|
گفتگوی منتظران
|
|
۱:۲۵, ۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۰۲ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم كن لوليك الحجة بن الحسن صلواتك عليه وعلى آبائه في هذه الساعة وفي كل ساعة وليا وحافظا"وقائدا"وناصرا"ودليلا" وعينا" حتى تسكنه أرضك طوعا" وتمتعه فيها طويلا" برحمتك يا أ رحم الراحمين .وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين سلام این تاپیک مخصوص آقا و منتظران آقاست راستش من از فضای کلی تالار راضی نیستم و برام خسته کننده هست خیلی بده مدیری این حرف و بزنه و حتماً اشکال از من هست اینجا به نظرم خیلی مباحث حاشیه وجود داره که اینم ممکنه نظر غلط شخص من باشه عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم هر که دارد هوس کرببلا بسم الله هر که دارد هوس روی نگار بسم الله اینجا فقط حرف از یوسف زهرا هست حرف از غربتش (حتی تو این تالار) حرف از بی وفایی هامون اینقدر میگیم تا یه کم محبتمون بیشتر بشه این یکی از وظایف منتظران هست گفتگو در مورد آقامون البته یاد امام با کلام یکی از تکالیف هست اما وصف العیش نصف العیش چند نفر دلشون میخواد توی نمازی شرکت کنند که توی مسجد کوفه برگزار میشه توی صف اولش عیسی علیه السلام و خضر عیله السلام و سلمان و مالک اشتر و اصحاب کهف قرار دارند؟؟؟؟؟؟ چند نفر دلش میخواد زیر سایه منتقم خون حسین فریاد بزنه یا لثارات الحسین اینجا فقط مال عاشقای دلسوخته ی مهدی هست که شب و روز که میاد و میره لحظات با آقاشون خلوت میکنن وقتی خورشید میره پشت ابر به آسمون نگاه میکنن و میگن اللهم عجل لولیک الفرج وقتی بارون میاد و میدونن وقت استجابت دعاست میگن اللهم عجل لولیک الفرج اگه گذرشون به حیات مسجد الحرام افتاد قبل هر چی میگن اللهم عجل لولیک الفرج زیر قبه ی امام حسین تو کربلا اگه خدا قسمتشون کرد و میدونن اینجا دعا مستجاب میشه میگن اللهم عجل لولیک الفرج اینجا جایی که دلم میخواد باحالترین قصه های تشرف که شور و سوز و گداز و تو آدم میندازه رو از منتظرای مهدی بگذارید اینجا جایی که دلم میخواد خدا بهش برکت بده تا دلم باز بشه یکم تا با خودم بگم نه بابا دیگه وقتشه آقام اونقدرام قریب نیست شاید مشکل از منه نمیدونم اما وقتی با خودم فکر میکنم آقام هر روز گریه میکنه و به قول خودشون خون گریه میکنه و من بی خیال و بی توجه روزم شب میشه و شبم روز میشه یه جوریم میشه شاید مشکل از منه بچه ها کی میدونه امام زمان تو قنوت نمازشون چی میگن؟ یه راهنمایی کنم توی کتاب مهج الدعوات تألیف سید طاووس اومده وقتی خوندم برای آقام گریه کردم اینجا جایی هست که دوست دارم رفقا بیان بگن آقا ما داریم زیارت عاشورا میخونیم داریم نماز شب میخونیم داریم انفاق میکنیم میگیم و این گفتن همون توصیه به حقی هست که خدا توی سوره والعصر گفته بگید به هم میگیم تا شوق بندگیمون بیشتر بشه اینجا جایی هست که از آقا میگیم رفقا من از شما شرمنده هستم والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب بخوره،شما به بزرگواری خودتون ببخشید بیاید اینجا در مورد امامتون هر چی میخواید بگید ولی بگید این پست اگه خالی بمونه یعنی منتظری نیست که بخواد گفتگو کنه البته شاید من اشتباه فکر میکنم من رو حلال کنید و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید برای پدر و مادر من اگه شد دعا بفرماید یا علی و امیدوارم روزی همه باهم بگیم یا لثارات الحسین در رکابش |
|||
| آغاز صفحه 187 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۶, ۲۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1861
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() قاصدک ها هم منتظرند، تا نشسته بر باد، خبر خوشی را برسانند. منتظرند، منتظر… السلام علیک یا صاحب الزمان |
|||
|
|
۶:۲۷, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1862
|
|||
|
|||
|
وقتی تو نباشی همه پنجره ها بسته می مونه با زمزمه باد صبا حتی قناری نمی خونه وقتی تو نباشی، دل ها پر درده شادی نمیشه مهمون دل ها خورشید محبت بی تو سرده ای دل گله کم کن که مسیحا نفسی می رسه از ره با آینه و فانوس سوی این خانه کسی می رسه از ره وقتی تو نباشی از غصه می میرم از گریه میشم ابر بهاری یک لحظه هم آروم نمی گیرم یارا دل ما را به دو عالم تو پناهی ما را بود ایا به جز عشق تو گناهی امشب به امیدی سر راه تو نشستم تو ماه شبم شو کمکم کن به نگاهی وقتی تو رو دارم به کسی دل نسپارم هر دم نفسم را به هوای تو بر آرم گفتی که صدام کن به کلامی به پیامی من جز گل نامت به زبان حرفی ندارم وقتی تو نباشی از غصه میمیرم از گریه میشم ابر بهاری یک لحظه هم آروم نمی گیرم ..
|
|||
|
|
۵:۵۸, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1863
|
|||
|
|||
|
بهارهای شگفتی در راهند فردا ، گلی می شکفد که بادها را پرپر می کند! علیرضا قزوه
|
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1864
|
|||
|
|||
![]() سَلامٌ عَلى آلِ یاسین اگر سکوت قلبم را شکستم و نفسهای درمانده از قفس ِسینهام را آزاد کردم؛ اگر سبقتِ روزها و شبها امانام داد و من ماندم و یک سکوتِ بلند تنهایی؛ در این دنیای نَمور و کپک زدهی اطراف، بتهای افکارم به سختی ترک می خورد. یادم میآید، آرام، یاد کسی بودهام؛ کسی که در فطرتم خوب میشناسماش. و شاید تنها این احساس باقی مانده باشد؛ اما همین یک جرعه کافی است. سلام بر آن مولایی که قلبم به تسخیر اوست. سلام دادم؛ یعنی برایت از خدا سلامت طلب میکنم؛[۱] یعنی از خدا میخواهم که اسم با برکت او (سلام) بر تو واقع شود.[۲] و باز سلام؛ یعنی از این حقیر گزندی به شما نخواهد رسید.[۳] نمیدانم به تو دیگر چه باید گفت؟ اما میدانم که این سلام باید از جنس همان سلامی باشد که خدا به نوح، به موسی، هارون،ابراهیم و به اولیایش داده و آخرین سلامش را به آلیاسین.[۴] بدان که همان است. از خدا برای تو سلام و سلامت میخواهم؛ به مثال همان سلامی که خدا به خاندان یاسین داده؛[۵] امیرمؤمنان علیهالسلام فرمودند:« یاسین حضرت محمد صلی الله علیه وآله و ما آلِ(خاندان) یاسین هستیم.»[۶] سلام به تو ای آخرین باز ماندهی آل یاسین! که نیکوترین سلامهای خداوندی برایت فرستاده شده و کلام چِرکآلود من به کوی تو دیگر سلام نیست. با خود میاندیشم که( شاید!) سلام و سکوتم یکی است! اما محبت نمیگذارد که قلبم سلام ندهد؛ نگوید که من تسلیم شمایم. و چون بندهای دست به دامان ِمولا شدهام؛ نکند گوشهی چشمت به ما نیفتد. نه، این دوستی و محبت سرکشتر از آن است که کتمان شود. سلام من، طلب لطف و نظر شماست. ابتدا خود را در محضر شما میبینم؛ سپس سلام میکنم؛ یعنی گزندم به شما نخواهد رسید. مولای من! سلام پیمانِ من با شماست که دیگر گناهم اسباب غربت شما نباشد. این دُرّ معانی که گفته شد، همه از بطنِ « سلام » سُفته شد. اما پردهی بالاتر معنای سلام بر رسول خدا را بشنویم: « خداوند پس از اینکه از معصومین علیهمالسلام و شیعیان بر بندگی و شکیبایی و پروای الاهی پیمان گرفت، ایشان را وعده فرمود که زمین ِمبارک و حرمِ امن را تسلیمِ آنان کند . . . و ایشان را از شرّ ِدشمنانشان آسوده گرداند و آنچه در زمین است برای ایشان بینقص و آلایش شود . . . و سلام بر رسول خدا یاد آور ِاین پیمان (و این وعده الاهی) است؛ به امید آن که خداوند در رسیدنِ وقتِ این پیمان تعجیل کند و سلامت و فرج را با همه ی برکاتی که در آن پیمان بوده، برای شما زودتر برساند.»[۷] آری! این است معنای سلام بر رسولِ خدا صلی الله علیه وآله : دعا برای سلامتِ زمین و پاک شدن ِآن از شر دشمنانِ پیامبر و اهل بیت علیهمالسلام. سلام یعنی دعا بر تعجیل ِفرج؛ پس سلام به تو ای آخرین بازمانده از آل یاسین که این سلام، دعا بر تحققِ پیمان الاهی است؛ دعا به ظهور عدل و داد توست. سلام حقیرانهی من، ای مولا! دعای من است؛ دعایی که هر روز میخوانم: « سَلامٌ عَلى آلِ یاسین.»[۸] . . . مولای من! سلام مستحب بود؛ اما چه گواراست جواب آن از سوی بزرگواری چون شما! هر صبح که سلامتان میدهم، به امید روزی هستم که جوابتان را با گوش جان بشنوم. مولای من! تا آن روز سلامت میدهم. سلام به تو ای نورِ خدا در تاریکیهای زمین![۹] [/b] [۱]. سلام یک نوع تحیت است؛ یعنی دعا برای سلامتی شخص؛ قاموس، ج۳ ، ذیل کلمهی «سَلم» و ج۱، ذیل کلمهی «حَی.» [۲]. کافی ۳: ۴۸۲ و ۴۸۳: « سلام از اسمای خداوند است و از سوی نمازگزار بر دو فرشته که بر او موکل هستند، واقع میشود.» «اَللَّهُمَّ اَنْتَ السَّلامُ وَ مِنْکَ السَّلامُ وَ لَکَ السَّلامُ وَ اِلَیکَ یعُودُ السَّلامُ …» ؛ مفاتیح الجنان، تعقیبات مشترکه. [۳]. در توضیح معنای سلام در نماز از امام صادق علیه السلام چنین نقل شده که فرمودند:« در گذشته چنین بود که هرگاه شخصی بر مردم وارد میشد و سلام میکرد از شر و گزند او ایمن می شدند و چون سلام او را پاسخ می گفتند، او نیز از شر و گزند آنان ایمن میشد و اگر شخص وارد شونده سلام نمی کرد، از شر او ایمن نبودند و اگر بر سلام کننده جواب سلام نمی گفتند، از آنان ایمن نبود و این شیوه در عرب ثابت و برقرار است …» [۴]. آیات ۷۵ تا ۱۳۰ سورهی صافات: ﴿… سَلامٌ عَلى آلِ یاسین ﴾ ؛ نکتهی جالب توجه این است که بیشتر مفسران و قرّاءشیعه و اهل سنّت، قرائتِ نافع و ابن عامر و یعقوب در این آیه را آلیاسین ذکر کردهاند، نه اِلیاسین؛ مجمع البیان ۴: ۴۵۷ ؛ تفسیر طبری ۱۰: ۵۲۴ ؛ تفسیر ابن کثیر ۴: ۲۱؛ تفسیر الدّرّالمنثور ۵: ۲۸۶؛ نافع گفته است:« قرائت اِلیاسین غلط است؛ زیرا در مصحف (قرآن مکتوب) به صورت آلیاسین نوشته شده است (در قرآنِ فعلی نیز اینچنین مکتوب است) »؛ میثاق منتظران، دفتر اول، ص۴۱٫خلاصه اینکه ما پیامبری به نام الیاس داریم؛ اما شخصی به نام اِل یاسین نه در قرآن و نه در هیچ کتاب دینی و تاریخی ثبت نگردیده است؛ بنابراین بر طبق احادیث بسیار، قرائت صحیح در این آیه همان آل یاسین و مقصود سلام بر خاندانِ پیامبر است؛ زیرا یاسین نام شریف پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله (درابتدای سورهی یاسین) میباشد؛ تفسیر قمی ۲: ۲۶۲ ؛ امالی شیخ صدوق: ۳۸۱ ؛ معانیالاخبار: ۱۲۲ ؛ تأویل الایات الظاهرة ۲: ۴۹۹ ؛ تفسیر فرات کوفی ۳۵۶٫ [۵]. در حدیثی طولانی که امام رضا علیهالسلام در مجلس مأمون، بر دانشمندان اهل سنت احتجاج در مورد فضیلت اهل بیت علیهمالسلام می فرمودند، ذکر شده که حضرت از آنها پرسیدند:« خبر دهید مرا از قول حق تعالی ﴿ یس * وَ القُرآنِ الحَکیمِ * اِنَّکَ لَمِنَ المُرْسَلینَ * عَلى صِراطٍ مُسْتَقیمٍ ﴾ منظور از یس (در این آیه) چیست؟» آنها گفتند: محمد است؛ کسی شکی در آن ندارد. حضرت فرمودند:« پس خداوند به این سبب به محمد و آل محمد فضیلتی عطا فرموده که کسی به کنه وصف آن نمی رسد؛ مگر کسی که درست تعقّل کند آن را؛ زیرا خدا سلام نفرستاده است مگر بر انبیا؛ پس فرموده:﴿ سَلامٌ عَلى نُوحٍ فِی العالَمینَ ﴾ و فرموده:﴿ سَلامٌ عَلى اِبراهیم ﴾ و فرموده:﴿ سَلامٌ عَلى مُوسى وَ هارون ﴾ و نفرموده است: سَلامٌ عَلى آلِ نُوحٍ وَ آلِ اِبراهیم وَ آلِ مُوسى و هارُون ؛ اما فرموده:﴿ سَلامٌ عَلى آلِ یاسین ﴾ ؛ یعنی آل محمد علیهمالسلام. [۶]. امالی شیخ صدوق: ۳۸۱ ؛ معانیالاخبار: ۱۲۲ ؛ تأویل الآیات الظاهرة ۲: ۴۹۹٫ [۷]. مضمون حدیثی از امام صادق علیه السلام؛ مرآة العقول: ۵، ۲۶۸ – ۲۷۱٫ [۸]. زیارت آل یاسین از مشهورترین زیارت نامههایی است که در توقیع شریف حضرت ولی عصر علیهالسلام به افتخار جناب محمد بن عبدالله بن جعفر حِمیری (استاد شیخ کلینی، صاحب کتاب شریف کافی) صادر شده. در مقدمهی زیارت، امام عصر علیهالسلام فرمودهاند:«… هرگاه خواستید به وسیلهی ما به سوی خداوند و به سوی ما توجه کنید؛ پس همانگونه که خداوند فرموده، بگویید:« سَلامٌ عَلى آلِ یاسین …»؛ این زیارت به بیان بعضی علما، جامع و کامل و از بهترین زیارتهای امام عصر علیهالسلام است که در همهی اوقات و در هر مکان می شود آن را خواند. سندهای این زیارت را صحیح و معتبر دانستهاند و در کتب مهم حدیث و دعا نقل کردهاند. این زیارت در کتاب شریف مفاتیح الجنان در بخش زیارات حضرت صاحب الامر علیهالسلام آمده است. خداوند به همهی ما توفیق دهد که به خواندن آن مداومت و به معانی ژرف آن دقت کنیم. [۹]. مفاتیح الجنان، زیارت حضرت بقیة الله علیه السلام در روز جمعه.
|
|||
|
|
۷:۵۰, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1865
|
|||
|
|||
|
قلبم تاریک است، پنجره ای ندارد، نقطه های کوچک سیاهی دارد که باید پاک شود، و دیواری که باید فرو ریزد. زمینی دارد که باید فرش بر آن پهن کنم؛ و گلدان ساده ای که باید در آن گلی بکارم، قلبم نیاز دارد که چراغی در آن روشن کنم از چراغانی ات، چراغی به من قرض بده. |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1866
|
|||
|
|||
|
قرار شد
منکری که خود مرتکب شده ام را نهی نکنم از این و آن. و از آن روز بود که نهی از منکرم ترک شد! |
|||
|
|
۱۳:۳۸, ۲۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1867
|
|||
|
|||
|
سلام بر منجی
![]() یـآبن الحسن . . . عاشق به پای عشق تو زنجیر میشود هر ساعتی که میگذرد پیــــــر میشود ای قاصدک به محضر دلبـــــــــر رسان ســــــــلام بر او بگو که جمعــــــه چه دلگیـــــــر میشود ای تک سوار جـاده ی بی انتهـآی عشـق بـاز آ که طعنه ها به دلم تیـــــــــر میـشـود ای سید ما . . و ای مـولآی مـــا . . . دعا کن برای مـــــــــــــآ . . . ![]() |
|||
|
|
۶:۲۰, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1868
|
|||
|
|||
|
لَیْتَ شِعْرى أَیْنَ اسْتَقَرَّتْ بِکَ النَّوى، بَلْ أَىُّ أَرْضٍ تُقِلُّکَ أَوْ ثَرى، أَبِرَضْوى أَوْ غَیْرِها أَمْ ذى طُوى؛ عَزیزٌ عَلَىَّ أَنْ أَرَى الْخَلْقَ وَلا تُرى، وَلا أَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوى کاش مى دانستم کجا دلها به ظهور تو قرار و آرام خواهد یافت؟ آیا به کدام سرزمین اقامت دارى؟ آیا به زمین رضوان یا غیر آن؛ یا به دیار ذوطوى متمکن گردیدهاى؟ بسیار سخت است بر من که خلق را همه ببینم و ترا نبینم و هیچ از تو صدایى حتى آهسته هم بگوش من نرسد
![]() |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۳ ۱۴:۱۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1869
|
|||
|
|||
|
کارش که توی شهر تموم می شد آروم و قدم زنون از پیاده رو به طرف خونه راه میفتاد
گرگ های شهر نگاه نمیکردن طرف کی هست و با چه لباسی هست
تا تونستن جلوش شماره پرت کردن و
اونم واسه اینکه از شر گرگ ها خلاص شه شماره ها رو میگرفت و میزاشت توی کیفش
به خونه که رسید یه عالمه شماره جلوی روش دید
اشک توی چشاش حلقه زد
یکی یکی شماره ها رو پاره کرد و گریه میکرد و میگفت:
ببین مهدی جان مولای من
این شهر و این زمونه دیگه جای من نیست
هر جمعه ای که می گذرد پیر می شوی
درهر غروب آن تو دلگیر می شوی
می ترسم آقا که بگویی به این گدا
تو باعث این همه تاخیر می شوی “اللهم عجل لولیک الفرج” |
|||
|
|
۲:۰۲, ۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۳ ۲:۵۳ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1870
|
|||
|
|||
|
دخترخانم های تالار لطفا به این افردا( با عرض معذرت) بی ناموسی که مزاحم شما میشن، محل سگ هم نذارید!
شماره هم برندارید که بگید شرشو کم کنه و بره! از جای خلوت هم نرید که کسی مزاحمتون بشه! |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |

![[تصویر: ghasedak-386x241.jpg]](http://bachehayeghalam.ir/wp-content/uploads/2014/06/ghasedak-386x241.jpg)

![[تصویر: BESM2.png]](http://s5.picofile.com/file/8122315518/BESM2.png)

![[تصویر: 57.jpg]](http://dl.aviny.com/Album/mazhabi/ahlbeit/mahdi/kamel2/57.jpg)
![[تصویر: 1225749.jpg?8577]](http://static.mihanblog.com//public/user_data/web_photo/409/1225749.jpg?8577)

![[تصویر: hijab-zahraee-www.shabhayetanhayi.ir_.jpg]](http://shabhayetanhayi.ir/wp-content/uploads/hijab-zahraee-www.shabhayetanhayi.ir_.jpg)
![[تصویر: hijab-zahraee-www.shabhayetanhayi.ir_1.jpg]](http://shabhayetanhayi.ir/wp-content/uploads/hijab-zahraee-www.shabhayetanhayi.ir_1.jpg)
![[تصویر: zohore-faraj-www.shabhayetanhayi.ir_.jpg]](http://shabhayetanhayi.ir/wp-content/uploads/zohore-faraj-www.shabhayetanhayi.ir_.jpg)