى كنند، امكان پذير نيست.

به نوشته اين روزنامه عربستانى آنها متوجه شدند كه بايد ماده بدست آمده را به نسبت يك در هفت (يك انجير در 7 زيتون) مخلوط كنند تا نتيجه بهتر را به دست آورند. كه در همين حال دكتر طه ابراهيم خليفه كه قبلا در مورد انجير و زيتون به پژوهش در قرآن پرداخته بود، نتايج تحقيقات خود را به اين گروه ژاپنى ارسال كرد.

براساس پژوهش اين پزشك مسلمان عربستانى در قرآن فقط يك بار از انجير ياد شده است در حالى كه 7 بار از زيتون
(6 بار به صراحت و يك بار به طور ضمني) نام برده شده است و اين در واقع همان چيزى بود كه گروه پژوهشى ژاپني از طريق علمى به آن دست يافته بودند، در حالى كه 1400 سال پيش در كلام الله مجيد ذكر شده بود.
سبحان ا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، علیرضا110 ، MESSENGER ، hesam110 ، YARA ، ztb
۱۸:۴۰, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
خنده بر هر درد بی درمان دواست
خبرگزاری فارس: پژوهشگران تاکید کردند که خندیدن امری حیاتی و مهم برای سلامت انسان است و به درمان یا کاهش برخی بیماریها مثل دیابت، اگزما، آسم و بیماریهای قلبی کمک می‌کند.
[تصویر: 216804_PhotoA.jpg]
خنده -------------------------------
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، این پژوهشگران افزودند که خندیدن سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و با عفونت و برخی حالت های افسردگی مبارزه می کند.

این پژوهشگران دریافتند 15 دقیقه خندیدن می تواند 40 کالری را بسوزاند و 10 دقیقه خنده که همراه با حرکت شکم باشد، دردها را کاهش می دهد.

تحقیقات همچنین ثابت کرده است که خندیدن به میزان مناسب دهها موارد بیماری را درمان می کند اما این را هم باید در نظر گرفت که خندیدن بیش از اندازه ممکن است مشکلاتی را برای سلامتی ایجاد کند.

بر پایه این گزارش، خنده به عنوان یک پاسخ جسمی و روانی به مطالب یا صحنه های خنده دار به شمار می رود و در جریان آن پرده دیافراگم منقبض و صدایی تکراری از حنجره، دهان و حفره بینی شنیده می شود و همزمان با آن نیز نزدیک به 50 عضله به ویژه در اطراف دهان به حرکت در می آید و در برخی موارد، اشک از چشمان جاری می شود.

دکتر رامو مورا ریبول، متخصص خنده و سلامت گفت: خنده به 4 طریق به بهبود سلامتی کمک می‌کند به گونه‌ای که می‌تواند عضلات را به حرکت درآورده و سیستم دفاعی بدن و ترشح هورمون را تحریک کند.

خنده می تواند همچنین احساس مثبت بودن را در فرد ایجاد کند و کیفیت زندگی او را بهبود بخشد و علاوه بر این، راه را برای تدوین راهبردهای بهتر به منظور برخورد با فشارهای مختلف هموار کند و مهارت های اجتماعی را افزایش دهد.

تاثیر خنده به ویژه بر سیستم دفاعی بدن و سطح ترشح هورمون، توجه نخست پژوهشگران را به خود جلب کرده است به گونه ای که خنده سطح سلولهای طبیعی مبارز بدن و سطح مسکن های طبیعی را افزایش داده و فعالیت های ضد عفونتی را بهبود بخشیده و سطح هورمون کورتیزون را کاهش دهد.

برخی پژوهش‌ها نشان داد که خنده سطح هورمونهای اکسی توسین ( oxytocin )، ملاتونین (melatonin)، دوپامین (dopamine) و سروتونین (serotonin) را افزایش می دهد.
اما تاثیر بدنی مستقیم خنده شامل بهبود تنفس و استراحت عضلات است و ثابت شده است که خنده همچنین نه تنها بر قلب، ریه ها و عضلات بلکه بر روده‌ها نیز تاثیر مثبت می گذارد و باعث تغییرات باکتریایی مفید می‌شود لذا تکیه فراوانی به خنده به عنوان درمان بیماریهای مختلف وجود دارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، shakiba ، Hadith ، N.Mahdavian
۲۰:۱۱, ۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۰ ۲۰:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #26
آواتار
یکی از زیباترین نعمت های خدا همین خنده است...خیلی عجیبه،مسری بودنش و تاثیر خیلی خوبی که بر روی خود آدمی که می خنده و اطرافیانش داره...

عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ ضَحِکُ الْمُؤْمِنِ تَبَسُّمٌ
امام صادق (علیه السلام) :خنده فرد با ایمان را به تبسم تعریف می نمایند

امیرالمؤمنین حضرت علی(علیه السلام) میفرماید: مومن کسی است که همیشه لبخند بر لب دارد اگر غمی در دل دارد غم را نشان نمی دهد.

رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید : " مؤمن شوخ ( طبع ) است و لبخند بر لب دارد . "

(رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) فرمودند:
نشانه آدمیان بهشتی تبسم همیشگی است.

(امام علی علیه‌السلام):
بعد از سلامتی خنده بزرگترین نعمت خداست

(امام علی علیه‌السلام ) :
خنده و تبسم نشانه بارز خوشرویی است و آن موجب دوست یابی است.

(امام صادق علیه‌السلام) : خوشحال کردن قلب مومن از ده حجّ با ارزش‌تر است.

(امام رضا علیه‌السلام) : نزد خداوند کافر خوشرو از مؤمن ترشرو عزیزتر است.

(امام جواد علیه‌السلام) : هر که مؤمنی را از غم و اندوه شاد کند خداوند دل او را در روز قیامت شاد می‌کند.

(امام حسن عسگری علیه‌السلام) : هیچ چیز مثل خوشرویی زندگی را شیرین نمی‌کند.
امام باقر عليه السلام :
إِنَّ اللّه عَزَّوَجَلَّ يُحِبُّ المُداعِبَ فِى الجَماعَةِ بِلا رَفَثٍ؛
خداوند عزوجل دوست دارد كسى را كه در ميان جمع شوخى كند به شرط آن كه ناسزا نگويد.
كافى، ج2، ص663، ح4
امیرالمومنین علی (علیه السلام):
علی (علیه السلام): سه چیز که خداوند متعال به آنها توجه ندارد خواب درغیر شب ، خنده درغیرجایگاه او ،خوردن هنگام سیری.

خنده درمانی
مؤمن خنده رو و شوخ است، و منافق عبوس و خشمناک.
امام رضا (علیه السلام):سعی کن برادری از برادرانت را ملا قات نکنی مگر اینکه در صورتش تبسم کنی و در محدوده رضایت االهی با او بخندی چرا که از امام صادق (علیه السلام) روایت شده که : کسی که در صورت برادر مومن خود لبخند بزند با فروتنی برای خداوند عز وجل او را در بهشت داخل می کند .
امام علی (علیه السلام) می فرماید :کسی که غریبی را در غربتش کرامت کند. یا غم او را برطرف نماید .یا او را سیراب نماید،یا در صورتش لبخند بزند . پس برای او بهشت است .
استاد مطهری در باره خنده رو بودن اهل البیت بیان می کند که (نام حضرت امیر و به نام ائمه دیگر مثلًا حضرت امام حسین قبول نکنید؛ خشن است، قیافه عجیبى که نمى‏خواهم تعبیر زشتش را به کار ببرم؛ همیشه على علیه السلام را با یک شمشیر دو زبانه‏اى که مثل زبان افعى دو سر دارد، با یک قیافه خشمناکى نشان داده‏اند. على کِى این جور بوده؟!
دشمنهاى على مى‏گفتند عیبش براى خلافت این است که خنده روست. مى‏فرماید: عَجَباً لِابْنِ النّابِغَةِ! یَزْعُمُ لِاهْلِ الشّامِ انَّ فِىَّ دُعابَةً وَ انِّى امْرُؤٌ تِلْعابَةٌ.
عجبا براى پسر نابغه (عمرو عاص)- مى‏گویند قبل از او عمر این جمله را گفته بود - عیبى که به من براى خلافت مى‏گیرد این است که مى‏گوید من یک آدم خوش مشربم، شوخى مى‏کنم و خنده‏رو هستم. على خاصیت هر مؤمنى را داشت
((دکتر جکینسون مینویسد: در یک آزمایش ، از گروهی هنر پیشه خواسته شد .حلات مختلفی از چهره را در رابطه با هیجانات مختلف به نمایش بگذارند از آنها خواسته شد ، بترتیب چهره ای از خوشحال،غمگین ، متنفر،ومتعجب به خود بگیرند. این گروه هنر پیشه با هر حالتی که به چهره خود می دادند، هم زمان هر تغییری در میزان ضربان قلب ، درجه حرارت پوست و فشار خون توسط دستگاهی ضبط می شد . آنها به این نتیجه رسیدند که هر یک از حالات صورت با تغییرات فیزیولوژیکی گسترده ای همراه است . در اغلب حالاتی که هنر پیشگان تقلید می کردند تمام سیستمهای بدن متاثر می شدند . وقتی آزمایش شوندگان شروع به لبخند زدن می کردند میزان ضربان قلب کاهش می یافت . فشار خون پایین می آمدوسیستم های بدن آرام می شدند.
استاد شهید مطهری می نویسد: «الْمُؤْمِنُ بِشْرُهُ فى وَجْهِهِ وَ حُزْنُهُ فى قَلْبِهِ» مؤمن بشاشتش در چهره‏اش است و اندوهش در دلش. مؤمن اندوه خودش را در هر موردى (اندوه دنیا، اندوه آخرت، مربوط به زندگى فردى، مربوط به عالم آخرت، هرچه هست) در دلش نگه مى‏دارد و وقتى با مردم مواجه مى‏شود شادى‏اش را در چهره‏اش ظاهر مى‏کند.
امیر المومنین على علیه السلام همیشه با مردم با بشاشت وبا چهره بشّاش روبرو مى‏شد، مثل خود پیغمبر.
امیرالمؤمنین على(علیه السلام) با مردم مزاح مى‏کرد مادام که به حد باطل نرسد ،همچنانکه پیغمبر مزاح مى‏کرد.
رنود [ضد] مولا یگانه عیبى که براى خلافت به على گرفتند - عیب واقعى که نمى‏ توانستند بگیرند - این بود که گفتند : «عیب على این است که خنده روست و مزاح مى‏کند؛ مردى باید خلیفه بشود که عبوس باشد و مردم از او بترسند، وقتى به او نگاه مى‏کنند بى‏جهت هم شده از او بترسند.» پس چرا پیغمبر این‏طور نبود؟
لازم به ذکر است ،ارزش درمانی لبخند زدن فقط محدود به فردی که لبخند میزند نمی گردد ،بلکه اصولا لبخند زدن وخنده امری مسری است . زیرا افرادی که لبخند به لب دارند در واقع می توانند حالت جمع اطراف خود را نیز تغییر دهند . آنان که زیاد لبخند میزنند نه تنها خود حال خوبی دارند بلکه به بهتر شدن حال دیگران نیز کمک می کنند .
افراد می توانند بیماریهای جدی خود را با خنداندن خود معالجه کنند . مشهور ترین نمونه آن مورد «نورمن کازینز» است او زمایکه توانست بیماری خود را که تصور می شد ،غیر قابل علاج است با کرایه فیلم های خنده دار مدوا کند

وقتی خنده خنده آور نیست !
خنده در غیر جایگاه خود ! امیرالمؤمونین علی (علیه السلام): سه چیز که خداوند متعال به آنها توجه ندارد خواب درغیر شب ، خنده درغیرجایگاه او ،خوردن هنگام سیری.
ابوذر می گوید :گفتم :یا رسول ا... صحف موسی چه بود ؟ فرمود : همه آن عبرت انگیز بود .شگفت انگیز برای کسی که یقین به آتش جهنم داردو می خندد .حضرت فرمودند :از خنده زیاد بپرهیز زیرا که قلب رامی میراند و نور صورت را می برد .
در این باب دکترجکینسون می نویسد: خنده استهزا آمیز عصبی ، خندیدن بر دیگران نه با آنها ، خنده تصنعی که بدلیل موقعیت سر گرم کنندهای تولید نشده باشد .،خندیدن به چیزهایی که خنده دار نیست ،مثل معلولین جسمی وذهنی خنده هستریک همگی بر افراد ی که مجبور به شنیدن آن هستند. احساس استرس زا و ناراحت کننده تولید میکند .

خنده با صدای بلند!
انس بن مالک گفت : دیدم رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تبسم نمودند تا دندانهای مبارک آشکار گردید.
امیرالمؤمنین علی (علیه السلام): اگر ( مومن) خندید صدای خنده را بالا نبرد.
دکتر جکینسون می نویسد : خنده با صدای بسیار بلند ابدا برای ما سرگرم کننده نیست . در حقیقت چنین خنده ای ممکن است تاثیری کاملا متضاد داشته باشد . و بسیار ترسناک باشد . افرادی که با صدای بلند به جوکهای خود شان می خندند و با طعنه با دیگران حرف می زنند معمولا مصحبان سرگرم کننده ای نیستند و همچنین آنان که به بد بختی دیگران می خندند. افرادی که بنابر عادت دیگران را دست می اندازند نیز سرگرم کننده نیستند.
خنده در قبرستان :
امیرالمؤمونین علی (علیه السلام) فرمود :کسی که بر جنازه ای (در تشییع) بخندد خداوند در روز قیامت در حضور همه به اهانت خواهد کرد . ودعای او به اجابت نخواهد رسید.وکسی که درقبرستان بخندد در حالی بر می گردد که مثل کوه احد بر او سنگینی می کند .وکسی که براو مهربانی کند از آتش جهنم نجات پیدا می کند.
در این باره دکتر لیزها اشاره میکند : نوع دیگر خنده ای که آن هم خنده دار نیست . خنده ای است که درموقعیتهای تنش زایی مثل مراسم تدفین تولید می شود: ممکن است احساس کنید دلتان می خواهد در مراسم تدفین بخندید ، این بدان علت نیست که موقعیت سرگرم کننده است بلکه بدان جهت است که موقعیت بسیار بی ترحم وناراحت کننده ای است. یکی از خصوصیات مهم خنده آن است که به ما این توانایی رامی دهد تا مقداری از تنش راکه در طول موقعیتی دشوار تولید شده آزاد کنیم .

خنده زیاد و کم هوشی!
روایات زیاده‏روى در مزاح وخنده را همواره نکوهش کرده و آن را نشانه جهالت ، حماقت و پستى دانسته‏اند. حضرت على علیه السلام، طىّ سه سخن کوتاه به این واقعیّت چنین اشاره مى‏کند: «مَنْ کَثُرَ مِزاحُهُ اسْتُحْمِقَ »، مَنْ کَثُرَ مِزاحُهُ اسْتُجْهِلَ »، مَنْ کَثُرَ مِزاحُهُ اسْتُرْذِلَ»
هر کس شوخى او بسیار شود، احمق، نادان و فرومایه مى‏شود..

در این باره دکتر جکینسون می نویسد: « با وجود اینکه آن افرادی که راحت تر می خندند معمولا برای مصاحبت مطلوب تر هستند ، اما این خطر نیز وجود دارد که آنها نادان یا سبک مغز انگاشته شوند ،زیرا متاسفانه خنده راحت و خود به خود به نسبتی با کم هوشی در ارتباط است .اگر چه ما از مصاحبت کمدین ها لذت می بریم و در مقابل شوخ طبعی آنان قدرت ایستا دگی نداریم ، اما اکثر ما احساس می کنیم دلمان نمی خواهد کشور به دست چنین افرادی اداره شود . شاید به این دلیل که آنها نمی توانند هیچ چیز را جدی بگیرند . در ضمن ما این احساس را داریم افرادی که زیاد می خندند تا حدودی کم هوش تر از افراد همیشه جدی هستند .»

آثار خنده
1.عمل خندیدن موجب رسید اکسیژن بیشتری به ششها وعمیق تر شدن تنفس می گردد که این
2.امر موجب تحرک بیشتر وبهبود جریان خون میشو د .
3.پزشکی فرانسوی به نام «پیر واچت » که سالها فزیو لوژی خندیدن را مورد مطالعه قرار داده بود ، به این نتیجه رسید که خنده موجب گشادگی رگهای خونی گردیده وخون بیشتری را با حد اکثر سرعت به اندامها می فرستند . .
4.شخص دیگری «هنری راوین اشتاین » که عصب شناس فرانسوی است معتقد است خنده در ضمن موجب کاهش میزان ضربان قلب گردیده و اشتها را تحریک می کند .
5.ظاهرا خنده موجب تحریک تولید – بتا اندروفین – مسکن طبیعی که در مغز تولید می شود می گردد
6.افرادی که زیاد می خندند کمتر از افرادی که به سختی قادر به خندیدن هستند در معرض ابتلا ء به اختلالات گوارشی و زخمهای معده می با شند .
7.خنده سیستم بدن ما را از فضولاتی مثل کلسترول زیاد ودیگر چربیهای ناخواسته پالایش میدهد .
8.خنده همچنین با تحریک و تولید مسکن های طبیعی در مغز،مغز را هم از فضولات پالایش می دهد .

9.تمام تحقیقات مربوط به فشار روانی افسردگی ودیگر حلات منفی ذهن به این حقیقت اذعان دارد که هر آنچه که بر ذهن تاثیر بگذارد در نهایت جسم را هم متا ثر خواهد ساخت . می دانیم افکار می توانند باعث تولید هورمونها گردند – هورمونهایی که در تمام بدن جریان می یابند . تنش های دراز مدت روانی همانطور که اکنون بر ما آشکار شده است ، در نهایت می تواند بصورت نا راحتیهای جسمانی نمایان گردد . ما می دانیم مواردی چون سردرد مزمن ، میگرن ، زخم ها و اشکالات مربوط به هضم همگی ارتباط نزدیکی با حالات ذهن دارند . تعداد در حال افزایش از صاحب نظران معتقدند بیماریهای بسیار خطرناک و مهلک مثل سرطان و بیماریهای قلبی متاثر از حالات ذهنی ، شکل ظاهری و برخورد فردی می با شد . در مورد قربانیان سرطان ، پزشکان کشف کرده اند . تغییر برخورد شخصی با بیماری از منفی به مثبت غالبا اولین گام موثر در فرایند درمان می باشد ..
10 وقتی مضطرب و وحشت زده هستیم ، ویا از درد جسمانی رنج میبریم تمام جسم ما منقبض وسخت می شود .
11.خنده بدون شک، به آرام کردن جسم کمک می کند.در واقع غیر ممکن است به هنگام خندیدن بتوان منقبض بود ، زیرا خند هاحساس است که در تمتم بدن جریان می یابد و باعث حرکت جسم می گردد .
12..لبخند زدن همانطوریکه تمام متخصصان زیبایی می دانند ، یکی ازعوامل مهم برای بهبودی زیبایی است .به همین دلیل بسیارمنطقی است افرادی که زیاد لبخند می زنند به راز جوانی جاودانه دست یافته باشند .
منبع:پایگاه اطلاع رسانی سحر-مرکز مشاوره حوزه معاونت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

1.مجموعه آثار شهید مطهری،جلد16 ،ص211
2.مستدرک الوسایل ،جلد 8،ص418
3.جامع الاخبار ص86
4.مجموعه آثار شهید مطهری،جلد25،ص385
5.لبخند در مانی،جکینسون،ص10
6.مجموعه آثار شهید مطهری،جلد 16 ،ص176
7.لبخند در مانی،جکینسون،ص12
8.همان،ص13
9.همان،ص13
10.من لا یحضره الحدیث،جلد 1،ص503
11.مستدرک الوسایل ،جلد 8،ص417
12.لبخند در مانی،جکینسون،ص49
13.بحار الانوار ،جلد7،ص286
14.مستدرک الوسایل ، جلد 8 ،ص414
15.لبخند در مانی،جکینسون،ص50
16.وسایل الشیعه ،جلد 3،ص233
17.لبخند در مانی،جکینسون،ص50
18.غرر الحکم جلد5،ص195
19.لبخند در مانی،جکینسون،ص52

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، Resistance ، N.Mahdavian
۲:۰۳, ۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱۱:۵۵ توسط احیاء.)
شماره ارسال: #27
آواتار

فست فود آدم را خنگ می کند

متخصصان تغذیه دانشگاه آکسفورد دریافتند که خوردن همبرگر، کباب‌های آماده، چیپس و دیگر مواد غذایی دارای چربی زیاد می‌تواند در کاهش عقل و هوش آدم‌ها مؤثر باشد.

این متخصصان با انجام آزمایش‌هایی روی موش‌ها به این نتیجه رسیدند که در نزدیک به ۱۰ روز مصرف فست‌فود، حافظه کوتاه‌مدت فرد آسیب می‌بیند و تاثیر بد در کارکرد ذهنی او بر جا می‌گذارد.

خوردن انواع فست فود توان تحرک و فعالیت را کاهش می‌دهد. دانشمندان از چنین پیامدهایی با عبارت «خماری ناشی از چربی بالا» یاد می‌کنند.

به گزارش ایسنا، گروهی از محققان بیولوژیست هم می‌گویند نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که آن چه می‌خوریم چگونه در نحوه کار بدن اثر می‌کند.

اندرو مورای (محقق) معتقد است غذاهایی که غربی‌ها مصرف می‌کنند سرشار از چربی است که منجر به چاقی، ابتلای به بیماری دیابت و تهدید سلامت بدن در درازمدت می‌شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bagheri4 ، shafagh_mah ، ztb
۱۹:۱۵, ۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱۱:۵۲ توسط احیاء.)
شماره ارسال: #28
آواتار

لیست انواع داروهای مخدر تبلیغاتی اعلام شد

[تصویر: 02.jpg]

یکی از معضلاتی که در نظام سلامت و درمان کشور وجود دارد بحث تبلیغات دارویی، خصوصاً در شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان است. این تبلیغات با هجمه بالایی در سطح کشور در حال گسترش میان اقشار مختلف جامعه است. داروهای تبلیغی در شبکه‌های ماهواره‌ای به سه دسته ترک اعتیاد، لاغری و تقویت جنسی تقسیم می‌شوند.

محمدرضا قدیرزاده کارشناس پزشکی قانونی در گفت​و گو با سینانیوز گفت: "سازمان پزشکی قانونی برای اینکه بتواند عوارض و زیان‌های این دسته از داروها را برای مردم مشخص کند، دست به تهیه انواع داروهای ترک اعتیاد تبلیغی در ماهواره زده است. این داروها در آزمایشگاه تخصصی پزشکی قانونی کهریزک مورد بررسی قرار گرفته​اند."

این درمانگر درباره این داروها گفت: "داروهای پرفکت، آلفا و بست بیشترین تبلیغ در ماهواره را دارند. در این سه دسته، از داروی ترامادول استفاده شده است. داروی ترامادول یک داروی شبه مخدر است که حدود 5سال پیش برای دردهای حاد و مزمن در کشور مورد استفاده قرار می​گرفت. به مرور عوارض‌هایی از این دارو دیده شد که وزارت بهداشت دستور داد تا فروش آن در داروخانه‌ها و مصرف آن در بین بیماران محدود شود. بعد از چندی دیده شد که این دارو باعث سوء مصرف و اعتیاد در بین مصرف کنندگان شده است. همچنین در گزارشی از بیمارستان لقمان آمده بود که بیشترین تشنج ناشی از مسمومیت به علت استفاده نابجا از داروی ترامادول بوده است."

وی در ادامه گفت: "داروی دیفنوکسیلات نیز دارویی است که در داروهای تبلیغی ماهواره مورد استفاده قرار می‌گیرد. دیفنوکسیلات دارویی است که در آن از مشتقات تریاک استفاده شده است. این دارو برای درمان اسهال‌های غیر عفونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو اگر به صورت خودسرانه مصرف شود باعث اعتیاد بیمار می‌شود."

قدیرزاده درباره دسته سوم داروهای مورد استفاده در این داروها گفت: "دسته دیگری از داروهایی که در ماهواره استفاده می‌شود از نوع داروهای اعصاب است. سر دسته این داروها دیازپام است. گزارش‌های متعددی نیزدرباره اعتیاد به دیازپام وجود دارد."

وی ادامه داد: "درنتیجه اگر فردی به عنوان مثال به ماده مخدر تریاک اعتیاد داشته باشد و از داروهای تبلیغی ماهواره برای ترک اعتیاد خود استفاده کند نه تنها نمی‌تواند اعتیاد به تریاک را ترک کند بلکه همزمان به سه ماده اعتیاد آور دیگر وابسته می‌شود.تبلیغ این داروها همیشه با شگرد تعیین زمان ترک اعتیاد همراه بوده است."

قدیرزاده در این‌باره گفت: "در تبلیغ برخی از داروهای ماهواره‌ای زمان ترک اعتیاد نیز آورده می شود که نه تنها مدت تعیین شده دروغی بیش نیست بلکه باعث می‌شود مصرف کننده به این داروها وابسته شده و به طور متناوب از آن‌ها استفاده کند."

وی همچنین درباره گیاهی بودن این داروها و گیاه‌های مورد استفاده در این داروها گفت: " گیاهی بودن این داروها به این شکل است که مواد دارویی را بعد از پودر کردن با گیاهی مثل زیره، زعفران یا گیشنیز مخلوط می‌کنند و اسم داروی گیاهی ترک اعتیاد روی آن می‌گذارند. "قدیرزاده اطلاع رسانی در سطح جامعه را وظیفه‌ای خطیر خواند و ادامه داد: "این اعلام خطر در سطح جامعه باید از طریق مسئولین ذی ربط انجام شود تا سطح آگاهی مردم برای آشنایی با این نوع از داروها بالا رود."

وی همچنین درباره شگردهای تبلیغاتی این شبکه‌ها گفت: "تبلیغاتی که تضمینی است به هیچ وجه پایه علمی ندارند. درمان از راه دور نیز دروغی بیش نیست که از این شبکه‌ها عنوان می‌شود. تاییدیه FDA(سازمان غذا و داروی آمریکا) دروغی محض است که از سوی این شبکه‌ها عنوان می‌شود. سازمان غذا و داروی آمریکا به هیچ عنوان این نوع داروها را تایید نمی‌کند و ستاد مبارزه با مواد مخدر، وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی، دادستانی و نیروی انتظامی می‌توانند از همه گیر شدن این داروها در سطح جامعه جلوگیری کنند."

منبع :سلامت نیوز

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، yektasepas ، خاک ، shafagh_mah ، ztb
۱۶:۳۳, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
بمب جیوه بر سقف خانه های ایران

[تصویر: 07318953143221152211237301182472214023961.jpg]

پس از مدت ها تبلیغ درمورد استفاده از لامپ های کم مصرف و تلاش برای گسترش آن در جامعه مدتی است که هشدارها درمورد روش نادرست استفاده از آنها در ایران جدی تر شده؛ به قول کارشناس بهداشت تشعشات وزارت بهداشت، بمب جیوه را به خانه ها آوردیم و درمورد آن آموزشی به مردم ندادیم.
همه ما حتی شده یک بار تبلیغات مربوط به استفاده از لامپ های کم مصرف به جای لامپ های قدیمی را دیده یا شنیده ایم. صرفه جویی در مصرف انرژی و به دنبال آن کاهش بهای قبض برق، مهم ترین مزیت استفاده از این لامپ هاست.

خطر در بالای سر

جیوه یک فلز سمی است که روی سیستم اعصاب انسان اثر می گذارد و می تواند به بروز سرطان هم منجر شود. درون حباب لامپ های کم مصرف از گاز جیوه استفاده شده است. علی گورانی، کارشناس بهداشت تشعشات وزارت بهداشت، یکی از کارشناسانی است که در مورد استفاده نادرست از یک تکنولوژی خوب هشدار می دهد؛ او در گفت و گو با خبرگزاری ایلنا گفته است در تمام دنیا تکنولوژی هایی مانند لامپ های کم مصرف همراه با بسته های آموزشی به مردم ارائه شد ولی در ایران این وسیله بدون آموزش و فرهنگسازی مناسب به جامعه راه یافت؛ به همین دلیل حالا «در خانه ها، کوچه ها و خیابان ها شاهدیم که به راحتی لامپ های کم مصرف و فلورسنت خرد و مانند زباله های دیگر حمل می شوند؛ درحالی که این لامپ ها باید با دستورالعمل ویژه جمع و امحا شوند و خرده ها و خاک های آن را نباید به هیچ وجه با جاروبرقی جمع کرد.»

راهکارهایی برای کاهش خطر
[/b]
اشاره به خطرهای احتمالی استفاده از لامپ های کم مصرف و مهتابی (فلورسنت) برای این نیست که بگوییم از این لامپ ها استفاده نکنید؛ راهکارهایی وجود دارند که با عمل به آنها احتمال خطر کاهش می یابد:

*
پرتاب کردن و شکستن لامپ های مهتابی به سرگرمی بعضی افراد به ویژه نوجوانان در خیابان ها و کوچه تبدیل شده است؛ درمورد خطرات این کار به آنها هشدار دهید.

*درصورتی که لامپ کم مصرف یا مهتابی در یک محیط بسته و کوچک شکست، تا 15 دقیقه محل را ترک کنید. بعد از بازگشت پنجره ها را باز یا دستگاه تهویه را روشن کنید. هنگام جمع آوری تکه های لامپ دستکش بپوشید یا از دو تکه مقوا کمک بگیرید.

*از جاروبرقی یا دستی استفاده نکنید. بعد از جمع آوری خرده شیشه ها، آنها را درون یک کیسه نایلونی قرار دهید، در آن را گره بنزید و درون سطل آشغال بیندازید. برای پاک کردن زمین از جیوه هم از دستمال مرطوب استفاده کنید.

*درصورتی که این لامپ ها سوختند آنها را به ماشین بازیافت زباله تحویل دهید یا در سطل های مخصوص بازیافت بیندازید.

*بهتر است لامپ های کم مصرف را درون حباب قرار دهید و آنها را در جایی وصل کنید که بیشتر از 30 سانتی متر با افراد فاصله داشته باشد.

*بعد از 5 تا 10 هزار ساعت استفاده از این لامپ ها آنها را تعویض کنید.

منبع: هفته نامه تندرستی

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، میلاد.م ، وحید110 ، ali.khm ، ترنم بهاری ، freewish ، محب الزهرا ، در جستجوی سختی ، احیاء ، فدک زهرا ، ztb
۰:۴۳, ۲۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۰ ۱۱:۴۲ توسط احیاء.)
شماره ارسال: #30
آواتار
رازهای سلامتـی از زبـان دانشمنـدان ژاپنـی

اگر به سلامت زیستی اهمیت می دهید و دوست ندارید به این زودیها گوهر ارزشمند سلامتی را از دست بدهید، فقط کافیست به آخرین دستاوردهای متخصصین مرکز ملی هدایت (ارتقاء) سلامت و رفتار شناسی توکیو توجه کنید!

آنها می گویند :

1. هرگز سیگار نکشید و اگر میکشید، نیمه آخر آن را به هیچ وجه نکشید.

2. در حمام هیچگاه مستقیما زیر دوش آب گرم نفس نکشید. کلر یک قاتل تدریجی است.

3. هنگام شارژ موبایل ابتدا شارژر را به گوشی وصل کنید و سپس آن را به برق وصل کنید. بهتر است موبایل خاموش باشد.

4. چای بیشتر از یک روز مانده را اصلا ننوشید.

5. هنگام روشن کردن کولر اتومبیل خود ابتدا به مدت حداقل 5 دقیقه پنجره ها را باز بگذارید و در پمپ بنزین ها هم کولر را خاموش نمایید.

6. غذای خود را بیشتر از یکبار در مایکروفر گرم نکنید و بعد از آن در صورت عدم استفاده دور بریزید.

7. با حیوانات خانگی تعامل مثبت داشته باشید. آنها ممکن است از خیلی از انسانها سالمتر و تمیزتر باشند. عوامل مشترک زیاد آنها با انسانها میتواند به شکل واکسن در بدن عمل کند.

8. هنگام غذا بین هر لقمه حداقل 1 دقیقه فاصله بگذارید و دو ساعت قبل و بعد از غذا و هنگام آن نوشیدنی ننوشید.

9. هنگام حرکت اتومبیل، پنجره ها را تماما باز نکنید تا هوا بصورت باد وارد مجاری تنفسی نگردد.

10. لوازم آرایشی را بیشتر از 5 ساعت بر روی پوست خود باقی نگذارید. سلولهای پوستی نیاز به تعرق و تنفس دارند. در منزل نیز تا حد امکان از لباسهای گشاد، راحت و باز استفاده نمایید.

11. در صورتیکه هر روز استحمام نمی کنید، موهای خود را بیش از یکبار در شبانه روز شانه نکنید. مراقب ورود شوره سر (حتی بصورت نامرئی) به چشمها و مجرای تنفسی خود باشید.

12. هنگام دویدن و راه رفتن سر خود را بالا نگهدارید. هنگام نشستن و خوابیدن برعکس سر خود را پایین نگهدارید.

13. توجه بیش از حد به وزن، سودمند نیست. بدن انسان قادر است بصورت خودکار میزان ورودی، جذب و میزان دفع را تنظیم نماید و اشتهای طبیعی نیز متناسب با آن میباشد. هرچه قدر دوست دارید بخورید.

14. اگر نیاز مالی ندارید، لازم نیست روزی 8 ساعت کار کنید. بهترین تعداد ساعات کاری بین 5 الی 6 ساعت میباشد.

15. هرگز پشت مانیتورهای قدیمی که روشن هستند قرار نگیرید. ضرر آنها از خیلی از دستگاههای عکسبرداری بیشتر است.

16. ورزش و تحرک در ابتدای صبح نه تنها سودمند نیست بلکه خطرناک نیز هست. سعی کنید آن را در حداقل 3 ساعت بعد از بیداری و یا عصر انجام دهید.

17. توجه بیش از حد به امور سیاسی، ورزشی و اقتصادی برای سلامت روان مضر بوده و در دراز مدت به علت عدم امکان تسلط بر کنترل آنها، باعث اختلالات روانی میگردد.

18. معجزه جواهر آلات برای خانمها را فراموش نکنید. حتی اگر صرفا به دیدن آنها باشد.

19. هیچگاه به پهلو نخوابید. سعی کنید در جهت عمود بر محور مغناطیسی زمین بخوابید.

20. از خوردن غذاهایی که مشکوک به استفاده از فراورده های گوشتی هورمونی هستند در حد امکان پرهیز کنید.

اگر احساس میکنید دیگرانی که دوستشان دارید، حداقل شایسته 10% افزایش عمر هستند،
لطفا در اطلاع رسانی موارد مندرج در این ایمیل کوتاهی نکنید ...

با تشکر از : لیلا داوودی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mhvvhm ، sadegh-a ، Islam ، hosein.kh ، فدک زهرا ، ztb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]