کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 76 رای - 4.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفتگوی منتظران
۱:۲۵, ۲/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۰۲ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم كن لوليك الحجة بن الحسن صلواتك عليه وعلى آبائه في هذه الساعة وفي كل ساعة وليا وحافظا"وقائدا"وناصرا"ودليلا" وعينا" حتى تسكنه أرضك طوعا" وتمتعه فيها طويلا" برحمتك يا أ رحم الراحمين .وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين

سلام
این تاپیک مخصوص آقا و منتظران آقاست
راستش من از فضای کلی تالار راضی نیستم و برام خسته کننده هست
خیلی بده مدیری این حرف و بزنه و حتماً اشکال از من هست
اینجا به نظرم خیلی مباحث حاشیه وجود داره که اینم ممکنه نظر غلط شخص من باشه
عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم
هر که دارد هوس کرببلا بسم الله
هر که دارد هوس روی نگار بسم الله
اینجا فقط حرف از یوسف زهرا هست
حرف از غربتش (حتی تو این تالار)
حرف از بی وفایی هامون
اینقدر میگیم تا یه کم محبتمون بیشتر بشه
این یکی از وظایف منتظران هست
گفتگو در مورد آقامون
البته یاد امام با کلام یکی از تکالیف هست
اما وصف العیش نصف العیش
چند نفر دلشون میخواد توی نمازی شرکت کنند که توی مسجد کوفه برگزار میشه
توی صف اولش عیسی علیه السلام و خضر عیله السلام و سلمان و مالک اشتر و اصحاب کهف قرار دارند؟؟؟؟؟؟
چند نفر دلش میخواد زیر سایه منتقم خون حسین فریاد بزنه یا لثارات الحسین
اینجا فقط مال عاشقای دلسوخته ی مهدی هست که شب و روز که میاد و میره لحظات با آقاشون خلوت میکنن
وقتی خورشید میره پشت ابر به آسمون نگاه میکنن و میگن اللهم عجل لولیک الفرج
وقتی بارون میاد و میدونن وقت استجابت دعاست میگن اللهم عجل لولیک الفرج
اگه گذرشون به حیات مسجد الحرام افتاد قبل هر چی میگن اللهم عجل لولیک الفرج
زیر قبه ی امام حسین تو کربلا اگه خدا قسمتشون کرد و میدونن اینجا دعا مستجاب میشه میگن اللهم عجل لولیک الفرج
اینجا جایی که دلم میخواد باحالترین قصه های تشرف که شور و سوز و گداز و تو آدم میندازه رو از منتظرای مهدی بگذارید
اینجا جایی که دلم میخواد خدا بهش برکت بده تا دلم باز بشه یکم
تا با خودم بگم نه بابا دیگه وقتشه آقام اونقدرام قریب نیست
شاید مشکل از منه
نمیدونم اما وقتی با خودم فکر میکنم آقام هر روز گریه میکنه و به قول خودشون خون گریه میکنه و من بی خیال و بی توجه روزم شب میشه و شبم روز میشه یه جوریم میشه
شاید مشکل از منه
بچه ها کی میدونه امام زمان تو قنوت نمازشون چی میگن؟
یه راهنمایی کنم توی کتاب مهج الدعوات تألیف سید طاووس اومده
وقتی خوندم برای آقام گریه کردم
اینجا جایی هست که دوست دارم رفقا بیان بگن آقا ما داریم زیارت عاشورا میخونیم داریم نماز شب میخونیم داریم انفاق میکنیم
میگیم و این گفتن همون توصیه به حقی هست که خدا توی سوره والعصر گفته بگید
به هم میگیم تا شوق بندگیمون بیشتر بشه
اینجا جایی هست که از آقا میگیم
رفقا من از شما شرمنده هستم
والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم
منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب بخوره،شما به بزرگواری خودتون ببخشید
بیاید اینجا در مورد امامتون هر چی میخواید بگید
ولی بگید
این پست اگه خالی بمونه
یعنی منتظری نیست که بخواد گفتگو کنه
البته شاید من اشتباه فکر میکنم
من رو حلال کنید
و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید
برای پدر و مادر من اگه شد دعا بفرماید
یا علی و امیدوارم روزی همه باهم بگیم یا لثارات الحسین در رکابش
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یکدوست ، mohamad ، hamed ، فرهاد ، احیاء ، MAHDI59 ، parisan ، مسافر ، bahar2006 ، ALPHA ، sunrise59 ، shia12 ، aliakbar ، ELENOR ، oO DaViD Oo ، mamad ، جوینده حق ، MohammadMeraj ، mohammad790 ، bozorgmehr ، ارتش1نفره ، Seyed Mohsen ، MARTINI80 ، abbas313 ، معلم313 ، sasa ، anti dajal ، ganjname ، hesam110 ، یاران مهدی ، مبينا ، وحید الف ، MESSENGER ، ONLY66 ، elhamA ، محب الزهرا ، fazel ، مجنون الحسین ، boghz ، آرین (الهه.ع) ، mojtaba-nk3 ، EMPERATOR ، حوریه سادات ، حلما ، montazer_rm ، meshkat ، zohur ، أین المنتظر ، hamed313 ، محدثه سادات ن ، هدهد ، F_R ، فدايي حسين ، ريحانه الرسول ، محیصا ، janali ، خادمة الزهرا ، sara_i ، Agha sayyed ، saloomeh ، راحیل ، abas_341 ، sepehr1356 ، netlog36 ، yasermoniri ، sevenmoons ، Abasaleh ، ساقی ، AFG Shia ، fandogh ، shakiba ، springly ، SARV ، wakeup313 ، payam mahdi ، ترنم ، Marziyeh ، تازه مسلمان ، گل مرداب ، فدک زهرا ، mohammad727 ، ario65 ، Ali bagheri ، فدايي ولايت ، یا صاحب الزمان ، mohammad reza ، yektaparast ، sahel ، navid-313 ، seyedmahdi ، zarati313 ، Tolou ، حب الحسین ، باهتول ، یا زهرا(س) ، said_siraj ، taleb ، برادر تعادل ، سمیرا ، mahdavi61313 ، jamandeh ، MohammadSadra ، asire entezar ، sarallah ، Farzaneh ، nasimesaba ، hajiali.m ، mahdy30na ، mhvvhm ، MohammadFC ، مهدی110 ، جبریل ، heaven ، seiied ، M03TAFA ، morteza rezay ، AMINI ، zahra.shakiba ، medad.sefid ، هدایت شده ، vahrakan ، شهرام ، نگار ، ایمانی ، mahdi14 ، یوسف خان ، نسیم ، m.hossein ، azade ، حسن عزتي ، rahi ، aleerz ، شیما ، سلیم ، العبدالفانی ، ali.khm ، Nmm ، Ramin_Ghn ، PARADOX ، حقیر ، بچه شیعه ، aboutorab ، mahdi jan ، fatemeh ، Ghaem ، 135 ، بیداری اندیشه ، عارفه ، aliali ، آرام 2 ، سیف الشیعه ، ضحی ، یامهدی(عج) ، امیریان ، مفقود الاثر ، vahid1878 ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، غلام نرجس(س) ، mmfalahati ، meisamtiger ، savajjad ، faateme-313 ، ساجد ، یاوران مهدی ، omidman ، sogol67 ، tazevared ، مرغ باغ ملکوت ، ali0077 ، حسن.س. ، فریادگر سکوت ، mohaddese ، *مهاجر* ، faraz_223 ، من انقلابی ام ، fiftynine ، منادی حق ، علی امینی ، ghofran ، عماره ، black ، SARA 2020 ، احمد110 ، MANI110 ، میثاق ، سها ، مهدی2012 ، آلاله ، سید محمد حسین ، مهسا110 ، فیروزه ، s-r ، منجی ، hessam ، ASEMOUN ، بیداری12 ، مرتاح ، Night moans ، ehsanagiyan ، عبدالرحمن ، شاهد ، مجتبی110 ، لبخند خدا ، sagheb ، مرهم ، fafa* ، only_y2d ، Sakineh ، Just God ، سیمرغ ، رضوانه ، SAViOR ، محمد امین + ، صبح صادق ، محمد حسین ، آیات ، help me ، یا امام رضا ، رهگذر. ، حسین14 ، AS53 ، آفتاب ، خیبر110 ، mahyamatin ، صهبا ، nahal_m ، السا ، fotha ، ADAM ، Mrh7 ، Ali#59 ، ضدایلو ، pure ، فانوس *7* ، fatemeh-55 ، انتصـار ، یاســین ، neyestan23 ، ali-0110 ، عشقم کربلا ، الهی313 ، yashar1374 ، سرباز منتظر ، میرزا احمد ، سونای ، شهید عماد مغنیه ، soora ، bi-ehsaas ، NARJES ، aaaaa ، amin555 ، | جستجوگر | ، میثم.ح ، andishe ، میم.حسین.الف ، یااباصالح ، آوا ، mortozpasha ، علی املشی ، ( علقمه ) ، مهشاد ، مریم پرهیزگار ، Hadiss313 ، جواد مخبریان ، amrtat71 ، مرتضی اقبالی ، قبیله منتظر ، آفتاب پنهانی ، افشین ، sabrina ، صبا ، ماحی ، A.E ، نانو عرفان ، غریب ، Bidel.s ، amirak

آغاز صفحه 39 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۵, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #381
آواتار
سلام امام زمان

راستش این متن را مثل همه بچه ها برای این نمی نویسم که بچه ها بخونن، برای این می نویسم که دو روز دیگه حداقل بگم که منم وقتی دلم شکسته بود یه روزی یه جایی یه چیزی نوشتم ...

امام زمان جان شرمنده که اینقدر از تو دم می زنم ولی به خاطر حُب دنیا حُب تو را وامی گذارم.
اینقدر شرمنده شما و امام رضا (علیه السلام) شدم که اصلا روم نمیشه مستقیما شما را خطاب حرفهای دلم قرار بده.

امام من، احتمالا وقتی که پشیمان شده بودم و توبه کردم و شما را واسطه بین خودم و خدا قرار دادم، خدا می گفت که من می دانم این بنده سر به راه نمیشه، ولی شما از من طرفداری کردی و به قول معروف آبروت را گذاشتی و واسطه گری کردی.

جالبه که اینبار قضیه برعکس شده
یعنی همیشه من شما را واسطه آشتی بین خودم و خدا قرار می دادم، ولی اینبار می رم پیش خدا تا خودش واسطه بین من و شما بشه.

من در همین تاپیک در هشت ماه و دوازده روز پیش اومدم و شعری را نوشتم، که بعد از مدتی زدم زیرش
الان دوباره می خوام بنویسمش:

اگر مرا رها کنی.....تو را رها نمی کنم
سر از تنم جدا کنی ......چون و چرا نمی کنم

یا علی مدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، Reza14 ، علی 110 ، netlog36 ، antiKabbalah ، مسافر ، رهیافته ، hajiali.m ، Seyed Mohsen ، مجنون الحسین ، MohammadSadra ، mohammad790
۱۵:۲۴, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #382
آواتار
نشان لیاقت خدا

از جنگ بر می گردی،خدا می داند که به جنگ رفته بودی.خاک روی پیراهنت را می تکاند و نشان لیاقتی به تو می دهد.نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی.نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است.
از جنگ بر می گردی،هیچ کس اما به استقبالت نمی آید.هیچ کس نمیداند که به جنگ رفته بودی.با شکوه ترین جنگها اما همین است.جنگی غریبانه ،جنگی تنها،جنگی بی سپاه و بی سلاح.
از جنگ بر می گردی،خدا می داند که به جنگ رفته بودی.خاک روی پیراهنت را می تکاند و نشان لیاقتی به تو می دهد.نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی.نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است.خط های ساده ای که بر پیشانی ات اضافه می شود. و روزی می رسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.
آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.

جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!
تظر آهاری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، parisan ، netlog36 ، mohamad ، Anti gods ، رهیافته ، hajiali.m ، مجنون الحسین ، MohammadSadra ، محیصا ، mohammad790
۱۱:۰۵, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #383
آواتار
بیا که آینه ی روزگار زنگاری ست
بیا که زخم زبان های دوستان کاری ست

به انتظار نشستن در این زمانه ی یأس
برای منتظران چاره نیست ناچاری است

به ما مخند اگر شعرهای ساده ی ما
قبول طبع شما نیست کوچه بازاری است

چه قاب ها و چه تندیس های زرینی
گرفته ایم به نامت که کنج انباری است!

نیامدی که کپرهای ما کلنگی بود
کنون بیا که بناهایمان طلاکاری است

به این خوشیم که یک شب به نامتان شادیم
تمام سال اگر کارمان عزاداری است

نه این که جمعه فقط صبح زود بیدارند
که کار منتظرانت همیشه بیداری است

به قول خواجه ی ما در هوای طره ی تو
"چه جای دم زدن نافه های تاتاری است "

سعید بیابانکی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، مسافر ، رهیافته ، مجنون الحسین ، MohammadSadra ، محیصا
۱۱:۲۲, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #384
آواتار
مولای من!دیدگانم از فراق تو بی فروغ گشته اند.
و می دانیم پیراهن یوسف،یادگار ابراهیم،نزد توست.
و ای کاش نسیمی از کوی تو،
بوی آن پیراهن را به مشام ما برساند.
و ای کاش پیکی،پیراهن تو را به ارمغان بیاورد تا نور دیدگانمان گردد.
ای کاش پیش از مردن فیک بار ترا به یک نگاه ببینیم.
دررازی دوران غیبت ، فروغ از چشمانمان برده است.
کی میشود شب وروز ترا ببینیم و چشمانمان به دیدار تو روشن گردد؟
با چه زبانی و بیانی از اوصاف تو بگوییم و چگونه با تو نجوا کنیم.
یا بقیة الله !
ای یوسف زهرا!
ای عزیز مصر وجود!
سراسر جهان را تیره روزی فرا گرفته است.
نیازمندیم!محتاجیم!به داد ما برس!
ازما بگذر و پیمانه جانمانم را از محبت پر کن.
کی می شود ترا ببینیم که پرچم پیروزی را بر افراشته ای ؟
و ببینیم طعم تلخ شکست و سر افکندگی را به دشمن چشانده ای .
کی می شود که ببینیم ریشه ستمگرا ن را برکنده ای؟
و اگر ما شاهد آن باشیم،
شکر گزار نجوا می کنیم:
الحمدلله رب العالمین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، Anti gods ، راحیل ، مسافر ، رهیافته ، مجنون الحسین ، MohammadSadra ، محیصا
۱:۲۹, ۱۸/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۰ ۱:۳۵ توسط رهیافته.)
شماره ارسال: #385
آواتار
خدایا دلم برای خواندن دعای فرج قبل از اذان صبح، تنگ شده
خدایا امشب و شب های دگر توفیق عبادتت رو از ما نگیر
هنوز لیاقت آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را که پیدا نکردیم
حداقل لیاقت بده واسه ظهورش دعا کنیم
خدایا ، اینقدره خدا خدا میکنم تا بالاخره مهدی فاطمه بیاد خاک پاشو توتیای چشمهای آلودم کنم شاید اینگونه پاک بشن
خدایا، اینقدره خدا خدا میکنم تا بیاد نفس سبز نگاهش غبار وابستگی های دنیوی را از چهرم برداره
خدایا تا کی باغ های بی شکوفه بدون باران بمونن؟!!
شکرت خدایا که هنوز نفسی میره و میاد که ذکرت رو بگیم
و قلبمون که به شوق ظهوره آقامون جمعه ها سریعتر میزنه ومعنیش اینه که هنوز قلب هم واسمون مونده!!!
یا صاحب الزمان ادرکنی
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، حسن عزتي ، rastin ، Anti gods ، مجنون الحسین ، MohammadSadra ، محیصا
۱۵:۴۱, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #386
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز قبلا از خواندن این متن یک نکته رو عرض کنم اگه قراره این متن رو بخونید لطفا تا پایان همراه باشید و اگر موافق بودید بیایید کاری کنیم!و اگر مخالف که لطفا نقدم کنید. در این متن بیشتر میخواهم سوال کنم از خودم ببینم برای ظهور چه کرده ام 1-چرادر دانشگاه های ما آنچه از ذهن های بیمار و مریض غربیان تراوش کرده تدریس میگردد؟چرا برای رسیدن به استانداردهای جهانی اینقدر تلاش میکنیم؟مگرنه اینکه این استانداردها در لابی های آمریکا وصهیونیست طرح ریزی شده!؟ چرا قبله ما شیطان شده؟! منظورم اینه که مدل لباسمان کفشمان تدریسمان بانک مان بهداشتمان غذامان غربی شده؟؟؟؟!!!! آنها که خودشان به این شیوه ها عمل کرده اند به کجا رسیده اند؟که ما ادمه رو آنها شده ایم! کدام قسمت زندگی مان دینی است؟جز عبادتهامان که آن هم!!!! باید شیطان را رجم کنیم و... مثال میزنم آشپزخانه open!fast food pizza
مدل کفش ولباس ودکوراسیون داخلی وخارجی
کجارفت دینمان؟ مراقب باشیم که دینمان را شیطان از ما نگیرد...باید هرطورشده آن راحفظ کنیم! باید مدل دینی امروزی داشته باشیم باید مدل لباس دینی وملی داشته باشیم چند تا بچه حزب اللهی داریم که طراح لباسه طراحه کفشه طراح دکوراسیون داخلیه؟؟؟؟؟اگه هستندهم متاسفانه کم اند و حمایتی نمیشند باید فرهنگ عامه درست شود اگر امام خامنه ای چفیه به گردن دارند یعنی دارند به ما جوونا خط میدن که فرهنگ بسیجی رو تبیین کنیم... چرا بذاریم ایشون یک تنه بار این مهم رو بردوش بکشن؟! چرا؟ما نریم دنبال آقامون اگه قرار بود آقا خودشون بیان که اصلا چرارفتن؟چرابرای مردم 100سال پیش300سال قبل یا1000سال قبل نیومدن اون موقع که انحراف ها کمتربود تهاجم فرهنگی نبود! پس این ماییم که باید بریم به سمت آقامون نه اینکه ایشون بیان مارو نجات بدن تاوقتی ما نخوایم که ایشون وظیفه ای در قبال ماندارند!هرچند آقا خیلی به فکرمونن هرچندما شیعیان خوبی نیستن!!!! چراشیرینی وحلاوت وطراوت دینمان را نشون ندادیم این وظیفمون بوده به عنوان بچه مسلمون چرا مدل ندادیم به جوونامون وازشون توقع داریم براساس اسلام رفتار کنن؟وقتی یک نفر براش مدل سازی وتصویر سازی نشده (به طور کامل)چطور میتونه بر اساس اون طرح رفتار کنه؟ یکی از دوستان تایپیکی داشتند به اسم تو چه میدانی جنگ چیست؟ودرمورد دفاع مقدس نوشته بودند بله من زمان جنگ نبودم ودرک نکردم اما کی گفته که من نمدونم جنگ چیه؟! مگه تلفاتشو نمیبینم؟مگه الان توی جنگ نیستم مگه الان توی سنگر نیستم؟من خوب میدونم جنگ چیه! چون دارم خواهرهاوبرادرهای مجروحم رئ میبینم تازه به اعتقاد من جنگ الان سخت تره چراکه اگه اون زمان کسی مجروح وتلف میشد براش ثوابی بود اما برای مجروحان جنگی حالا به جای ثواب عقاب در انتظارشونه چراباید 104 تافرقه توی مشهد باشه کلیسای خانگی وجود داشته باشه؟چرا اینقدر بلد نبودیم دینمون رو بشناسونیم که نگران برگشتن جوونامون از دین باشیم چرا؟بیاید بگیم چراعقیق خوبه،تسبیح گردوندن خوبه،سجده طولانی خوبه،لباس معطر خوبه ،چرا چند قدم رفتن وشرکت کردن در تشییع جنازه خوبه،چرا باید وصیت نامه داشته باشیم و...؟! چرا به جوونامون الگوی درست ندادیم وشهدامونو ماورایی کردیم تا الگوشون بشه فوتبالیست وبازیگروخواننده؟!دوستان یادمون باشه که هممون مسولیم...!!!!! ودر آخر از امام خامنه ای در جمع دانشجویان همدان «ننگ است که ملتی نرم افزار فرهنگی،سیاسی،اجتماعی خود رااز بیگانه وام بگیرد...!» شیعه مقصر نباشیم... نباشیم مثل کسانی که مثل ما برای امامشون نامه نوشتند ادعای انتظار کردند در آخر هم ... ندای هل من ناصر اممتان رامیشنوید؟! ممنونم از اینکه همراه شدید واگر نوشته ها جوابگوی شما نبود حلال کنید... التماس دعا! شاید بگید جای این مطلب اینجا نیست اما چون ترسیدم اینجا شعار داده باشم وحرفامون شعاری شده باشه اینجا مطلب رو گذاشتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، رهیافته ، علی 110 ، paradise ، محیصا ، parisan ، Reza14 ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، علمدار133
۱۶:۵۵, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #387
آواتار
(۱۹/آبان/۹۰ ۱۵:۴۱)راحیل نوشته است:  شاید بگید جای این مطلب اینجا نیست اما چون ترسیدم اینجا شعار داده باشم وحرفامون شعاری شده باشه اینجا مطلب رو گذاشتم

جاش دقیقاً همین جاست

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهیافته ، راحیل ، مجنون الحسین
۱۷:۵۵, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #388
آواتار
به نام خدا

راحیل نوشته است:پس این ماییم که باید بریم به سمت آقامون نه اینکه ایشون بیان مارو نجات بدن تاوقتی ما نخوایم که ایشون وظیفه ای در قبال ماندارند!هرچند آقا خیلی به فکرمونن

چند روز پیش توو یکی از وبلاگها جمله ی بسیار جالبی خوندم:

عمری گفتید اگر بیاید چه می شود ولی تا کنون فکرش کرده اید اگر برود چه می شود؟

ممنونم از شما راحیل عزیز . . . فرمایش تون دلنشین بود و یه تلنگری برای امثال من که به خواب فرو رفتند!
یا حق.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، Seyed Mohsen ، راحیل ، محیصا ، رهیافته ، parisan ، mohammad790 ، مجنون الحسین ، علمدار133
۲۲:۴۹, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #389
آواتار
[تصویر: 13208615401.jpg]
فواید دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای فرد دعا کننده
[تصویر: 13208615401.jpg]
[تصویر: 13209477451.jpg]
آقاجان !
باد صبا را بگو بوي تو را آورد
زندگي جان ما از اثر بوي توس
عزم سفر ميکند خلق به سوي حجاز
ما به سفر ميرويم مقصد ما کوي توست

فواید دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای فرد دعا کننده

موجب خشنودی خدا و پیامبرصلی الله علیه وآله

موجب نجات از فتنه های آخر الزمان

دعای خود حضرت پیامبر وملائک شامل حال اوشده

موجب زیادی نعمت وسعت روزی و طول عمر

موجب برطرف شدن غم واندوه ودفع بلا

موجب کمال ایمان

موجب آمرزش گناهان

نجات ازگرفتاریهای آخرت

امان یافتن ازگرسنگی وتشنگی روزقیامت

واردشدن به بهشت بدون حساب یاباحساب آسان

تبدیل شدن کارهای بداو به خوبیها

محشور شدن با محمدوآل محمد

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین

(جلداول مکیال المکارم)

امام محمدباقر (علیه السلام) فرمود: «مَن مَاتَ وَ هُوَ عَارِفٌ لامَامِهِ لا يَضُرُّهُ تَقَدُّمُ هذَا الامرِ أو تَأخُّرُه، وَ مَن مَاتَ وَ هُوَ عَارِفٌ لامَامِهِ كَمَن هُوَ مَعَ القَائِمِ فِى فُسطاطِهِ؛ هركس با معرفت و شناخت امامش بميرد، پيش يا پس افتادن اين امر [امر ظهور] به او هيچ ضرري نرساند. كسي كه با معرفت امامش بميرد، مانند كسي است كه با حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در خيمه اش بوده باشد.»

اين حديث نوراني و بشارت انگيز، مهدي باوران را به اهميت و فضيلت «مهدي شناسي» و التزام به نشانه ها و آثار آن معتقد مي سازد.

باري، هركه به مقام «مهدي شناسي» بار يابد، حتي اگر در ظاهر به دليل تأخير ظهور، از درك محضر مولايش محروم بماند، چيزي از مقام مؤمنان زمان ظهور كم نخواهد داشت؛ چراكه قلب او از رهگذر معرفت، همواره در محضر امام عصر خويش حاضر بوده و در واقع، لحظه اي از درك حضور آن حضرت محروم و مهجور نمانده است.

از اين رو، تحقق يا عدم تحقق حكومت و دولت ظاهري ائمه عليهم السلام موجب ضرر و زياني براي «مهدي شناسان» نخواهد بود؛ چراكه آنان مقيمان دايمي درگاه و خيمه گاه امام خويش گشته اند؛ مقيم درگاه محبت او و حاضر در خيمه گاه معرفت او.

[b] منبع: محمدباقر حیدری کاشانی، سلوک مهدوی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، محیصا ، رهیافته ، parisan ، حسن عزتي ، mohammad790 ، مجنون الحسین
۱۲:۵۲, ۲۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱۲:۵۷ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #390

قافله ی عشق در راه استـــــــــ
چند روز دیگر در راهی، تا دوم محرم که کربلا کرب و بلا شود!!!
تا دوباره محرم شود و سیل اشکهای منتظران منتقم خون حسین ...
آخ خدایـــــــــــــــــــا که چه سنگین است این غم؟؟؟
[تصویر: dropleft.gif]
[sup]اشک داغ[/sup] گونه ام را میسوزاند
چشمه ی اشک [sup]می جوشد[/sup] و جاری میشود
غمم را [sub]پایانی[/sub] نیست [sup]دردم[/sup] را درمانی [sup]نیست [/sup]
مگر تو کرم کنی [sup]یــــــــا رب[/sup]...
خدایا آن منتقی که وعده کرده ای [sup]کجاست[/sup]؟! [sup]الوعده وفا مولی، بیــــــــا[/sup] !
... و تو ، ای آن كه در سال شصت و یكم هجری هنوز در ذخایر تقدیر نهفته بوده ای و اكنون ...
در این دوران جاهلیت ثانی و عصر توبه بشریت ، پای به سیاره زمین نهاده ای ، نومید مشو ، كه تو را نیز عاشورایی است و كربلایی كه تشنه خون توست و انتظار می كشد تا تو زنجیر خاك از پای اراده ات بگشایی و از خود و دلبستگی هایش هجرت كنی
و به كهف حَصینِ لازمان و لامكان ولایت ملحق شوی و فراتر از زمان و مكان ، خود را به قافله سال شصت و یكم هجری برسانی و در ركاب امام عشق به شهادت رسی... یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است .
می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ...
اما پشیمانان را می پذیرند ....
-بخشی از فصل۴ مقاله فتح خون نوشته شهید آوینی-
( [sub]این بنده هم پشیمان است، مولی اِذنش می دهی ؟![/sub] )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، saloomeh ، رهیافته ، parisan ، مجنون الحسین ، علمدار133
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا