کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
۱۷:۳۷, ۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر دوستان گرامی!Smile

همانطور که مستحضرید در تاپیک <<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>> طرحی رو مطرح کردیم که مطابق آن قرار شد هر از چند گاهی به نقد و تحلیل یکی از آثار مشهور و جدید سینمای جهان بپردازیم که انتخاب اول انیمیشن رنگو شد.

و در این تاپیک قرار هست که با مشارکت همه ی دوستان به نقد و بررسی این اثر بپردازیم و بنابراین به "حلقه ی نقد دسته جمعی ( 1 )" نام گذاری شد.

چنانچه روند اجرای این طرح مناسب پیش برود انشاالله قصد داریم هر ماه این حلقه ی نقد رو تشکیل بدیم و نتیجه ی نهایی رو به صورت یک مقاله ی آماده و جامع در یک تاپیک جدید بنگاریم تا مورد استفاده ی دیگر کاربران اینترنت ( چه عضو اینجا و چه خارج از اینجا ) قرار بگیرد و سهم کوچکی در این عرصه داشته باشیم.

و اما می رسیم به اولین جلسه :

در این جلسه قرار هست انیمیشن رنگو مورد کند و کاو قرار بگیرد. و این تاپیک به طور رسمی از فردا شب ( دوشنبه 8 اسفند ) شروع به کار خواهد کرد و تا آن زمان بسته خواهد بود!Smile

چند نکته از تجربیات خودم رو گفتم شاید بد نباشه به سمع و نظر دوستان برسونم تا با چشمانی بازتر به تماشای فیلم بنشینن :

1. مهم ترین نکته این که به احساساتتان غلبه کنید و هر جا که فکر می کنید فیلم در حال سوء استفاده از احساسات شماست سریعا قطعش کنید و پس از مدتی فکر و استراحت دوباره به تماشا بنشینید.

2. هنگام تماشا حتما سعی کنید قلم و کاغذ به همراه داشته باشید و با قطع کردن مکرر فیلم، سیر روند داستان و سرگذشت شخصیت ها را یادداشت و تجزیه و تحلیل کنید.

3. نقاط عطف داستان را حتما چندین بار بدون درگیر شدن احساسات تماشا کنید و نکات مهم موجود را استخراج کنید.

4. در آخر حتما خلاصه ای از داستان را بنویسید و سعی کنید تکه های به هم ریخته ی فیلم را به شکل یک داستان سر راست در بیاورید!

5. هر آنچه که در مورد پیام نهایی فیلم حدس می زنید و سرنخ هایی که یادداشت کرده اید را با جست و جوی خارجی دنبال کنید و بسط دهید. از وقایع تاریخی تا ارجاع به داستان های دیگر و . . .

6. با جست و جو در اینترنت و مجلات از چند و چون مولفان و حرف و حدیث های پیرامون حواشی فیلم و . . . مطلع شوید.

7. نظرات مختلف منتقدین و تماشاگران، میزان بازدید و به طور کلی بازتاب فیلم در دنیای خارجی را رصد کنید.

این ها تجربیات شخصی ای بودن که به فکر من می رسید تا به شما برای تحقیق اولیه تا فردا شب بگم!!

یک سری قانون که نمیشه گفت بیشتر خواهش از دوستان قبل از بحث دارم : Smile

1. لطفا پست اسپم ( به خصوص خارج از موضوع اصلی تاپیک ) ارسال نکنن!

2. تا جایی که میشه مطلب کپی نکنن! مگر این که سوال خاصی داشته باشن و نکته ی خاصی مد نظرشون باشه!

3. هر کسی آزاد هست تا هر نکته ای که به ذهنش می رسه بیان کنه و دوست دارم اندیشه هامون با هم در کمال احترام برخورد کنه!!Smile و لطفا تا جمع بندی نهایی سعه ی صدر خودتون رو حفظ کنید!!Angel

4. نظرات و تحقیقات همینطور غربال میشن تا نهایتا به یک مقاله ی نسبتا کامل می رسیم که در آخر همین تاپیک برای جمع بندی نهایی زده میشه و در صورت تایید همه ی دوستان به صورت تاپیکی جداگانه و مقاله ای کامل در تالار قرار خواهد گرفت!

5. اینجانب قصد دارم بیشتر سکوت کنم تا نظرات و تحقیقات شما رو ببینم!Smile و سعی می کنم بیشتر با طرح سوال و جهت دهی کلی بحث و تقابل با نظرات دوستان بحث رو پیش ببرم!!Blush پس منتظر نظرات خارق العاده ای از سوی حقیر نباشید!!Angel

6. چند تا مقاله و نقد معتبر خارجی هم هست که باید ترجمه بشن و به سمع و نظر دوستان برسه تا ابعاد بیشتری از داستان روشن بشه! از الان گفتم تا نیروهای خودجوش و انقلابی آماده ی ترجمه باشن!!Smile

و اگر مورد خاص دیگه ای هم باشه در طول بحث بهش اشاره می کنم چون همین ها فعلا به ذهنم رسید!!Wink

پس تا فردا شب که تاپیک باز بشه شما رو به خدای بزرگ می سپارم!!Smile

یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، دل خسته ، میلاد.م ، shafagh_mah ، خاک ، mrfarzadj ، mohamad ، soldier ، Yaser_h2011 ، mhvvhm ، iman-s ، أین المنتظر ، rastin ، mohammad reza ، سید ابراهیم ، Reza2035 ، soshiant ، Gryffen ، zarati313 ، وحید110 ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، alitalebi ، طالب نور ، hesam110 ، SARV ، Mitsonary ، amir72 ، cernel ، یاران مهدی ، Detector ، ANTI satan ، vahrakan ، انصارالمهدی ، Justice Bringer ، Moh3eN-QalaM ، مجید املشی ، gomnam ، اولولالباب ، fiftynine ، sabrina ، fafa*

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۷:۵۱, ۲۴/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۰ ۷:۵۳ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #41
آواتار
دوست عزیز محمد جواد
چه چیزی باعث شده شما تصور کنی که لاکپشت امام زمانه؟ آیا لاکپشت ظهور میکنه و بشکل یک منجی یا یک منجی دروغین به کمک کسی میاد و یا به نبرد با کسی میره؟
آیا امام زمان قصد داره با طمع ورزی یه دنیای جدید بسازه که توش هرم معروف ماسونهاست؟!
اگه کسی تو این فیلم منجی باشه قطعا خود رنگوست که به کمک مردم شهر قحطی زده میاد نه لاکپشت که در حال حاضر هست و هیچ تشابهی با یک منجی نداره
اگه بخواید لاکپشت رو با کسی مقایسه کنید باید اونو با کسانی مقایسه کنید که در حال حاضر در دنیا حکومت میکنند و حضور دارند نه کسانی که قرار ظهور کنند مثل امام زمان, مسیح و یا دجال

در جواب دوستمون آرین
رنگو آفتاب پرستیست که مدام تغییر رنگ میده و نقشهای مختلف بازی میکنه و همرو با سیاه بازیاش میزاره سر کار و یه جورایی با تقلب میاد بالا و میشه همه کاره!

خوب بنظر شما چنین شخصیتی کی میتونه باشه؟!
(واضح تر تو خصوصی)

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321 ، InsomniAc ، black ، sahel
۱۱:۱۴, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
سلام

نکته مهم اینه:

مار مظهر قدرت در این کاتون است و مما هم میگیم شیطانه.

بله. منجی و شیطان با هم جامعه جدید رو میسازند.

اگر مار(شیطان)بخواد میتوونه منجی رو یک لغمش کنه و بخورش.

جالبه.تو این انیمیشن مشکل سر آب هستش.تو سریال فرار از زندان هم (فصل 2-سونا) مشکل سر آب بود.

جدی جدی این آب چیه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321 ، black ، sahel
۱۲:۱۸, ۲۴/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۱۲:۰۰ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #43
آواتار
به نام خدا

با سلام به شما!!

البته این اثر به هیچ وجه ضد ماسونی نیست! چون رکورددار کسب جوایز متفاوت و مختلف بوده در این چند وقت!! همین دلیل کافیه تا به استراتژیک بودنش پی ببریم! مگر این که مسئولین آکادمی رو اینقدر احمق فرض کرده باشیم که به ضد ماسونی بودنش پی نبرده باشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هر چند که دیگه دوره ی این تقسیم بندی های کلیشه ای و دو قطبی ماسونی و ضد ماسونی به سر اومده و تقریبا بر همه ( حتی بزرگانی مثل آقای رائفی پور ) آشکار شده که فراماسونری فقط یه گروه مخفی مثل باقی گروه ها و حذب های مخفی دیگه هست و بزرگ کردنش اشتباه محضه!! ( حتی دکتر عباسی هم اگر خاطرتون باشه در برابر این بزرگ کردن فراماسونری چندی قبل جبهه گیری کردن! )

برای اطلاعات بیشتر به کتاب 300 گروه مخفی مراجعه کنید! تا ببینید که فراماسونری تازه یکی از 300 فرقه ی مخفی دنیاست!!

ضمن این که ما اینجا قصدمون تحلیل استراتژیکه!! در تحلیل استراتژیک با یه بررسی هم جانبه ما قصد داریم هدف و نیت اصلی سازندگان اثر رو کشف کنیم!! نه این که بشینیم بگیم این اثر "خوبه یا بد؟"، "ماسونیه یا ضد ماسونی؟" و ...

در مورد زیرنویس هم بنده در اینجا آپلودش کردم :

دانلود زیرنویس فارسی

دانلود زیرنویس انگلیسی

در مورد رنگو هم در واقع یه قهرمان پست مدرنه که حصر زمان رو شکسته ( مانند بقیه ی فیلم های پست مدرن! ) و از گذشته های خیلی دور به زمان حال می رسه و به جامعه ی پست مدرنی که بهش نیاز دارن و می خوان بهش دل ببندن!!

منتظر نظرات دوستان هم هستیم!Angel

یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، Mitsonary ، خاک ، mohammad reza ، Reza2035 ، فرهاد ، zarati313
۱۳:۱۹, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
جنگ آب رو نميتوان به نفت تشبيه كرد. جنگ آينده جنگ آبه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، mohsen-321 ، black ، sahel
۱۴:۱۰, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #45

(۲۴/اسفند/۹۰ ۱۲:۱۸)Admirer نوشته است:  هر چند که دیگه دوره ی این تقسیم بندی های کلیشه ای و دو قطبی ماسونی و ضد ماسونی به سر اومده و تقریبا بر همه ( حتی بزرگانی مثل آقای رائفی پور ) آشکار شده که فراماسونری فقط یه گروه مخفی مثل باقی گروه ها و حذب های مخفی دیگه هست و بزرگ کردنش اشتباه محضه!! ( حتی دکتر عباسی هم اگر خاطرتون باشه در برابر این بزرگ کردن فراماسونری چندی قبل جبهه گیری کردن! )

برای اطلاعات بیشتر به کتاب 300 گروه مخفی مراجعه کنید! تا ببینید که فراماسونری تازه یکی از 300 فرقه ی مخفی دنیاست!!

باسلام
کاملا حق با شماست حتی یادمه استاد رائفی پور توی اکثر سخنرانی هاشون میگفتند: "مدیون هستید اگه تو مبحث فراماسونری گیر کنید و من اینها رو فقط برای اگاهی شما از تلاش دشمن میگم"
البته بحثی که به موازات این بحث درمورد این کارتون هست داره درمورد نمادشناسی اخرالزمانی بحث میکنه نه فراماسونری که پیشنهاد میکنم اسمش رو تغییر بدید

بگذریم درمورد انیمیشن هم باید بگم مثل همیشه این اثر هم اومانیسم رو به یاد ما میاره چیزی که توی اکثر کارتونهای غربی داد میزنه از اون پاندا 1 و 2 گرفته تا ماشینها و... که ظاهرا غرب باهاش خیلی مشکل داره که داره بکوب براش کارتون درست میکنه
یعنی همون فقدان اراده که تو جامعه ما هم خیلی رایج شده و یکی از مشکلات اصلی جهان محسوب میشه.
به طور کلی تر بگم یکی از اصلی ترین دیدگاههای انسانیت میزان اراده است که ارزش انسان رو تعیین میکنه.
قران هم از نوع خاصی از اراده که امیخته با استقامت در راستای اهداف الهی تعریف شده نام میبره به نام تقوا و میزان برتری رو تقوا در نظر میگیره
درحالی که غرب فقط اراده رو تبیین میکنه اونم اراده انسانی که اراده ای بالاتر از اون نیست
به هرحال این کارتون ها میتونه برای بچه ها خیلی هم مفید باشه به شرط اینکه بعد از دیدنش ما هم دستی تو قضیه ببریم و به کودک القا کنیم بالاترین اراده برای خداست و بعدش انسان.
اونجاست که میتونیم با ادغام هدف خلقت مفهوم تقوا رو در کودک مورد نظر نهادینه کنیمBig Grin
البته برای ما بزرگترها خیلی مفیدترهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
جدی میگم 1 کارتون 90 دقیقه ای مثل این میتونه به اندازه 10 جلسه مشاوره اعتماد بنفس مفید واقع بشه

درپایان هم از ناظر عزیز تشکر میکنم که چنین مبحث خوبی رو ایجاد کردند و از ایشان 2درخواست دارم:
1_حلقه نقد دسته جمعی فیلمهای ایرانی را نیز به وجود اورید چون الان سینمای ایران خیلی از سینمای غرب خطر ناکتره چون میشه اومانیسم اونا را با یکم دستکاری و اگاهی به اعتماد بنفس تبدیل کرد که در راستای اهداف الهی باشه ولی هیچوقت نمیتوان با اباهی گری و فمنیسم و ... که در سینمای ما بیداد میکنه کاری کرد

2_پس از اتمام نقد هر مجموعه لطف کنید خودتان(که واقعا در اینکار حرفه ای هستید) از نظرات بچه ها برداشتی کلی کرده و درقالب یک مقاله منسجم تحت عنوان گروه بیداری اندیشه در فضای سایبر منتشر کنید

باتشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، خاک ، mohammad reza ، Imam12
۱۵:۱۲, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #46
آواتار
(۲۴/اسفند/۹۰ ۷:۵۱)Imam12 نوشته است:  دوست عزیز محمد جواد
چه چیزی باعث شده شما تصور کنی که لاکپشت امام زمانه؟ آیا لاکپشت ظهور میکنه و بشکل یک منجی یا یک منجی دروغین به کمک کسی میاد و یا به نبرد با کسی میره؟
آیا امام زمان قصد داره با طمع ورزی یه دنیای جدید بسازه که توش هرم معروف ماسونهاست؟!
اگه کسی تو این فیلم منجی باشه قطعا خود رنگوست که به کمک مردم شهر قحطی زده میاد نه لاکپشت که در حال حاضر هست و هیچ تشابهی با یک منجی نداره
اگه بخواید لاکپشت رو با کسی مقایسه کنید باید اونو با کسانی مقایسه کنید که در حال حاضر در دنیا حکومت میکنند و حضور دارند نه کسانی که قرار ظهور کنند مثل امام زمان, مسیح و یا دجال

در جواب دوستمون آرین
رنگو آفتاب پرستیست که مدام تغییر رنگ میده و نقشهای مختلف بازی میکنه و همرو با سیاه بازیاش میزاره سر کار و یه جورایی با تقلب میاد بالا و میشه همه کاره!

خوب بنظر شما چنین شخصیتی کی میتونه باشه؟!
(واضح تر تو خصوصی)
عزیز من اگه برای اینکه یک چیز به یک چیز دیگر تشبیه بشه که لازم نیست همه چیز دقیقا مثل اون باشه باید یک تفاوت هایی داشته باشه ضمنا اونا میخوان با اعتقادات ما بازی کنن فکر کردی که همه چیز را راست و پوست کنده نشون میدن بله اونا میخوان این را القا کنند که امام زمان اصلاح طلبه و خودشون سنتی هستند که دقیقا بر عکس است ببینید اونا می خواهند که یک ماسون یا دجال همون رنگو منجی باشه چون حتی خودشون هم اعتقاد به منجی دارن به نظرم رنگو خیلی شبیهه دجاله
چند دقیقه چشمش را نگاه کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321 ، sahel
۱۵:۲۱, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
ما که نفهمیدیم این انیمیشن بالاخره ماسونیه یا ضد ماسونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321 ، sahel ، میم.حسین.الف
۱۵:۳۳, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
در ظاهر ضد ماسونی در باطن کاملا ماسونی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321 ، yare dabestani ، sahel
۱۶:۲۹, ۲۴/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۰ ۱۶:۳۴ توسط آرین (الهه.ع).)
شماره ارسال: #49
آواتار
من فکر میکنم بیشتر ماسونی باشه...
اگه قرار باشه واسه ی هر جانوری نماد گذاشت خب میشه گفت موشهای کور نماد صد در صدی یهودیتن! آخه هم زیادن هم زیر زمینی!
خفاش ها هم میتونن نماد اجنه یا شیاطین باشن چون از تاریکی بیرون میان!
در آخر هم همین موشهای کور سوار بر خفاش ها ب کمک رنگو میان!
خودتون بگیرید دیگه...
راستی جنگ آخر الزمان هم طبق برخی روایات جنگ بر سر آبه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، seven.attar ، yare dabestani ، Imam12 ، a GOOD EMIN3M ، sahel
۱۷:۲۲, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #50

اگر دقت کنید میبینید که این فیلم یک تفاوت بنیادی با دیگر فیلم های آخرالزمانی داره داستان فیلم هایی مانند ارباب حلقه ها و هری پاتر و از این دست فیلم ها از این قراره که نیروی شری در قدیم الزمان بوده و به قدرت رسیده سپس توسط نیروی خیر شکست خورده ولی نابود نشده و روح شر همچنان وجود داره اما پنهان شده و در نهایت قصد داره تو زمان ما که از دیدگاه فیلم روزگار خوشی و آسایش هست ظهور کنه و به قدرت برگرده ولی توسط نیروهای خوب برای همیشه نابود میشه حالا اگه یه کم فکر کنید میتونید حدس بزنید منظور فیلم از شر و خوب چیه . . . درست حدس زدید! نیروی شر همون دین و اکه بخوایم بدبینانه تر والبته دقیق تر ! نگاه کنیم دین اسلامه حتی تو هری پاتر ولدمورت رو اسمشو نبر صدا میکنن (یاد چیزی نمیفتین?) ولی در رانگو داستان کاملا برعکسه و نیروی شر وجود داره و برای از بین بردنش به منجی نیازه حالا این منجی باید برای من مسلمون امامم باشه ولی برای غربیا که مخاطب اصلی فیلمن همین که نیاز به منجی برای رهانیدن از این وضع بد احساس بشه خودش خیلیه .البته فیلم یه مشکل اساسی داره و اون هم نمردن مار که نماد شیطان هست، نه تنها نمیمیره بلکه به منجی کمک هم میکنه. من حدس میزنم که چون کمپانی سازنده فیلم تو ساخت فیلم دخالت میکنه که حقشم هست شرط گذاشته که این اتفاقات هم تو فیلم بیفته . در آخر به نظر من در کل فیلم خوبیه و با وجود بعضی اشکالات کوچیک و یه اشکال بزرگ ارزش دیدن داره حداقل برای مخاطب غربی که فکرش منحرفتر از این چیزاست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، mohsen-321 ، yare dabestani ، V-E ، sahel
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]