|
تقدیر و تشکر از دختران چادری
|
|
۶:۲۷, ۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۲ ۶:۲۸ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام خالق کلام
این مبحث را ایجاد کردم تا هر کسی به اندازه ی توان خودش از خانم های عزیز و محترمی که در گرمای طاقت فرسای تابستان باز به هیچ قیمتی چادرشان را رها نمی کنند تشکر کند اما خودم: خواهر عزیزم نمی دانم باید با چه زبانی و با چه کلماتی از تو تشکر کنم فقط این را بدان که من تو را خوب می فهمم که تو هم جوانی و انسانی و تو هم می توانی مثل عده ای با مانتوی کوتاه بیرون بیایی و به بهانه ی های مختلف بدن خودت را به نمایش بگذاری و جلب توجه کنی . می توانی اما نمی خواهی و همین نخواستن تو برای من ارزش خیلی زیادی دارد می توانی که اینگونه باشی اما نمیخواهی . نمیخواهی چون نظر خدا و دین ات برایت مهم است نه نظر عامیانه ی مردم زبانم از وصف کار تو در این گرمای طاقت فرسا واقعا قاصر است و مطمئن هستم که جواب این نخواستن و اراده ی محکم تو با هیچ پاداش مادی در دنیا قابل جبران نیست و کمتر از نسیم بهشت برای تو کم است از خدای سبحان می خواهم که همواره خانواده ات شاداب و سرزنده و به یاد خدا باشند و تو هم در تمام کارهایت موفق باشی و مدام در حال نزدیک شدن به قرب الی ا... باشی که حقیقت مطلق فقط اوست و این را هم بدانی که هستند کسانی که قدر شناس کار تو باشند که من در مقابل آن خوبان هیچ هستم. در پناه حضرت حق موفق باشی
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۱, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
یه دوستی میگفت بهم چادر یه ادعا ست . یه ادعایی ک خیلی چیزا رو تو ذهن اطرافیانت میندازه(البته ب استثنای اونایی ک خراب میکنن چادر و چادریا رو! ) ولی خدایی سخته تو این گرما با زبون روزه دم همه گرم !!! اجرتون با مادرمون زهرا... |
|||
|
|
۹:۵۲, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام کسانیکه با حجاب کامل چادر در بین عامه ظاهر میشن و انشاالله حجب درونی رو هم رعایت میکنند , باارزش تر از اونی هستند که بشه ازشون تشکر کرد . فکر کنم اونا کسانی هستند که با سختی دادن به خودشون دارن ایمان و اصالت جامعه ایرانی رو حفظ میکنند . به نوبه خودم تشکری ناقابل تقدیمشون میکنم . |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام منم همینجا از دختر خانومای چادری و خودم
تشکر می کنم...آفرین آفرین به خودمون چادریا.توی این گرما واقعا خیلی سخته که حجاب بگیری. من این بد حجابارو میبینم که آرایش می کنن و موهاشونو بیرون میندازن پیش خودم میگم : اینا شخصیتشون درحد همین لوازم آرایش و مو بیرون ریختنه ولی من شخصیتم بزرگ تر از ایناستتتتتتتتتتتت... دخترای چادری دست ، جیغ ، هوراااااااااااااااا
|
|||
|
|
۲۲:۰۵, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به دختره گفتن واقعا سختت نیست چادر سرت می کنی مثل ما راحت باش خوب؛
گفت : کیو دیدی رو پیکان 57 کاور بکشه! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به بهانه انتشار عکسهای دختران محجبه در نت (تبرج چادری ها) | عبدالرحمن | 58 | 30,902 |
۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۱۳ آخرین ارسال: رکن الهدی |
|
| وقتی باربیام به دست من چادری شد! | reyhaneh.sh | 5 | 3,256 |
۳/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: r.mehraban212 |
|
| چادری های بدحجاب | عبدالرحمن | 17 | 8,158 |
۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۵۴ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| ...آنگاه چادری شدم! | soldier | 66 | 48,500 |
۱۷/دی/۹۲ ۲۱:۲۱ آخرین ارسال: رهگذر. |
|
| مقایسه تطبیقی دختران لبویی با دختران طلایی | soshiant | 0 | 1,542 |
۱۶/تیر/۹۲ ۱۴:۲۵ آخرین ارسال: soshiant |
|
| نسل جدید چادری ها؟!!! | بید مجنون | 1 | 1,991 |
۱۹/شهریور/۹۰ ۱۶:۵۶ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

تشکر می کنم...آفرین آفرین به خودمون چادریا.