|
مباحثی پیرامون اهل تسنن(مباحثه )
|
|
۱۷:۳۷, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
داداش فکر کنم شما از اسلام فقط شها دتین رو بلدی وگرنه اسلام این نیست شیعه بودن دلیل مسلمان بودن واقعی نیست از سریح بودنم عذر میخوام
|
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۷)mohammdreza نوشته است: داداش فکر کنم شما از اسلام فقط شها دتین رو بلدی وگرنه اسلام این نیست شیعه بودن دلیل مسلمان بودن واقعی نیست از سریح بودنم عذر میخوامبا این حرف موافقم ولی با اینکه چرا طرف مسلمون شده مخالفم به ما ربطی نداره که مسلمون شده اونم خب خدایی داره مثل همه ولی با اینکه تویه این فروم یه بحث هایی هست که من خودم هم خجالت می کشم برای مثال : کسی که شیعه نباشه اصولا مسلمون نیست با اینکه من شیعه هستم ولی اهل سنت رو بیشتر قبول دارم چون به عینه دارم می بینم که چی کار داریم می کنیم ما شیعه ها! دومی هم ساختن یه قدیسه از رهبره که هر کس هر چیزی اینجا بگه یعنی به پیامبر و امام زمان اعوذ بالله فحش داده! در کل شیعه هایی هستند که آبرویه اسلام رو بردند و خیلی ها هم که ... پس اهل سنت رو نکوبید من خیلی دیدم ولی توجهی نکردم! |
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِذَا ضَرَبْتُمْ فِي سَبِيلِ اللّهِ فَتَبَيَّنُواْ وَلاَ تَقُولُواْ لِمَنْ أَلْقَى إِلَيْكُمُ السَّلاَمَ لَسْتَ مُؤْمِنًا تَبْتَغُونَ عَرَضَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فَعِندَ اللّهِ مَغَانِمُ كَثِيرَةٌ كَذَلِكَ كُنتُم مِّن قَبْلُ فَمَنَّ اللّهُ عَلَيْكُمْ فَتَبَيَّنُواْ إِنَّ اللّهَ كَانَ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرًا ﴿۹۴﴾ اى كسانى كه ايمان آوردهايد چون در راه خدا سفر مىكنيد [خوب] رسيدگى كنيد و به كسى كه نزد شما [اظهار] اسلام مىكند مگوييد تو مؤمن نيستى [تا بدين بهانه] متاع زندگى دنيا را بجوييد چرا كه غنيمتهاى فراوان نزد خداست قبلا خودتان [نيز] همين گونه بوديد و خدا بر شما منت نهاد پس خوب رسيدگى كنيد كه خدا همواره به آنچه انجام مىدهيد آگاه است (۹۴) سوره نساء اسلام مال کسی نیست که بخواهیم کسی را راه بدهیم یا ندهیم . |
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۷)mohammdreza نوشته است: داداش فکر کنم شما از اسلام فقط شها دتین رو بلدی وگرنه اسلام این نیست شیعه بودن دلیل مسلمان بودن واقعی نیست از سریح بودنم عذر میخوام خیلی ممنون که شما هم من رو تایید کردی حداقل شهادتین رو بلدم! خدایا شکرت!من که نفهمیدم کجا به اهل سنت توهین کردم؟؟؟؟؟؟ شیعه جماعت باید به مولاش یقین داشته باشه و ایشون و بقیه معصومین تا امام عصر رو درک کنه و هزاران نکته دیگه که تو همین تالار بحث شد که هرکسی شیعه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیست بلکه بیشتر ما ها فعلا دوست دار امام زمانیم و تا شیعگی فاصله داریم! خدایا به همه ما لیاقت شیعه راستین شدن واسه اماممون رو بده! آمین یا رب العالمین! |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:کسی که شیعه نباشه اصولا مسلمون نیست با اینکه من شیعه هستم ولی اهل سنت رو بیشتر قبول دارم چون به عینه دارم می بینم که چی کار داریم می کنیم ما شیعه ها! ببخشید شما چی اهل سنت رو بیشتر قبول دارید؟!!! ![]() ![]() بعد هم کسی نگفته اونها مسلمون نیستند . یه چیزی میگیا اکبر جان!! من زیاد باهاشون بودم . هیچی چیزی نیست که بخوای بهش بیشتر افتخار کنی یا حق |
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
فکر کنم رسانه ها مغز شما رو شستشو دادن چون اهل سنت در ایران هم همیشه مظلوم بودن ایران جایی برای نابودی سنی ها است وهمیشه خواهد بود من اهل سنت هستم پس در شغل های کلیدی ایران جایی ندارم
|
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۵)وحید110 نوشته است:شما با کی بودی داداش؟ من من تویه حوزه شون چهار ماه تویه دوران راهنمایی درس خوندم برای مباحثه !نقل قول:کسی که شیعه نباشه اصولا مسلمون نیست با اینکه من شیعه هستم ولی اهل سنت رو بیشتر قبول دارم چون به عینه دارم می بینم که چی کار داریم می کنیم ما شیعه ها! تویه شهر ما اهل سنت با اهل تشیع در کنار هم زندگی می کنند و هیچ کس هم با هم اینطوری که شما دارید حرف می زنید حرف نمی زنه ! بعد من چیزی می گم انگ نژادپرستی بهم می زنید اینکه یه عده تویه این تالار بد با اهل سنت حرف می زنند و اعتقادات و احادیثشون رو زیر سوال می برند برای من ثابت شده است و دیدم به خصوص پست های سید ابراهیم من چیزی نگفتم چون مطالعه ی من درباره رشته ی خودم هست یعنی آی تی و نرم افزار ولی اینکه شما هیچ چیزی تویه این عده نمی بینید برای بدبینی و بستن چشم های خودتونه شما فکر کردی که وقتی امام زمان ظهور کنه اهل سنتی تویه یاراش نیست برادر من این شدنیه؟ یعنی هیچ اهل سنتی رستگار نمی شه؟ یعنی هیچ کدوم اعتقادی نداره به امام که دارید اینطوری برخورد می کنید؟ |
|||
|
|
۱۸:۰۲, ۱۰/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خوب بفرمایید کدام کشور سنی نشین شیعیان در پست های کلیدی جا دارند
ضمنا ما برادران اهل سنت را از خودمان میدانیم و در مورد اعتقادات هم حاضر به مناظره هستیم کاملا منطقی و محترمانه نقل قول:اعتقادات و احادیثشون رو زیر سوال می برند زیر سوال بردن اشکالی نداره ولی حرف بد زدن و توهین رو بنده شدیدا مخالفم . ایشان هم اعتقادات ما رو زیر سوال میبرند نقل قول:شما هیچ چیزی تویه این عده نمی بینید برای بدبینی و بستن چشم های خودتونه اتفاقا سالها روی این مذاهب تحقیق کرده ام و محکم روی حرفم هستم و دعوت میکنم در یک محیط منطقی و محترمانه بدور از توهین و تحقیر با هم مناظره کنیم . فقط هم از منابع خود ایشان دلیل می اوریم اما شما به سوال من جواب ندادی چه چیز بهتری دیدی؟ موردش رو بگو برادر من یا حق |
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۱۰/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۲ توسط mohammdreza.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
چرا هر شیعه ای تو مسجد سنی میبینه میپرسه امام ها رو قبول داری مگه ما کافریم چرا شیعه ها خلفای ما رو قبول ندارین چه کسی ایران فتح کرد وباعث شد مسلمان شه؟حضرت عمر چرا فحش میدید چرا؟
فقط اونا هستن اما شافعی چی میگه؟پس لطفا جمع نبند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ماجرای فدک----رد صلاحیت خلیفه----با استناد به منابع اهل تسنن | میلاد.م | 5 | 3,370 |
۲۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۴ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| مطالبی در رابطه با اهل تسنن + ویدئو کلیپ | محب الزهرا | 3 | 2,602 |
۲۱/دی/۹۱ ۰:۵۴ آخرین ارسال: محب الزهرا |
|

خدایا شکرت!