|
گفتگوی منتظران
|
|
۱:۲۵, ۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۰۲ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم كن لوليك الحجة بن الحسن صلواتك عليه وعلى آبائه في هذه الساعة وفي كل ساعة وليا وحافظا"وقائدا"وناصرا"ودليلا" وعينا" حتى تسكنه أرضك طوعا" وتمتعه فيها طويلا" برحمتك يا أ رحم الراحمين .وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين سلام این تاپیک مخصوص آقا و منتظران آقاست راستش من از فضای کلی تالار راضی نیستم و برام خسته کننده هست خیلی بده مدیری این حرف و بزنه و حتماً اشکال از من هست اینجا به نظرم خیلی مباحث حاشیه وجود داره که اینم ممکنه نظر غلط شخص من باشه عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم هر که دارد هوس کرببلا بسم الله هر که دارد هوس روی نگار بسم الله اینجا فقط حرف از یوسف زهرا هست حرف از غربتش (حتی تو این تالار) حرف از بی وفایی هامون اینقدر میگیم تا یه کم محبتمون بیشتر بشه این یکی از وظایف منتظران هست گفتگو در مورد آقامون البته یاد امام با کلام یکی از تکالیف هست اما وصف العیش نصف العیش چند نفر دلشون میخواد توی نمازی شرکت کنند که توی مسجد کوفه برگزار میشه توی صف اولش عیسی علیه السلام و خضر عیله السلام و سلمان و مالک اشتر و اصحاب کهف قرار دارند؟؟؟؟؟؟ چند نفر دلش میخواد زیر سایه منتقم خون حسین فریاد بزنه یا لثارات الحسین اینجا فقط مال عاشقای دلسوخته ی مهدی هست که شب و روز که میاد و میره لحظات با آقاشون خلوت میکنن وقتی خورشید میره پشت ابر به آسمون نگاه میکنن و میگن اللهم عجل لولیک الفرج وقتی بارون میاد و میدونن وقت استجابت دعاست میگن اللهم عجل لولیک الفرج اگه گذرشون به حیات مسجد الحرام افتاد قبل هر چی میگن اللهم عجل لولیک الفرج زیر قبه ی امام حسین تو کربلا اگه خدا قسمتشون کرد و میدونن اینجا دعا مستجاب میشه میگن اللهم عجل لولیک الفرج اینجا جایی که دلم میخواد باحالترین قصه های تشرف که شور و سوز و گداز و تو آدم میندازه رو از منتظرای مهدی بگذارید اینجا جایی که دلم میخواد خدا بهش برکت بده تا دلم باز بشه یکم تا با خودم بگم نه بابا دیگه وقتشه آقام اونقدرام قریب نیست شاید مشکل از منه نمیدونم اما وقتی با خودم فکر میکنم آقام هر روز گریه میکنه و به قول خودشون خون گریه میکنه و من بی خیال و بی توجه روزم شب میشه و شبم روز میشه یه جوریم میشه شاید مشکل از منه بچه ها کی میدونه امام زمان تو قنوت نمازشون چی میگن؟ یه راهنمایی کنم توی کتاب مهج الدعوات تألیف سید طاووس اومده وقتی خوندم برای آقام گریه کردم اینجا جایی هست که دوست دارم رفقا بیان بگن آقا ما داریم زیارت عاشورا میخونیم داریم نماز شب میخونیم داریم انفاق میکنیم میگیم و این گفتن همون توصیه به حقی هست که خدا توی سوره والعصر گفته بگید به هم میگیم تا شوق بندگیمون بیشتر بشه اینجا جایی هست که از آقا میگیم رفقا من از شما شرمنده هستم والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب بخوره،شما به بزرگواری خودتون ببخشید بیاید اینجا در مورد امامتون هر چی میخواید بگید ولی بگید این پست اگه خالی بمونه یعنی منتظری نیست که بخواد گفتگو کنه البته شاید من اشتباه فکر میکنم من رو حلال کنید و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید برای پدر و مادر من اگه شد دعا بفرماید یا علی و امیدوارم روزی همه باهم بگیم یا لثارات الحسین در رکابش |
|||
| آغاز صفحه 72 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۵, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #711
|
|||
|
|||
|
سلام آقا جانم میدانم این روزها حالتان اصلا خوب نیست . چون هر وقت یادتان میکنم گریه ام میگیرد خودتان که شاهدید !!! [b]میدانم این روزها چقدر عمیق و مضطر الهی عظم البلاء .... میخوانید . چقدر دوست داشتید در همین ایام انتقام مادر را به شیعیانتان هدیه کنید . [b] ما بی خیال سیلی زهرا نمیشویم ... خیلی دلم هوایتان را میکند دیشب سه شنبه بود و جمکران ... میبینید چقدر حرفهایم نصفه میشود دل ندارم بگویم آنجا بودید و شال عزا به گردن چقدر غصه خوردید مولی جانم . دلم را به کدام ضریح ببندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انگار خوشم می آید از دربه دری . اما مولی جانم !!!! آنقدر ادای آدمها رادر می آورم که آدم شوم . شما هم ما رادعا کنید .
|
|||
|
|
۱۵:۰۲, ۲۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #712
|
|||
|
|||
|
در جستجوی عشق گمشده ی خود - با هزاران خواهش و تمنا و اصرار - همراه اشک حسرت و دلتنگی
- مثل بچه ی گمشده ای در خیابان غربت - بدنبال مولا و سرور........ به کدامین خیابان و کوچه سرزنم تا نشانی از تو یابم - تویی که یادگار فاطمه ای - یادگار شیر خدا - یادگار شهید کربلا .. توئی که جگرگوشه ی عمه ی مهربانت زینبی ......... با کدامین زبان تو را صدا زنم - زبانی که هزاران بار به گناه باز شده است و نام زیبای تو را فراموش کرده است نام امید بخش تو - امیدی که اگر نباشد کلمه ی منتظر مفهومی ندارد ....... مولای من ناخواسته اشکت را در اورده ام - باعث شرمنده شدن تو شده ام - نام شیعه را کم ارزش دانسته ام و با داشتن مولا و سرور و آقایی چون تو چنگ به عشق های دروغین و تارهای عنکبوتی زده ام تاری که با یک فوت از هم میپاشد ... با گناه خود باعث رنجش دل مهربانت شدم - باعث ناامیدی تو از بعضی چادر به سرهایی مثل من - چادری که نشانه ی مادرت زهراست - چادر زهرایی که شلمچه بوی آن را میدهد ...... مولا جان به خاطر دارم از خدا عشق تو را خواستم - خواستم عاشقت شوم و خدا این هدیه ی گرانبها را بمن تقدیم کرد و من مواظب این هدیه ی گرانبها نشدم - یه شب که من در خواب غفلت بودم و در خواب اسیر دنیا و زرق و برقش بودم - تو رفتی - رفتی و کسی من را از این خواب بیدار نکرد و .... والان من یه اخراجیم - یه اخراجی که تازه خودشو فهمیده - تازه فهمیده که مشروط شده و داره می بازه ... مولا جان با گناه ناخواسته خود - باعث رفتن تو از شهرمان شدم - مولا جان مرا ببخش - من ضعیفم - به جان خودم گناهم برای رنجاندن تو نبود به خدا قسم که گناهانمان عمدی نیست .... فقط ما خواب مانده ایم. مولا جان گاهی اوقات حس می کنم در دوکوهه کنار ساختمان ها - خیمه های تو بر پاست - دو کوهه ای که با صفا بود و زیبا - و حالا تنهای تنهاست..... مولا جان منو ببخش - دستم بگیر تا در این ظلمت شب در چاه غفلت نیفتم چاهی که بیرون آمدن از ان مشکل است و برای من بی تو محال. |
|||
|
|
۰:۳۰, ۲۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #713
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان یا صاحب الزمان خیلی وقت هست که اینجا توفیق ندادید بنویسم اینجا رو خیلی دوست دارم من عاشق این تاپیک هستم آقای من تو رو آن چادر خاکی کمکم کنید آقای من مولای من سید من بیا و ما را یک طرف کن بیا و ما را در محضر قرار ده آقای من شما امام من هستید مثل پدرتان یتیم نوازید آقای من امام من من بد شما به خوبی خود مرا خوب کنید دلم با عملم نمیخونه آقای من خجالت میکشم از این جمله ی امام رضا علیه السلام می فرمایند برای ما زینت باشید من برای شما چه بودم؟ آقای من... ببخشید یا الله اللهم عجل لولیک الفرج ... چند بار مرا از سر سفره ی گناه به زور بلند کردید چه قدر من .... بعضی ها میگن : اگر مرا رها کنی تو را رها نمیکنم اما من که بارها شما را رها کردم و شما مرا رها نکردید من چه بگویم مولای من همچنان مرا رها نکنید هر چند من... یا الله... |
|||
|
|
۰:۵۲, ۲۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۱ ۰:۵۳ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #714
|
|||
|
|||
|
ای دل آن دم که خراب از می گلگون باشی بی زر و گنج به صد حشمت قارون باشی در مقامی که صدارت به فقیران بخشند چشم دارم که به جاه از همه افزون باشی در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آن است که مجنون باشی نقطه عشق نمودم به تو هان سهو مکن ور نه چون بنگری از دایره بیرون باشی کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش کی روی ره ز که پرسی چه کنی چون باشی تاج شاهی طلبی گوهر ذاتی بنمای ور خود از تخمه جمشید و فریدون باشی ساغری نوش کن و جرعه بر افلاک فشان چند و چند از غم ایام جگرخون باشی حافظ از فقر مکن ناله که گر شعر این است هیچ خوشدل نپسندد که تو محزون باشی |
|||
|
|
۱۰:۱۴, ۲۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #715
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دعا پشت دعا براي آمدنت ! گناه پشت گناه براي نيامدنت ! دل درگير ، ميان اين دو انتخاب كدام آخر ؟ آمدنت يا نيامدنت.... ؟! چه كسي مي داند؟ شايد آن شادترين لحظه ما در راه است ... |
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۲۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #716
|
|||
|
|||
|
سلام دادیم؛
تنها برای این که سلامی داده باشیم. غبار عادت نشسته بر روی این سلامها و برای غبارزدایی، همتی نیست در وجودمان و تا اندوختن همت باید صبور بود. باید بر میزان همتمان بیفزاییم و پیش از آن که آستین همت را مردانه بالا بزنیم، باید به معرفت دست یابیم. معرفتی که همه جا و همه وقت، راه گشاست و ما را از گمراهی دور میدارد. اگر در پس سلامهایمان، معرفت بود، میشنیدیم پاسخ تکتک سلامهایمان را . سلام! |
|||
|
|
۱۶:۱۴, ۲۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #717
|
|||
|
|||
|
باز هم آدینه شد مهدی کجاست ؟
بازم جمعه است .....یک نفر آهسته گفت در کربلا است ما 1 روز از هفته رو به انتظاریم اون بیاد اما اون 6 روزه دیگه رو منتظره تا ما بیاییم ما منتظره یه نفریم اون منتظره همه ی ماست ما همو داریم اما اون هیچ کسو نداره ما تنهاترین منتظر تریم یا اون ؟ اما ببینید ما خسته تر شدیم ما بی وفا تر شدیم با این حال این ما بودیم که بریدیم |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۲۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۹ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #718
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم امروز جمعه بود... پدربزرگی داشتم که عاشق بود می گفت عاشق ها هیچ وقت شب جمعه نمی میرند چون چشم به راهند... می گفت عاشق ها غروب جمعه می میرند... ..................... پدربزرگی داشتم که غروب جمعه مرد... |
|||
|
|
۸:۳۳, ۲۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۱ ۸:۳۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #719
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . مولا جان گناهام خیلی زیاد شده.....خیلی زیاد سوتی میدم.... میترسم.... میترسم... . نکند من ز چشمت افتادم ------------- نکند تو مرا نمی خواهی
.. |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #720
|
|||
|
|||
|
به نام خالق هستی بخش که همه چی ا اوست
امام من بیا امام من بیا اما کجا بیاید در سخن می گوییم شچم را توتیای راهشان قرار می دهیم اما کیست که چشم که نه حداقل یک لحظه لذت گناهش را به خاطر خداوند از بین ببره کیست که دل امامشو نرنجونه کی بگه امام من بیا مایی که دو رکعت نماز هم نمی تونیم درست بخونیم فقط همین امام زمان بیا اما چرا نمی گیم که ما برای اومدن آقامون چه تلاشی کردیم بله شما بله من بله ما چرا نباید ما یه گوشه کارو بگیریم هان؟ ما هدفمون تو این دنیا چیه بخوریم بخوابیم یا مثلا عاشق بشیم و یا به فرک خرید خونه و ماشین و یا بدست آوردن مدرک باشیم بعدش تا یه چیز میشه میگیم امام زمان چرا نمی یای تو چرا می گی امام زمان بیا هان چرا چرا چرا مگه تو چه قئمی برداشتی نه عزیز دلم اینجا کربلا نشده نامه بفرستی امام بیا بعدش از ترس قایم شی چی فکر کردی فقط بلدی دعا کنی واسه ظهور (آخه دعا هم درست حسابی نمی کنی به چیت می نازی)با چه رویی از خداوند طلب فرج آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را داریدوستان بیاین بی پرده بگیم خودمون رو گول نزنیم بیاین آدم باشیم بیاین یه روزم شده کارامون رنگ خدا داشته باشه آخه چایی هم بخواد رنگ بده باید تو آب گرم جوش بیاد داغی ببینه زجر بکشه تا رنگش رو پس بده چرا نمی خوایین یکم سختی رو واسه خداوندی که به شما وعده پاداش داده بکشید ای زلیخا دست از دامان یوسف باز کش زلیخا کیه ماییم دیگه مایی که حتی امام مون رو هم فقط واسه خودمون می خواییم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |