|
بهاییت دین یا انحراف ؟
|
|
۱۳:۵۶, ۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۰ ۱۴:۱۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
نقل قول:یک سوال: قبلا مفصل به این سوال جواب دادیم . نمیدونم نمیخونید!! خوب اگر اشکالی بود همانجا مطرح میکردید . ادم مغرض زیاد است . جناب عماد زمانی با شما بحث میکردم دوستان میگفتند ایشان مغرض است و هر جوابی بدهید فایده ندارد . بنده هم گفتم ما وظیفه رو انجام میدیم . در مورد ارتداد که در همین تاپیک همه چی بیان شد !! اما شما باز ... یا وقتی ثابت گردیم دین اسلام الهی است و باید به حرف خدا گوش کنید . اخر کار که دیدید راهی نیست گفتید اصلا شاید چند تا خدا باشه . این باور ذهنی رو بزار کنار و حقیقت رو ببین!! فقط خدا کنه قصدتون شر نباشه نقل قول:منظورم ادیانی است که خودشون رو دنباله رو دین ابراهیم (علیه السلام) می دونند. مثل یهودیت، مسیحیت، اسلام و بهاییت. دین ابراهیمی منظور ادیان الهی است که بعد از حضرت ابراهیم شکل گرفت و از فرزندان ایشان . چرا که از خداوند خواسته بود نبوت را در خاندان ایشان قرار دهد حضرت موسی با معجزات اشکار صاحب دین یهودیت حضرت عیسی با معجزات اشکار صاحب دین مسیحیت که البته این مسیحیت را دین نمیدانند و ایشان را در ادامه حضرت موسی هم میدانسته و .... و دین مبین اسلام اخرین دین الهی و حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اخرین پیامبر خداوند و خاتم الانبیا حالا بهاییت چیست؟ 2 تا ادم جاهل رو انگلیس پیدا کرد . یکی رو کردند محمد عبدالوهاب و شد وهابی و فتنه وهابیت را راه انداخت . یکی رو هم کردند محمد باب و فتنه بابیت رو برای ضربه زدن به شیعه!! اول طرف اومد گفت من نایب امام زمانم ! دید کارش گرفت و انگلیسیا دارن حمایتش میکنند گفت خود امام زمانم! بعد هم گفت پیامبرم دید نه خیر داره بهش فاز میده گفت اصلا من خدا هستم!! نه معجزه ای نه حرف حسابی!! الانم پایگاهشون اسراییله و به اربابانشون خدمات جاسوسی و ... میدن پیامبر و با خداشون هم در یک جلسه ای که با حضور شاه قاجار و علمای اون زمان برگزار شد . بعد از این که حسابی توی بحث موند و نتونست به عنوان معجزه پای شاه رو خوب کنه اعدام کردند !! تنها فرق این دین قلابی هم که باعث شده علارغم مضحک بودنش بمونه پشتیبانی مالی و سیاسی و ... انگلیس و اسراییله فکر کنید یه حکومت یهودی چطور یه دین !! دیگه رو در خودش پذیرفته!!! نقل قول:ما یک موضوع هست: میگن اعتقادی که فرد در بچگی پیدا می کنه، مثل نقشی است که روی سنگ حک میشه.این غیر قابل تغییر بودن عقیده می تونه با یقین اشتباه گرفته بشه، در حالی که اینها تفاوت دارند. علم بچگی و نه اعتقاد بچگی . اگر دین دیگری بهتر و کامل تر دارید بفرمایید تا نقدش کنیم ببینیم چند مرده حلاجید!! کتابی هم مثل قران اگر دارید بسم الله |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۰, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۰ ۱۷:۴۶)emadm نوشته است: حرف من فقط اینه: حرف ما هم فقط اینه: (۱/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۶)علی 110 نوشته است: اگر دین دیگری بهتر و کامل تر دارید بفرمایید تا نقدش کنیم ببینیم چند مرده حلاجید!! بعلاوه با توجه به اینکه این فرد: (۱/اسفند/۹۰ ۱۷:۱۳)emadm نوشته است: معتقد است: و تازه بعد از اینهمه استدلال و دلیل و سند مدرک مثل استراتژی همیشگی اش میگه: (۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۵)emadm نوشته است: سالومه گرامی واقعاً.... ![]() قدر مسلم کم و بیش دوستان دیگر در تالار ویژگیها و مقصود و منش و اهداف این فرد را میدانند فکر نمیکنم بر کسی پوشیده باشد که هدف این فرد به چه انگیزه ای در تالار مشغول فعالیت است و به دنبال چیست به نظرم کسی که توان ندارد بگوید صراحتاً چه مسلک و مرامی دارد و بر اساس چه ادله و استناداتی پایبند به این مسلک است ارزش هدر دادن وقت گرانمایه را چندان ندارد فقط فکر میکنم به اندازه ی کافی با این فرد آشنا شده باشیم
|
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. نقل قول: اگر بهاییت جزء ادیان ابراهیمی نیست، پس در کدام دسته جای می گیره؟ امام خمینی(رحمة الله علیه): بهایی ها یک مذهب نیستند، یک حزب هستند. صحیفه نور . |
|||
|
|
۲۱:۰۳, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۲)emadm نوشته است: ابراهیم جان برای بنده که توضیح دادید . نوشته بودید میترسید به عنوان مرتد شناخته بشید . ولی اصلا این گونه نیست . چون اولا این یک ای دی مجازی است . کسی به شما دسترسی ندارد ثانیا با این بحث اصلا و ابدا مرتد نمیشوید . بنده تضمین میکنم به گمان من از بحث عمومی ترس دارید . (۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۵)emadm نوشته است: سالومه گرامی جزو فرقه های من در اوردی! اصلا هم کاری به مقاله نداشته باشید . خودمون حی حاضر . کسی که اینقدر دقیق اسلام رو زیر سوال میبره . دیدن اشکالات بهاییت نباید براش اشکال داشته باشه در مورد قتال هم یه چیز هایی بخوردتون دادند که بقول خودتون دروغه و باور نکنید . شایدم فکر میکنید وهابیا مسلمانند! به هر حال بحث اصلی را بفرمایید . ارتداد رو اگر به مطالب نگاشته شده و تکراری ایرادی دارید بفرمایید قتال رو اگر مشکلیه برای من بفرستید با ای دی خودم میزارم تا شما نگرانی نداشته باشید . اگر هم مذهبی دینی ایینی چیزی دارید برای ارائه بفرمایید . من و علی 110 اگر با کله میایم . اصلا قران هم هیچ شما یه کتاب مثل نهج البلاغه هم بیاری من 6 دنگ میشم پیروتون یا حق |
|||
|
|
۷:۳۸, ۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۰ ۸:۰۱ توسط emadm.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول:برای بنده که توضیح دادید . نوشته بودید میترسید به عنوان مرتد شناخته بشید . ولی اصلا این گونه نیست .سلام نه، مشکل مرتد شناخته شدن نیست. مطرح نشدنش دلایل خاصی داره. نقل قول:اصلا هم کاری به مقاله نداشته باشید . خودمون حی حاضر . کسی که اینقدر دقیق اسلام رو زیر سوال میبره . دیدن اشکالات بهاییت نباید براش اشکال داشته باشهببینید، در بحثی که با هم داشتیم، وقتی اشکالی در مورد اسلام مطرح میشد گفته میشد که عقب انسان ناقص است و ما نباید احکام رو بررسی کنیم که البته من تا حدی مخالف بودم با این گفته. اما به نظرم باید روش ما مشخص باشه. اگر ما می گیم برای نقد بهاییت میشه آموزه هاش رو بررسی کرد، پس این روش در مورد اسلام هم ممکنه. اگر میگیم بدون خواندن قرآن نباید اسلام رو نقد کرد (که البته حرف درستی است) پس بهاییت رو هم نمیشه تنها با تکیه بر مقالاتی که در اینترنت منتشر میشه نقد کرد. (البته خود من هم مطالعه ندارم) این که یک مقاله در مورد یک دین بدگویی کرده، دلیل بد بودن اون دین نیست. همون طور که وجود مقالات ضد اسلام، بدی اسلام رو ثابت نمی کنه. مثلا بعضی مقالات هست که یک حالت داستان پردازی داره. نمونه اش اینه که میاد فرضا زندگی پیامبر اسلام رو با جزئیاتی ساختگی بحث می کنه. مثلا با قطعیت میگه هدف پیامبر از این کار چه بود. در حالی که این قط حدس نویسنده مقاله است. باید ببینیم کدام قسمتهای مقاله حرف خود نویسنده است و کدام قسمتها برداشت نویسنده از واقعیت. شاید خوب باشه این موضووعات رو با یک بهایی هم در میون بگذارید (مثلا از طریق ایمیل) و حرف اون رو هم بشنوید. اینطوری میشه خیلی منصفانه تر بحث کرد. در واقع این بحث حالت یک طرفه داره، چون هیچ بهایی رو در اینجا نداریم. این کاری که گفتم به نظرم می تونه جو بحث رو تعدیل کنه. موفق باشید |
|||
|
۱۰:۰۳, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
به هر حال اگر شما بهایی هستید تا روی اون بحث کنیم . روی مسایلی که خودشون رسما قبول دارند . اگر هم نیستید که هیچ!
شما درست میگید و بحث فایده نداره . در ضمن روی بعضی احکام که عقل قابلیت تشخیص رو داره یعنی ابزار قضاوت و انش کافی برای نتیجه گیری هست میشه نظر داد . به هر حال روش ما عقلی خواهد بود . اگر ایین دیگری ارید تا روی همون بحث کنیم یا حق |
|||
|
|
۱۰:۳۷, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام
نه اطلاعاتی دربارش ندارم. موفق باشید |
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۰ ۱۳:۰۸ توسط emadm.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
یه مسئله هست که جا داره گفته بشه:
ایران یه سری قوانین بین المللی رو پذیرفته که طبق اونها لازمه به حقوق پیروان ادیان احترام گذاشته بشه. از طرفی ایران موظفه این قانون رو اجرا کنه و از طرف دیگه نمی خواد به پیروان بهاییت احترام بگذاره، پس اسمش رو عوض می کنه و مدعی میشه که بهاییت دین نیست و شامل اون قوانین نمیشه. ولی این که به یک مکتب دین بگیم، مستقل از اینه که خودمون بهش اعتقاد داشته باشیم. |
|||
|
۱۳:۴۷, ۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۰ ۱۳:۴۷ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . آقا جان شما وقتی نمی گی پیرو چه آیینی هستی ،کسی هم نمی تواند با شما درست بحث کند. در این حالت بحث هیچ تکیه گاه و بٍیسی نداره.و بی فایده است. شما بفرمایید چه مسلکی را قبول دارید که بتوان برای شما استدلال کرد بر همان اساس. این طوری ما هر چه بگیم شما قبول نمی کنی. بگید آیینتون رو تا جواب درست تری بشه بهتون داد. |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۰ ۱۴:۴۴ توسط emadm.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان اعتقادات من رو می دونند. اینجا بحث در مورد بهاییته. من زیاد ازش اطلاع ندارم، اما الهی بودن یا نبودن بهاییت یه چیزه، و اینکه آیا آزار و اذیت بهاییان کار درستیه یا نه بحث دیگری است. |
|||
|
۱۴:۳۴, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
اگه باز نمیگید نمیدونم
ملاک این که یک جریان رو دین بنامیم چیه؟! موفق باشید |
|||