|
گفتگوی منتظران
|
|
۱:۲۵, ۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۰۲ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم كن لوليك الحجة بن الحسن صلواتك عليه وعلى آبائه في هذه الساعة وفي كل ساعة وليا وحافظا"وقائدا"وناصرا"ودليلا" وعينا" حتى تسكنه أرضك طوعا" وتمتعه فيها طويلا" برحمتك يا أ رحم الراحمين .وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين سلام این تاپیک مخصوص آقا و منتظران آقاست راستش من از فضای کلی تالار راضی نیستم و برام خسته کننده هست خیلی بده مدیری این حرف و بزنه و حتماً اشکال از من هست اینجا به نظرم خیلی مباحث حاشیه وجود داره که اینم ممکنه نظر غلط شخص من باشه عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم هر که دارد هوس کرببلا بسم الله هر که دارد هوس روی نگار بسم الله اینجا فقط حرف از یوسف زهرا هست حرف از غربتش (حتی تو این تالار) حرف از بی وفایی هامون اینقدر میگیم تا یه کم محبتمون بیشتر بشه این یکی از وظایف منتظران هست گفتگو در مورد آقامون البته یاد امام با کلام یکی از تکالیف هست اما وصف العیش نصف العیش چند نفر دلشون میخواد توی نمازی شرکت کنند که توی مسجد کوفه برگزار میشه توی صف اولش عیسی علیه السلام و خضر عیله السلام و سلمان و مالک اشتر و اصحاب کهف قرار دارند؟؟؟؟؟؟ چند نفر دلش میخواد زیر سایه منتقم خون حسین فریاد بزنه یا لثارات الحسین اینجا فقط مال عاشقای دلسوخته ی مهدی هست که شب و روز که میاد و میره لحظات با آقاشون خلوت میکنن وقتی خورشید میره پشت ابر به آسمون نگاه میکنن و میگن اللهم عجل لولیک الفرج وقتی بارون میاد و میدونن وقت استجابت دعاست میگن اللهم عجل لولیک الفرج اگه گذرشون به حیات مسجد الحرام افتاد قبل هر چی میگن اللهم عجل لولیک الفرج زیر قبه ی امام حسین تو کربلا اگه خدا قسمتشون کرد و میدونن اینجا دعا مستجاب میشه میگن اللهم عجل لولیک الفرج اینجا جایی که دلم میخواد باحالترین قصه های تشرف که شور و سوز و گداز و تو آدم میندازه رو از منتظرای مهدی بگذارید اینجا جایی که دلم میخواد خدا بهش برکت بده تا دلم باز بشه یکم تا با خودم بگم نه بابا دیگه وقتشه آقام اونقدرام قریب نیست شاید مشکل از منه نمیدونم اما وقتی با خودم فکر میکنم آقام هر روز گریه میکنه و به قول خودشون خون گریه میکنه و من بی خیال و بی توجه روزم شب میشه و شبم روز میشه یه جوریم میشه شاید مشکل از منه بچه ها کی میدونه امام زمان تو قنوت نمازشون چی میگن؟ یه راهنمایی کنم توی کتاب مهج الدعوات تألیف سید طاووس اومده وقتی خوندم برای آقام گریه کردم اینجا جایی هست که دوست دارم رفقا بیان بگن آقا ما داریم زیارت عاشورا میخونیم داریم نماز شب میخونیم داریم انفاق میکنیم میگیم و این گفتن همون توصیه به حقی هست که خدا توی سوره والعصر گفته بگید به هم میگیم تا شوق بندگیمون بیشتر بشه اینجا جایی هست که از آقا میگیم رفقا من از شما شرمنده هستم والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب بخوره،شما به بزرگواری خودتون ببخشید بیاید اینجا در مورد امامتون هر چی میخواید بگید ولی بگید این پست اگه خالی بمونه یعنی منتظری نیست که بخواد گفتگو کنه البته شاید من اشتباه فکر میکنم من رو حلال کنید و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید برای پدر و مادر من اگه شد دعا بفرماید یا علی و امیدوارم روزی همه باهم بگیم یا لثارات الحسین در رکابش |
|||
| آغاز صفحه 149 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۸, ۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۲ ۱۵:۱۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1481
|
|||
|
|||
|
امروز جمعه نيست ولي دلشكستهام زيرا به انتظار ظهورت نشستهام يكشنبهاي است تلخ ، نه يكشنبهاي سياه يك جمعه ی جديد خيال تو، اشك و آه آقا، شكسته بغض قلم را غم زمين بگذار تا بگويم از اين قرن آهنين از التهاب نقشه ی جغرافياي شوم از مرزهاي له شده در سايه ی هجوم از برج ها كه در تب افسانهاي مدرن تبديل ميشوند به بتخانهاي مدرن از خشم بمب هاي اتم، نقشههاي جنگ انديشههاي وحشي تيمورهاي لنگ از فصل خواب و وحشت كابوس هاي شوم تكثير بينهايت ويروس هاي شوم از مرگ اعتماد به دست شغادها از غفلت بهار، شبيخون بادها دارد دوباره قلب قلم تير ميكشد تاريخ را چه تلخ به تصوير ميكشد حالا زمان به مرز تحجر رسيده است يعني كه فصل مرگ تفكر رسيده است؟! در هر بهار رويش پائيز را ببين تكرار تلخ، يورش چنگيز را ببين تكرار تلخ فاجعه، تهديد، انفجار آيين جهل، زنده بگوري و انتحار آقا ببين تهاجم اصحاب فيل را فرعونيان خفته در امواج نيل را در جست و جوي هيچ تب جنب و جوش را تزويرهاي اين همه آدم فروش را ديگر شكسته حرمت سنگين نام ها در عصر انتقام، ترور، قتل عام ها حالا بت بزرگ تبر را شكسته است دروازه ی حقوق بشر را شكسته است نمرودها دوباره خداي زمين شدند بت ها، پيمبران دروغين دین شدند حالا درون قصه ی مادر بزرگ ها یوسف رها شده است در آغوش گرگ ها حتي قطار آدميت واژگون شده است ايثار رنگ باخته، نوعي جنون شده است قانون ظلم در رگ تاريخ جاري است دنيا هنوز در هوس برده داري است عصر مدرن وارث مشتي ژن است و هيچ انديشهاش تصرف اكسيژن است وهيچ دارد دريچهها همه مسدود ميشود سر چشمه ی اميد گل آلود ميشود ما ماندهايم وحسرت ناني كپك زده با سيبهاي سرخ جهاني كپك زده ما مانده ایم و صفحهی شطرنج زندگی با مهره های له شده از رنج زندگی ما ماندايم و حسر ت تفسير انتظار ما ماندهايم و بغض گلو گير انتظار ده قرن انتظار، نه، ده قرن خون دل آقا چهها گذشته به تو؟ ماندهام خجل آقا بگو، بگو كه تو از ما چه ديدهاي؟ آري بگو، بگو كه چه از ما كشيدهاي؟ ما در يقين به سينه ی خود مهر شك زديم حتي به زخم وا شده ی تو نمك زديم يك عده جيرهخوار مدرنيسم ها شديم در جنگلي به نام تمدن رها شديم يك عده هم جدا شده از عصر آهن اند حرف از ظهور پست مدرنيسم ميزنند حرف از ظهور پوچي و ترديد بيدليل مرگ حقيقت وخرد و سنت اصيل يك عده در گرسنگي و فقر سوختند ايمان به نرخ لقمه ی ناني فروختند يك عده با يزيد و معاويه ساختند قرآن به روي نيزه نشاندند و باختند يك عده از حقيقت تو دور ماندهاند در انتظار يخ زده محصور ماندهاند مفهوم انتظار تو را ترك كردهاند آيا دعاي عهد تو را درك كردهاند؟ گفتند: انتظار همان بيقراري است تنها دعا و گريه وشب زندهداري است مفهوم انتظار تو اين چند واژه نيست آقا خودت بيا و بگو انتظار چيست؟ اين دردها حكايت و افسانه نيستند تنها شكايتِ دل ديوانه نيستند اين دردها حقيقت مسموم عالماند شمشيرهاي آخته ی ابن ملجماند از فرقه فرقه تفرقه دلخستهايم ما ده قرن ميشود به تو دل بستهايم ما از هر سر جدا شده، بگذار بگذرم از زخم هاي وا شده بگذار بگذرم بگذار بگذرم كه پُرم از گلايهها آقا بيا كه خسته شدم از كنايهها امروز هم به ياد تو كم كم گذشت و رفت مانند جمعههاي پر از غم گذشت و رفت آري گذشت و باز نگاهم تو را نديد فردا دو شنبه است، نه: يك جمعه ی جديد! |
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1482
|
|||
|
|||
|
گاهی اگربا ماه صحبت کرده باشی از ما اگر پیشش شکایت کرده باشی گاهی اگر در چاه مانند پدر آه! اندوه مادر را شکایت کرده باشی گاهی اگر زیر درختان مدینه بعد از زیارت، استراحت کرده باشی گاهی اگر بعد از وضو مکثی کنی تا آیینه ای را غرق حیرت کرده باشی در سال های سال دوری و صبوری چشم انتظاری را شفاعت کرده باشی حتی اگر بی آنکه مشتاقان بدانند گاهی نمازی را امامت کرده باشی یا در لباس ناشناسی در شب قدر از خود، حدیثی را روایت کرده باشی یا در میان کوچه های تنگ و خسته نان و پنیر و عشق قسمت کرده باشی پس بوده ای و هستی و می آیی از راه تا حق دل ها را رعایت کرده باشی پس مردمک های نگاه ما عقیم اند تو حاضری، بی آنکه غیبت کرده باشی! |
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1483
|
|||
|
|||
|
قرآن زبان بگیر و خبر از نهان بده پیغام وصل مصحف پنهانمان بده
هرچند آیه آیه ی تو نور مطلق است نور جمال عشق به مستان نشان بده ای با دلم گره به دل ِ خسته رحم کن با یک نگه به عاشق دلخسته جان بده چون استخوان ره ِ گلویم بسته هجر تو اشکی برای پس زدن استخوان بده اشکی که ریزم از غم هجران وُ وا شود این عقده که گرفته به سینه مکان بده تا کی غم فراق و جدایی عزیز من؟! صاحب زمان بیا و بها بر زمان بده من مجرمم بگو تو چرا گریه می کنی؟! بر نامه ام نظاره کن و سر تکان بده این عاشق و نگاه تو ای آسمان عشق پرواز را به یک نگهت یادمان بده حسین ایمانی |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۸ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1484
|
|||
|
|||
![]() با چه رویی بگوییم اللهم عجل لولیک الفرج؟
حالا من بحث رو به سمت گفتگو منحرف(یا هدایت) میکنم.یه سوالی برام پیش اومده که ترجیح دادم به جای تایپیک زدن اینجا مطرح کنم تا منتظرا در موردش گفتگو کنن میخواستم بدونم اگه امام زمان بیاد،چطوری ما بفهمیم این کسی که اومده خود امام زمانه؟خب ما نشستیم خونمون دیگه،یه روز بعد از ظهر اخبار میگه یه نفر از اهالی مکه ادعای مهدویت کرده،در بهترین حالت اخبار ما میگه که فردی ادعای مهدویت کرده و در واقع عکس العملی نشون نمیده ولی احتمالا گفته میشه که اینها از مدعین دروغین مهدویتن ![]() از طرفی بی بی سی و سی ان ان و وی او ای (چی شد!!!) هم به حواشی دامن میزنن،لطف کنن دوستان بگن چطوری تشخیص میدن یه نفر مهدی فاطمه هست یا نه. |
|||
|
|
۹:۰۳, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1485
|
|||
|
|||
|
قبل از هر چیز عرض کنم که بهترین راه تشخیص حق از باطل دست یازیدن به ریسمان الهی و دامن اهل بیت علیهم السلام است. اگر کسی توکل و توسلش درست باشد هیچگاه راه را اشتباه نخواهد رفت. مطالعه احادیث اهل بیت علیهم السلام باعث می شود که درک و شناخت درستی از آخرالزمان، ظهور و امام زمان علیه السلام پیدا کنیم.
اما راههایی را برای شناخت امام زمان علیه السلام پس از ظهور عنوان نموده اند که من به اختصار به عرض می رسانم: 1ـ نشانه های ظهور که در روایات اهل بیت علیهم السلام آمده تا حدودی ظهور امام زمان علیه السلام را روشن می کند. 2- تبعیت از بزرگان مانند سید خراسانی: در روایات هست وقتی که سید خراسانی با امام زمان علیه السلام روبه رو می شود، اورا می شناسد اما برای اینکه برای یاران شبهه ای ایجاد نشود، از حضرت نشانه می خواهد. 3- معجزات حضرت پس از ظهور 4- نشانه های ظاهری حضرت مانند چهره، نشان امامت پشت کتف ایشان و ... |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۱۲/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۲ ۱۲:۴۰ توسط boghz.)
شماره ارسال: #1486
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۲ ۹:۰۳)فریادگر سکوت نوشته است: قبل از هر چیز عرض کنم که بهترین راه تشخیص حق از باطل دست یازیدن به ریسمان الهی و دامن اهل بیت علیهم السلام است. اگر کسی توکل و توسلش درست باشد هیچگاه راه را اشتباه نخواهد رفت. مطالعه احادیث اهل بیت علیهم السلام باعث می شود که درک و شناخت درستی از آخرالزمان، ظهور و امام زمان علیه السلام پیدا کنیم. lممنون از برادرم Tishtar که سوال رو مطرح کردن و شما که جواب دادین اما به عقیده ی من این ها اصلا کافی نیست مورد 2. خوده سید خراسانی رو چطور تشخیص بدیم؟ مورد 3. به عقیده من این یکی از اشتباهاتمونه که از حضرت کارهای عجیب و غریب انتظار داریم ثانیا میدونیم که الان جادو اینا پیشرفته تر از قبل وجود داره و حتی روش های علمی هست که میشه یه کاره به ظاهر عجیب انجام داد و ثالثا مردم امروز دیگه مردم قدیم نیستن هر اتفاق عجیبی ببینن میگن خب احتمالا یه توجیه علمی براش هست (از همه مهمتر هم همون مورد اولی که گفتم ) ومورد 4 هم قابل تکیه نیست احادیث هم میتونن تحریف شده باشن و هم اینکه میشه این ویژگی ها رو هم دزدید [b]من فکر میکنم به یک وسیله قوی تر از اینها نیازمندیم !!! درمورد اون وسیله اساتید بهتر میدونن و میتونن توضیح بدن اما حتم دارم کسی که ایمان واقعی و معرفت زیادی داره به یاری خدا , گمراه نخواهد شد !! |
|||
|
|
۲:۲۳, ۱۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1487
|
|||
|
|||
|
اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است اکسیر من نه این که مرا شعر تازه ای نیست من از تو می نویسم و این کیمیا کم است سرشارم از خیال ولی این کفاف نیست درشعر من حقیقت یک ماجرا کم است تا این غزل شبیه غزل های من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی ترا کنار خود احساس می کنم اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است خون هر آن غزل که نگفتم به پای توست آیا هنوز آمدنت را بها کم است محمدعلی بهمنی |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۱۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1488
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۲:۳۶)boghz نوشته است: lممنون از برادرم Tishtar که سوال رو مطرح کردن و شما که جواب دادین به نام الله یکی از مهم ترین دلالیلی که می گن باید امام زمانت را بشناسی همینه!قدیما که مطالعه می کردم می خوندم که خیلی ها اون زمان امام را رد می کنند و میگن امام زمان نیست و یا میگن دین جدیدی آورده! اولین و اصلی ترین چیزی که باید بدونیم معرفت به اصل مقام امامت هست تا بدونیم اصلا چه کسی می تونه امام باشه و چه کارهایی در شان امام هست و چه کارهایی در شان او نیست!و بعد هم معرفت به شخصیت ایشان هست که در روایات به آن اشاره شده معجزه چیزی است که در وجود آدم تاثیر میذاره و با جادو فرق داره وقتی در مورد معجزات آقا بیشتر بدونیم شاید کمتر دچار خطا بشیم.مثلا این که همه ی سلاح های جهان از کار می افتن میشه جادو بشه ؟یا قطعا معجزه ست؟ اصولا احدیثی هم که در منابع شیعه ذکر میشه سندیت قابل قبولی داره و احتمال کمتری برای جعل داره پس میشه اعتماد کرد ولی مهم ترین مهمترین و مهم ترینش همون معرفت به اصل مقام امامت و شخصیت ایشان هست چیزی که مردم همزمان با امامان قبلی نمی دانستند و به همین دلیل آنها را به شهادت رساندند |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۱۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1489
|
|||
|
|||
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۵:۱۳)ats نوشته است: به نام الله آخه به این سادگیهام نیست...فرض کنید که امروز امام زمان بیاد.بعد (مثلا) بگه که حجاب دیگه توی دین نباید وجود داشته باشه،از فردا حکم حجاب به مسلمونا ساقط میشه،محرم نا محرم هم از بین میره! حالا اینا رو همینطوری مثال زدم،ولی همینطوری که میدونید وقتی حضرت بیان خیلی از احکامی که الکی به وجود اومدن رو بدعت اعلام میکنن و اونها رو از بین میبرن. حالا اینجا اوضاع سخت میشه احتمالا (بعضی از) مراجع تقلید به مبارزه با امام بلند میشن و میگن که این یه دین دیگه ست ما هم این وسط میمونیم که کی راست میگه
|
|||
|
|
۱۶:۱۷, ۱۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1490
|
|||
|
|||
|
بله راحت نیست ولی اگه دنبال اسلام واقعی رفته باشیم این اتفاق نمی افته .یعنی مطالعه و تحقیق کرده باشیم
ما می خواهیم همین طور بشینیم و بگیم چه کار کنیم؟مطمئن باشید اگه به وظایفمون که همون معرفت به اسلام و امامت هست ؛عمل کنیم خودشون دستمون را می گیرند و دچار مشکل نمیشیم.ان شاء الله استادمون همیشه می گفت:ببینید امروز چه وظیفه ای دارید همون را انجام بدید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: masoomin.gif]](http://www.imamreza.net/images/maghalat-f/masoomin.gif)

احتمالا (بعضی از) مراجع تقلید به مبارزه با امام بلند میشن و میگن که این یه دین دیگه ست ما هم این وسط میمونیم که کی راست میگه