|
گفتگوی منتظران
|
|
۱:۲۵, ۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۰۲ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم كن لوليك الحجة بن الحسن صلواتك عليه وعلى آبائه في هذه الساعة وفي كل ساعة وليا وحافظا"وقائدا"وناصرا"ودليلا" وعينا" حتى تسكنه أرضك طوعا" وتمتعه فيها طويلا" برحمتك يا أ رحم الراحمين .وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين سلام این تاپیک مخصوص آقا و منتظران آقاست راستش من از فضای کلی تالار راضی نیستم و برام خسته کننده هست خیلی بده مدیری این حرف و بزنه و حتماً اشکال از من هست اینجا به نظرم خیلی مباحث حاشیه وجود داره که اینم ممکنه نظر غلط شخص من باشه عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم هر که دارد هوس کرببلا بسم الله هر که دارد هوس روی نگار بسم الله اینجا فقط حرف از یوسف زهرا هست حرف از غربتش (حتی تو این تالار) حرف از بی وفایی هامون اینقدر میگیم تا یه کم محبتمون بیشتر بشه این یکی از وظایف منتظران هست گفتگو در مورد آقامون البته یاد امام با کلام یکی از تکالیف هست اما وصف العیش نصف العیش چند نفر دلشون میخواد توی نمازی شرکت کنند که توی مسجد کوفه برگزار میشه توی صف اولش عیسی علیه السلام و خضر عیله السلام و سلمان و مالک اشتر و اصحاب کهف قرار دارند؟؟؟؟؟؟ چند نفر دلش میخواد زیر سایه منتقم خون حسین فریاد بزنه یا لثارات الحسین اینجا فقط مال عاشقای دلسوخته ی مهدی هست که شب و روز که میاد و میره لحظات با آقاشون خلوت میکنن وقتی خورشید میره پشت ابر به آسمون نگاه میکنن و میگن اللهم عجل لولیک الفرج وقتی بارون میاد و میدونن وقت استجابت دعاست میگن اللهم عجل لولیک الفرج اگه گذرشون به حیات مسجد الحرام افتاد قبل هر چی میگن اللهم عجل لولیک الفرج زیر قبه ی امام حسین تو کربلا اگه خدا قسمتشون کرد و میدونن اینجا دعا مستجاب میشه میگن اللهم عجل لولیک الفرج اینجا جایی که دلم میخواد باحالترین قصه های تشرف که شور و سوز و گداز و تو آدم میندازه رو از منتظرای مهدی بگذارید اینجا جایی که دلم میخواد خدا بهش برکت بده تا دلم باز بشه یکم تا با خودم بگم نه بابا دیگه وقتشه آقام اونقدرام قریب نیست شاید مشکل از منه نمیدونم اما وقتی با خودم فکر میکنم آقام هر روز گریه میکنه و به قول خودشون خون گریه میکنه و من بی خیال و بی توجه روزم شب میشه و شبم روز میشه یه جوریم میشه شاید مشکل از منه بچه ها کی میدونه امام زمان تو قنوت نمازشون چی میگن؟ یه راهنمایی کنم توی کتاب مهج الدعوات تألیف سید طاووس اومده وقتی خوندم برای آقام گریه کردم اینجا جایی هست که دوست دارم رفقا بیان بگن آقا ما داریم زیارت عاشورا میخونیم داریم نماز شب میخونیم داریم انفاق میکنیم میگیم و این گفتن همون توصیه به حقی هست که خدا توی سوره والعصر گفته بگید به هم میگیم تا شوق بندگیمون بیشتر بشه اینجا جایی هست که از آقا میگیم رفقا من از شما شرمنده هستم والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب بخوره،شما به بزرگواری خودتون ببخشید بیاید اینجا در مورد امامتون هر چی میخواید بگید ولی بگید این پست اگه خالی بمونه یعنی منتظری نیست که بخواد گفتگو کنه البته شاید من اشتباه فکر میکنم من رو حلال کنید و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید برای پدر و مادر من اگه شد دعا بفرماید یا علی و امیدوارم روزی همه باهم بگیم یا لثارات الحسین در رکابش |
|||
| آغاز صفحه 36 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۵, ۱۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۰ ۱۸:۵۳ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #351
|
|||
|
|||
|
- بسم الله الرحمن الرحیم پس از اثبات اصل وجود امام معصوم علیه السلام و فلسفه وجود آن ،بحث بر سر اثبات وجود منجی در آخرالزمان و به تبع آن مصداق منجی از دیدگاه ادیان و مذاهب مختلف پیش می اید. ابتدا با دو مقدمه فطری و عقلی به اثبات منجی می پردازیم. مقدمه اول:انسان فطرتا عدالت خواه است؛ امر فطری در همه انسانها یافت می شود و عمومی است. امر فطری آموزش نمی خواهد. امر فطری شاید با اموزش غلط کمرنگ شود ولی تغییر نمیکند. فطریات در منطق گفته شده :قیاساتها معها؛ یعنی در اثبات امر فطری نیازمند امر خارجی نیستیم بلکه امر فطری بالوجدان قابل اثبات است. در موضوع مورد نظر مثلا حتی یک بچه کوچک نیز دوست دارد بین او وبرادرش از سوی والدین به عدالت رفتار شود مقدمه دوم:متعلق امر فطری طبق حکمت الهی در خارج محقق میشود. خداون حکیم است . از معانی حکمت یعنی کار بیهوده انجام نمی دهد. خداوند که انسان را آفرید عدالت خواهی را در نهاد و فطرتش قرار داد و از آنجا که حکیم است محال است در سرشت آدمی چیزی را قرار دهد ولی متعلقش را نیافریند .مثلا وقتی که عطش را برای انسان قرار دادمتعلق آن را که آب است برای ارضاء این نیاز قرار داده است .عدالت نیط چنین است. نتیجه اینکه سرانجام در آخرالزمان که بی عدالتی ویژگی مهم آنست عدالت از سوی خداوند به دست منجی آخرالزمان محقق خواهد شد. در عین حال در کتاب علائم الظهور؛ظهور منجی در ادیان توحیدی و غیر توحیدی(بشری) تاکید شده است.و این مطلب فطری بودن ظهور منجی را قوت می بخشد.
منبع : گفتگوي ديني برای اطلاعات بیشتر: برهان معتبر در اثبات وجود منجي منتظر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نويسنده: ايزدي، علي ناشر: انتشارات سرور ناشر اصلی: قم امیدوارم شک شما برطرف بشود. |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #352
|
|||
|
|||
|
بسم رب العباس(علیه السلام)
دوست عزیز ایکاش این مسائل رودرقسمت موضوعات دیگرمطرح میکردی تادوستان مطلع شماراراهنمائی میکردن اصلاجای این تاپیک اینجانبود ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #353
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۱۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۱۷:۵۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #354
|
|||
|
|||
نقل قول:من از نظر شخصی خودم به منجی اعتقادی ندارم لطفا اگر مدرکی دارید که کمک میکنه و حقانیت و وجود منجی رو اثبات میکنه همین جا ارائه دهیدمنجی در اسلام زیر مجموعه دین است . بزرگترین راه اثبات استناد با ایات و روایات است . ایا شما مسلمانید؟ شما پیرو چه مسلکی هستید . بدون پاسخ به این سوال نمیتوان از اشتراکات احتمالی پاسخ داد نقل قول:دوم:چرا شیعه ها اینقدر متعصب هستند و روحانیون در تمام مواقع اجازه نمیدهند طلاب آزادی اندیشه داشته باشند پس یه جای کار میلنگه البته طبق شعار ها نظر نمیدم که روحانیون میگویند هرکسی آزاد است هرطور دوست دارد فکر کنند اما همه میدانند در واقعیت این طور نیست بر عکس طلاب درس و بحث دارند و در ان میتوانند هر گونه سوالی مطرح کنند و با اساتید خوب بحث کنند . که این شیوه مورد تقلید نظام های نوین اموزشی قرار گرفته است . این شعار روحانیون نیست بلکه یک حقیقت است و هر کس میتواند هر گونه که دوست دارد فکر کند نقل قول:سوم:در زمان عصر سنگی و حتی بت پرستان هم به نوعی منجی داشتند نمونه بارز اون زئون الهه یونان که افراد قدیم بر این عقیده بودند که روزی می آید و تمام دنیا را خالی از بدی میکنددر مورد تشابهات دینی توضیح دادم اما منجی در احادیث پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامان متواتر است و شیعه و سنی در اصل منجی هیچ اختلافی ندارند . اختلاف در کیستی ان است نه چیستی ان . با توجه به اینکه دوستان پیام داده اند خلاصه بنویسم از بیان مدارک روایی و قرانی ان خودداری میکنم . چون در قران نیز چندین ایه در مورد منجی صحبت میکند . پس استدلال شما ناشی از عدم اشنایی با اسلام است نقل قول:چرا در روایات صنی و تاریخ عرب و اروپا هیچوقت از زبان پیامبران به منجی اشاره نشده البته به جز روایاتی که در شیعه متداول است که از نظر یک فرد آزاد اندیش فقط در حد دروغ است همانطور که میدانید روحانیون مسیحی و یهودی و زرتشت در قالب اسلام پا به عرصه وجود گذاشته اند و این روایات از زبان آنها ذکر میشوند و کاملا گواه بر کذب بودن آنهاست گرامی شما اپتدا در این مورد تحقیق میکردید بعد اظهار نظر . حداقل سنی را میتوانستید درست بنویسید . اروپا؟!! امام زمان (علیه السلام)در منابع اهل سنت را مطالعه فرمایید و در قران نقل قول:سوم :اغلب روایات شیعی دروغ خالص هستند که برخی از بزرگان هم به کار میبرند مانند این که میگن اگر اسمت مذهبی باشه در اون دنیا ائمه اطهار به کمکت میان در حالی که خداوند در آیه 3 سوره فرقان یا یه چیزی که اسم سوره دقیقا یادم نیست گفته هیچ واسطه ای بین من و تو در این جهان و جهان اخرت وجود داره اما روحانیون بحث آبروی ائمه رو پیش کشیدند و میگویند به قولی سیبیل خدا پیش ائمه گیره و اما خدا گفته هیچ وقتی از این ایه صحبت میکنیم میگویند این روایت فلسفه دارد مثل اینکه حرف خدا هم فلسفه دارد و کلمه هیچ فلسفه دارد و میتوان حرف قاطع خداوند را با فلسفه معنی دیگری بخشید احتمالا منظور شما توسل است توسل در قران و اهل تسسن . این رو هم بخون نقل قول:خب چرا منجی هیچوقت ظهور نمیکند تا کنون هم هیچ شواهدی بر وجود آن دیده نشده که اغلب روحانیون از دل رویا میگویند یک نفر با امام زمان ملاقات کرده و در خواب او را دیده اما کسی به طور علنی امام زمان را ندیده و ان فرد هم هیچوقت وجود خارجی ندارد من خودم به شخصه تحقیق کردم و چیزی از فردی که امام زمان را دیده پیدا نکرده ام هیچ وقت در مورد زمانی که ادامه دارد صدق نمیکند . در واقع هیچ وقت زمانی معنا میدهد که اینده ای وجود نداشته باشد و یا شما از اینده خبر داشته باشید که ندارید . تحقیق شما چگونه بوده و از کجا متوجه شدید مثلا فلانی که مدعی است ندیده!! در مذهب ما هم اصل البته بر ندیدن است ! نقل قول: حتی هیچ کتاب الهی به منجی اشاره نکرده اگر آیه ای در این مورد دارید میتوانید ارائه دهید در قران و اهل تسنن خدمت شما ارایه دادم در انجیل و تورات .... نقل قول:پس چرا خداوند میفرماید من منجی تمام بشریت هستم اما به این اشاره نکرده که در قالب یک انسان وارد عمل میشودبرادر منجی که شما در مورد خدا به کار میبرید با ان که ما نایب یا حجت میخوانیمش خیلی متفاوت است لطفا در این مورد هم مطالعه بفرمایید خداوند برای انجام کدام یک از کارهایش مستقیم به زمین امده ؟! که برای این امر بیاید . فلسفه دنیا و اختیار انها با این حرف زیر سوال میرود بالاخره شما اعتقاد به ادیان الهی دارید یا نه؟!! شما هم لطف بفرمایید اپتدا مطالعه کنید تا حد اقل بتوانید اسامی مذاهب اسلامی را درست بنویسید . ادبیاتتون هم خیلی اشناست . درود بر این پشتکار و اعتماد به نفس یا هادی |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #355
|
|||
|
|||
(۱۱/آبان/۹۰ ۱۸:۰۹)keyhan900 نوشته است: درود به هم زنگ تفریح است گویا؟
|
|||
|
|
۱:۲۰, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #356
|
|||
|
|||
نقل قول:...من میخوام تحولی در این بحث ایجاد کنم... برادر جان به خودت زحمت نده چون دنیا در حال تغییر و تحولات عظیمی است و همین برای اندیشه های آزاد کافی است. |
|||
|
|
۸:۴۳, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #357
|
|||
|
|||
|
تو ای عشق و ای تمام وجودم تو بودو نبودم
فدای رخ تو همه عالم مولای مهربونم اگر صلاحمه خودت همه چیزو ردیف کن و تو ایام عراداری راهیم کن قول میدم خوب دل بدم مرا راهی کن سوی میخانه بده پیمانه به این دیوانه تو یا ساقی تو میدانی زعشق تو که خمارم پیاله ندارم که دارو ندارم تویی ساقی بنگر مرغ لب بسته منم دل شکسته منم تا سحر بیدارم سر به زانو دارم از تو دارم ای گل هر چه که دارم |
|||
|
|
۹:۴۲, ۱۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۱۱:۵۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #358
|
|||
|
|||
|
حتی هیچ کتاب الهی به منجی اشاره نکرده اگر آیه ای در این مورد دارید میتوانید ارائه دهید 1) قرآن کریم : «و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمة و نجعلهم وارثین »[sup] [/sup] « و ما اراده کرده ایم بر انانکه در روی زمین به ضعف و زبونی کشیده شده اند ، منت نهاده ، آنها را پیشوایان و وارثان زمین قرار دادیم » ( قصص – 5 ) "قرآن کریم، موعود آخرالزمان را به عنوان یک نتیجه قطعی و یقینی معرفی می کند. در آیه شریفه «و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمة و نجعلهم وارثین »[sup] [/sup]و همچنین و آیه دیگر از سوره نور، ملاحظه می کنید که از این موضوع به عنوان یک اراده الهی با کمال قاطعیت و حتمیت یاد شده است و یا در آیه شریفه mall"> «وعدالله الذین امنوامنکم و عملوالصالحات لیستخلفنهم فی الارض کمااستخلف الذین من قبلهم...»،[sup] ( نور - 55 ) [/sup] از آن به عنوان یک وعده الهی ذکر شده است و این یکی از ویژگیهای خاص قرآن کریم است. در واقع، آیات فوق، رابطه بین «موعود آخرالزمان » و «بینش توحیدی » را بیان می کند و بر حتمیت و قطعیت آن تاکید دارد. در همان سوره مبارک نور، آیه 55، قرآن مجید برای آنکه، حالت استبعادی و بعید دانستن ظهور موعود را از ذهن انسان دور کند، می فرماید: «کمااستخلف الذین من قبلهم...» یعنی این وعده الهی، یک سنت است، چنانکه قبلا هم بوده. مثلا در امت موسی ،علیه السلام، هم بوده و این خداوند است که جایگزینی حکومتی و نظامی به جای حکومتی دیگر را وعده داده است. لذا، آن خداوندی که مدبر انسان و جهان است، قادر است روزی وعده ظهور موعود و منجی آخرالزمان را محقق سازد. انجیل : « کمرهای خود را بسته ، چراغهای خود را افروخته بدارید . و شما مانند کسانی باشید که انتظار آقای خود را می کشند که چه وقت از عروسی مراجعت کند . تا هر وقت آید و در را بکوبد ، بی درنگ برای او باز کنند . خوشا به حال آن غلامان که آقای ایشان چون آید ، ایشان را بیدار یابد ... پس شما نیز مستعّد باشید ، زیرا که در ساعتی که گمان نمی برید پسر انسان می آید . » ( انجیل لوقا ، فصل 12 ، بندهای 35 و 36 . ) 3) تورات : « ونهالی از تنه یسّی بیرون آمده ، شاخه ای از ریشه هایش خواهد شکفت و روح خدا بر او قرار خواهد گرفت ... مسکینان را به عدالت داوری خواهد کرد و به جهت مظلومان زمین به راستی حکم خواهد کرد ... گرگ با بره سکونت خواهد کرد و پلنگ با بزغاله خواهد خوابید و گوساله و شیر پرواری با هم . و طفل کوچک آنها را خواهد راند ... در تمامی کوه مقدس من ، ضرر و فسادی نخواهد کرد . زیرا که جهان از معرفت خداوند پر خواهد شد . » [font=Tahoma]( بنا به نوشته قاموس مقدّس صفحه 951 ، « یسّی » به معنی قوی ، نام پدر داوود است . ) و ( تورات ، اشیا نبّی ، فصل 11 بند های 1_10 )
4) زبور : « زیرا که شریران منقطع خواهند شد و اما منتظران خداوند ، وارث زمین خواهند شد ، هان بعد از اندک زمانی شریر نخواهد بود . در مکانش تأمل خواهی کرد و نخواهد بود . و اما حلیمان وارث زمین خواهند شد ... و میراث آنها خواهد بود تا ابدالآباد » ( عهد عتیق ، کتاب مزامیر ، مزمور 37 بند های 9 _ 12 و 17 _ 18 ) 5) در منابع زرتشتیان : سوشیانس « نجات دهنده بزرگ » دین را به جهان رواج دهد ، فقر و تنگدستی را ریشه کن سازد . ایزدان را از دست اهریمن نجات داده ، مردم جهان را همفکر و همگفتار و هم کردار گرداند . » ( جاماسب نامه ، صفحه 121 ) 6) در منابع هندوها :
« این مظهر و یشنو « مظهر دهم » در انقضای کلی یا عصر آهن سوار بر اسب سفیدی در حالی که شمشیر برهن? درخشانی به صورت ستاره دنباله داردر دست دارد ظاهر میشود و شریران را تماما هلاک میسازد و خلقت را از نو تجدید ، و پاکی را رجعت خواهد داد ... این مظهر دهم در انقضای عالم ظهور خواهد کرد » ( اوپانیشاد ، صفحه 737 ) و این انتظار در همه ادیان به نحوی بیان شده که وجود منجی آخرالزّمان را اثبات میکند
|
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۱۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۱۲:۰۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #359
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
حقیر بارها گفتم خدمت شما عزیزان وقتی با امثال keyhan در مباحث مواجه میشید اصلاً نباید وقت تلف کنید و در باره ی حضرت مهدی یا اسلام بحث کنید اساس اختلاف فکری و اعتقادی ما با اینها بر سر خود خداست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه بر این فرض که اینها خدایی را هم قبول داشته باشند ببینید اگر به خدایی اعتقاد داشته باشید که ول کرده مخلوقاتش را که هر جور عشقشان می کشید زندگی کنند (اکثر کسانی که با اسلام مخالفند از این دسته اند چون می خوان زیر بار امر و نهی خدا نرن و هر جور عشقشان کشید زندگی کنند) خوب به این خدا اشکالات بسیاری وارد هست در مرتبه ی صفاتی که می شود به او نسبت داد، چون اگر شما هم یک فرزند به دنیا بیاورید و بعد ولش کنید هر جور دلش خواست زندگی کنه به شما میگن والدین بی مسئولیت!!!! اما اگر قائل به خدایی بودید که از صفاتش هادی است و هدایتگر است و امر عبث و بیهوده انجام نمی دهد چون حکیم است و امر ربوبیت را هم به بندگانش واگذار نکرده و عاجز نیست، لذا باید قائل به آخرت و معاد و از اون مهم تر در این بحث قائل به نبوت هم باشد دقیقاً با همان دلایلی که اثبات می شود وجود پیامبر و بحث نبوت لازمه و جزو لاینفک توحید است وگرنه در توحید و صفات خدا خدشه وارد می شود با همان دلایل هم اثبات می شود که باید امامت هم وجود داشته باشد چرا که نام هادی خدا باید در هر زمانی تجلی داشته باشد در عالم وجود خلاصه با این موجودات (امثال keyhan) بر سر خدا (تازه اگر خدا را هم قبول داشته باشند) بحث کنید تا معلوم شود که چقدر خدایی که ما میپرستیم با خدایی که اینها در تخیل خود ساخته اند و آن را می پرستند متفاوت است !!!!!! در ضمن همانطور که میدانید این تاپیک اساساً جای این مباحث نیست به احترام جواب دوستان این دفعه را پاک نمیکنم سوال را اما در صورت تکرار این مباحث در این قسمت ، مبحث مطرح شده یا به بخش دیگری انتقال می یابد و یا به بخش حذفیات منتقل خواهد شد!!!!! وقتی با این شبه های آبکی در این تاپیک مواجه شدم حس کردم یک انسان لاغر 60 کیلویی اومده وسط باشگاه کشتی کج کارها 120 کیلویی و نفس کش می طلبد ![]() حتی هیچ کتاب الهی به منجی اشاره نکرده اگر آیه ای در این مورد دارید میتوانید ارائه دهید اگر واقعاً دنبال کشف حقیقت هستید به قول خودتان بروید به کتاب خورشید مغرب جناب حکیمی مراجع کنید یک فصل مفصل دارد اون کتاب که مخصوص منجی در سایر ادیان الهی و غیر الهی است بعلاوه بسیار بسیار بدیهی است که تمام انسانها همانگونه که اعتقاد به یک حقیقت برتر در وجود خود دارند و فطرتاً خدا جو هستند و اشکال و تفاوت در مصداق این تشخیص کمال مطلق پیدا میشود به دلایل متعدد اساساً همه ی انسان ذاتاً و فطرتاً منجی باورند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به چه علت این حرف را میگویم؟ واضح است تا حالا با خودتان نیاندیشیده اید که چرا اینقدر شخصیت هایی مثل سوپرمن و اسپایدرمن و آیرون من و بت من و زورو و.... باور پذیرند در ذهن مردم و در فیلمها از این منجی باوری که در نهاد همه ی انسان ها است استفاده می کنند و در زمانی که اوج گرفتاری ها هست و دیگر از کسی کاری بر نمی آید یک منجی می آید و کارها را درست میکند بگذریم مجدداً تکرار میکنم این بار به احترام پاسخ عزیزان این مبحث باقی می ماند در این تاپیک اما جای این مباحث در این تاپیک نیست یا علی
|
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #360
|
|||
|
|||
|
علی آقا درست نیست که در مورد ایشون یک طرفه به قاضی بریم.اگر ایشون واقعا قصدشون رفع شبهات ذهنیشون بوده.خوب فکر کنم با جوابهایی که دوستان قرار دادند شکشون برطرف شد.اگرم قصدشون تخریب اسلام بود که به هدفشون نرسیدند.چون پاسخهای بسیار خوبی از طرف دوستان گرفتند.من منظورم اینه که باید سعی کنیم اینجور افراد هم به راه غلطی که دارند میرن آگاه کنیم وبه طرف خودمون بکشونیم نه با برخوردهای چکشی از خودمون دورشون کنیم.به هر حال امیدوارم دیگه در این قسمت این جور مسائل مطرح نشه.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |