کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 76 رای - 4.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفتگوی منتظران
۱:۲۵, ۲/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۰۲ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم كن لوليك الحجة بن الحسن صلواتك عليه وعلى آبائه في هذه الساعة وفي كل ساعة وليا وحافظا"وقائدا"وناصرا"ودليلا" وعينا" حتى تسكنه أرضك طوعا" وتمتعه فيها طويلا" برحمتك يا أ رحم الراحمين .وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين

سلام
این تاپیک مخصوص آقا و منتظران آقاست
راستش من از فضای کلی تالار راضی نیستم و برام خسته کننده هست
خیلی بده مدیری این حرف و بزنه و حتماً اشکال از من هست
اینجا به نظرم خیلی مباحث حاشیه وجود داره که اینم ممکنه نظر غلط شخص من باشه
عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم
هر که دارد هوس کرببلا بسم الله
هر که دارد هوس روی نگار بسم الله
اینجا فقط حرف از یوسف زهرا هست
حرف از غربتش (حتی تو این تالار)
حرف از بی وفایی هامون
اینقدر میگیم تا یه کم محبتمون بیشتر بشه
این یکی از وظایف منتظران هست
گفتگو در مورد آقامون
البته یاد امام با کلام یکی از تکالیف هست
اما وصف العیش نصف العیش
چند نفر دلشون میخواد توی نمازی شرکت کنند که توی مسجد کوفه برگزار میشه
توی صف اولش عیسی علیه السلام و خضر عیله السلام و سلمان و مالک اشتر و اصحاب کهف قرار دارند؟؟؟؟؟؟
چند نفر دلش میخواد زیر سایه منتقم خون حسین فریاد بزنه یا لثارات الحسین
اینجا فقط مال عاشقای دلسوخته ی مهدی هست که شب و روز که میاد و میره لحظات با آقاشون خلوت میکنن
وقتی خورشید میره پشت ابر به آسمون نگاه میکنن و میگن اللهم عجل لولیک الفرج
وقتی بارون میاد و میدونن وقت استجابت دعاست میگن اللهم عجل لولیک الفرج
اگه گذرشون به حیات مسجد الحرام افتاد قبل هر چی میگن اللهم عجل لولیک الفرج
زیر قبه ی امام حسین تو کربلا اگه خدا قسمتشون کرد و میدونن اینجا دعا مستجاب میشه میگن اللهم عجل لولیک الفرج
اینجا جایی که دلم میخواد باحالترین قصه های تشرف که شور و سوز و گداز و تو آدم میندازه رو از منتظرای مهدی بگذارید
اینجا جایی که دلم میخواد خدا بهش برکت بده تا دلم باز بشه یکم
تا با خودم بگم نه بابا دیگه وقتشه آقام اونقدرام قریب نیست
شاید مشکل از منه
نمیدونم اما وقتی با خودم فکر میکنم آقام هر روز گریه میکنه و به قول خودشون خون گریه میکنه و من بی خیال و بی توجه روزم شب میشه و شبم روز میشه یه جوریم میشه
شاید مشکل از منه
بچه ها کی میدونه امام زمان تو قنوت نمازشون چی میگن؟
یه راهنمایی کنم توی کتاب مهج الدعوات تألیف سید طاووس اومده
وقتی خوندم برای آقام گریه کردم
اینجا جایی هست که دوست دارم رفقا بیان بگن آقا ما داریم زیارت عاشورا میخونیم داریم نماز شب میخونیم داریم انفاق میکنیم
میگیم و این گفتن همون توصیه به حقی هست که خدا توی سوره والعصر گفته بگید
به هم میگیم تا شوق بندگیمون بیشتر بشه
اینجا جایی هست که از آقا میگیم
رفقا من از شما شرمنده هستم
والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم
منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب بخوره،شما به بزرگواری خودتون ببخشید
بیاید اینجا در مورد امامتون هر چی میخواید بگید
ولی بگید
این پست اگه خالی بمونه
یعنی منتظری نیست که بخواد گفتگو کنه
البته شاید من اشتباه فکر میکنم
من رو حلال کنید
و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید
برای پدر و مادر من اگه شد دعا بفرماید
یا علی و امیدوارم روزی همه باهم بگیم یا لثارات الحسین در رکابش
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یکدوست ، mohamad ، hamed ، فرهاد ، احیاء ، MAHDI59 ، parisan ، مسافر ، bahar2006 ، ALPHA ، sunrise59 ، shia12 ، aliakbar ، ELENOR ، oO DaViD Oo ، mamad ، جوینده حق ، MohammadMeraj ، mohammad790 ، bozorgmehr ، ارتش1نفره ، Seyed Mohsen ، MARTINI80 ، abbas313 ، معلم313 ، sasa ، anti dajal ، ganjname ، hesam110 ، یاران مهدی ، مبينا ، وحید الف ، MESSENGER ، ONLY66 ، elhamA ، محب الزهرا ، fazel ، مجنون الحسین ، boghz ، آرین (الهه.ع) ، mojtaba-nk3 ، EMPERATOR ، حوریه سادات ، حلما ، montazer_rm ، meshkat ، zohur ، أین المنتظر ، hamed313 ، محدثه سادات ن ، هدهد ، F_R ، فدايي حسين ، ريحانه الرسول ، محیصا ، janali ، خادمة الزهرا ، sara_i ، Agha sayyed ، saloomeh ، راحیل ، abas_341 ، sepehr1356 ، netlog36 ، yasermoniri ، sevenmoons ، Abasaleh ، ساقی ، AFG Shia ، fandogh ، shakiba ، springly ، SARV ، wakeup313 ، payam mahdi ، ترنم ، Marziyeh ، تازه مسلمان ، گل مرداب ، فدک زهرا ، mohammad727 ، ario65 ، Ali bagheri ، فدايي ولايت ، یا صاحب الزمان ، mohammad reza ، yektaparast ، sahel ، navid-313 ، seyedmahdi ، zarati313 ، Tolou ، حب الحسین ، باهتول ، یا زهرا(س) ، said_siraj ، taleb ، برادر تعادل ، سمیرا ، mahdavi61313 ، jamandeh ، MohammadSadra ، asire entezar ، sarallah ، Farzaneh ، nasimesaba ، hajiali.m ، mahdy30na ، mhvvhm ، MohammadFC ، مهدی110 ، جبریل ، heaven ، seiied ، M03TAFA ، morteza rezay ، AMINI ، zahra.shakiba ، medad.sefid ، هدایت شده ، vahrakan ، شهرام ، نگار ، ایمانی ، mahdi14 ، یوسف خان ، نسیم ، m.hossein ، azade ، حسن عزتي ، rahi ، aleerz ، شیما ، سلیم ، العبدالفانی ، ali.khm ، Nmm ، Ramin_Ghn ، PARADOX ، حقیر ، بچه شیعه ، aboutorab ، mahdi jan ، fatemeh ، Ghaem ، 135 ، بیداری اندیشه ، عارفه ، aliali ، آرام 2 ، سیف الشیعه ، ضحی ، یامهدی(عج) ، امیریان ، مفقود الاثر ، vahid1878 ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، غلام نرجس(س) ، mmfalahati ، meisamtiger ، savajjad ، faateme-313 ، ساجد ، یاوران مهدی ، omidman ، sogol67 ، tazevared ، مرغ باغ ملکوت ، ali0077 ، حسن.س. ، فریادگر سکوت ، mohaddese ، *مهاجر* ، faraz_223 ، من انقلابی ام ، fiftynine ، منادی حق ، علی امینی ، ghofran ، عماره ، black ، SARA 2020 ، احمد110 ، MANI110 ، میثاق ، سها ، مهدی2012 ، آلاله ، سید محمد حسین ، مهسا110 ، فیروزه ، s-r ، منجی ، hessam ، ASEMOUN ، بیداری12 ، مرتاح ، Night moans ، ehsanagiyan ، عبدالرحمن ، شاهد ، مجتبی110 ، لبخند خدا ، sagheb ، مرهم ، fafa* ، only_y2d ، Sakineh ، Just God ، سیمرغ ، رضوانه ، SAViOR ، محمد امین + ، صبح صادق ، محمد حسین ، آیات ، help me ، یا امام رضا ، رهگذر. ، حسین14 ، AS53 ، آفتاب ، خیبر110 ، mahyamatin ، صهبا ، nahal_m ، السا ، fotha ، ADAM ، Mrh7 ، Ali#59 ، ضدایلو ، pure ، فانوس *7* ، fatemeh-55 ، انتصـار ، یاســین ، neyestan23 ، ali-0110 ، عشقم کربلا ، الهی313 ، yashar1374 ، سرباز منتظر ، میرزا احمد ، سونای ، شهید عماد مغنیه ، soora ، bi-ehsaas ، NARJES ، aaaaa ، amin555 ، | جستجوگر | ، میثم.ح ، andishe ، میم.حسین.الف ، یااباصالح ، آوا ، mortozpasha ، علی املشی ، ( علقمه ) ، مهشاد ، مریم پرهیزگار ، Hadiss313 ، جواد مخبریان ، amrtat71 ، مرتضی اقبالی ، قبیله منتظر ، آفتاب پنهانی ، افشین ، sabrina ، صبا ، ماحی ، A.E ، نانو عرفان ، غریب ، Bidel.s ، amirak

آغاز صفحه 63 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۸, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #621
آواتار
بیش از هزار سال است که از وجود حجت خداوند بصورت آشکار روی زمین بی نصیب گشته ایم و ایشان در پرده غیبت به امورات ما رسیدگی می کنند.
بیش از هزار سال است که از وجود حجت خداوند بصورت آشکار روی زمین بی نصیب گشته ایم و ایشان در پرده غیبت به امورات ما رسیدگی می کنند. اما :

آیا تا به حال شده فکر کنیم که چرا آقا امام زمان ظهور نمی کنند؟

آیا به نظر شما مشکل از خود ما نیست؟

آیا اعمال و کردار ما در راستای قوانین و حدود الهی است؟

فقط بر لب گفتیم مهدی جان کجایی ، چرا نمی آیی و ... اما کاری عملی جهت ظهور آقا انجام داده ایم؟

بیش از هزار سال است که از غیبت امام زمان می گذرد و ایشان منتظر 313 مرد است ؛ اما مردی پیدا نمیشود. واقعا مرد شدن اینقدر سخت است؟

آیا حرام و حلال و واجب و مستحب دین را به درستی انجام داده ایم یا فقط دین مبین اسلام را در نماز خواندن و روزه گرفتن تنها دیده ایم. حضرت آیت الله العظمی فاضل لنکرانی می گفت : « واجباتت رو انجام بده و در این دنیا تا می توانی به کار مردم رسیدگی کن ، اگر در آخرت بهت گیر دادند بگو فاضل گفت.» این عارف بزرگ چه می گوید اندکی تامل به معنای حرف وی پی خواهیم برد.

اما بعد ...

خداوند سبحان امامانی معصوم را بعد از پیامبر به عنوان جانشین برگزید اما رفتار ما با آنها چه بود؟ خداوند حجت خود را بر ما گماشت اما ما چه کردیم؟

1 - همان کسانی که با امام علی(علیه السلام) بیعت نمودند و وی را به عنوان خلیفه پذیرفتند، در مدت خلافت اندکش دل به خون ایشان نمودند . قضیه صفین ، جمل ، نهروان و ... ( امام در هنگام پذیرش خلافت ، خلافت بر آنان را از نم بینی بز کمتر می دانست)

2- امام حسن (علیه السلام)را مردمانی نابخرد و نادان به شهادت رساند. (امام را وادار به صلح با معاویه کردند)

3- امام حسین(علیه السلام) را مردم کوفه دعوت کردند ، اما پشت به امام کرده تا امام را در سرزمینی غریب به شهادت برسانند.

4- در زمان امام سجاد(علیه السلام) و امام باقر(علیه السلام) و امام صادق(علیه السلام) نیز به همین ترتیب ؛ بجای آنکه مردم از علم ایشان استفاده کنند به دنبال مسائل ریز و حاشیه ای بودند.

5- باعث شدند تا امام کاظم (علیه السلام) را در زندان هارون به شهادت برسانند.

6- طوری شد که امام رضا(علیه السلام) را به مرو بردند و در آنجا مامون ،امام را به شهادت رساند.چرا؟ چون مردم آن زمان مدینه لیاقت نداشتند تا در حضور امام باشند. البته الان هم همین طور بی لیاقتند.

7- امام جواد(علیه السلام) و امام هادی(علیه السلام) هم همینطور.

8-امام حسن عسکری(علیه السلام) را در زندان به شهادت رساندند.چرا؟ چون مردم باعث و بانی آن بودند.

حال فکر می کنید که چرا امام زمان نمی آید؟

آری خداوند 11 حجت را به ما داد و ما با نادانی و نافهمی باعث شهادت آنان شدیم. حال خداوند برای اینکه امام زمان(علیه السلام) و حجت 12 را بر ما عرضه به دارد، ضمانت می خواهد.

آیا ضمانتی در خور امام زمان(علیه السلام) داریم که بدهیم؟ آیا انسان واقعی شده ایم؟آیا دستورات اسلام را مو به مو انجام می دهیم یا فقط بر زبان می آوریم و در عمل هیچ؟

«شهید مطهری در یکی از کتابهایش می نویسد: نمی دانم که اگر در زمان امام حسین(علیه السلام) بدوم در کدام سمت قرار داشتم.» حال شهید مطهری کجا و ما کجا؟

سخت است یک رنگ ماندن

در دنیایی که مردمش برای پر رنگ شدن

حاضرند هزار رنگ باشند
عمارنامه

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: gabriel40 ، باهتول ، said_siraj ، علی 110 ، nasimesaba ، یا ثارالله ، N.Mahdavian ، فدک زهرا ، netlog36 ، nafas ، حوریه سادات
۱۷:۳۰, ۲۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۱ توسط said_siraj.)
شماره ارسال: #622
آواتار
به امید آن روز فرخنده

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، nasimesaba ، یا ثارالله ، N.Mahdavian ، فدک زهرا ، netlog36 ، ساقی ، nafas ، حوریه سادات
۲۱:۳۱, ۲۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۳ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #623
آواتار
آقاجان، عمری صدایت زدیم. چه بسیار که نامت را بردیم. به یادت ضجه ها زدیم و زانو به آغوش گرفتیم. آقاجان اوضاعمان بد جوری خراب است. به خدا منتی نیست... به خدا توقعی نیست... فقط و فقط آرزو و تمنای ماست: یکبار هم تو نام ما را صدا بزن
آه.................... آه که از آهم سینه ام می سوزد... یکبار صدایمان کنی کارمان به سامان می شود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، فدک زهرا ، nasimesaba ، netlog36 ، ساقی ، said_siraj ، nafas ، N.Mahdavian ، حوریه سادات
۲۱:۴۱, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #624
آواتار
(۲۰/اسفند/۹۰ ۲۲:۳۸)sarallahe73 نوشته است:  

سخت است یک رنگ ماندن

در دنیایی که مردمش برای پر رنگ شدن

حاضرند هزار رنگ باشند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، nasimesaba ، netlog36 ، حوریه سادات ، ساقی ، said_siraj ، yektaparast ، nafas
۲۳:۴۲, ۲۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۰ ۲۳:۵۵ توسط netlog36.)
شماره ارسال: #625
آواتار
نمی‌خواهم این فاصله مرا از تو دور کند نمی خواهم
نمی‌خواهم با موج غفلتی که گاه و بی‌گاه بر صخره‌ی جانم می‌کوبد، تمام شوم.
نمی‌خواهم سهم من از انتظار، همین واژگان بی‌تاب باشد و بس
می‌خواهم
از پشت همین ابرهای غیبت به تماشایت بنشینم
و بوی حضورت را مدام حس کنم، آرام شوم...
ما
زیر سایه‌ی مهربانی تو نفس گرفته‌ایم
تک‌تک نفس‌هایمان آمدن تو را فریاد می‌زند...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، somayeh ، یا ثارالله ، nasimesaba ، ساقی ، said_siraj ، مسافر ، yektaparast ، فدک زهرا ، nafas
۰:۱۹, ۲۲/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۰ ۰:۳۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #626
آواتار
اهل شعر و شاعری نیستم
متأسفانه
اما خیلی به دلم نشست:

العجل مولا مولا
العجل مولا مولا
جان عالم بر لب آمد ، ای خدا مهدی نیامد
جان عالم بر لب آمد ، ای خدا مهدی نیامد
چشم عالم پر زخون شد ای خدا مهدی نیامد
هر چه گفتم یابن طاها یابن یاسین یابن احمد
العجل یابن علی المرتضی مهدی نیامد
العجل مولا مولا
العجل مولا مولا
العجل مولا مولا
هر چه گفتم یا مغیث الشّیعه نشنیدم جوابی
هر چه گفتم یا معزّ الاولیا مهدی نیامد
دین ما ، امّید ما ، هستیِ عالم
صاحب ما و ولیِ عصر ما مهدی نیامد
العجل مولا مولا
العجل مولا مولا
العحل مولا مولا
ذکر ما أمّن یجیب است و تو همان مضطرّ حقیقی
من دعا کردم ولی روح دعا مهدی نیامد
.
.
.
.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
الهم عجل لولیک الفرج

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، vahid1878 ، netlog36 ، nasimesaba ، said_siraj ، مسافر ، yektaparast ، فدک زهرا ، nafas ، حوریه سادات ، یا صاحب الزمان ، boghz ، N.Mahdavian
۰:۳۸, ۲۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #627
آواتار
این لینک تواشیح این اشعار زیباست که برادرم جناب مسافر بهم داده:
http://wdl.persiangig.com/pages/download...FAT_08.mp3

العجل مولا مولا
التماس دعا برای پدر و مادرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، ساقی ، said_siraj ، مسافر ، netlog36 ، yektaparast ، فدک زهرا ، yamin ، nafas ، حوریه سادات
۲:۰۳, ۲۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #628
آواتار
اگر دردم یکی بودی چه بودی؟

وگر غم اندکی بودی چه بودی؟

به بالینم طبیبی یا حبیبی؟

از این دو گریکی بودی چه بودی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، said_siraj ، saloomeh ، netlog36 ، yektaparast ، فدک زهرا ، vahid1878 ، yamin ، یا ثارالله ، nafas ، حوریه سادات ، N.Mahdavian
۱۱:۱۳, ۲۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #629
آواتار
ای که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد
حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، علی 110 ، yamin ، netlog36 ، meshkat ، yektaparast ، فدک زهرا ، nasimesaba ، said_siraj ، vahid1878 ، zarati313 ، یا ثارالله ، nafas ، حوریه سادات ، N.Mahdavian ، مسافر ، taleb
۴:۵۱, ۲۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۰ ۱۲:۵۵ توسط said_siraj.)
شماره ارسال: #630
آواتار
بسم رَبِّ المهـــــــــــــــدی (عجل الله فرجه الشّریف)

تمام راه ظهور تو با گنه بستم
دروغ گفته ام آقا كه منتظر هستم

كسي به فكر شما نيست راست مي گويم
دعا براي تو بازيست راست مي گويم

اگرچه شهر براي شما چراغان است
براي كشتن تو نيزه هم فراوان است

من از سرودن شعر ظهور مي ترسم
دوباره بيعت و بعدش عبور مي ترسم
[تصویر: 152179h4qroi8q2b.gif]
از کنار مغازه ای رد می شدم، دیدم مغازه دار خانمی ست و رو پنجره مغازش هم جمله ای را نوشته به این مظمون:
فرزند زهرا(سلام الله علیها) این همه سال دنبال 313 مرد میگردد. آیا مرد شدن این قدر سخت است؟!؟
سرم را انداختم پائین و رد شدم.
قطعه کمشده از پرواز کم است،
یازده بار شمردیم و یکی باز کم است.
این همه آب که جاری ست نه اقیانوس است،
عرق شرم زمین است که سرباز کم است.
[تصویر: 152179h4qroi8q2b.gif]
خدایا به حق همان مهدیت، به حق همان آقای که عزت این امت را در آمدن او قرار دادی،
بذار بیاد!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahid1878 ، saloomeh ، yamin ، یا ثارالله ، nafas ، حوریه سادات ، nasimesaba ، netlog36 ، fazel
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا