کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معذرت میخواهم (حفظ وحدت و نابودی اسرائیل)
۱۵:۴۰, ۱۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۰ ۲۳:۲۱ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #1

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fatemehsadat ، سجاد313 ، سدرة المنتهی ، sahel ، mhvvhm

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۵۲, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
البته نمی شود به این تناقض گویی گفت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amirsaeed
۱۲:۲۵, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۳/اسفند/۹۰ ۲۲:۳۹)Amirsaeed نوشته است:  
به نام خدا

بنده با مستندات و شواهد صحبت کردم و صحبت خواهم کرد ، به هیچ شخص حقیقی یا حقوقی هم ابدا توهین نمیکنم و نخواهم کرد .

به خدا من راجع به معصوم صحبت نکردم که اینگونه با من برخورد میکنید.
انسان جایزالخطا است. انسان اشتباه میکند ،
آیا کسی هست که بگوید اشتباه نمی کند؟
سعی کنیم منطقی و با آرامش به قضیه نگاه کنیم و آن را تجزیه و تحلیل کنیم.
در این جا اگر سخنی باب میل ما نبود ولی آن سخن درست بود ، باید بگوییم آن سخن را حذف کنید یا آن مطلب را ببندید؟

بسم الله الرحمن الرحيم
سلامي مجدد .
درسته شما راجع به معصوم صحبت نكرديد اما در مورد شخصي صحبت كرديد كه خيلي از افراد تالار اون رو به عنوان يك ليدر يا يك راهنما و يا هر چيزي كه افراد اسم ميزارن ميشناسن .
به قول استاد رائفي پور انسان جايز الخطا نيست بلكه ممكن الخطاست و حرف شما كاملا درسته و ممكنه هر كسي اشتباه كنه اما اين نكته اي كه شما مطرح كردي يك نقد يا تحليل يك اشتباه نبود ! اگر خود شما بر حسب شرايط فعلي يه حرفي بزني و بعد از گذشت يه مدت و تغيير شرايط حرف شما زير سوال بره شما مسئوليت به عهده ميگيري ؟
تجزيه تحليل منطقي زماني درسته كه صورت مسئله درست طراحي شده باشه و شما ديديد خيلي از تايپيكها با نقد افرادي مثل استاد رائفي پور يا بزرگان ديگه باز شدن و افراد مسائلشون رو مطرح كردن و به نتيجه هم اغلب رسيدن .
دوست من اگر از نظر شما اين مطلب و نقد درسته بايد بگم تو ضمينه نقد بايد بيشتر دقت كني و مسائل ريزتري رو مورد برسي قرار بدي تا دليل شما براي رد يك مساله جرقه اي باشه براي يك بحث منطقي .
پاينده باشيد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Amirsaeed
۱۳:۵۲, ۱۴/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #13

شما اگه واقعا مدعی هستی که میخوای بحث کنی (اونم مستند!!) پس میتونم بپرسم چرا جواب بنده رو ندادی؟ شاید هم اصلا نخوندی....

به هر حال بنده منتظر جواب شما به مطلبی که نوشتم هستم....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amirsaeed ، یا ثارالله
۱۵:۳۴, ۱۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۰ ۲۲:۵۳ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #14

به نام خدا

۱۸:۵۳, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #15

لطفا بیشتر توضیح بدید.... در جلسه ی دوم پرسش و پاسخ در این دقایقی که شما گفتی داره در باره برگردان موسیقی صحبت میکنه و به خصوص در این بازه ی زمانی که شما گفتی اصلا خنده ای ما نشنیدیم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله
۱۹:۵۳, ۱۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۰ ۱۹:۵۶ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #16

(۱۵/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۳)Havbb نوشته است:  لطفا بیشتر توضیح بدید.... در جلسه ی دوم پرسش و پاسخ در این دقایقی که شما گفتی داره در باره برگردان موسیقی صحبت میکنه و به خصوص در این بازه ی زمانی که شما گفتی اصلا خنده ای ما نشنیدیم!

دریافت فایل
دانلود جلسه پرسش و پاسخ ( بخش دوم ) را اضافه کردم.
۲۰:۰۷, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
یک مسئله مهم رو از یاد نبرید . جناب رائفی پور فردی محقق پر تلاش و ارزشی هستند که الحمدالله هر روز دارند بر مطالعات خودشون اضافه می کنند و علم بحث و بررسی خودشون رو گسترش می دهند . چنین شخصی که اگر از خودش بپرسید شاید امار و تعداد جلسات از دستش خارج باشه و هر روز داره در راستای فعالیت ان شا الله الهی خودش قوی تر میشه این احتمال وجود داره که در گذشته خطایی در بیان داشته و در حال و اکنون و در جلسات فعلی و اتی خطایی رو خواسته یا ناخواسته جبران کنه . من و شما هم همینطور هستیم . قطعا اینجا کسی قصد تخریب چهره کسی رو نداره و نیت شفا سازی هست و می خوایم شبهات بر طرف بشه . موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amirsaeed
۲۱:۰۴, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #18

این که مربوط میشد به فرقه های انحرافی
۲۲:۴۸, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۳/اسفند/۹۰ ۱۵:۴۰)Amirsaeed نوشته است:  
به نام خدا
در ابتدا باید بگویم خدای نکرده قصد توهین به کسی را ندارم و طبق مستندات و شواهد صحبت میکنم ، تصمیم گیری با خودتان .

تناقضات آشکار در صحبت آقای رائفی پور در مورد مستند ( سریال ) ظهور :

گوش کنید .

دانلود صوتی شماره یک ( حجم فایل 3MB )

دانلود صوتی شماره دو ( حجم فایل 3MB )

==============================

(قابل توجه سخنرانان و ... و کسانی که در گفته های خودشان سیاه نمایی میکنند و شرایط جامعه را بد و نا امیدانه توصیف میکنند )

فرمایش اخیر مقام معظم رهبری :
امام خامنه ای : امروز نه در شرایط شعب ابی‌طالب، بلکه در شرایط بدر و خیبریم

این روسیاه‌هاى بدمحاسبه‌گر خیال میکنند ما امروز در شرائط شِعب ابى‌طالبیم . اینجور نیست . ما امروز در شرائط شِعب ابى‌طالب نیستیم ؛ ما در شرائط بدر و خیبریم . ما در شرائطى هستیم که ملت ما نشانه‌هاى پیروزى را به چشم دیده است ؛ به آنها نزدیک شده است ؛ به بسیارى از مراحل پیروزى ، با سرافرازى دست پیدا کرده است

مشاهده ویدئو
بسم الله الرحمن الرحیم

پاسخ این پست به خوبی داده شده و باز کننده تاپیک جوابی بر پست بچه ها نداشتند.
باز بودن تاپیک اثری جز اسپم پراکنی و ارسال کج فهمی های دیگر از سخنرانی های استاد ندارد و زمانی که تاپیکی برای پاسخگویی به اینگونه ایرادات باز شده است (اینجا) لزومی برای ادامه اش وجود ندارد.

از مدیران محترم خواهش می کنم با سختگیری بیشتری روی اینگونه تاپیک ها و ارسالها نظارت فرمایند...

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: navid-313 ، Havbb 110
۲۲:۵۰, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
هرکدوم از فایلهایی که گذاشتین حدود 140 - 150 مگابایته و با توجه به پیشینه صحبت های قبلی شما، من که حاضر نیستم برای دانلود کردنش وقت بذارم ! و بازم میگم که چون فایلهای قبلی که گذاشتین ربطی به هم نداشت و .. به بقیه دوستان هم پیشنهاد میکنم از بحث کردن در این مورد خودداری کنن ..
و یک پیشنهادم برای این دوستمون دارم، اگه واقعا آقای رائفی حرفی زده که به قول شما تناقض گویی باشه ، شما خودت لطف کن همون متنی رو ایشون گفتن رو همینجا بذار و اگه هم خواستی فقط بگو کجا سخنرانی کرده ! نیازی هم به نشان دادن مدارک نیست
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا