|
معذرت میخواهم (حفظ وحدت و نابودی اسرائیل)
|
|
۱۵:۴۰, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۰ ۲۳:۲۱ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۵۲, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
البته نمی شود به این تناقض گویی گفت
|
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۰ ۲۲:۳۹)Amirsaeed نوشته است: بسم الله الرحمن الرحيم سلامي مجدد .درسته شما راجع به معصوم صحبت نكرديد اما در مورد شخصي صحبت كرديد كه خيلي از افراد تالار اون رو به عنوان يك ليدر يا يك راهنما و يا هر چيزي كه افراد اسم ميزارن ميشناسن . به قول استاد رائفي پور انسان جايز الخطا نيست بلكه ممكن الخطاست و حرف شما كاملا درسته و ممكنه هر كسي اشتباه كنه اما اين نكته اي كه شما مطرح كردي يك نقد يا تحليل يك اشتباه نبود ! اگر خود شما بر حسب شرايط فعلي يه حرفي بزني و بعد از گذشت يه مدت و تغيير شرايط حرف شما زير سوال بره شما مسئوليت به عهده ميگيري ؟ تجزيه تحليل منطقي زماني درسته كه صورت مسئله درست طراحي شده باشه و شما ديديد خيلي از تايپيكها با نقد افرادي مثل استاد رائفي پور يا بزرگان ديگه باز شدن و افراد مسائلشون رو مطرح كردن و به نتيجه هم اغلب رسيدن . دوست من اگر از نظر شما اين مطلب و نقد درسته بايد بگم تو ضمينه نقد بايد بيشتر دقت كني و مسائل ريزتري رو مورد برسي قرار بدي تا دليل شما براي رد يك مساله جرقه اي باشه براي يك بحث منطقي . پاينده باشيد . |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۱۴/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
شما اگه واقعا مدعی هستی که میخوای بحث کنی (اونم مستند!!) پس میتونم بپرسم چرا جواب بنده رو ندادی؟ شاید هم اصلا نخوندی....
به هر حال بنده منتظر جواب شما به مطلبی که نوشتم هستم.... |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۱۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۰ ۲۲:۵۳ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
|
|||
|
۱۸:۵۳, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
لطفا بیشتر توضیح بدید.... در جلسه ی دوم پرسش و پاسخ در این دقایقی که شما گفتی داره در باره برگردان موسیقی صحبت میکنه و به خصوص در این بازه ی زمانی که شما گفتی اصلا خنده ای ما نشنیدیم!
|
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۱۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۰ ۱۹:۵۶ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۵/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۳)Havbb نوشته است: لطفا بیشتر توضیح بدید.... در جلسه ی دوم پرسش و پاسخ در این دقایقی که شما گفتی داره در باره برگردان موسیقی صحبت میکنه و به خصوص در این بازه ی زمانی که شما گفتی اصلا خنده ای ما نشنیدیم! دریافت فایل دانلود جلسه پرسش و پاسخ ( بخش دوم ) را اضافه کردم. |
|||
|
۲۰:۰۷, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
یک مسئله مهم رو از یاد نبرید . جناب رائفی پور فردی محقق پر تلاش و ارزشی هستند که الحمدالله هر روز دارند بر مطالعات خودشون اضافه می کنند و علم بحث و بررسی خودشون رو گسترش می دهند . چنین شخصی که اگر از خودش بپرسید شاید امار و تعداد جلسات از دستش خارج باشه و هر روز داره در راستای فعالیت ان شا الله الهی خودش قوی تر میشه این احتمال وجود داره که در گذشته خطایی در بیان داشته و در حال و اکنون و در جلسات فعلی و اتی خطایی رو خواسته یا ناخواسته جبران کنه . من و شما هم همینطور هستیم . قطعا اینجا کسی قصد تخریب چهره کسی رو نداره و نیت شفا سازی هست و می خوایم شبهات بر طرف بشه . موفق باشید
|
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
این که مربوط میشد به فرقه های انحرافی
|
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۰ ۱۵:۴۰)Amirsaeed نوشته است:بسم الله الرحمن الرحیم پاسخ این پست به خوبی داده شده و باز کننده تاپیک جوابی بر پست بچه ها نداشتند. باز بودن تاپیک اثری جز اسپم پراکنی و ارسال کج فهمی های دیگر از سخنرانی های استاد ندارد و زمانی که تاپیکی برای پاسخگویی به اینگونه ایرادات باز شده است (اینجا) لزومی برای ادامه اش وجود ندارد. از مدیران محترم خواهش می کنم با سختگیری بیشتری روی اینگونه تاپیک ها و ارسالها نظارت فرمایند... یا حق |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
هرکدوم از فایلهایی که گذاشتین حدود 140 - 150 مگابایته و با توجه به پیشینه صحبت های قبلی شما، من که حاضر نیستم برای دانلود کردنش وقت بذارم ! و بازم میگم که چون فایلهای قبلی که گذاشتین ربطی به هم نداشت و .. به بقیه دوستان هم پیشنهاد میکنم از بحث کردن در این مورد خودداری کنن ..
و یک پیشنهادم برای این دوستمون دارم، اگه واقعا آقای رائفی حرفی زده که به قول شما تناقض گویی باشه ، شما خودت لطف کن همون متنی رو ایشون گفتن رو همینجا بذار و اگه هم خواستی فقط بگو کجا سخنرانی کرده ! نیازی هم به نشان دادن مدارک نیست |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |