|
روشون هست !؟!؟!؟
|
|
۲:۵۲, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خداییش من واسم یه سوال پیش اومده ، این دخترایی یا پسر هایی که با وضع های خیلی ناجور ( توجه کنید منظورم فشن و تیپ اسپرت و چکمه و این چیزا نیست ) خیلییییییییییییی ناجور ، میان به دانشگاه یا حتی توی جامعه ، روشون هست ؟
خداییش من ادم راحتی هستم ولی منو اگه بگن با یه پیژامه برو میدون اصلی شهر میرم ولی با یه تیپ اینطوری روم نیست ![]() بعدش یه سوال دیگه ، این همه ارایش که رو صورتشون میکشن ، از بوش خفه نمیشن ؟ والا تو تاکسی ما که خفه شدیم رفت ![]() والا نمیدونم با وضع بعضی از این دانشجو ها باید چی کار کرد.جدیدا یه چیزایی میبینم که قابل هضم نیست واسم. ببینید من با فشن مشکلی ندارم ، طرف دوست داره موهاش سیخ باشن ، ولش کن سیخ باشن. با اونا(پسرا) مشکل دارم که شال دوخترونه میندازه دور گردنش به عنوان شال گردن ، تی شرتش رو نافش هم نمیرسه. این از یه طرف ، سی شرت(مانتو!!!) های دخترا هم که استینشون رو بکشی ، رو ارنج نمیرسه از یه طرف.یه سوال دیگه هم بود ، اینا ساعت چند صبح بیدار میشن به خودشون میرسن ؟ اخه ساعت 7 صبح هم یه جوری میان انگار از بعد نماز صبحشون!!! داشتن خودشون رو اماده میکردن ![]() ![]() ![]() خلاصه خیلی قاطی ماطی شد ، شرمنده. سوال بود دیگه |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۹, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اینا میخوان تو جامعه خودشون رو نشون بدم و به اصطلاح یک جوری خودشون رو مطرح کنن
|
|||
|
|
۰:۵۵, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بنید دوستان این که شما می گید نگاه نکن و از تیپ حرف ها من دخترم اما میخوام از زبون پسرها بگم :
درسته دیدن نوع رنگه سایه ی چشمه یک دختر این جا اشتباه از من و نگاهه منه اما دیدن بعضی از چیزها هم دسته آدم نیست هر چند که تا حددی تا حدی قابله کنترله اما اوضاع انقدر خطرناک که تا حدی مثلا فرض کنید یه دفعه دختری مرا صدا میزند که آقا ببخشید فلان فروشگاه کجاست من که یه دفعه مورد خطاب قرار می گیرم نا خود اگاه برمیگردم و نگاهم به اون میوفته اما نباید این نگاه ادامه داشته باشه اما موضوعه اصلی جوابه اون سواله اول : ببینید اینکه مطرح میکنید آیا این آدم ها روشون میشه یا نه باید به اون آیه از قران اشاره کنم که خداوند می فرماید : شیطان زشتی ها را در جلوی چشمان شما زیبا نشان میدهد برادر اونها هم مثل من و شما آدم هستند اون ها هم زشتی ها را درک می کنند و از ان بیزادن اما وقتی شما این تیپ لباس را میبینی و از ان بیزاری او می بیند و لذت می برد و انتخاب می کند و استفاده می کند مشکله اصلی همان است که در قران خدا فرموده |
|||
|
|
۱:۳۹, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
نه. به نظر من خودشون نمی دونن که کارشون بده(یعنی بدیشو درک نمی کنند) می دونید چرا؟
وقتی مثلا یه آدم مزاجش به گرمی عادت کنه، اگه یه لیوان شیر بهش بدی از استخون درد میمیره. اگه یه آدم به یه چیزی عادت کنه حالیش نمیشه که کارش از نظر انسانی یا عقلانی درسته یا نه. یا این قاتل های زنجیره ای مثلا از کشتن آدما لذت میبرن(از گناه) اگه آدما از اول به حیا و عفاف عادت کنند مثل شما روشون نمیشه با هر تیپ و قیافه ای راه برن تو جامعه. اما اگه تربیت هامون، ارزشهایی که نسل به نسل منتقل میشه درست نباشه، چون آدم دلیلی برای وجدان درد و رو داشتن و نداشتن نداره. یه بچه ای تو فامیل ما بود(7-8 ساله) از اول چادر سرش میکردن، یه روز چادرش که رو نتونست بپوشه، فکر میکرد همه دارن بهش نیگا میکنن. روش نمیشد بی چادر جایی بره. میدونید اشکال مامان، بابای نسل جوون ما تو تربیت بچه هاشون این بود که چون فکر کردن که دیگه انقلاب اسلامی شده بچه ها خود به خود خوب میشن، رهاشون کردن به حال خودشون. غافل از اینکه حالا دشمن فهمیده که باید از بچه ها تو مدارس و مهدکودکا شروع کنه. چی کار کرد ای دشمن؟ اولین رقص های گروهی یه بچه تو مهدکودک شروع شد. کتابهای دینی فقط برای حقظ کردن بود. کتاب های تاریخ از وقایع انقلاب پر بود اما از ارزشهاش خالی. بچه ی پاک با یه ذهنه پاکتر، با کدوم ارزش بزرگ شه؟ درست و غلط رو چطوری تمییز بده؟ |
|||
|
|
۱:۴۷, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۱:۵۱ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۲/اسفند/۹۰ ۱۹:۲۹)nilufar7676 نوشته است: پیشنهادی دارم به شما و تموم پسرا بسم الله الرحمن الرحیم
این دوستمون به دیده پژوهشی نگاه کردن تا با مشکلات از نزدیک آشنا باشن !!![]() (۱۲/اسفند/۹۰ ۲۰:۲۳)سید احمد نوشته است: بهترین کار اینه که اصلا به حسابشون نیاریم . نه دوست من شاید واقعا خواب باشن و خودشون رو به خواب نزده باشن ! بهتر نیست امثال من و شما که شاید 3 تا نکته بیشتر میدونیم اونها رو از خواب غفلت بیدار کنیم ؟ |
|||
|
|
۱:۵۴, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۰ ۱:۴۷)soshiant نوشته است:(۱۲/اسفند/۹۰ ۲۰:۲۳)سید احمد نوشته است: بهترین کار اینه که اصلا به حسابشون نیاریم . بله کاملا درسته. پس اگه اینطوری باشه که ما بیخیال بشیم که دو اصل ار قروع دین یعنی امر به معروف و نهی از منکر رو زیر پا گذاشتیم |
|||
|
|
۲:۰۰, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۲/اسفند/۹۰ ۲۰:۳۹)7zahra7 نوشته است: ولی واقعا غم انگیزه برای یه جامعه ی اسلامی آدم احساسه غریبی می کنه ای بابا چرا انقدر نا امید ؟ بابا خودمونم یه زمانی خواب بودیم و بیدار شدیم . دوست من احساس غربت برای نداشتن امام بالا سرمونه نه یه جووونایی که میشه با امید روشون کار کرد و از خواب بیدارشون کرد . شیعه یعنی امام علی ( ع ) و شمشیر 2 سرش . شیعه یعنی جنگیدن با هر چی نا آگاهیه . شیعه یعنی بیدار شدگانی از نسل آدم . شیعه یعنی یک بیابان انتظار تا رسد روز وصال... . |
|||
|
|
۷:۴۰, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۸:۰۲ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۲/اسفند/۹۰ ۱۹:۲۹)nilufar7676 نوشته است: پیشنهادی دارم به شما و تموم پسراخیلی خیلی ببخشید. اگر ما چشممون رو بستیم،اون دخترای نامحترم با حجاب میشن؟ ![]() دارید مسئله رو حل می کنید یا صورت مسئله رو پاک میکنید؟ ![]() اگر هم به حرف شما عمل کنیم 2 راه بیشتر نمیمونه: 1-از خونه بیرون نیایم و تمام کار هامون رو اینترنتی انجام بدیم(حتی نون گرفتن) که شدنی نیست.آخه اینترنت چیزه... 2-ما پسرا نقاب بندازیم یا چیزی شبیه به چشم بند.اون وقت دیگه باید از توی جدول آدم درب و داغون جمع کنیم. (۱۲/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲)7zahra7 نوشته است: یه مشکل بزرگ هم وجود داره این که این خانوما با این قیافه ها آبروی ما رو بردن اگر بخواهیم از حق نگذریم ما توی پرونده حجاب آبرویی نداریم.چون هیچ حرکت مثبتی روی مسئله نکردیم.به قول استادمون رگ غیرت مردم رو کشیدن. اگه پدرها و برادر ها اندازه یه مگس غیرت به خرج می دادن،الان وضعیت ما این بود؟ دستمون بسته نیست. پدر باید به دخترش بگه حالا چادر نمیپوشی هیچ،حداقل آبروی منو حفظ کن.خجالت بکش دختر (و همچنین پسر) کم عقل. (۱۲/اسفند/۹۰ ۲۲:۵۰)vahrakan نوشته است:گفتم که این نوع نگاه یعنی پاک کردن صورت مسئله. از کجا معلوم که اون بنده خدا عمدا نگاه کرده؟ تازه الان باید بگردی از بین اون همه ادم یه نفر رو پیدا کنی که جایی از بدنش مشخص نباشه. |
|||
|
|
۸:۴۲, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۲/اسفند/۹۰ ۲۲:۵۰)vahrakan نوشته است:به این می گن نگاه اول و اتفاقی هستش من از دکتر تعجب می کنم که چرا اینطوری عامیانه به مسئله نگاه کردن! الان هم از این چادری ها کم نداریم که حریم چادر رو شکوندن و آبرویی برای ذات مقدس چادر نگذاشتن! برای این موضوع باید یه بحث درست و حسابی انجام بشه! اگر قرار باشه ما نگاه نکنیم که خانم ها مرض ندارن که اینطوری بیان بیرون البته این دلیل بر نگاه به نامحرم به خاطر محفوظ نبودن طرف مقابل نیست ولی یه استادی به شاگردش می گفت که چرا اینطوری می پوشی نمی ترسی که چنتا جوون رو به معصیت بکشونی دختره گفت خب پسرا نگاه نکنن! استاد بهش گفت که اگر قراره که بقیه نگاه نکنن برای کی اینطوری پوشیدی پس برای خودت؟ خب اگر برای خودته می تونی خونه هم بشینی راحت خودت رو ببینی! حالا پسرا هم باید توجه کنن که شیطون برای منحرف کردن ما از این وسیله استفاده کرده حالا ما باید یه رکب بهش بزنیم تویه جوابش بگیم زکی برو عمو فکر کردی که من به این چیزا توجه دارم به جای تا ساق برهنه کلا برهنه کنید من توجه نمی کنم ! مثل امام حسن عسکری که جلوش لخت می رقصیدن حتی توجه هم نمی کرد انگار اونجا کسی نبود ما هم باید اینطوری باشیم وقتی توجه نکنیم خودشون حالیشون می شه که دیگه حناشون برای ما رنگی نداره! |
|||
|
|
۸:۵۷, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۹:۰۸ توسط Rhodes.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
واقعا جامعه داره نابود میشه !
نسل ما که هیچ ، به بچه های 7-8 ساله الان فکر کنید. کسیو میشناسم مادرش چادری بود و کاملا با حجاب.حالا دخترش که اول ابتدایی هست بهش میگه با چادر نیا دنبالم.چرا موهات بیرون نیست... باید یه فکری کرد. البته توی دانشگاه بعضی دلایل هم هست.اونایی که از شهرهای کوچک و . . . میان ظرفیت و جنبه رو ندارن.طرف تو محیط دانشگاه چنان وضعی داره و وقتی میخواد بره شهرشون چادر سر میکنه. ولی یه نکته دیگه هم هست : لجبازی عمل کورکورانه به دنبال داره ! کلا ذات آدمی تا حدودی لجبازه و لحن دستور و ... توی عملش تاثیر داره ... بیشتر اینها از سر لجبازی همچین میکنن... |
|||
|
|
۹:۴۵, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۰ ۱:۵۴)هدهد نوشته است:(۱۳/اسفند/۹۰ ۱:۴۷)soshiant نوشته است: نه دوست من شاید واقعا خواب باشن و خودشون رو به خواب نزده باشن ! سلام دوستان . بله حرف شما درسته . ولی من منظورم این افراد نبودن . البته تقصیر خودمه باید جمله رو کامل میکردم . ببینید دوستان ما میتونیم اینگونه مردم رو به سه دسته تقسیم کنیم : 1 - افرادی که به هردلیلی به خواب رفتند . 2 - افرادی که خودشون رو به خواب زدند . 3 - افرادی که به خواب ابدی رفتند ! وظیفه ما فقط در حیطه گروه اول هستش . ما باید نکاتی رو که یاد داریم و یاد گرفتیم ، فقط به افرادی که در گروه اول هستند گوش زد کنیم . گروه دوم اگر خود پیامبر هم بیاد سراغشون باز هم درست نمیشن چون دوست ندارند و لجبازن. گروه سوم هم که واضحه . انسان مرده رو نمیتونیم زنده کنیم مگر معجزه ای از طرف خداوند بشه . ( من از این معجزه ها زیاد سراغ دارم که یک نمونش رو در تاپیک خاطرات راهیان نور ذکر کردم ) حالا باید بتونیم تشخیص بدیم که طرف مقابلمون در کدوم دسته قرار داره . با کمی حرف زدن با طرف مقابل روشن میشه که طرفمون در کدوم دسته قرار داره |
|||
|
|
|
|

از یه طرف.

![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)