کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تقدیر و تشکر از دختران چادری
۶:۲۷, ۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۲ ۶:۲۸ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #1

بنام خالق کلام

این مبحث را ایجاد کردم تا هر کسی به اندازه ی توان خودش از خانم های عزیز و محترمی که در گرمای طاقت فرسای تابستان باز به هیچ قیمتی چادرشان را رها نمی کنند تشکر کند

اما خودم:
خواهر عزیزم نمی دانم باید با چه زبانی و با چه کلماتی از تو تشکر کنم فقط این را بدان که من تو را خوب می فهمم که تو هم جوانی و انسانی و تو هم می توانی مثل عده ای با مانتوی کوتاه بیرون بیایی
و به بهانه ی های مختلف بدن خودت را به نمایش بگذاری و جلب توجه کنی .
می توانی اما نمی خواهی و همین نخواستن تو برای من ارزش خیلی زیادی دارد
می توانی که اینگونه باشی اما نمیخواهی
. نمیخواهی چون نظر خدا و دین ات برایت مهم است نه نظر عامیانه ی مردم
زبانم از وصف کار تو در این گرمای طاقت فرسا واقعا قاصر است و مطمئن هستم که جواب این نخواستن و اراده ی محکم تو با هیچ پاداش مادی در دنیا قابل جبران نیست و کمتر از نسیم بهشت برای تو کم است
از خدای سبحان می خواهم که همواره خانواده ات شاداب و سرزنده و به یاد خدا باشند و تو هم در تمام کارهایت موفق باشی و مدام در حال نزدیک شدن به قرب الی ا... باشی که حقیقت مطلق فقط اوست

و این را هم بدانی که هستند کسانی که قدر شناس کار تو باشند که من در مقابل آن خوبان هیچ هستم. در پناه حضرت حق موفق باشیRose
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، soheyl68 ، Ali#59 ، SHA.453 ، شهیدطیبه واعظی ، وحید110 ، فدايي ولايت ، میلاد.م ، Woodi2020 ، fatemeh ، فاطمه خانم ، sarallah ، سرباز سید علی ، Bahar ، boghz ، ELENOR ، mahdy30na ، Aryha ، راحیل ، دیدگاه نوین ، hessam ، ztb ، عدالت ، مهسا110 ، rahgozar.f ، fiftynine ، محب الزهرا ، farzad313 ، مسعود.پاکرو ، joseffist ، shervin6623 ، marziye ، یاســین ، 59-11(یامهدی) ، M03TAFA ، zahra.shakiba ، yazahra-net ، ats ، Banoo ، مرهم

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۵۱, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #11

به نام خدا

یه دوستی میگفت بهم چادر یه ادعا ست . یه ادعایی ک خیلی چیزا رو تو ذهن اطرافیانت میندازه(البته ب استثنای اونایی ک خراب میکنن چادر و چادریا رو! )
ولی خدایی سخته تو این گرما با زبون روزه
دم همه گرم !!!
اجرتون با مادرمون زهرا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fiftynine ، Aryha ، fatemeh ، شهیدطیبه واعظی ، joseffist ، لبخند خدا ، Bahar ، راحیل ، یاســین
۹:۵۲, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا

سلام

کسانیکه با حجاب کامل چادر در بین عامه ظاهر میشن و انشاالله حجب درونی رو هم رعایت میکنند , باارزش تر از اونی هستند که بشه ازشون تشکر کرد .

فکر کنم اونا کسانی هستند که با سختی دادن به خودشون دارن ایمان و اصالت جامعه ایرانی رو حفظ میکنند .

به نوبه خودم تشکری ناقابل تقدیمشون میکنم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، لبخند خدا ، soheyl68 ، Bahar ، یاســین ، boghz ، rahbin ، Banoo ، مرهم ، pure
۱۴:۲۳, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام منم همینجا از دختر خانومای چادری و خودمWinkتشکر می کنم...آفرین آفرین به خودمون چادریا.
توی این گرما واقعا خیلی سخته که حجاب بگیری.

من این بد حجابارو میبینم که آرایش می کنن و موهاشونو بیرون میندازن پیش خودم میگم :
اینا شخصیتشون درحد همین لوازم آرایش و مو بیرون ریختنه ولی من شخصیتم بزرگ تر از ایناستتتتتتتتتتتت...

دخترای چادری دست ، جیغ ، هورااااااااااااااااWink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Ali#59 ، Bahar ، hessam ، شهیدطیبه واعظی ، راحیل ، یاســین ، 135 ، soheyl68 ، rahbin ، Banoo ، مرهم
۲۲:۰۵, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #14

به دختره گفتن واقعا سختت نیست چادر سرت می کنی مثل ما راحت باش خوب؛
گفت : کیو دیدی رو پیکان 57 کاور بکشه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، لبخند خدا ، boghz ، hessam ، fatemeh ، rahbin ، مرتاح ، مرهم ، pure
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]