|
مباحثی پیرامون اهل تسنن(مباحثه )
|
|
۱۷:۳۷, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
داداش فکر کنم شما از اسلام فقط شها دتین رو بلدی وگرنه اسلام این نیست شیعه بودن دلیل مسلمان بودن واقعی نیست از سریح بودنم عذر میخوام
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۴, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۴۴)mohammdreza نوشته است: پس کدوم سردار پیامبر ایران سرتاسر کفر وفحشا رو به زانو در اورد وتقدیم پیامبر کرد همون کس که نسل کشی راه انداخت و ایرانی ها رو به بردگی و کنیزی برد . همون کس که یک جا 70 هزار انسان که تسلیم شده بودند رو گردن زد اخوی جنایات مغیره رو در تاریخ طبری بخون ... وقتی قسم خورد از خون ایرانی های تسلیم شده جوی خون بسازه ... نکنه بابت این جنایات باید تشکر کنیم ؟!! امام عای (علیه السلام) هم مخالف جنگ بود و شرکت هم نکرد (شجاع ترین مسلمان همه قرون و اعصار ) به حسنین هم اجازه شرکت نداد . اگر مایل به ادامه بحث هستید یک موضوع تعیین کنید و یا در تاپیکی که لینک دادم بیاید و از خلفا دفاع کنید . در ضمن اگر عمر ایرانی ها رو مسلمان میکرد ما الان سنی بودیم . ایرانی ها به زور مسلمان نشدند ... یا حق |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
پس چرا پیامبر چنین کسی رو نگه داشته بود پس پیامبر اونا رو به بردگی برده
|
|||
|
|
۱۹:۰۱, ۱۰/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۰۹ توسط hesam110.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۰۱, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
چون لشکر کشی در زمان خلافت عمر بود
و پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در ان زمان غرق در رحمت خداوند بوده اند!!! یا به عبارتی از دنیا رفته بودند!!!!! |
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۹:۰۱)zahra11 نوشته است:دوستان من با نامه خصوصی به آقای محمدرضا گفتم که بحث رو خاتمه بدن شما هم خواهشا از این بحث بگذرید چون طبق معمول من صلاحی برای ادامه این بحث ها نمی دونم ولی این بحث رو داشته باشید تا من سند بیارم !(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۴۴)mohammdreza نوشته است: پس کدوم سردار پیامبر ایران سرتاسر کفر وفحشا رو به زانو در اورد وتقدیم پیامبر کردهنوز سراسر کفر و فحشا به زانو درنیومده ولی ان شاء الله به زودی به دست مولامون صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) این اتفاق میوفته شما هم ادعای الکی نکن ساکت!! از همه دوستان به هر نحو که باعث رنجششون شدم به نوبه خودم عذر خواهی می کنم انشالله که این بنده حقیر رو حلال کنید! یا علی |
|||
|
|
۱۹:۱۳, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۹:۰۹)اکبر.ع نوشته است: دوستان من با نامه خصوصی به آقای محمدرضا گفتم که بحث رو خاتمه بدن شما هم خواهشا از این بحث بگذرید چون طبق معمول من صلاحی برای ادامه این بحث ها نمی دونم ولی این بحث رو داشته باشید تا من سند بیارم ! اینجا تالار گفتگو هستش و این هم یک بحث آرام! چرا نباید باشه! و صلاح که شما می بینید و ما نمی بینیم کجاست
|
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۱۰/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۹:۱۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
اکبر جان چرا بحث رو ادامه ندیم
من قول میدم خیلی محترمانه فقط هم خودم با ایشون صحبت کنم . شاید هم من در اشتباه باشم ... از طرف من قول که نزارم کسی از گل نازک تر هم بگه . تا اینجا هم بحث مقداری احساسی شد . اگر قرار به ادامه باشد کاملا مستند بحث رو پی خواهیم گرفت ان شا الله ایشون هم عزیز دل من است یا حق |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
مدت ها بود دوست داشتم یه همچین بحثی راه بیفته یا امام زمان از شما عذر خواهی می کنم و خاک بر سر من که باید چنین صحبت هایی رو به زبان بیاورم پروردگار رو شاهد میگیرم که نمیخام و نخواستم ذره ای پیامبر و اهل بیت علیهم السلام رو از جایگاه مبارک و رفیع شان پایین بیاورم پیامبر گرامی اسلام افراد رو زیر پرچم توحید جمع کرد بعد از پیامبر 2 گروه افراد بوجود آمدند 1 - پیرو حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام 2 - پیرو خلفا و در صدر جدول ابوبکر ابی قحافه اینجا یه سوال پیش میاد چرا 2 تا شدیم خود پیامبر گرامی اسلام اینگونه خواستند ؟؟؟ خب اگه این جوری باشه که خود پیامبر نقض غرض کرده اند و کافر شدند تو تمام فرقه های اسلام هیچ گروه و فردی نیست که بگه پیامبر کافر بوده پس سوال اشتباه است ( توی یه بحثی یکی بر میگرده میگه عمر از عثمان بالاتر بوده، افراد کف و سوت میزنند بعد میگه عمر از ابوبکر هم بالاتر بوده، باز نیز کف و سوت میزنند بعدش میگه عمر از حضرت علی علیه السلام هم بالا تر بوده، همچنان کف و سوت شنیده میشود بعدش میگه اصلا میدونید که عمر از پیامبر هم بالاتر بوده، کف و سوت قطع می شود و با علامت های سوال به یکدیگر می نگرند و یکی میگه، نه عمر از پیامبر بالاتر نبوده در جواب بهش میگه که چرا، عمر از پیامبر بالاتر هست واسه اینکه عمر وصیت کرد، ولی پیامبر وصیت نکرد) این در رابطه با پیامبر گرامی اسلام میاییم به آیه قرآن می رسیم که میگه و ما ينطق عن الهوي ان هو الا وحي يوحي (سوره نجم- آيه 3) پیامبر سخنی نمی گوید غیر از آنکه تماما وحی می باشد یه سری بزنیم به حدیث قلم و قرطاس پیامبر در زمان احتضار فرمودند: قلم و دوات بیاورید تا چیزی برایتان بنویسم تا بعد از من گمراه نشوید خلیفه دوم این اجازه رو به پیامبر ندادند و از آوردن قلم و دوات جلوگیری کردند و و نسبت دیوانگی به پیامبر داد اینجا چند مبحث پیش میاد 1 - مطابق با آیه 3 نجم پیامبر سخن بیهوده نمی گوید 2- گیرم پیامبر سخن بیهوده می گوید، آیا برای خوشحالی فرد محتضر نباید کاغذ و قلم بیاورند 3- گیرم نه برای خوشحالی، بلکه برای صرفه جویی در بیت المال از آوردن قلم و دوات جلوگیری کرد یعنی خود پیامبر، از مال خود تکه ای کاغذ و مقداری دوات نداشتند 4- جمله ی پیامبر ( چیزی بنویسم تا بعد از من گمراه نشوید ) جمله ی بدی بود، که خلیفه دوم از آوردن قلم و کاغذ جلوگیری کرد سوال ؟؟؟ پیامبر چه میخواست بنویسد تا بعد از آن گمراه نشویم ؟؟؟ فعلا برای پست اول کافیه در رابطه با حدیث غدیر و مباحث موجود هم تو پست بعدی صحبت می کنم منتظر جواب هستیم |
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
لطفا منتظر جواب علمای اهل سنت باشید
وبرای خود جبهه نگیرد مناظره داغ تر خواهد شد
|
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
خوب ما منتظریم .
موضوع هم خلافت بعد از پیامبر . هر وقت اماده بودید اعلام بفرمایید مثل چند تا برادر میشینیم با هم حرف میزنیم . در پناه خدا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ماجرای فدک----رد صلاحیت خلیفه----با استناد به منابع اهل تسنن | میلاد.م | 5 | 3,370 |
۲۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۴ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| مطالبی در رابطه با اهل تسنن + ویدئو کلیپ | محب الزهرا | 3 | 2,603 |
۲۱/دی/۹۱ ۰:۵۴ آخرین ارسال: محب الزهرا |
|