کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 76 رای - 4.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفتگوی منتظران
۱:۲۵, ۲/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۰۲ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم كن لوليك الحجة بن الحسن صلواتك عليه وعلى آبائه في هذه الساعة وفي كل ساعة وليا وحافظا"وقائدا"وناصرا"ودليلا" وعينا" حتى تسكنه أرضك طوعا" وتمتعه فيها طويلا" برحمتك يا أ رحم الراحمين .وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين

سلام
این تاپیک مخصوص آقا و منتظران آقاست
راستش من از فضای کلی تالار راضی نیستم و برام خسته کننده هست
خیلی بده مدیری این حرف و بزنه و حتماً اشکال از من هست
اینجا به نظرم خیلی مباحث حاشیه وجود داره که اینم ممکنه نظر غلط شخص من باشه
عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم
هر که دارد هوس کرببلا بسم الله
هر که دارد هوس روی نگار بسم الله
اینجا فقط حرف از یوسف زهرا هست
حرف از غربتش (حتی تو این تالار)
حرف از بی وفایی هامون
اینقدر میگیم تا یه کم محبتمون بیشتر بشه
این یکی از وظایف منتظران هست
گفتگو در مورد آقامون
البته یاد امام با کلام یکی از تکالیف هست
اما وصف العیش نصف العیش
چند نفر دلشون میخواد توی نمازی شرکت کنند که توی مسجد کوفه برگزار میشه
توی صف اولش عیسی علیه السلام و خضر عیله السلام و سلمان و مالک اشتر و اصحاب کهف قرار دارند؟؟؟؟؟؟
چند نفر دلش میخواد زیر سایه منتقم خون حسین فریاد بزنه یا لثارات الحسین
اینجا فقط مال عاشقای دلسوخته ی مهدی هست که شب و روز که میاد و میره لحظات با آقاشون خلوت میکنن
وقتی خورشید میره پشت ابر به آسمون نگاه میکنن و میگن اللهم عجل لولیک الفرج
وقتی بارون میاد و میدونن وقت استجابت دعاست میگن اللهم عجل لولیک الفرج
اگه گذرشون به حیات مسجد الحرام افتاد قبل هر چی میگن اللهم عجل لولیک الفرج
زیر قبه ی امام حسین تو کربلا اگه خدا قسمتشون کرد و میدونن اینجا دعا مستجاب میشه میگن اللهم عجل لولیک الفرج
اینجا جایی که دلم میخواد باحالترین قصه های تشرف که شور و سوز و گداز و تو آدم میندازه رو از منتظرای مهدی بگذارید
اینجا جایی که دلم میخواد خدا بهش برکت بده تا دلم باز بشه یکم
تا با خودم بگم نه بابا دیگه وقتشه آقام اونقدرام قریب نیست
شاید مشکل از منه
نمیدونم اما وقتی با خودم فکر میکنم آقام هر روز گریه میکنه و به قول خودشون خون گریه میکنه و من بی خیال و بی توجه روزم شب میشه و شبم روز میشه یه جوریم میشه
شاید مشکل از منه
بچه ها کی میدونه امام زمان تو قنوت نمازشون چی میگن؟
یه راهنمایی کنم توی کتاب مهج الدعوات تألیف سید طاووس اومده
وقتی خوندم برای آقام گریه کردم
اینجا جایی هست که دوست دارم رفقا بیان بگن آقا ما داریم زیارت عاشورا میخونیم داریم نماز شب میخونیم داریم انفاق میکنیم
میگیم و این گفتن همون توصیه به حقی هست که خدا توی سوره والعصر گفته بگید
به هم میگیم تا شوق بندگیمون بیشتر بشه
اینجا جایی هست که از آقا میگیم
رفقا من از شما شرمنده هستم
والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم
منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب بخوره،شما به بزرگواری خودتون ببخشید
بیاید اینجا در مورد امامتون هر چی میخواید بگید
ولی بگید
این پست اگه خالی بمونه
یعنی منتظری نیست که بخواد گفتگو کنه
البته شاید من اشتباه فکر میکنم
من رو حلال کنید
و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید
برای پدر و مادر من اگه شد دعا بفرماید
یا علی و امیدوارم روزی همه باهم بگیم یا لثارات الحسین در رکابش
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یکدوست ، mohamad ، hamed ، فرهاد ، احیاء ، MAHDI59 ، parisan ، مسافر ، bahar2006 ، ALPHA ، sunrise59 ، shia12 ، aliakbar ، ELENOR ، oO DaViD Oo ، mamad ، جوینده حق ، MohammadMeraj ، mohammad790 ، bozorgmehr ، ارتش1نفره ، Seyed Mohsen ، MARTINI80 ، abbas313 ، معلم313 ، sasa ، anti dajal ، ganjname ، hesam110 ، یاران مهدی ، مبينا ، وحید الف ، MESSENGER ، ONLY66 ، elhamA ، محب الزهرا ، fazel ، مجنون الحسین ، boghz ، آرین (الهه.ع) ، mojtaba-nk3 ، EMPERATOR ، حوریه سادات ، حلما ، montazer_rm ، meshkat ، zohur ، أین المنتظر ، hamed313 ، محدثه سادات ن ، هدهد ، F_R ، فدايي حسين ، ريحانه الرسول ، محیصا ، janali ، خادمة الزهرا ، sara_i ، Agha sayyed ، saloomeh ، راحیل ، abas_341 ، sepehr1356 ، netlog36 ، yasermoniri ، sevenmoons ، Abasaleh ، ساقی ، AFG Shia ، fandogh ، shakiba ، springly ، SARV ، wakeup313 ، payam mahdi ، ترنم ، Marziyeh ، تازه مسلمان ، گل مرداب ، فدک زهرا ، mohammad727 ، ario65 ، Ali bagheri ، فدايي ولايت ، یا صاحب الزمان ، mohammad reza ، yektaparast ، sahel ، navid-313 ، seyedmahdi ، zarati313 ، Tolou ، حب الحسین ، باهتول ، یا زهرا(س) ، said_siraj ، taleb ، برادر تعادل ، سمیرا ، mahdavi61313 ، jamandeh ، MohammadSadra ، asire entezar ، sarallah ، Farzaneh ، nasimesaba ، hajiali.m ، mahdy30na ، mhvvhm ، MohammadFC ، مهدی110 ، جبریل ، heaven ، seiied ، M03TAFA ، morteza rezay ، AMINI ، zahra.shakiba ، medad.sefid ، هدایت شده ، vahrakan ، شهرام ، نگار ، ایمانی ، mahdi14 ، یوسف خان ، نسیم ، m.hossein ، azade ، حسن عزتي ، rahi ، aleerz ، شیما ، سلیم ، العبدالفانی ، ali.khm ، Nmm ، Ramin_Ghn ، PARADOX ، حقیر ، بچه شیعه ، aboutorab ، mahdi jan ، fatemeh ، Ghaem ، 135 ، بیداری اندیشه ، عارفه ، aliali ، آرام 2 ، سیف الشیعه ، ضحی ، یامهدی(عج) ، امیریان ، مفقود الاثر ، vahid1878 ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، غلام نرجس(س) ، mmfalahati ، meisamtiger ، savajjad ، faateme-313 ، ساجد ، یاوران مهدی ، omidman ، sogol67 ، tazevared ، مرغ باغ ملکوت ، ali0077 ، حسن.س. ، فریادگر سکوت ، mohaddese ، *مهاجر* ، faraz_223 ، من انقلابی ام ، fiftynine ، منادی حق ، علی امینی ، ghofran ، عماره ، black ، SARA 2020 ، احمد110 ، MANI110 ، میثاق ، سها ، مهدی2012 ، آلاله ، سید محمد حسین ، مهسا110 ، فیروزه ، s-r ، منجی ، hessam ، ASEMOUN ، بیداری12 ، مرتاح ، Night moans ، ehsanagiyan ، عبدالرحمن ، شاهد ، مجتبی110 ، لبخند خدا ، sagheb ، مرهم ، fafa* ، only_y2d ، Sakineh ، Just God ، سیمرغ ، رضوانه ، SAViOR ، محمد امین + ، صبح صادق ، محمد حسین ، آیات ، help me ، یا امام رضا ، رهگذر. ، حسین14 ، AS53 ، آفتاب ، خیبر110 ، mahyamatin ، صهبا ، nahal_m ، السا ، fotha ، ADAM ، Mrh7 ، Ali#59 ، ضدایلو ، pure ، فانوس *7* ، fatemeh-55 ، انتصـار ، یاســین ، neyestan23 ، ali-0110 ، عشقم کربلا ، الهی313 ، yashar1374 ، سرباز منتظر ، میرزا احمد ، سونای ، شهید عماد مغنیه ، soora ، bi-ehsaas ، NARJES ، aaaaa ، amin555 ، | جستجوگر | ، میثم.ح ، andishe ، میم.حسین.الف ، یااباصالح ، آوا ، mortozpasha ، علی املشی ، ( علقمه ) ، مهشاد ، مریم پرهیزگار ، Hadiss313 ، جواد مخبریان ، amrtat71 ، مرتضی اقبالی ، قبیله منتظر ، آفتاب پنهانی ، افشین ، sabrina ، صبا ، ماحی ، A.E ، نانو عرفان ، غریب ، Bidel.s ، amirak

آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۶, ۲۵/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۰ ۱۳:۴۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #151
آواتار
سلام بر منتظران

رفقا زجمت طراحی هدر تالار با mohamad هست و بالاخره زمان طراحی هدری رسیده که همه منتظرش بودیم

این نقل قولی هست که شاید خود محمد راضی نباشه که بقیه ببینند

اما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میخوام شما منتظران بخونید و برای خودش و پدر و مادرش دعا کنید!!!!!!!!!!!

یا علی
(۲۵/تیر/۹۰ ۸:۳۰)mohamad نوشته است:  
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

[تصویر: 89656753.jpg]

گفتند خلایق که تویی یوسف ثانی
چون نیک بدیم به حقیقت به از آنی

تالار بیداری اندیشه، محلی است که دوستدارن مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گرد هم آمده اند و برای آمدنش تلاش می کنند.
در این تاپیک تا کنون به مناسبت های مختلف، تصاویری برای تالار ارائه شد و امروز رسیده ایم به گل سر سبد این مناسبت ها یعنی نیمه شعبان، میلاد منجی موعود، بقیه الله فی الارض.

عبارتی که در تصویر دیده می شود قسمتی از آیه 94 سوره مبارکه یوسف (علیه السلام) می باشد.
یوسف پیراهن خود را به برادرانش می دهد تا آن را به پدر پیرشان برساند تا بینایی از دست رفته خود را بدست آورد. وقتی کاروان از مصر به سمت کنعان حرکت می کند، یعقوب (علیه السلام) از چنین فاصله ی دوری بوی پیراهن یوسف را استشمام می کند و به اطرافیان خود می گوید: إِنىّ‏ِ لَأَجِدُ رِيحَ يُوسُف، بی تردید بوی یوسف را می یابم.

همان طور که یوسف از یعقوب دور شد، مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیز از عاشقانش دور است.
همانطور که یوسف برای یعقوب همه چیزش بود، مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیز باید برای ما همه چیزمان باشد.

یعقوب منتظر یوسف بود و ما نیز منتظر مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف).
ولی یعقوب در این انتظار آنقدر گریست که چشمان سفید گشت و ما نیز هفته ای یکبار می گوییم: شاید این جمعه بیاید شاید!
یعقوب، بوی پیراهن یوسف را قبل از وصل استشام کرد و ما نیز هر روز در سایت های خبری دنبال خبر جنگ و مرگ این و آن می گردیم
آری، ما نیز منتظریم...
ولی انتظار ما کجا و انتظار یعقوب کجا؟
دل نگرانی های ما کجا و دل نگرانی های یعقوب کجا؟

بوی پیراهنش برای ما پیشکش، ترسم که پس از ظهورش نیز انکارش کنیم

پیراهنی که آید از آن بوی یوسفم
ترسم برادرانش غیورش قبا کنند

کجایند آن سیصد و سیزده نفری که از هم اکنون گویند: إِنىّ‏ِ لَأَجِدُ رِيحَ يُوسُف.
کجایند آنانی که پیراهنی برایشان فرستاده می شود.
کجایند آنانی که یعقوب وار پیش از ظهور منجی بوی پیراهنش را بیابند و خود را آماده ظهور ایشان کنند.

ای خدا، به ما آن طلعت زیبای رشید را بنما
و از پرده غیب پدیدار کن
و سرمه و روشنی ابدی را با یک نظر بر آن جمال مبارک بر چشم من درکش.
خدایا لیاقت استشام بوی پیراهن مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را قبل از ظهور ایشان به ما عنایت بفرما

نکند یوسف عمرم رود از قصر خیالت
باز آواره تنهایی چاهم بکنی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون الحسین ، Reza14 ، Seyed Mohsen ، netlog36 ، rastin ، مسافر ، mohamad ، MAHDI59 ، SARV ، 135
۱۳:۵۹, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #152

با سلام .قرین شدن روزهای تولد امام غایب(علیه السلام) وامام حاضر را به فال نیک گرفته وبه همه ی اندیشه های بیدار تبریک میگویم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون الحسین ، netlog36
۲۰:۰۶, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #153

هر چه گفتیم جز حکایت دوست***در همه عمر از ان پشیمانیم
سعدیا بی وجود صحبت یار ***همه عالم به هیچنستانیم
غم زمانه خورم یا فراق یارکشم؟***به طاقتی که ندارم کدام بار کشم ؟
نه دست صبرکه در استینعقل برم***نه پای عقلکه در دامن قرارکشم

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، Seyed Mohsen ، netlog36 ، مجنون الحسین ، yektaparast ، 135
۲۱:۱۰, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #154
آواتار
یا امام زمان

ما یه مشتی فقیریم

ما رو بخر

ما گداییم

اما فقط گدای شماییم

الهی و ربی من لی غیرک

خدایا من که جز تو کسی رو ندارم

منو امشب بخر

مارو امشب بخر

خدایا من گدای تو ام

خدایا منو واسه امام زمان بخر

خدایا منو ببخش

خدایا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون الحسین ، paradise ، محب الزهرا ، Seyed Mohsen ، netlog36 ، MAHDI59
۲:۱۸, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #155
آواتار
به نام خدا

نقل قول:
[تصویر: zire_noore_mah_postpic.jpg]

” اَلّلهُمَّ اِنّی اَسئَلُکَ خَیرَ ما سَئَلَکَ مِنهُ عِبادُکَ الصّالِحُون وَ اَعوُذُ بِکَ مِمَّا استَعاذَ مِنهُ عِبادُکَ الصّالِحوُن “

عده ای اطراف امام صادق (علیه السلام) نشسته بودند و قرآن می خواندند . قاری خواند : ” وَ الشَّمسِ وَ ضُحها … ” مولایمان فرمودند : خورشید ، محمد است که دین را برای مردم روشن کرد . قاری خواند : ” وَ القَمَرِ اِذا تَلها … ” حضرت عرضه داشتند : ماه ، علی است بعد پیغمبر . قاری ادامه داد : ” وَ النَّهارِ اِذا جَلّها … ” آقا فرمودند : روز ، مهدی است که تاریکی های ظلم را مانند پرده می درد .

۱۵۰ تیم استهلال ماه شوال مشغول به کار شدند تا با رویت آن مردم را از عید فطر با خبر سازند تا مبادا روزه آنان دچار اشکال شود و خبرگزاری ها اعلام کردند که جمعه ۱۹/۶/۱۳۸۹ به وقت جمهوری اسلامی ایران عید فطر و اول ماه شوال سال ۱۴۳۱ هجری قمری است . اما نمی دانم غفلت از ماست یا این هیاهوی روزگار است که ما را از ماه شب چهارده جدا کرده است . انگار فراموش کرده ایم که به یمن وجود اوست که روزی داده می شویم و به سبب وجود اوست که زمین و آسمان جای خوش کرده اند . ما که فراموش کار نبوده ایم ؟! پس ما را چه شده است که او را از خاطر برده ایم ؟ یعنی سیصد و سیزده نفر هنوز نتوانسته اند مرید آن مراد شوند ؟ چشم گنه کارم که او را نمی بیند . گوشم که هر چیزی را می شنود جز صدای دلربای او را . بینی غبار گرفته ام که عطر او را استشمام نمی کند . لبهایم که او را برای خود صدا می زند . پس انتظار چه چیزی را دارم ؟! مردم ! ما فراموش کرده ایم … باور کنید ، باور . ما از او غافلیم و او یار ماست . او پدری مهربان است و انیس و همدمی همیشگی ! پس چرا من با همه درد و دل میکنم اما با او نه ؟ چرا همه محرم اسرار من اند اما او نه ؟ چرا دست جلوی هر ناکسی دراز میکنم اما دست به دامن او نمی شوم ؟ علامه مجلسی ، بحارالانوار ، جلد پنجاه و سه ، صفحه سیصد و دو : امام زمان ، در آن هنگام که در سرداب مقدس بودند ، اشک هایشان جاری بر گونه ، ندا سر می دهند : ” بارالها ! شیعیان ما از شعاع خورشید ما گرما گرفته اند . با پرتو آفتاب ما دیده گشوده اند و از باقی طینت ما سرشته اند . در شب ظلمانی ذنوب به اتکای نور ما و امید به برآمدن ما سرگردانند . معبودا ! عصیانشان اگر میان تو و آنهاست ، دیدگان بخشش بر هم گذار و اگر میان مردمان و آنهاست ، از آنچه نیکی در کفه ماست ، راضیشان فرما ! مقصودا ! مقصد آنان را فردوس قرار ده و با آتش دوزخ دشمن شادشان مپسند . ”
آری دوست من ! ما زیر نو ماه هستیم ولی دیدگانمان آن را بینا نیست . اما بدان که روزی در برگه های تقویم خواهند نگاشت :

تعطیل رسمی – روز ظهور حضرت مهدی (علیه السلام)

خاکسار کوی عشقت ؛ علیرضا پورمشیر

مشهد مقدس ۲۰/۶/۱۳۸۹
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، محب الزهرا ، Seyed Mohsen ، netlog36 ، rastin ، مسافر ، مجنون الحسین
۸:۲۰, ۲۶/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۸:۲۲ توسط netlog36.)
شماره ارسال: #156
آواتار
تو قطعا یک روز می آیی؛ ذوالفقار به دست، در محکمه عدل، ظلم را استیضاح و عزل خواهی کرد! آن روز، چه غوغایی برپا می شود؟!

محراب از کوفه، به خون خواهی می آید
زخم فدک لب بر شکایت می گشاید
از کربلا خورشیدِ بی سر، سر زند باز
روزی که قائم، مهدیِ زهرا بیاید

آن روز، زمین و زمان به تسبیح می آیند و فرشتگان، سوره والفجر می خوانند، و آن روز، چه محشری برپا خواهد شد!

آه ای ساقی! در میخانه بگشا
باز هم سرشار کن جام ولا را
یازده پیمانه دادی، باز مستیم
ما خماران مست جامی دیگر هستیم!

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، علی 110 ، محب الزهرا ، rastin ، مجنون الحسین ، 135
۱۰:۱۴, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #157

امروز روز تولد آخرین معنای واقعیه عشق روی کره زمینه.
امروز روز تولد حضرت مهدیه.
یه عالمه حرف توی دلم برای گفتن دارم ولی فقط می تونم بگم تولدش مبارک HeartHeartHeart
اون همون انسانیه که منو به واسطه یه خانوم راهنمایی کرد.
خیلی خیلی خیلی ...دوسش دارم.
به امید روزی که تولدش رو کنار خودش جشن بگیریم.Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، محب الزهرا ، EMPERATOR ، netlog36 ، مجنون الحسین
۱۰:۵۶, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #158
آواتار
سلام ای آقای خوبم. امروز با این که روز میلادته ولی میدونم زیاد حالت از دست بعضی شیعیانت خوب نیست. دیشب شهرمون پر از شادی و سرور بود. اما به چه قیمتی؟؟؟ این بی حجاب ها تو کل شهر پراکنده اند و به بهونه میلاد شما ریختن بیرون شادی کنند اما به قیمت اذیت کردن شما. خیلی دیشب دلم گرفت. نمیدونم چیکار باید کرد. روز عاشورا که شما بخاطر جد غریبتون عزادارید، اینها غم شما بیشتر میکنند. انشاءالله خدا جواب همشون رو بده.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، محب الزهرا ، EMPERATOR ، netlog36 ، مجنون الحسین
۱۷:۳۰, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #159
آواتار

ای مــاه یــلدایی ترین شبهای انسانی
کی می رسی در این خراب آباد عصیانی؟
آقــا بــیــا از طعــنـه نــامـردمان، مردیم
ایــن خــائـنــان تــشنــه افـــکار شیـطانی
دسـتـی بــکش بـر زخـمهای کهنه یاران
ای نــاجــی آیـیـنـه هــای رو بــه ویــرانی
هـر جــمعه با یاد تو دور از چشم ناپاکان
مــایــیــم و آه و نــدبــه های ناب عرفانی
ما عابران کوچه های شهر بی احساس
تــو یــوســف گــم گـشـته دلهای کنعانی
تـنـها تو می دانـی، تو ای زیبا گل نرگس
راز غـم ایــن چشــم های خیس و بارانی
"حــامی" فــدای عدل بی پایانت ای آقا
تــا کــی بـگـو پشت غبار صبر می مانی؟

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، F_R ، EMPERATOR ، netlog36 ، مجنون الحسین
۲۱:۲۷, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #160
آواتار
پلک های جهان سنگین شده است.!بوی بد دروغ، خیانت و تزویر، مشاممان را می آزارد.
از هر گوشه، صدای چکیدن قطره های خون می آید. ای آخرین ذخیره خدا بر زمین! موعود ستاره و سپیدی! دلم گرفته و می دانم که تو نیز دل غمین داری.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، مجنون الحسین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا