کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 76 رای - 4.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفتگوی منتظران
۱:۲۵, ۲/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۰۲ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم كن لوليك الحجة بن الحسن صلواتك عليه وعلى آبائه في هذه الساعة وفي كل ساعة وليا وحافظا"وقائدا"وناصرا"ودليلا" وعينا" حتى تسكنه أرضك طوعا" وتمتعه فيها طويلا" برحمتك يا أ رحم الراحمين .وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين

سلام
این تاپیک مخصوص آقا و منتظران آقاست
راستش من از فضای کلی تالار راضی نیستم و برام خسته کننده هست
خیلی بده مدیری این حرف و بزنه و حتماً اشکال از من هست
اینجا به نظرم خیلی مباحث حاشیه وجود داره که اینم ممکنه نظر غلط شخص من باشه
عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم
هر که دارد هوس کرببلا بسم الله
هر که دارد هوس روی نگار بسم الله
اینجا فقط حرف از یوسف زهرا هست
حرف از غربتش (حتی تو این تالار)
حرف از بی وفایی هامون
اینقدر میگیم تا یه کم محبتمون بیشتر بشه
این یکی از وظایف منتظران هست
گفتگو در مورد آقامون
البته یاد امام با کلام یکی از تکالیف هست
اما وصف العیش نصف العیش
چند نفر دلشون میخواد توی نمازی شرکت کنند که توی مسجد کوفه برگزار میشه
توی صف اولش عیسی علیه السلام و خضر عیله السلام و سلمان و مالک اشتر و اصحاب کهف قرار دارند؟؟؟؟؟؟
چند نفر دلش میخواد زیر سایه منتقم خون حسین فریاد بزنه یا لثارات الحسین
اینجا فقط مال عاشقای دلسوخته ی مهدی هست که شب و روز که میاد و میره لحظات با آقاشون خلوت میکنن
وقتی خورشید میره پشت ابر به آسمون نگاه میکنن و میگن اللهم عجل لولیک الفرج
وقتی بارون میاد و میدونن وقت استجابت دعاست میگن اللهم عجل لولیک الفرج
اگه گذرشون به حیات مسجد الحرام افتاد قبل هر چی میگن اللهم عجل لولیک الفرج
زیر قبه ی امام حسین تو کربلا اگه خدا قسمتشون کرد و میدونن اینجا دعا مستجاب میشه میگن اللهم عجل لولیک الفرج
اینجا جایی که دلم میخواد باحالترین قصه های تشرف که شور و سوز و گداز و تو آدم میندازه رو از منتظرای مهدی بگذارید
اینجا جایی که دلم میخواد خدا بهش برکت بده تا دلم باز بشه یکم
تا با خودم بگم نه بابا دیگه وقتشه آقام اونقدرام قریب نیست
شاید مشکل از منه
نمیدونم اما وقتی با خودم فکر میکنم آقام هر روز گریه میکنه و به قول خودشون خون گریه میکنه و من بی خیال و بی توجه روزم شب میشه و شبم روز میشه یه جوریم میشه
شاید مشکل از منه
بچه ها کی میدونه امام زمان تو قنوت نمازشون چی میگن؟
یه راهنمایی کنم توی کتاب مهج الدعوات تألیف سید طاووس اومده
وقتی خوندم برای آقام گریه کردم
اینجا جایی هست که دوست دارم رفقا بیان بگن آقا ما داریم زیارت عاشورا میخونیم داریم نماز شب میخونیم داریم انفاق میکنیم
میگیم و این گفتن همون توصیه به حقی هست که خدا توی سوره والعصر گفته بگید
به هم میگیم تا شوق بندگیمون بیشتر بشه
اینجا جایی هست که از آقا میگیم
رفقا من از شما شرمنده هستم
والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم
منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب بخوره،شما به بزرگواری خودتون ببخشید
بیاید اینجا در مورد امامتون هر چی میخواید بگید
ولی بگید
این پست اگه خالی بمونه
یعنی منتظری نیست که بخواد گفتگو کنه
البته شاید من اشتباه فکر میکنم
من رو حلال کنید
و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید
برای پدر و مادر من اگه شد دعا بفرماید
یا علی و امیدوارم روزی همه باهم بگیم یا لثارات الحسین در رکابش

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یکدوست ، mohamad ، hamed ، فرهاد ، احیاء ، MAHDI59 ، parisan ، مسافر ، bahar2006 ، ALPHA ، sunrise59 ، shia12 ، aliakbar ، ELENOR ، oO DaViD Oo ، mamad ، جوینده حق ، MohammadMeraj ، mohammad790 ، bozorgmehr ، ارتش1نفره ، Seyed Mohsen ، MARTINI80 ، abbas313 ، معلم313 ، sasa ، anti dajal ، ganjname ، hesam110 ، یاران مهدی ، مبينا ، وحید الف ، MESSENGER ، ONLY66 ، elhamA ، محب الزهرا ، fazel ، مجنون الحسین ، boghz ، آرین (الهه.ع) ، mojtaba-nk3 ، EMPERATOR ، حوریه سادات ، حلما ، montazer_rm ، meshkat ، zohur ، أین المنتظر ، hamed313 ، محدثه سادات ن ، هدهد ، F_R ، فدايي حسين ، ريحانه الرسول ، محیصا ، janali ، خادمة الزهرا ، sara_i ، Agha sayyed ، saloomeh ، راحیل ، abas_341 ، sepehr1356 ، netlog36 ، yasermoniri ، sevenmoons ، Abasaleh ، ساقی ، AFG Shia ، fandogh ، shakiba ، springly ، SARV ، wakeup313 ، payam mahdi ، ترنم ، Marziyeh ، تازه مسلمان ، گل مرداب ، فدک زهرا ، mohammad727 ، ario65 ، Ali bagheri ، فدايي ولايت ، یا صاحب الزمان ، mohammad reza ، yektaparast ، sahel ، navid-313 ، seyedmahdi ، zarati313 ، Tolou ، حب الحسین ، باهتول ، یا زهرا(س) ، said_siraj ، taleb ، برادر تعادل ، سمیرا ، mahdavi61313 ، jamandeh ، MohammadSadra ، asire entezar ، sarallah ، Farzaneh ، nasimesaba ، hajiali.m ، mahdy30na ، mhvvhm ، MohammadFC ، مهدی110 ، جبریل ، heaven ، seiied ، M03TAFA ، morteza rezay ، AMINI ، zahra.shakiba ، medad.sefid ، هدایت شده ، vahrakan ، شهرام ، نگار ، ایمانی ، mahdi14 ، یوسف خان ، نسیم ، m.hossein ، azade ، حسن عزتي ، rahi ، aleerz ، شیما ، سلیم ، العبدالفانی ، ali.khm ، Nmm ، Ramin_Ghn ، PARADOX ، حقیر ، بچه شیعه ، aboutorab ، mahdi jan ، fatemeh ، Ghaem ، 135 ، بیداری اندیشه ، عارفه ، aliali ، آرام 2 ، سیف الشیعه ، ضحی ، یامهدی(عج) ، امیریان ، مفقود الاثر ، vahid1878 ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، غلام نرجس(س) ، mmfalahati ، meisamtiger ، savajjad ، faateme-313 ، ساجد ، یاوران مهدی ، omidman ، sogol67 ، tazevared ، مرغ باغ ملکوت ، ali0077 ، حسن.س. ، فریادگر سکوت ، mohaddese ، *مهاجر* ، faraz_223 ، من انقلابی ام ، fiftynine ، منادی حق ، علی امینی ، ghofran ، عماره ، black ، SARA 2020 ، احمد110 ، MANI110 ، میثاق ، سها ، مهدی2012 ، آلاله ، سید محمد حسین ، مهسا110 ، فیروزه ، s-r ، منجی ، hessam ، ASEMOUN ، بیداری12 ، مرتاح ، Night moans ، ehsanagiyan ، عبدالرحمن ، شاهد ، مجتبی110 ، لبخند خدا ، sagheb ، مرهم ، fafa* ، only_y2d ، Sakineh ، Just God ، سیمرغ ، رضوانه ، SAViOR ، محمد امین + ، صبح صادق ، محمد حسین ، آیات ، help me ، یا امام رضا ، رهگذر. ، حسین14 ، AS53 ، آفتاب ، خیبر110 ، mahyamatin ، صهبا ، nahal_m ، السا ، fotha ، ADAM ، Mrh7 ، Ali#59 ، ضدایلو ، pure ، فانوس *7* ، fatemeh-55 ، انتصـار ، یاســین ، neyestan23 ، ali-0110 ، عشقم کربلا ، الهی313 ، yashar1374 ، سرباز منتظر ، میرزا احمد ، سونای ، شهید عماد مغنیه ، soora ، bi-ehsaas ، NARJES ، aaaaa ، amin555 ، | جستجوگر | ، میثم.ح ، andishe ، میم.حسین.الف ، یااباصالح ، آوا ، mortozpasha ، علی املشی ، ( علقمه ) ، مهشاد ، مریم پرهیزگار ، Hadiss313 ، جواد مخبریان ، amrtat71 ، مرتضی اقبالی ، قبیله منتظر ، آفتاب پنهانی ، افشین ، sabrina ، صبا ، ماحی ، A.E ، نانو عرفان ، غریب ، Bidel.s ، amirak

آغاز صفحه 107 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۱۵, ۲۹/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۸ توسط ایمانی.)
شماره ارسال: #1061

(۲۸/شهریور/۹۱ ۲۳:۱۱)محب الزهرا نوشته است:  
(۲۱/شهریور/۹۱ ۱۳:۴۵)فائزون نوشته است:  ..... اختلاف من و برادر سنی ام....
از خودم نمی گم

از نهج البلاغه حضرت امیر نقل می کنم، نتیجه با خودتون

خطبه 150 نهج البلاغه حضرت امام امیر المومنین علی علیه السلام

تا چون خداوند پيامبرش صلّى اللّه عليه وآله را از دنيا برد گروهى

به جاهليت بازگشتند، راههاى باطل آنان را هلاك كرد، بر آراء نادرست تكيه كردند،

و به بيگانگان پيوستند، و از وسيله اى كه مأمور به مودّت آن بودند جدا شدند،

ساختمان (دين و حكومت) را از بنيادش انتقال دادند، و آن را در غير جاى خودش بنا كردند. آنان

معادن هر خطايى هستند، و درهاى گام نهادگان در وادى گمراهيند. غوطه ور در درياى حيرت،
و افتاده در مستى و جهالت اند،
نمی دونم واقعا باید با این پست به شما چه گفت؟!
[b]اما این چیزایی که می نویسم رو خوب بخونید شاید خطای فهمیتون
حل شد
میشه بفرمایید وقتی میگم "برادر سنی من" یعنی کی؟؟؟؟

منظور من آنانی نیستند که معادن هر خطایی هستند.
منظور من اینانی هستند که رهبر من "نایب امام زمان من" دستور میدن به من شیعه که

مقام معظم رهبري فرمودند مسأله اتحاد بدان معنا نيست كه ما بياييم شيعه را سني و سني را شيعه كنيم، بلكه امتي را كه اعتقادات مشترك دارند، قبلهشان يكي است، قرآنشان يكي است، پيامبرشان يكي است و دشمن واحد دارند؛ اين را درك بكنند. در يك چنين موقعيتي با حفظ همان اختلاف مذهب بتوانند در برابر دشمن غدار خودشان بايستند و وحدتشان را در برابر دشمن حفظ كنند.

بله امام علی(علیه السلام) در خطبه ای آنچنا گفتند اینک ما نیز امام زمانی داریم و ایشان نایب بر حقی دارن و ایشان چنین میگویند
جانم فدای رهبر

نقل از وب سایت نفوذ:
"نگاه اسلامی برادری، اتحاد، همدلی و صمیمیت است هر کسی با این نگاه مخالفت کند و شیوه دیگری اتخاذ کند برخلاف سیاست نظام اسلامی رفتار کرده است اگر دیدید کسانی وحدت ملی ما را به بهانه مذهب ((شیعه و سنی)) بخواهند به هم بزنند، آن کسی که ندای تفرقه بین شیعه و سنی را سر می دهد مزدور دشمن است.

چرا با این فکر غلط و شوم بین مسلمانان اختلاف ایجاد می‌شود افرادی هم هستند از بین شیعیان که فقط مسئله آن‌ها نادانی نیست بلکه ماموریت دارند که بیایند و به مقدسات اهل سنت توهین کنند برای ایجاد اختلاف.
[/b]
[b]"رفتار هر دو گروه حرام شرعی است و خلاف قانونی است"
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، netlog36 ، آرام 2 ، hesam110 ، امیریان ، أین المنتظر
۱۴:۵۸, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1062
آواتار
(۲۹/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۵)فائزون نوشته است:  نمی دونم واقعا باید با این پست به شما چه گفت؟!
اما این چیزایی که می نویسم رو خوب بخونید شاید خطای فهمیتون
حل شد

سلام

تبریک به مناسبت ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر

اما بعد

و باز در جواب صحبت شما باز هم از حضرت امیر نقل می کنم

خطبه 153 نهج البلاغه

حضرت امام امیرالمومنین علی علیه السلام

در وصف گمراهان و درمان غفلت می فرمایند:

در آنچه از زبان پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم بر تو رسيده انديشه كن، كه ناچار به انجام آن مى ‏باشى و راه فرارى وجود ندارد، و با كسى كه رهنموده هاى پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم را به كار نمى‏ بندد و به جانب ديگرى تمايل دارد مخالفت نما

متناسب با آموزه های من کلمه مخالفت نما، امری و آمرانه هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، hesam110 ، امیریان
۱۷:۰۶, ۲۹/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۷:۵۴ توسط ایمانی.)
شماره ارسال: #1063

تشکر بابت تبریک من هم به شما میلاد کریمه اهل بیت رو تبریک میگم

اما راجع به مطلب فقط یه سوال

میشه بفرمایید با فرمایشات بصیرانه و مدبرانه نایب حضرت بقیه الله روحی فداک چطور کنار میاید؟

[b]مقام معظم رهبری می فرمایند:[b] درسی که ما از قرآن گرفته‌ایم، درسی که ما از اسلام گرفته‌ایم، درس ایستادگی و مجاهدت و وحدت و اتحاد است؛ اتحاد دلها و دستها با یکدیگر؛ مخصوص ملت ما هم نیست؛ اتحاد در دنیای اسلام. امروز شما ببینید یکی از نقاطی که دشمنان ما بر روی آن به طور کامل تکیه میکنند، برافروختن اختلافات مذهبی است؛ شیعه و سنی. آدمهائی که نه به شیعه عقیده دارند، نه به سنی عقیده دارند، نه اصل اسلام را قبول دارند، طبق میل سرویسهای جاسوسیآمریکاواسرائیلمی‌آیند پشت بلندگوها می‌ایستند، از توسعه‌ی تشیع اظهار نگرانی میکنند! شما چه میفهمید تشیع چیست؟! چه میفهمید تسنن چیست؟! شما به اصل دین اعتقادی ندارید. امروز سیاستاستکبارو سیاست سرویسهایجاسوساین است که ماها را از هم بترسانند؛شیعهرا ازسنی،سنی را از شیعه؛ اختلاف ایجاد کنند. راه غلبه‌ی بر دشمنان، اندیشیدن، فکر کردن، متحد شدن، دلها را به هم نزدیک کردن، دستها را در هم گره کردن است؛ و اینجور است که به فضل پروردگار، «لیظهره علی الدّین کلّه»

[/b]
[b]"با كسى كه رهنموده هاى پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم را به كار نمى‏ بندد و به جانب ديگرى تمايل دارد"مخالفت نما

[/font][font=Tahoma]
[b]مطمئنید کسی که مخالفت میکنه و شما به این جمله تکیه میکنید و با قدرت بیشتری باهاش مخالفت میکنید همون قصدی رو نداره که نایب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ما رو ازش آگاه میکنن و فریاد هشیاری و اتحاد میزنند؟؟؟

اگر فقط قران و سیره و.. کافی بود به بقای امام و در امتدادش به نیابت ایشان چه نیازی بود؟بینش سیاسی و آگاهی و بیداری کجا رفت؟

تفسیر کورکورانه وبدون بینش سیاسی موقعیت سنجی از سخنان و سیره پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آیا آفت دین نیست؟

مقام معظم رهبری خطاب به جوانان فرموده اند:
مراقب باشید با حرف حق خویش پازل دشمن را تکمیل نکنید
[/b]
میشه بفرمایید با رهنمودهای رهبری چطور کنار میاید؟

از جایی که خیلی به حضرت امیر ارادت دارید
اینم تقدیم به شما
مقام معظم رهبری می فرمایند:
بصیرت خودتان را بالا ببرید ، آگاهی خودتان را بالا ببرید.
من مكرر این جمله امیرالمومنین را در گفتارها بیان كردم كه فرمود :

اٍلّا و لا یَحملُ هذا العَلَم الّا اهل البصر و الصّبر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، netlog36 ، hesam110 ، امیریان ، أین المنتظر
۱۸:۰۲, ۳۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1064

عـــــشق یکـبـــار دگر جــان را حکـایـت میـکنـد
جمله ی اسرار هستی در ولــایت میکند

عشق را چون پرسی از نام و نشانش ای جوان
از دل نـــامحرمان باز هم شکـایت میکند

عــــشق را گر خـــم کند دسـت مغیــلانش کمر
لیـــک یکبـــار دگر غسل شهـادت میکند

هرکه را عــشق علــــــی در دل قیــامت میـکند
[/b]
در ره سیــد علــی جان را فدایی میکند

[b]امام زمان (علیه السلام) در نامه ای به نائب دوم با دستخط مبارک خویش چنین نگاشتند

أمَّا الْحَوادِثُ الْواقِعَهُ فَارْجِعُوا فیها إلى رُواهِ حَدیثِنا (أحادیثِنا)، فَإنَّهُمْ حُجَّتی عَلَیْکُمْ وَ أنَا حُجَّهُ اللهِ عَلَیْهم.

در تمام حوادث ( دینی ، فرهنکی ، سیاسی ، اقتصادی و ...) که برایتان پیش می آید به، راویان احادیث ما ( فقیهان دین شناس) ، روي آوريد كه اينان حجت من بر شما و من حجت خدا بر ايشانم.

[b]بر قامت دلربای رهبر صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، میثاق ، netlog36 ، آرام 2 ، hesam110 ، saloomeh
۱۹:۲۶, ۳۰/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۱ ۱۹:۳۹ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #1065
آواتار
نقل قول: در آنچه از زبان پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم بر تو رسيده انديشه كن، كه ناچار به انجام آن مى ‏باشى و راه فرارى وجود ندارد، و با كسى كه رهنموده هاى پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم را به كار نمى‏ بندد و به جانب ديگرى تمايل دارد مخالفت نما

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
هرچند این تاپیک محل مناسبی برای بحث نیست ولی کاش درمورد این خطبه و اینکه چه جاهائی باید به کار گرفته شه توضیح میدادین...حس می کنم نگاهتون ظاهربینانه بود نسبت بهش...

لطفا به این احادیث هم توجه کنید:

در روایت عمربن حنظله از وجود مقدس امام صادق(علیه السلام) درباره وظیفه شیعه برابر مشکلات و منازعات و مرجع صالح برای رسیدگی به امور چنین نقل شده است:
باید نگاه کنند کسانی که از شما=شیعیان هستند، به کسی که حدیث ما را روایت می کند و در حلال و حرام ما تامل و دقت می کند و احکام ما را می شناسد، پس به حکم او باید راضی باشند من او را بر شما حاکم قرار دادم. اگر او به حکم ما حکم داد و از او پذیرفته نشد، همانا به حکم خدا استخفاف ورزیده است و ما را رد کرده است و کسی که ما را رد کند خدا را رد کرده و این در حد شرک به خداست.(کافی، ج1، ص67)

امام صادق(علیه السلام) فرمودند:

هر کس از فقها نفس خود را از معاصی و محرمات نگهداری کند و دین خود را حفظ نماید و مخالف هوای خود و مطیع مولای خود باشد پس دیگران باید از او پیروی کنند و این خصوصیات جمع نمی شود مگر در بعضی از فقهای شیعه، نه همه آنها(بحارالانوار،ج2،ص88)

--------------------------------------

این هم چندجمله از رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای در مورد داشتن "بصیرت" :

در دنیایی که اساس کار دشمنان حقیقت بر فتنه سازی ست، اساس کار طرفداران حقیقت باید بر این باشد که بصیرت را ، راهنمایی را ، هرچه می توانند برجسته تر کنند و این شاخص ها را و این ممیزها را ، این عالم الطریق را بیشتر، واضح تر، روشن تر، در مقابل چشم مردم قرار بدهند که مردم بفهمند و تشخیص بدهند و گمراه نشوند.(22/9/88شش ماه بعد از انتخابات)

* * * * *

اینکه من در چندسال گذشته همیشه بر روی بصیرت تاکید کرده ام بخاطر این است که یک ملتی که بصیرت دارد، مجموعه جوانان یک کشور وقتی بصیرت دارند، آگاهانه حرکت می کنند و قدم بر میدارند همه تیغ های دشمن در مقابل آنها کند می شود، بصیرت این است،بصیرت وقتی بود غبارآلودگی فتنه نمی تواند آنها را گمراه کند آنها را به اشتباه بیندازد، اگر بصیرت نبود انسان ولو با نیت خوب، گاهی در راه بد قدم می گذارد، شما در جبهه جنگ اگر راه را بلد نباشید، اگر نقشه خوانی بلد نباشید، اگر قطب نما در اختیار نداشته باشید یک وقت نگاه می کنید می بینید در محاصره دشمن قرار گرفته اید، راه را عوضی آمده اید، دشمن بر شما مسلط می شود، این قطب نما همان بصیرت است(بیانات در دیدار با مردم چالوس و نوشهر/15/7/88)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، netlog36 ، ایمانی ، hesam110 ، أین المنتظر
۱۰:۳۵, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1066
آواتار
نسیم صبح به پاداش، جان من بستان
ببر به حضرت جانان سلام منتظران...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: somayeh ، میلاد.م ، محمود ، شیدا ، netlog36 ، یا ثارالله ، 135 ، hesam110
۱۸:۱۹, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1067
آواتار
بسم الله
.
.
.
یک شهر تا به من برسی، عاشقت شده است ----------------------- ای سیب غلت زنان در مسیر رود
نام تو را خدا چقَدَر بی نشان نوشت ------------------------- با دست خود به صفحه ی تقدیرمان نوشت

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، meshkat ، شیدا ، netlog36 ، یا ثارالله ، 135 ، hesam110
۱۸:۵۱, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1068
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

با یـازده پیمــانه ، تکلیف زمـین گیج است
شک نیست ، در میخانه جام دیگری باشد

خورشیدهای خانه ات را ای زمین بشمار
تا روشــنت گـردد ، امام دیــگری بــاشد

شــاید اگر آییــنه ها را خـوب بشـناسی
بعد از حـَسن ، حـُسن ختام دیگری باشد

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، meshkat ، شیدا ، netlog36 ، یا ثارالله ، 135 ، حلما ، hesam110 ، فریادگر سکوت
۱۹:۲۳, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1069
آواتار
جز تو کسی نیامده آقا سر قرار
انگار بی تو کسی نیست غرق انتظار

این جمعه هم گذشت و تو مثل همیشه باز
در انتظار خویش نشستی به انتظار

[تصویر: 4zmr719i239xhy4j7ut4.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، شیدا ، netlog36 ، یا ثارالله ، 135 ، حلما ، hesam110 ، فریادگر سکوت
۷:۳۱, ۱/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۱ ۲۲:۵۶ توسط netlog36.)
شماره ارسال: #1070
آواتار
گفتند براي تو عاشقانه ننويسيم حيف است كم است
براي تو آري اما براي من؟
عاشقانه هايم تنها براي توست
براي تو كم است از تو سرودن ،براي من اما همه چيز است
اي تنها بهانه ي ماندن! اي تنها رابط ميان ما و آسمان! نيامدي اين جمعه هم ...
نيامدي صاحبم امامم آقاي من مولا....
نيامدي...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، meshkat ، paradise ، Farzaneh ، mohammad reza ، فاطمه خانم ، یا ثارالله ، 135 ، حوریه سادات ، تازه مسلمان ، حلما ، ساقی ، hesam110 ، محب الزهرا ، هدهد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا