کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 76 رای - 4.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفتگوی منتظران
۱:۲۵, ۲/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۰۲ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم كن لوليك الحجة بن الحسن صلواتك عليه وعلى آبائه في هذه الساعة وفي كل ساعة وليا وحافظا"وقائدا"وناصرا"ودليلا" وعينا" حتى تسكنه أرضك طوعا" وتمتعه فيها طويلا" برحمتك يا أ رحم الراحمين .وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله الطيبين الطاهرين

سلام
این تاپیک مخصوص آقا و منتظران آقاست
راستش من از فضای کلی تالار راضی نیستم و برام خسته کننده هست
خیلی بده مدیری این حرف و بزنه و حتماً اشکال از من هست
اینجا به نظرم خیلی مباحث حاشیه وجود داره که اینم ممکنه نظر غلط شخص من باشه
عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم
هر که دارد هوس کرببلا بسم الله
هر که دارد هوس روی نگار بسم الله
اینجا فقط حرف از یوسف زهرا هست
حرف از غربتش (حتی تو این تالار)
حرف از بی وفایی هامون
اینقدر میگیم تا یه کم محبتمون بیشتر بشه
این یکی از وظایف منتظران هست
گفتگو در مورد آقامون
البته یاد امام با کلام یکی از تکالیف هست
اما وصف العیش نصف العیش
چند نفر دلشون میخواد توی نمازی شرکت کنند که توی مسجد کوفه برگزار میشه
توی صف اولش عیسی علیه السلام و خضر عیله السلام و سلمان و مالک اشتر و اصحاب کهف قرار دارند؟؟؟؟؟؟
چند نفر دلش میخواد زیر سایه منتقم خون حسین فریاد بزنه یا لثارات الحسین
اینجا فقط مال عاشقای دلسوخته ی مهدی هست که شب و روز که میاد و میره لحظات با آقاشون خلوت میکنن
وقتی خورشید میره پشت ابر به آسمون نگاه میکنن و میگن اللهم عجل لولیک الفرج
وقتی بارون میاد و میدونن وقت استجابت دعاست میگن اللهم عجل لولیک الفرج
اگه گذرشون به حیات مسجد الحرام افتاد قبل هر چی میگن اللهم عجل لولیک الفرج
زیر قبه ی امام حسین تو کربلا اگه خدا قسمتشون کرد و میدونن اینجا دعا مستجاب میشه میگن اللهم عجل لولیک الفرج
اینجا جایی که دلم میخواد باحالترین قصه های تشرف که شور و سوز و گداز و تو آدم میندازه رو از منتظرای مهدی بگذارید
اینجا جایی که دلم میخواد خدا بهش برکت بده تا دلم باز بشه یکم
تا با خودم بگم نه بابا دیگه وقتشه آقام اونقدرام قریب نیست
شاید مشکل از منه
نمیدونم اما وقتی با خودم فکر میکنم آقام هر روز گریه میکنه و به قول خودشون خون گریه میکنه و من بی خیال و بی توجه روزم شب میشه و شبم روز میشه یه جوریم میشه
شاید مشکل از منه
بچه ها کی میدونه امام زمان تو قنوت نمازشون چی میگن؟
یه راهنمایی کنم توی کتاب مهج الدعوات تألیف سید طاووس اومده
وقتی خوندم برای آقام گریه کردم
اینجا جایی هست که دوست دارم رفقا بیان بگن آقا ما داریم زیارت عاشورا میخونیم داریم نماز شب میخونیم داریم انفاق میکنیم
میگیم و این گفتن همون توصیه به حقی هست که خدا توی سوره والعصر گفته بگید
به هم میگیم تا شوق بندگیمون بیشتر بشه
اینجا جایی هست که از آقا میگیم
رفقا من از شما شرمنده هستم
والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم
منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب بخوره،شما به بزرگواری خودتون ببخشید
بیاید اینجا در مورد امامتون هر چی میخواید بگید
ولی بگید
این پست اگه خالی بمونه
یعنی منتظری نیست که بخواد گفتگو کنه
البته شاید من اشتباه فکر میکنم
من رو حلال کنید
و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید
برای پدر و مادر من اگه شد دعا بفرماید
یا علی و امیدوارم روزی همه باهم بگیم یا لثارات الحسین در رکابش
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یکدوست ، mohamad ، hamed ، فرهاد ، احیاء ، MAHDI59 ، parisan ، مسافر ، bahar2006 ، ALPHA ، sunrise59 ، shia12 ، aliakbar ، ELENOR ، oO DaViD Oo ، mamad ، جوینده حق ، MohammadMeraj ، mohammad790 ، bozorgmehr ، ارتش1نفره ، Seyed Mohsen ، MARTINI80 ، abbas313 ، معلم313 ، sasa ، anti dajal ، ganjname ، hesam110 ، یاران مهدی ، مبينا ، وحید الف ، MESSENGER ، ONLY66 ، elhamA ، محب الزهرا ، fazel ، مجنون الحسین ، boghz ، آرین (الهه.ع) ، mojtaba-nk3 ، EMPERATOR ، حوریه سادات ، حلما ، montazer_rm ، meshkat ، zohur ، أین المنتظر ، hamed313 ، محدثه سادات ن ، هدهد ، F_R ، فدايي حسين ، ريحانه الرسول ، محیصا ، janali ، خادمة الزهرا ، sara_i ، Agha sayyed ، saloomeh ، راحیل ، abas_341 ، sepehr1356 ، netlog36 ، yasermoniri ، sevenmoons ، Abasaleh ، ساقی ، AFG Shia ، fandogh ، shakiba ، springly ، SARV ، wakeup313 ، payam mahdi ، ترنم ، Marziyeh ، تازه مسلمان ، گل مرداب ، فدک زهرا ، mohammad727 ، ario65 ، Ali bagheri ، فدايي ولايت ، یا صاحب الزمان ، mohammad reza ، yektaparast ، sahel ، navid-313 ، seyedmahdi ، zarati313 ، Tolou ، حب الحسین ، باهتول ، یا زهرا(س) ، said_siraj ، taleb ، برادر تعادل ، سمیرا ، mahdavi61313 ، jamandeh ، MohammadSadra ، asire entezar ، sarallah ، Farzaneh ، nasimesaba ، hajiali.m ، mahdy30na ، mhvvhm ، MohammadFC ، مهدی110 ، جبریل ، heaven ، seiied ، M03TAFA ، morteza rezay ، AMINI ، zahra.shakiba ، medad.sefid ، هدایت شده ، vahrakan ، شهرام ، نگار ، ایمانی ، mahdi14 ، یوسف خان ، نسیم ، m.hossein ، azade ، حسن عزتي ، rahi ، aleerz ، شیما ، سلیم ، العبدالفانی ، ali.khm ، Nmm ، Ramin_Ghn ، PARADOX ، حقیر ، بچه شیعه ، aboutorab ، mahdi jan ، fatemeh ، Ghaem ، 135 ، بیداری اندیشه ، عارفه ، aliali ، آرام 2 ، سیف الشیعه ، ضحی ، یامهدی(عج) ، امیریان ، مفقود الاثر ، vahid1878 ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، غلام نرجس(س) ، mmfalahati ، meisamtiger ، savajjad ، faateme-313 ، ساجد ، یاوران مهدی ، omidman ، sogol67 ، tazevared ، مرغ باغ ملکوت ، ali0077 ، حسن.س. ، فریادگر سکوت ، mohaddese ، *مهاجر* ، faraz_223 ، من انقلابی ام ، fiftynine ، منادی حق ، علی امینی ، ghofran ، عماره ، black ، SARA 2020 ، احمد110 ، MANI110 ، میثاق ، سها ، مهدی2012 ، آلاله ، سید محمد حسین ، مهسا110 ، فیروزه ، s-r ، منجی ، hessam ، ASEMOUN ، بیداری12 ، مرتاح ، Night moans ، ehsanagiyan ، عبدالرحمن ، شاهد ، مجتبی110 ، لبخند خدا ، sagheb ، مرهم ، fafa* ، only_y2d ، Sakineh ، Just God ، سیمرغ ، رضوانه ، SAViOR ، محمد امین + ، صبح صادق ، محمد حسین ، آیات ، help me ، یا امام رضا ، رهگذر. ، حسین14 ، AS53 ، آفتاب ، خیبر110 ، mahyamatin ، صهبا ، nahal_m ، السا ، fotha ، ADAM ، Mrh7 ، Ali#59 ، ضدایلو ، pure ، فانوس *7* ، fatemeh-55 ، انتصـار ، یاســین ، neyestan23 ، ali-0110 ، عشقم کربلا ، الهی313 ، yashar1374 ، سرباز منتظر ، میرزا احمد ، سونای ، شهید عماد مغنیه ، soora ، bi-ehsaas ، NARJES ، aaaaa ، amin555 ، | جستجوگر | ، میثم.ح ، andishe ، میم.حسین.الف ، یااباصالح ، آوا ، mortozpasha ، علی املشی ، ( علقمه ) ، مهشاد ، مریم پرهیزگار ، Hadiss313 ، جواد مخبریان ، amrtat71 ، مرتضی اقبالی ، قبیله منتظر ، آفتاب پنهانی ، افشین ، sabrina ، صبا ، ماحی ، A.E ، نانو عرفان ، غریب ، Bidel.s ، amirak

آغاز صفحه 46 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۵۸, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #451
آواتار
نقل قول:افسوس که این حسهای قشنگ توی این دنیای روزمره گی,موندنی نیست.

قلب منقلب میشود. قلب تغییر و دگرگونی دارد. اصلا معنی اش هم همین است.
چه خوب بود اگر همیشه آسمانی بود! همیشه با صفا بود.

گاهی فقط منتظری اذان بگویند شیرجه بزنی روی سجاده! گاهی دوساعت از اذان گذشته هنوز حس نماز خواندن نیست! عصبانی هستی از دست خودت که اَه... عجب حال بدرد نخوری دارم... چرا اینجوری شدم!!!!!!!!!!!! خاک تو سرم!!!!!! برای اینکه حالت عوض شود میروی سر یخچال بلکه چیزی بخوری حالت جا بیاید! رویت نمیشود میگویی من نماز نخوانده چطور چیزی بخورم ولی رنگ رنگی ها چشمک میزنند! یک چیزی میخوری بازهم حالت خوب نمیشود!!!!! بالاخره با هزار زور سُنبه نماز را میزنی و سریع جیم فنگ میشوی از سر سجاده نکند یک دوکلمه دعای اضافی بکنی!

ولی یک چیزی که خیلی خیلی خیلی خیلی و بازهم خیلی کمک میکند به اینکه قلب صفا و جلا داشته باشد در طول روز سحر است! عجیب چیزی ست. مخصوصا اگر یک زیارت عاشورا هم بزنی تنگش! یک مقدار سس مخصوص هم بهش اضافه کنی![تصویر: smile.gif]

راز است دیگر راز،؛ ولی نخوابیدن در آن ساعت جیگر میخواهد........ میدانی یعنی چه؟ یعنی خواب ازت چکه میکند! مثل شیره ای که از زولبیا بامیه چکه میکند! بلند که میشوی از رخت خواب گرم و نرم یک چند قدم راه میروی حالت بهتر است! وضو را که میگیری تمام! همه چی حل است. حالا قشنگ میتوانی پشتک و وارو بزنی در حد ژیمناستیک کارهای تیم ملی!!!!!!!!!!!!بقیه روز را هم شارژ شارژی!

یا صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، تازه مسلمان ، parisan ، علی 110 ، yamin ، meshkat ، یاران مهدی ، netlog36 ، مجنون الحسین ، بیداری اندیشه ، میثاق
۱۹:۲۸, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #452
آواتار
سلام آقا
ببخشید این روزا هی مزاحمتون میشم
زیاد حرف ندارم
فقط اومدم التماس کنم دعام کنید.
شما که در حق شیعیانتون دعا می کنید
منم اینجا بین این همه شیعه خودمو جا زدم!
...
آقا جون
نمی دونم چه غلطی کردم تو این یه سال که هرکاری می کنم بیام جمکران نمی شه
آقا شما که مهمون نوازید
چرا رام نمی دید؟
آقا جون یادتونه آخرین باری که اومدم از طرف دانشگاه بود
با بچه ها
همه ازتون خداحافظی کردن
اما من نه
گفتم آقا زود بر می گردم واسه همین خداحافظی نمی کنم
فکر نمی کردم اینقدر طولانی شه دعوت دوبارتون

آقا می خوام بیام جمکران التماستون کنم برام دعا کنید
دعا کنید آدم شم.
به حق شعیانتون
به حق اون عاشقایی که هر شب چهارشنبه پیشتونن.
ببخشید آقا پرحرفی کردم
منتظر دعوتتون هستم
آقا
ببخشید...
.......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، paradise ، yamin ، netlog36 ، parisan ، یاران مهدی ، میثاق
۰:۳۰, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #453
آواتار
مثل هر بار برای تو نوشتم:

دل من خون شد ازین غم، تو كجایی؟
و ای كاش كه این جمعه بیایی!
دل من تاب ندارد،
"همه گویند به انگشت اشاره، مگر این عاشق دلسوخته ارباب ندارد؟ ... تو کجایی؟ تو کجایی..."»

و تو انگار به قلبم بنویسی:
كه چرا هیچ نگویند
مگر این رهبر دلسوز، طرفدار ندارد، كه غریب است؟

و عجیب است
كه پس از قرن و هزاره
هنوزم كه هنوز است
دو چشمش
به راه است
و مگر سیصد و اندی نفر از شیفتگانش
زیاد است
كه گویند
به اندازه یك « بدر » علمدار ندارد!

و گویند چرا این همه مشتاق، ولی او سپهش یار ندارد!
تو خودت! مدعی دوستی و مهر شدیدی
كه به هر شعر جدیدی،
ز هجران و غمم ناله سرایی، تو كجایی؟
تو كه یك عمر سرودی «تو كجایی؟» تو كجایی؟
باز گویی كه مگر كاستی ای بُد ز امامت،
ز هدایت،
ز محبت،
ز غمخوارگی و مهر و عطوفت

تو پنداشته ای هیچ كسی دل نگران تو نبوده؟
چه كسی قلب تو را سوی خدای تو كشانده؟
چه كسی در پی هر غصه ی تو اشك چكانده؟
چه كسی دست تو را در پس هر رنج گرفته؟
چه كسی راه به روی تو گشوده؟

چه خطرها به دعایم ز كنار تو گذر كرد،
چه زمان ها كه تو غافل شدی و یار به قلب تو نظر كرد...

و تو با چشم و دل بسته فقط گفتی كجایی!؟
و ای كاش بیایی!

هر زمان خواهش دل با نظر یار یكی بود، تو بودی ...
هر زمان بود تفاوت، تو رفتی، تو نماندی.

خواهش نفس شده یار و خدایت،
و همین است كه تاثیر نبخشند به دعایت،
و به افاق نبردند صدایت،
و غریب است امامت.

من كه هستم،
تو كجایی؟
تو خودت! كاش بیایی.
به خودت كاش بیایی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، تازه مسلمان ، محیصا ، netlog36 ، یاران مهدی ، مجنون الحسین ، yamin ، میثاق
۳:۳۶, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #454
آواتار
به قول استاد:

نیا نیا گل نرگس جهان که جای تو نیست دو صد ترانه به لبها یکی برای تو نیست
نیا نیا گل نرگس فدا شوی مولا هزار نامه کوفی یکی برای تو نیست

کاش که همسایه ما میشدی مایه اساییه ما می شدی هر که به دیدار تو نائل شود یک شبه حلال مسائل شود

نام تو بر دم لبم اتش گرفت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36
۱۰:۰۱, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #455
آواتار
اى اندك و بسیار من! بسى حرف و حدیث هست، و گفتن نمى توانم، نهفتن نیز.

دارم سخنى با تو و گفتن نتوانم
وین درد نهان سوز، نهفتن نتوانم

تو گرم سخن گفتن و ازجام نگاهت
من مست چنانم كه شنفتن نتوانم

دور از تو من سوخته در دامن شبها
چون شمع سحر، یك مژه خفتن نتوانم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، meshkat ، یاران مهدی ، تازه مسلمان ، میثاق ، هدهد
۱۵:۴۲, ۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۰ ۱۵:۴۶ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #456
آواتار
(۳/دی/۹۰ ۱:۰۲)علی 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا حجت ابن الحسن العسگری
یا صاحب الزمان
سلام آقا جون
...
دم شما گرم که زود گفتید اشکال کارم رو از زبان آقا سید

...

.سید گفت :
علی، بابا جون بیا بیرون از خودت
اصلاً خدا اگه نخواد تو رو آدم کنه کیو باید ببینه
تو وظیفه ات این است که سعی کنی آدم بشی
شدی که شدی ، نشدی هم باید وظیفه ات رو انجام بدی

سید گفت:
علی خودت و مشکلات خودت رو از محور افکارت بریز دور
ببین آقات و مولات چی میخواد
ببین اصحاب سید الشهدا شب عاشورا چی گفتن به امامشون
آیا گفتن آقا ما زن و بچه داریم بعد از مرگمون یه کاری کن گرفتار نشن؟
آیا گفتن جان من سید الشهدا ما رو شفاعت کن؟
آیا گفتن اگه تو بهشت یه جا نزدیک خودت بهمون ندی شاکی میشیم؟
یا گفتن ای پسر فاطمه اگه هزار بار تکه تکه شویم و در راه تو و باز زنده شویم تمام هستی ما فدای تو

من و دغدغه های واقعی زندگی من کجا و دغدغه های واقعی یاران واقعی امام زمان کجا!!!!!!

...

.خدا یا به حق زینب کبری و حال ایشان در دربار یزید ملعون، همه ی منتظران ظهور را یک طرفه کن
یک طرفه فقط به سمت خودت
یا علی
و صد البته در محرم و صفر
یا حسین

لال شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
علی آقا........آقا سید نگفت اینا اشکال فلانیه برو تو سایت بگو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به آقا سید بگید به معنای حقیقیه التماس........التماس دعا دارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، تازه مسلمان
۱۶:۳۹, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #457
آواتار
فقط اگر کوفی نباشیم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، علی 110
۱۸:۳۹, ۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۰ ۱۸:۴۲ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #458
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام مولای مهربونم
فدای اینهمه لطف و کرمتون........اومدم گفتم بیمارم و درمانم کنید...همینجا جوابمو دادید
میدونستم طبیبانه به بالینم میاید.......میدونستم قلب زنگار گرفته و رنگارنگمو نگاه نمیکنید و دستهای خالی و پر نیازمو میبینید........
هی میگفتم خدایا کمک کن اونیکه تو میخوای بشم.......
هی میگفتم خدایا کمکم کن .....یه وقت نیام ببینم جایی که باید نیستم........
هی میگفتم خدایادوروربریهام........کمکشون کن................
برای فرج هم دعا میکردمو غمگین دل غمدیده آقام بودم............

اما حالا فهمیدم اشکال این مریضی از کجاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میگفتم خدایا رضای تورو میخوام...........فقط تو از من راضی باش...............فکر میکردم رضای خدا تو تکامل منه و........
این شده بود اصل دغدغه ام!!!!!!!!غافل ازینکه این باز برمیگشت به رضای دل خودم!!!!!!!!!!!!
غافل ازینکه رضای خدا توی دغدغه ی شما رو داشتنه!!!!!!!!!!!!
چقدر با شما بودن دقت و ظرافت داره!!!!!!!!!!!!!!چقدر رضای دل مهربون و صبورتون رو بدست آوردن لطافت می خواد!!!!!!!!!!!
حالا فهمیدم که باید از خودم بیام بیرون و وقف شما بشم.....با همه کم و کاستی ها
هی میگفتم استغفرالله ربی و اتوب الیه........طلب غفران و پوشاندن و ندید گرفتن میکردم.....خدا هم هی پوشاند و با خوبی جواب داد.........ولی من به جای توبه به سمتش طرف دل خودم برمیگشتم!!!!!!!!!!!!!
آخه فکر میکردم دارم طرف خدا بر میگردم.........شیطون چه ماهرانه و زیرکانه غافل میکنه!!!!!!!!!!!!!!!
اما حالا بهم گفتید که اصل رضای خدا تو این شرایط چیه!!!!!!!!!!!!
حالا گفتید که اگر به رضای دلم اهمیت بدم حتی برای کمال رسیدن...میخورم زمین!!!!!!!!!!!!!!
حالا فهمیدم تنها و تنها و تنها شرط موفقیت تو این وضعیت اضطرار شما........فقط برای شما بودنه
فهمیدم برای شما بودنو ........دغدغه ی شما رو داشتن میشه رسیدن به همه کمالات
اصلا فهمیدم کمال تو رضای خداست و رضای خدا هم تو رضای دل پر درد شما................
رضای دل پر درد شما هم تو اینه که همه چیزم برای شما مصرف بشه نه خودم!!!!!!!!!
نه رسیدن به آرزوهای شخصیم!!!!!!!!!!!!!!!
نه دغدغه اینکه تو بهشت بهترین جاها رو پیش خودتون بگیرم!!!!!!!!!!!!
نه اینکه مثل شهدا بهترین روزیها رو از دست خدا بخورم !!!!!!!!!!!!!!!

حالا فهمیدم رمز اصلی وقف شما شدن تو همه زمینه هاوبا تمام وجود دغدغه ی موانع ظهور شما رو داشتنه ..........
اینا رو قبلا هم میدونستم ولی تو عمل بیراهه رفتم!!!!!!!!!!!!
مولای مهربونم.............
طبیب دل بیمارم..................
حالا که بهم فهموندید............حالا که اشکال کارمو بهم گفتید.........بازم به دستهای خالیم نگاه کنید
کمکم کنید این حرفام حقیقتا عملی بشه
ببینید ...........این فرزند نالایق و روسیاهتون خیلی کوچیکه...........تازه داره راه رفتن یاد میگیره........
دستهامو بگیرید و قدم به قدم با خودتون ببرید..........
اگر لحظه ای به حال خودم رهام کنید باز میخورم زمین...........
کمکم کنید اونطور که می خواهید و میپسندید باشم.........برای خوتون باشم..............
وقف خودتون بشم...........صرف خودتون بشم..............
کمکم کنید به معنای حقیقی منتظرتون بشم........یاورتون بشم.............نه یاور آرزوهام!!!!!!!!!!

مولای مهربونم دوباره میگم "استغفرالله ربی واتوب الیه"
میدونم بازم ندید میگیریدو و با نیکی جوابمو میدید...........ولی قول میدم این توبه دیگه توبه به سمت خودم نباشه........
این بار آگاهانه میگم که برگشتم
ببخشید همه برگشتهایی رو که با نادانی بود..........

"استغفرالله ربی و اتوب الیه"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، yamin ، netlog36 ، محیصا ، تازه مسلمان ، N.Mahdavian ، میثاق
۱:۳۷, ۹/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۰ ۱:۳۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #459
آواتار
امشب رفته بودم هیئت
به مناسبت شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها
آخر مجلس گفتن به نیت تعجیل در فرج آقا سه مرتبه آیه ی شریفه ی امن یجیب المضطر... رو بخونید
جگرم سوخت
آتش گرفتم
1200 سال است که امامان را با اعمالمان زندانی کرده ایم
الهی روزی برسه که این حب و عشق ما به خدا و ولی اعظمش آنچنان بشود که هر آنچه با این حب و دوستی تناسبی ندارد را بسوزاند
معصیت خدا با این حب تناسب ندارد! دارد؟
دوستی و دل و قلوه دادن به کسانی که قلبشان مالامال از حب اهل بیت نیست با این حب تناسب ندارد! دارد؟
دشمنی و کینه ورزی با کسانی که قلبشان مالا مال از حب اهل بیت است با این حب تناسب ندارد! دارد؟
و خیلی چیزهای دیگر که با این حب تناسب ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خدایا ، پروردگارا
ما گرفتار نفس و شیطانیم بی مدد و دست گیری شما
به حق چهارده معصوم بگیر از ما هر چه با حب خودت و محبوبانت تناسب ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به حق چهارده معصوم این چیزهایی که برای ما ارزشمند و عزیزند و دلبستگی به آنها داریم ولی ما را از تو و ولی اعظمت دور میکند را از ما بگیر و کاری کن تا راضی بشویم به رضای خودت
یا علی
و صد البته در محرم و صفر
یا حسین

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، بیداری اندیشه ، paradise ، mohammad790 ، میثاق ، مجنون الحسین ، fazel ، مسافر
۱۷:۳۶, ۹/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۰ ۱۸:۵۰ توسط mohamad110.)
شماره ارسال: #460
آواتار
آدم بعضی وقتها بدجوری (خیلی افتضاح) دلش میگیره.
روز جمعه ساعت که از سه ، چهار رد میشه... بعضی موقع ها هیچ خبری توی دلت نیست ولی گاهی هم انگار میخوای منفجر بشی!!!!!!!!!
یک وقت میری لب پنجره! یک وقت میری بلکه توی خیابونها چیزی پیدا کنی، گاهی اینقدر سنگین میشی که فقط ترجیح میدی بخوابی بلکه بیدار شدی دیگه فراموش کرده باشی این حس سنگین رو، گاهی ترجیح میدی با نماز جای خالی قلبت رو پر کنی و یک مناجات چند دقیقه ای با خدا... یک وقت میری یه کتاب شعر برمیداری ، حافظ ، ابوسعید ، باباطاهر، گاهی هم با شعر نو حال میکنی، شاملو یا اخوان...

سلامت را نمیخواهند پاسخ گفت...
سرها در گریبان است...

[تصویر: 6-800.jpg]

دلت میخواد منفجر بشی. خونه هم که هیچوقت خلوت نمیشه، وگرنه هدفون رو برمیداری میچپونی توی گوش و روضه... حالا گوش نده کی گوش بده... آی میسوزی... حالا گریه نکن کی گریه کن.... آی میسوزی...

دلت که هیچ وقت خالی نمیشه... همیشه مثل این آبگرمکن کنج آشپزخونه یه شمعک توش روشنه ولی یک وقتایی مثل همین غروب جمعه که از اون بالا ها شیر آب رو باز میکنن یکدفعه آتیش میگیری!!!!!!!!!!!!!!

حالا هرچی قدم بزنی هرچی بخوابی هرچی شعر بخونی یا هرچی گریه کنی اصلا انگار نه انگار بازم میطلبه! اصلا خنک نمیشه سوزش دل!!!!!!!!! تا وقتی که خورشید کامل غروب کرد و ستاره ها دربیان!

اون وقت میری توی آسمون به اون ستاره پرنوره --که اگه از نصف آدمای دنیا بپرسی: ستاره تو کدومه ؟میگن : اون ستاره پرنوره!!!!!-- خیره میشی و میبینی داره بهت چشمک میزنه میگه : جریان چیه؟ خیلی داغونی؟ چی شده؟ نیومد؟ عیب نداره! انگار یه پارچ آب میریزن روی آتیش! جمعه های بعدی هم توی راهن. حواستو جمع کن.

و یک هفته دیگه شروع میشه و تو از اول تا آخرش به یاد اعمالت نیستی! فقط یه بعد از ظهر جمعه یاد مولا میکنی و اون هم....
نوش دارو پس از مرگ سهراب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جمعه های بعدی هم توی راهند! آره هرچی هم آقا نیاد بازم جمعه ی بعدی هست. راستی جمعه ها که هیچوقت تموم نمیشن! پشت سر هم میان! هیچوقت شنیدین کسی بگه جمعه ها تموم بشن؟ یا مثلا جمعه ها ته کشیدن؟ یا مثلا فقط ده تا جمعه دیگه داریم؟ مثلا از ده هفته دیگه، هفته ها دیگه جمعه ندارن. چون جمعه مون تمو میشه! نه جمعه ها همیشه هستن. مثل شنبه ها. مثل یکشنبه ها.

پس نگران نباشین اگه این جمعه هم نشد جمعه بعدی هست.
اصلا لازم نیست یک تکونی به خودمون بدیم! هنوز کلی جمعه داریم که باید غروب هاش خون گریه کنیم و آخر شب هاش آه... بکشیم و یادمون بیافته که یه آقایی داریم که قراره یک روزی بیاد.
شاید هم بعضی جمعه ها اصلا یادمون نیافته فقط بیخودی ببینیم دلگیر شدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!

یا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، تازه مسلمان ، میثاق ، مجنون الحسین ، علی 110 ، mohamad ، بیداری اندیشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا