|
گفتگوی منتظران
|
|
۱:۲۵, ۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۰۲ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم كن لوليك الحجة بن الحسن صلواتك عليه وعلى آبائه في هذه الساعة وفي كل ساعة وليا وحافظا"وقائدا"وناصرا"ودليلا" وعينا" حتى تسكنه أرضك طوعا" وتمتعه فيها طويلا" برحمتك يا أ رحم الراحمين .وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين سلام این تاپیک مخصوص آقا و منتظران آقاست راستش من از فضای کلی تالار راضی نیستم و برام خسته کننده هست خیلی بده مدیری این حرف و بزنه و حتماً اشکال از من هست اینجا به نظرم خیلی مباحث حاشیه وجود داره که اینم ممکنه نظر غلط شخص من باشه عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم هر که دارد هوس کرببلا بسم الله هر که دارد هوس روی نگار بسم الله اینجا فقط حرف از یوسف زهرا هست حرف از غربتش (حتی تو این تالار) حرف از بی وفایی هامون اینقدر میگیم تا یه کم محبتمون بیشتر بشه این یکی از وظایف منتظران هست گفتگو در مورد آقامون البته یاد امام با کلام یکی از تکالیف هست اما وصف العیش نصف العیش چند نفر دلشون میخواد توی نمازی شرکت کنند که توی مسجد کوفه برگزار میشه توی صف اولش عیسی علیه السلام و خضر عیله السلام و سلمان و مالک اشتر و اصحاب کهف قرار دارند؟؟؟؟؟؟ چند نفر دلش میخواد زیر سایه منتقم خون حسین فریاد بزنه یا لثارات الحسین اینجا فقط مال عاشقای دلسوخته ی مهدی هست که شب و روز که میاد و میره لحظات با آقاشون خلوت میکنن وقتی خورشید میره پشت ابر به آسمون نگاه میکنن و میگن اللهم عجل لولیک الفرج وقتی بارون میاد و میدونن وقت استجابت دعاست میگن اللهم عجل لولیک الفرج اگه گذرشون به حیات مسجد الحرام افتاد قبل هر چی میگن اللهم عجل لولیک الفرج زیر قبه ی امام حسین تو کربلا اگه خدا قسمتشون کرد و میدونن اینجا دعا مستجاب میشه میگن اللهم عجل لولیک الفرج اینجا جایی که دلم میخواد باحالترین قصه های تشرف که شور و سوز و گداز و تو آدم میندازه رو از منتظرای مهدی بگذارید اینجا جایی که دلم میخواد خدا بهش برکت بده تا دلم باز بشه یکم تا با خودم بگم نه بابا دیگه وقتشه آقام اونقدرام قریب نیست شاید مشکل از منه نمیدونم اما وقتی با خودم فکر میکنم آقام هر روز گریه میکنه و به قول خودشون خون گریه میکنه و من بی خیال و بی توجه روزم شب میشه و شبم روز میشه یه جوریم میشه شاید مشکل از منه بچه ها کی میدونه امام زمان تو قنوت نمازشون چی میگن؟ یه راهنمایی کنم توی کتاب مهج الدعوات تألیف سید طاووس اومده وقتی خوندم برای آقام گریه کردم اینجا جایی هست که دوست دارم رفقا بیان بگن آقا ما داریم زیارت عاشورا میخونیم داریم نماز شب میخونیم داریم انفاق میکنیم میگیم و این گفتن همون توصیه به حقی هست که خدا توی سوره والعصر گفته بگید به هم میگیم تا شوق بندگیمون بیشتر بشه اینجا جایی هست که از آقا میگیم رفقا من از شما شرمنده هستم والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب بخوره،شما به بزرگواری خودتون ببخشید بیاید اینجا در مورد امامتون هر چی میخواید بگید ولی بگید این پست اگه خالی بمونه یعنی منتظری نیست که بخواد گفتگو کنه البته شاید من اشتباه فکر میکنم من رو حلال کنید و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید برای پدر و مادر من اگه شد دعا بفرماید یا علی و امیدوارم روزی همه باهم بگیم یا لثارات الحسین در رکابش |
|||
| آغاز صفحه 128 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۱۶, ۲۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1271
|
|||
|
|||
|
اي خدا آگهي از بي سر و ساماني ما از غم روز و شب و درد و پريشاني ما اي خدا رحم نما بر غم و بدبختي ما صبح كن اين شب طولاني و ظلماني ما صاحب كن فيكون امر نما از كرمت تا دمد صبح و رود اين شب طولاني ما گشته ايم همچو گله طعمه ي گرگان پليد لطف كن باز فرست صاحب رياني ما غرقه در دامن طوفان حوادث شده ايم نوح ما را بفرست در شب طوفاني ما همه جا آتش نمرود بپا گشته خدا كو خليلت كه كند ختم پريشاني ما قبطيان در همه جا تخت خدايي زده اند اي خدا باز فرست موسي عمراني ما همچو موريم لگد مال سپاه دشمن كو آن ياور پر مهر سليماني ما از يهود آتش فتنه است بپا در عالم بار ديگر بفرست عيسي روحاني ما جاهليت به جهان بار دگر برگشته منتي كن بنما رهبر قرآني ما ما همه معترفيم بر ستم و غفلت خويش بپذير از كرمت عُذر و پشيماني ما ديگر از ديدن عصيان و ستم خسته شديم بهر ياري بفرست «مهدي» نوراني ما قلب انوار بود در طپش ديدن او ديگر اظهار نما ياور پنهاني ما |
|||
|
|
۲:۰۶, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1272
|
|||
|
|||
|
جمعه ها بي تو رنگ و بويي ندارند، بيا تا ابرها از بالاي سر روزها بروند. بيا تا عشق در گلدان هايمان بشكفند و دريا تا نزديكي دفتر مشقمان بيايد. اگر تو بيايي، هيچ شمعي خاكستر نخواهد شد و پروانه ها تا قيامت در هواي عاشقي بال و پر خواهند زد. اگر تو بيايي سنگها سكوت خود را مي شكنند؛ بغضهاي هزار ساله ترك برميدارند و باران تنگ و بي امان بر شيرواني دنيا مي بارد. باران ترجمان اشكهاي توست يا حاصل جمع اشك هاي ماست كه اينگونه بي شكيب مي بارد؟ اي عادل ترين عاشق! در اين روزگار قحطي آغوش، پناه دلتنگي هايمان باش! نمي داني سرهاي ما چقدر محتاج شانه هاي مردانه توست، نمي داني چقدر دلمان براي يك گريه بي ريا تنگ شده. ما از تمام ابرهاي جهان دلتنگ تريم. محمدرضا مهديزاده
|
|||
|
|
۴:۲۹, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1273
|
|||
|
|||
|
میترسم! که بیایی و نباشم ولی،بیشتر از این میترسم که،باشم وقت آمدنت، اما با تو نباشم...
|
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1274
|
|||
|
|||
|
دوباره دلم ستاره می شمارد, ماه را می نگرد, گلهای باغچه را می بوید و می پرسد: « چرا دردهایم را درمانی, چشمهایم را بارانی و قلب شکسته ام را مهربانی نیست ؟ مگر نه این که آمدنت گلهای یاس و اطلسی را برای ما به ارمغان می آورد؟ مگر نه این که نگاه نازنینت ناب ترین لحظه ها را نصیب دل شکسته ی ما می کند؟ مگر نه این که دست شفابخشت تمام گریه ها را می خنداند؟ پس چرا نمی آیی؟ چرا عمریست ما را در حسرت یک لحظه دیدار جمال دلربایت گذارده ای؟ اصلاً ای که خودت گفتی روزی خواهی آمد و آن روز تمام قناری ها آواز می خوانند، تمام غنچه ها می شکفند و تمام چشم ها از شوق بارانی می شوند! پس چرا نگفتی نخوانده طالبت می شوم، ندیده عاشقت می شوم و نیامده دلتنگ نبودنت؟ » ای آقای ندیده ام! تو تمام اشتیاق کُمیل من، تمام گریه های ندبه ی من و تمام دلتنگیه ای سَمات من هستی. پس بیش از این ما را چشم انتظار و بی قرار مخواه و با آمدنت نور صفا و صداقت و صمیمیت بر دلهای تاریک عالمیان بتابان. باز آی و دل تنگ مرا مونس جان باش وین سوخته را محرم اسرار نهان باش زان باده که در میکده ی عشق فروشند ما را دو سه ساغر بده و گو رمضان باش |
|||
|
|
۲:۴۰, ۲۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1275
|
|||
|
|||
|
بسم رب المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
*************************************** ﯾﺎﺑﻦ ﺍﻟﺤﺴﻦ ﺗﻮ ﺧﻮﺏ ﺯﻣﺎ ﺩﻟﺒﺮﯾﺪﻩ ﺍﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﻣﻌﺎﺻﯽ ﻣﺎ ﺭﻧﺠﺪﯾﺪﻩ ﺍﯼ ﯾﺎﺑﻦ ﺍﻟﺤﺴﻦ ﻓﺪﺍﯼ ﺩﻝ ﭘﺮ ﺯﺩﺭﺩ ﺗﻮ ﺧﻮﺑﯽ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﺟﺰ ﺑﺪﯼ ﺍﺯ ﻣﺎ ﻧﺪﯾﺪﻩ ﺍﯼ ﯾﺎﺑﻦ ﺍﻟﺤﺴﻦ ﻫﻤﻪ ﺍﻭﺻﺎﻑ ﺣﺎﻝ ﻣﺎ ﺍﺯ ﺣﺎﻝ ﻭ ﺭﻭﺯ ﻇﺎﻫﺮ ﺍﻟﻮﺩﻩ ﺩﯾﺪﻩ ﺍﯼ ﯾﺎﺑﻦ ﺍﻟﺤﺴﻦ ﭼﻪ ﮔﻮﯾﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺧﻮﺩ ﺑﺮ ﺟﻠﻮﻩ ﯼ ﺧﺮﺍﺏ ﺩﻟﻢ ﺧﻮﺩ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﯾﺎﺑﻦ ﺍﻟﺤﺴﻦ ﺯ ﺑﺲ ﮐﻪ ﺑﺪﯾﻢ ﻭ ﮔﻨﺎﻫﮑﺎﺭ ﺍﺯﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺎ ﺗﻮﺷﻬﺎﭘﺎ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﯾﺎﺑﻦ ﺍﻟﺤﺴﻦ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺍﺯﯾﻦ ﻣﯽ ﮐﺸﻢ ﮐﻪ ﺑﺎﺯ ﺑﺎ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﻣﻌﺎﺻﯿﻢ ﺍﯾﻦ ﺩﻝ ﺧﺮﯾﺪﻩ ﺍﯼ ﯾﺎﺑﻦ ﺍﻟﺤﺴﻦ ﻓﺪﺍﯼ ﺩﻭ ﭼﺸﻤﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﺪﻩ ﺍﯼ ﺟﺮﻡ ﻭ ﮔﻨﺎﻩ ﻣﺎ ﻭ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﭼﮑﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﯾﺎﺑﻦ ﺍﻟﺤﺴﻦ ﺯ ﻃﻌﻢ ﺣﺴﯿﻨﺖ ﭼﺸﺎﻥ ﻣﺮﺍ ﻃﻌﻤﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻏﻢ ﻭ ﺍﺷﮑﺶ ﺧﻤﯿﺪﻩ ای *********** صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُوَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ ) أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً. درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام) و با من آن کن که لایق حضرت توست . اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج |
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۲۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1276
|
|||
|
|||
|
مرد برزخ ستاره و سحر مرد قرن نور ها وسايه ها بي تو هر دقيقه تازه مي شود رنگ خاكستري گلايه ها مرهم صبور درد هاي سخت عقل بي قرار سرزمين ما كاشف دقيقه هاي گم شده ناجي ترانه هاي بي صدا اي طلايه دار اعتماد و عشق من اسير عصر سنگ و آهنم بال هاي خسته ي مرا ببين آخرين پرنده ي قفس منم خسته از دروغ و تشنه از سراب پشت ميله ها به جستجوي تو من پرنده اي رها و عاشقم پر نمي كشم مگر به سوي تو مرد برزخ ستاره و سحر سبز ساده رنگ باور من است تكيه داده ام به پرچم شما شايد اين پناه آخر من است عبدالجبار کاکایی |
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۲۶/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۱ ۱۶:۰۹ توسط mahdiar313.)
شماره ارسال: #1277
|
|||
|
|||
|
نیا نیا گل نرگس جهان که جای تو نیست [/b] دو صد ترانه به لبها یکی برای تو نیست نیا نیا گل نرگس که در زلال دلی هزار آینه نقش و یکی ز خال تو نیست نیا نیا گل نرگس به آسمان سوگند قسم به نام و نهادت دلی برای تو نیست نیا نیا گل نرگس ز رنجمان تو مکاه کسی ز خلق و خلائق فدای راه تو نیست نیا نیا گل نرگس بدان و آگه باش که جای سجده گه ما هنوز مال تو نیست نیا نیا گل نرگس به مجلس ندبه که ندبه ، ندبه خرقه است و پایگاه تو نیست نیا نیا گل نرگس دعای عهد کجاست؟ نه این نماز جماعت به اقتدای تو نیست نیا نیا گل نرگس به جان تشنه عشق دعا دعای ظهور است ولی برای تو نیست نیا نیا گل نرگس سقیفه ها برپاست ردای سبز خلافت ولی برای تو نیست نیا نیا گل نرگس که چون علی تنها به فجر صبح ظهورت کسی کنار تو نیست نیا نیا گل نرگس تو را به خاک بقیع که شهر ما نه مُهیای گامهای تو نیست نیا نیا گل نرگس به مادرت زهرا کسی برای شهادت به کربلای تو نیست نیا نیا گل نرگس نیا به دعوت ما هزار نامه کوفی یکی برای تو نیست نیا نیا گل نرگس فدا شوی مولا برای عصر عجیبی که خواستار تو نیست شاعر: مهدی قاسمی [b]************************************************************************************** بیا بیا گل نرگس جهان برای شماست جهان به یمن وجودت به افتخار شماست بیا بیا گل نرگس اگر چه بد کردیم [b]ولی تمام نظرها به لطف و جود شماست بیا بیا گل نرگس که ندبه میخوانیم اگرچه بر دلمان نیست ولی برای شماست بیا بیا گل نرگس به آسمان سوگند قسم به نام و نهادت علی به یاد شماست بیا بیا گل نرگس زرنجمان تو بکاه هزار همت و کاوه فدای راه شماست بیا بیا گل نرگس به جان تشنه عشق دعا دعای ظهور است که با نگاه شماست بیا بیا گل نرگس که عهدها خواندیم اگرچه هیچ نماندیم ولی به لطف شماست بیا بیا گل نرگس و دستمان تو بگیر که با ظهور وجودت جهان فدای شماست بیا بیا گل نرگس که در زلال دلی و بین این همه دلها دلی برای شماست بیا بیا گل نرگس که کوفیان رفتند هزار نامه مصری که جان فدای شماست بیا بیا گل نرگس تو را به خاک بقیع که قلب و روح جهانی به جستجوی شماست بیا بیا گل نرگس بیا به دعوت یاس که دست به پهلو نشسته به انتظار شماست بیا بیا گل نرگس به مادرت زهرا که جان برای شهادت به کربلای شماست بیا بیا گل نرگس و العجل مولا که این نوای هدایت و با نگاه شماست [/b] شاعر:
فخرالسادات تقی زاده-یاس |
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۲۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1278
|
|||
|
|||
|
سلام آقا جان
شما خود شاهد بودید آنچه در توانم بود سعی کردم انجام دهم البته همین توان هم شما عنایت کردید هدایت و دستگیری خود را از ما دریغ نفرماید ولو که خود ما کارهایی کنیم که متناسب با جایگاهی باشد که شما از ما هدایت و دستگیریتان را بردارید شما به کَرَم خود ما را رها نکنید خدایا ما که به خودمون رحم نمیکنیم، تو به ما رحم کن....... |
|||
|
|
۰:۲۵, ۲۷/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۱ ۱۲:۴۶ توسط *مهاجر*.)
شماره ارسال: #1279
|
|||
|
|||
|
"بسم الله الرحمن الرحیم"
در انتظارت خواهم ماند و مثل انتظار بغض به اشک یا انتظار لب به خنده. در انتظارت خواهم ماند ای ندیده ی زیبا و ای نشناخته ی دوست داشتنی. می مانم در این انتظار شیرین و پر اضطراب تا از راه برسی و با خود بیاوری بوی گل های نرگس را. تا بار دیگر در زندگیم لحظات زیبا را تداعی کنی و برای عاشقانه سرود عشق را بسرایی و من آنچه رادارم خالصانه در طبق اخلاص گذارم و عاشقانه نثارت کنم |
|||
|
|
۲:۵۸, ۲۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1280
|
|||
|
|||
|
دعای مردم شب زنده دار می گیرد همیشه از سر اخلاص، کار می گیرد ره گلوی مرا اشک شوق باز نکرد مگر چقدر دل انتظار می گیرد؟ بیا که دست تو را ذوالفقار می بوسد بیا که دست تو را کردگار می گیرد چقدر عاشق شب زنده دار داری تو چقدر بغض که در شام تار می گیرد به چهار فصل گدایان همیشه باران هست عنان دیده ی ما را بهار می گیرد سر قرار تو آخر ز جان گذر بکنیم طواف کیست که ما را قرار می گیرد؟ به موی و روی تو آویخته است در همه عمر کسی که دامن لیل و نهار می گیرد تمام هفته به امید جمعه سرحالم غروب جمعه دلم هفت بار می گیرد دم مسیح ز تیغ دو دم دمد بیرون دمی که دست تو از ذوالفقار می گیرد محمدسهرابی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |