|
گفتگوی منتظران
|
|
۱:۲۵, ۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۰۲ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم كن لوليك الحجة بن الحسن صلواتك عليه وعلى آبائه في هذه الساعة وفي كل ساعة وليا وحافظا"وقائدا"وناصرا"ودليلا" وعينا" حتى تسكنه أرضك طوعا" وتمتعه فيها طويلا" برحمتك يا أ رحم الراحمين .وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين سلام این تاپیک مخصوص آقا و منتظران آقاست راستش من از فضای کلی تالار راضی نیستم و برام خسته کننده هست خیلی بده مدیری این حرف و بزنه و حتماً اشکال از من هست اینجا به نظرم خیلی مباحث حاشیه وجود داره که اینم ممکنه نظر غلط شخص من باشه عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم هر که دارد هوس کرببلا بسم الله هر که دارد هوس روی نگار بسم الله اینجا فقط حرف از یوسف زهرا هست حرف از غربتش (حتی تو این تالار) حرف از بی وفایی هامون اینقدر میگیم تا یه کم محبتمون بیشتر بشه این یکی از وظایف منتظران هست گفتگو در مورد آقامون البته یاد امام با کلام یکی از تکالیف هست اما وصف العیش نصف العیش چند نفر دلشون میخواد توی نمازی شرکت کنند که توی مسجد کوفه برگزار میشه توی صف اولش عیسی علیه السلام و خضر عیله السلام و سلمان و مالک اشتر و اصحاب کهف قرار دارند؟؟؟؟؟؟ چند نفر دلش میخواد زیر سایه منتقم خون حسین فریاد بزنه یا لثارات الحسین اینجا فقط مال عاشقای دلسوخته ی مهدی هست که شب و روز که میاد و میره لحظات با آقاشون خلوت میکنن وقتی خورشید میره پشت ابر به آسمون نگاه میکنن و میگن اللهم عجل لولیک الفرج وقتی بارون میاد و میدونن وقت استجابت دعاست میگن اللهم عجل لولیک الفرج اگه گذرشون به حیات مسجد الحرام افتاد قبل هر چی میگن اللهم عجل لولیک الفرج زیر قبه ی امام حسین تو کربلا اگه خدا قسمتشون کرد و میدونن اینجا دعا مستجاب میشه میگن اللهم عجل لولیک الفرج اینجا جایی که دلم میخواد باحالترین قصه های تشرف که شور و سوز و گداز و تو آدم میندازه رو از منتظرای مهدی بگذارید اینجا جایی که دلم میخواد خدا بهش برکت بده تا دلم باز بشه یکم تا با خودم بگم نه بابا دیگه وقتشه آقام اونقدرام قریب نیست شاید مشکل از منه نمیدونم اما وقتی با خودم فکر میکنم آقام هر روز گریه میکنه و به قول خودشون خون گریه میکنه و من بی خیال و بی توجه روزم شب میشه و شبم روز میشه یه جوریم میشه شاید مشکل از منه بچه ها کی میدونه امام زمان تو قنوت نمازشون چی میگن؟ یه راهنمایی کنم توی کتاب مهج الدعوات تألیف سید طاووس اومده وقتی خوندم برای آقام گریه کردم اینجا جایی هست که دوست دارم رفقا بیان بگن آقا ما داریم زیارت عاشورا میخونیم داریم نماز شب میخونیم داریم انفاق میکنیم میگیم و این گفتن همون توصیه به حقی هست که خدا توی سوره والعصر گفته بگید به هم میگیم تا شوق بندگیمون بیشتر بشه اینجا جایی هست که از آقا میگیم رفقا من از شما شرمنده هستم والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب بخوره،شما به بزرگواری خودتون ببخشید بیاید اینجا در مورد امامتون هر چی میخواید بگید ولی بگید این پست اگه خالی بمونه یعنی منتظری نیست که بخواد گفتگو کنه البته شاید من اشتباه فکر میکنم من رو حلال کنید و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید برای پدر و مادر من اگه شد دعا بفرماید یا علی و امیدوارم روزی همه باهم بگیم یا لثارات الحسین در رکابش |
|||
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۲, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
|
آقا جانم...
ببخش که اینقدر بی وفاییم ببخش که اینقدر نارفیق و نامردیم ببخش ... |
|||
|
|
۳:۳۹, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
|
هر کس به کسی نازد و من هم به تو نازم ای کاش که جان بر سر کوی تو ببازم دوستت دارم مولای مهربونم اما میدونم این دوست داشتن کافی نیست...میدونم فداتون بشم... خودتون کمکمون کنید تا برای رفع موانع ظهورتون مفید باشیم... کمکمون کنید دردی از دردهاتون رو دوا کنیم... کمکمون کنید صبحها با دغدغه رفع غربتتون از خواب بیدار بشیمو روزمون رو با تلاش تو این راه به شب برسونیم... کمکمون کنید همه لحظه های عمرمون رو در راه خدمت به شما آباد کنیم... یا فتاح...درهای معرفت و بصیرت رو به رومون باز کن... یا رب العالمین...ما رو برای این راه تربیت کن... یا خیر الناصرین...برای رسیدن به این اهداف کمکمون کن... یا غافرالخطایا...از لغزشهامون تو این مسیر به نیکی بگذر... یا مبدل السیئات بالحسنات...فرصتهای از دست رفته رو برامون جبران کن... |
|||
|
|
۱۳:۰۰, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
|
از اولش برای تو آمدم؛ با یک اشارت! یک بشارت!
سید.. که زنگ زد، معطل نکردم؛ ذوق کردم. انگار تو مرا طلبیدی! انگار مرا از چاه، بیرون کشیدی. مرا غلامت نامیدی. قربانت بروم. فدایت بشوم. همه جا، مرا با نام تو می شناسند: «مهدی»! می دانم عهدم را شکستم؛ اما هنوز عاشقت هستم. باور کن فقط خسته ام؛ دل شکسته ام! ولی هرگز از پای ننشستم. به هیچ کس دل نبستم. من هنوز، همان مهدی هستم! حالا چند سال گذشت!؟ هنوز هم «سید» زنگ می زند و یاد تو، به دلم چنگ می زند. همه آنهاکه با من آمده بودند، رفتند! حالا، با انبوه اشک و آهم، تنهای تنها «تو را من چشم در راهم»! آنها هم که رفتند، مثل ماهند. می دانم تو را می خواهند. سر به راهند. باور کن، نه اهل گناهند، و نه در پی حشمت و جاهند! |
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
|
مهدی جان!
*اگر تو نیایی سیلی ظالمان همیشه بر گونه مظلومان می خورد و صدای ظالم همه جا به گوش می رسد ... *فقط توئی که می توانی داد عدالت سر دهی ... چون تو زاییده حقی ... * کجاست آنکه شوکت ستمکاران را در هم می شکند؟؟؟؟ |
|||
|
|
۰:۲۴, ۱۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۰ ۰:۲۶ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
|
پنجشبه بود قبل از اینکه بخوابم با خودم داشتم حرف می زدم
و فکر میکردم می گفتم: خدایا فردا جمعه هستش یعنی آقا فردا میاد اگه بیاد من تو خواب باشم چی ؟ چطور صبح که بیدار شدم به همه چیز فکر میکردم الا اینکه امروز جمعه هستش انگار یادم رفته بود ! دچار خواب غفلت شده بودم ... باز امروز تا هفته ی بعد می شمارم که جمعه شود و دوباره خواب بمانم... اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست! |
|||
|
|
۰:۵۴, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
|
اي غايب از نظر به خدا مي سپارمت
جانم بسوختي و به دل دوست دارمت تا دامن كفن نكشم زير پايخاك باور مكن كه دست ز دامن بدارمت. آقاجان ياابن الحسن دست هاي ما كودكان گمشده در وادي ترديد را بگير قول ميدهيم كه اين بار بدوون شيطنت دست هاي تو را محكم بگيريم تا ما را به خانه امن خدا برساني. و با تو بودن خود عالمي است گاهي با خود مي انديشم كه آيا روزي خواهد رسيد كه ديدگانم لياقت زيارت تو را پيدا كند. همه ترسم از اين است كه دوباره تو را در وادي حيرت و شك گم كنم. در بازار دنيا سرگرم زرق و برق شوم و از هياهوي خلق تو را دوباره گم كنم. مي ترسم از گامها و وسوسه هاي شيطان كه نرم و آرام دست هاي تو را از دستانم بيرون ميكشد و به دنبال خود تا جهنم مي كشاندم. آري من همان كودك سرگردان غافلم كه تو در جستجوي من در اين هياهوي هيچ بر هيچ دنيا مي گردي. گاهي كه شعبان ميشود يا رمضان و محرم پيدايم ميكني و باز من بازيگوشانه فرار ميكنم. اما اين بار آمده ام كه نزد تو بمانم. شايد تو هم براي هميشه كنار من بماني. |
|||
|
|
۸:۴۲, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
|
حضرت آيةالله بهجت، رضوانالله تعالي عليه در پاسخ به سوالي در خصوص اشتياق جامعه براي ظهور حضرت صاحبالامر، ارواحنا فداه، پاسخي عجيب دادهاند كه سراسر درس و معرفت است.
سرويس فرهنگ و هنر جهان – شخصي از بهجت عارفان و سالكان ميپرسد: "امروز عده زيادي از مردم مشتاق آمدن امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند، پس چرا حضرت ظهور نميكنند؟" اين عارف بزرگوار در پاسخ ميفرمايند: "امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم اگر بيايد با او همان معامله را ميكنيم كه با آباء طاهرينش كرديم! آيا ميشود امام زمان چهارصد ميليون ياور داشته باشد و ظهور نكند؟! خدا توفيق دهد به سوي امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تير پرتاب نكنيم!" (كتاب پرسشهاي شما و پاسخهاي آيةالله بهجت، جلد اول) مرحوم آقاي بهجت همچنين بسيار بر دعا براي فرج حضرت صاحبالامر تاكيد داشتند و ميفرمودند: "خدا ميداند تعداد اين دعاها بايد چقدر باشد تا مصلحت ظهور فراهم آيد! قطعا اگر كساني در دعا جدي و راستگو باشند... مبصراتي خواهند داشت و قطعا مثل ما چشمبسته نيستند. بايد دعا را با شرايط آن دعا كرد و توبه از گناهان از جمله شرايط دعا است، چنان كه فرمودهاند: "دعاء التائب مستجاب" يعني دعاي شخصي كه توبه كند، مستجاب ميگردد. نه اين كه براي تعجيل فرج دعا كنيم و كارهايمان براي تبعيد [دور كردن] و تاجيل [تاخير انداختن] فرج آن حضرت باشد!" (همان منبع) |
|||
|
|
۳:۴۳, ۱۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۰ ۳:۴۶ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
|
همه برای برآورده شدن حاجت شخصی خود به مسجد جمکران می روند، و نمی دانند که خود آن حضرت چه التماس دعایی از آن ها دارد که برای تعجیل فرج او دعا کنند!
زمانی مرحوم شیخ ابراهیم حایری در مسجد کوفه معتکف بود، حضرت غایب عجل اللّه تعالی فرجه الشریف را در خواب دید، حضرت به او فرمود: این ها که در این جا معتکفند، از خوبان و صلحا هستند، ولی هر کدام حاجتی دارد: مال، عیال، خانه، قضای دین، رفع کسالت و مرض و ... ولی هیچ کس به فکر من نیست و برای ظهور و فرج من به طور جدی دعا نمی کند! گویا حضرت علیه السلام از ما می خواهد که اعتکاف و توسل و دعایمان برای خصوص فرج و ظهور آن حضرت واقع شود، ولی ما به او خطاب می کنیم که: «عالم ز دست رفت، تو پا در رکاب کن.» و یا این که می گوییم: «ای یوسف زهرا، بیا.» غافل از این که او هم از خدا می خواهد که بیاید. مگر آمدن او به دست اوست که از او می خواهیم از زندان بیرون بیاید؟! بلکه همه باید از خدا بخواهیم تا اذن دهد او ظهور نماید. خود او هم منتظر امر خدا و الهامات خدا است، تا ظهور کند و خود را معرفی کند، و از غریبی و درماندگی نجات یابد؛ زیرا گرفتاری او، گرفتاری همه بشر، و نجات و فرج او، نجات همه و فرج برای همه است. آری، او هزار سال است که زندانی است، لذا هر کس که برای حاجتی به مکان مقدّسی مانند مسجد جمکران می رود، باید که اعظم حاجت نزد آن واسطه فیض، یعنی فرج خود آن حضرت را از خدا بخواهد. هر دقیقه ای که می گذرد جایگزین و عوض ندارد، از دست رفته و گذشته است و دیگر برنمی گردد. ای کاش اگر خانه و درِ خانه را نمی دانیم، کوچه را می دانستیم! حاج محمدعلی فشندی رحمة اللّه علیه هنگام تشرّف به محضر حضرت صاحب عجل اللّه تعالی فرجه الشریف عرض می کند: مردم دعای توسل می خوانند و در انتظار شما هستند و شما را می خواهند، و دوستان شما ناراحتند. حضرت می فرماید: «دوستان ما ناراحت نیستند!» ای کاش می نشستیم و درباره این که حضرت غایب علیه السلام چه وقت ظهور می کند، باهم گفت و گو می کردیم، تا حداقل از منتظرین فرج باشیم. اشخاصی را می خواهند که تنها برای آن حضرت باشند. کسانی منتظر فرج هستند که برای خدا و در راه خدا منتظر آن حضرت باشند، نه برای برآوردن حاجات شخصی خود. چرا ما حداقل مانند نصاری که در مواقع تحیر با انجیل ارتباط دارند، با آن حضرت ارتباط برقرار نمی کنیم؟! در فکر آن باشیم که با حضرت غایب علیه السلام رابطه داشته باشیم یکی از امور مهم بلکه از اهم امور این است که بدانیم چه کار کنیم تا مثل کسانی از علما و متشرعه و صلحای تابع علما باشیم که فرج شخصی و ارتباط خاص با حضرت ولی عصر عجل اللّه تعالی فرجه الشریف داشته اند، و محتاج نبوده اند که در امور خودشان یا غیر خودشان فی الجمله عدل عمومی را خواستار باشند. از قبیل نواب اربعه و علمای معاصر آن ها که مقامات و کراماتی داشته اند که ما نداریم، به طوری که نمی توانیم بگوییم مثل آن ها هستیم. باید مجالسی تشکیل دهیم و با رفقا و اصدقا بنشینیم و مذاکره کنیم که به چه راهی می شود به آن حضرت رسید و با آن حضرت رابطه داشت؛ زیرا بلاکلام هر فیضی به ما می رسد - چه خصوصی و چه عمومی و چه داخلی و یا خارجی، و چه جسمانی و چه روحانی - فقط از ناحیه همان یک فیض است و توجه به همه ائمه علیهم السلام هم به او راجع می شود؛ لذا شخصی به حضرت رسول اکرم صلی اللّه علیه وآله توسل نمود و حضرت رسول صلی اللّه علیه وآله او را به فلان امام و فلان امام و در آخر به امام زمان عجل اللّه تعالی فرجه الشریف حواله داد. منبع: 1- پایگاه حوزه به نقل از هفته نامه افق حوزه (به صاحب امتیازی مرکز مدیریت حوزه علمیه قم): ویژه نامه اولین سالگرد ارتحال آیت الله بهجت (قدس سره) 2- سایت آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) |
|||
|
|
۷:۱۳, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
|
اُشْهِدُكَ يا مَوْلاىَ اَ نّى اَشْهَدُ اَنْ لا اِلهَ اِلااللَّهُ وَحْدَهُ لا شَريكَ لَهُ
گواه گيرم تو را اى مولا و سرور من كه من گواهى دهم به اينكه معبودى نيست جز خداى يگانه كه شريك ندارد وَاَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَرَسوُلُهُ لا حَبيبَ اِلاّ هُوَوَاَهْلُهُ و نيز گواهى دهم كه محمد بنده و رسول او است و محبوبى نيست جز او و خاندانش وَاُشْهِدُكَ يا مَوْلاىَ اَنَّ عَلِيّاً اَميرَ الْمُؤْمِنينَ حُجَّتُهُ و گواه گيرم تو را اى مولاى من كه على امير مؤ منان حجت خدا است وَالْحَسَنَ حُجَّتُهُ وَالْحُسَيْنَ حُجَّتُهُ و حسن حجت او است و حسين حجت او است وَعَلِىَّ بْنَ الْحُسَيْنِ حُجَّتُهُ وَمُحَمَّدَبْنَ عَلِي حُجَّتُهُ و على بن الحسين حجت او است و محمد بن على حجت اواست وَجَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍّ حُجَّتُهُ وَموُسَى بْنَ جَعْفَرٍ حُجَّتُهُ و جعفر بن محمد حجت او است و موسى بن جعفر حجت او است وَعَلِىَّ بْنَ موُسى حُجَّتُهُ وَمُحَمَّدَ بْنَ عَلِي حُجَّتُهُ و على بن موسى حجت او است و محمد بن على حجت او است وَعَلِىَّ بْنَ مُحَمَّدٍحُجَّتُهُ وَالْحَسَنَ بْنَ عَلِي حُجَّتُهُ و على بن محمد حجت او است و حسنبن على حجت او است وَاَشْهَدُ اَ نَّكَ حُجَّةُ اللَّهِ اَنْتُمُ الاَْوَّلُ وَالاْ خِرُ و گواهى دهم كه تو حجت خدائى ، شمائيد اول و آخر وَاَنَّ رَجْعَتَكُمْ حَقُّ لا رَيْبَ فيها و مسلماًبازگشت شما حق است كه شكى در آن نيست . . . فَاشْهَدْ عَلى ما اَشْهَدْتُكَ عَلَيْهِ پس گواهى ده بر آنچه تو را بر آن گواه گرفتم . . . وَنُصْرَتى مُعَدَّةٌ لَكُمْ وَمَوَدَّتى خالِصَةٌ لَكُمْ و ياريم براى شما آماده است و دوستيم خالص و پاك براى شما است |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
|
فرض کن حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)به تو مهمان گردد
ظاهرت هست چنانیکه خجالت نکشی؟ باطنت هست پسندیده صاحب نظری؟ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟ لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟ پول بی شبهه و سالم زه همه دارائیت،داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟ حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟با چنین شرط که در حافظه اش دست نبری! واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران،میتوان گفت تو را شیعه اثناعشری؟ انشاالله که شرمنده اش نشویم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |