|
معذرت میخواهم (حفظ وحدت و نابودی اسرائیل)
|
|
۱۵:۴۰, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۰ ۲۳:۲۱ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
|
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
برادر میدونی اشکال کار شما چیه؟
1- وقتی تناقض میخوای توی صحبتهای یکی پیدا کنی ، نباید یه تیکه از سخنرانی چند سال پیش و یه تیکه از سخنرانی اخیرش رو برداری با هم مقایسه کنی. کات کردن قسمتی از سخنرانی یک شخص کاری نداره ، شما فقط بگو کدوم سخنران رو قبول داری؟ من بلافاصله یه جوری صحبتهاش رو کات میکنم و کنار هم میذارم که خودش هم نفهمه این حرف رو چه جوری علیه ش استفاده کردیم.... کات کردن سخنرانی که هنر نیست که.... برای اینکه به عمق فاجعه ی کاری که انجام دادی پی ببری من یه مثال میزنم ، زمان پیامبر اسلام وقتی که خداوند میخواست مسلمانان رو از خوردن شراب الکلی منع کنه ، در چند مرحله این کار رو انجام داد و نیومد یه دفعه بگه شراب نخورید. اول اومد گفت کسی که مسته نماز نیاد ، بعد گفت از انگور هم میشه شراب گرفت و هم خوراکی های پاک و خوب (یعنی به طور غیر مستقیم میگه شراب پاک و خوب نیست) و بعدش دیگه رسما حرام اعلام کرد. خوب شما میتونی این تناقض گویی آشکار خداوند رو برای من توضیح بدی؟؟؟؟؟ عین همین مسئله اینجا هم هست ، عبد الله هاشم کم کم منحرف شد ، آقای رائفی پور که علم غیب نداشت که این بابا بعدا میخواد چیکار کنه که. 2- در ضمن شما هنوز متوجه نشدی که عبدالله هاشم مستند ظهور رو نساخته؟!! مستند ظهور فقط با الهام از تفکرات عبدالله هاشم ساخته شده ، عبدالله هاشم یه مستند سازه که مستند های دیگه ای نظیر 13 راز ماسونی رو ساخته.... پس عنوان تاپیک رو اصلاح کن. 3- انحراف یک شخصی که قبلا ازش تعریف شده ، دلیل بر انحراف ما نیست!! در ادامه بیشتر توضیح میدم: جریان از این قرار بوده که آقای رائفی پور با مشاهده ی مستند 13 راز ماسونی عبدالله هاشم ، حدیثی از امیرالمونین (علیه السلام) برای ایشان ایمیل میکنند که خوب جواب عبدالله هاشم اون موقع این بوده که آره ، این حدیث من رو به هم ریخت و از این حرفا..... اخیرا همین آقای عبدالله هاشم دچار انحرافات شدیدی شده ، اینم تاپیکش که جناب خادم الامام زحمتش رو کشیدند و بچه ها روش بحث کردند توی همین تالار : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4116.html توی این تاپیک ما 10 صفحه بحث کردیم ، یکی از همسنگران حتی اشاره هم به این نکرد که این انحراف به آقای رائفی پور هم میچسبه!! تنها بحثی که بود این بود که ما نباید از افراد غیر معصوم برای خودمون بت بسازیم چون امکان انحراف همه شون هست..... همین! که جناب آقای خادم الامام هم این رو تایید کردند و توی سایتشون نوشتند..... اما من نمیدونم چه اصراری هست که بعضی ها میخوان این انحراف رو بچسبونند به آقای رائفی پور؟؟؟؟ اصلا هیچ ربطی به آقای رائفی پور نداره.... مثلا این رو ببینید: http://igcccg.mihanblog.com/post/183 یا این: http://www.afsaran.ir/link/8778 و مواردی از این دست که همه و همه با نسبت دادن این انحراف عبدالله هاشم به آقای رائفی پور ،از طریق اون تخریب چهره ی آقای رائفی پور را در دستور کار گذاشتند.... اگه تعریف کردن از یه شخص باعث این جور مسائل میشه ، پس مثلا بعضی یاران نزدیک حضرت علی (علیه السلام) که بعدا انحراف پیدا کردند و مقابل حضرت ایستادند ، باید ما چنین افرادی رو دستمایه قرار بدیم برای رد یا تخریب حضرت علی (علیه السلام) ؟؟؟؟ بگیم چون حضرت علی یه زمانی اونا رو تایید کردند پس حالا که اونا انحراف پیدا کردند یه مقاله بنویسیم.... الله اکبر. یه فرد یه زمانی توی جبهه ی حق (هر چند به ظاهر) قرار داره ، ما ازش تعریف میکنیم ، وقتی که اون شخص منحرف شد و رفت در جبهه ی باطل دیگه این مسئله نمیتونه ما رو زیر سوال ببره که چرا قبلا تعریف کردیم از این شخص! مثلا بنی صدر در اوایل انقلاب رئیس جمهور شد ، وقتی بعدا این شخص جاسوس دراومد خوب بود همه یه مقاله بنویسن که تبریک ویژه به طرفداران امام خمینی (رحمة الله علیه) جاسوس درآمدن رئیس جمهور!!!؟؟؟؟ ======= اون قسمت دوم مطلبتون رو هم من متوجه نشدم چه ربطی به آقای رائفی پور داشت.... ====== اینه که من از همه ی دوستان خواهش میکنم که این بازی ها رو تمومش کنند ، (منظورم این برادری که این تاپیک رو زده نیست) منظورم تمام کسانی که به عمد سعی در تخریب چهره ی آقای رائفی پور و امثال آقای رائفی پور دارند ، شما مطمئن باشید با اینگونه شبهات بچه گانه هیچ گاه نخواهید توانست به جنبش مصاف ضربه بزنید. در ضمن هرچه که شما بیشتر سعی در انجام اینگونه کارها داشته باشید ما هم بیشتر به حقانیت مسیر خودمون پی میبریم.... این نکته رو هیچ وقت فراموش نکنید. با کنسل کردن برنامه ها و سخنرانی ها و سنگ اندازی در همایش ها و خریدن مجری همایش (در اصفهان) هیچ اتفاقی نمی افته (خودتون بهتر منظور من رو فهمیدید) به قول سعدی: پری رو تاب مستوری ندارد / در ار بندی ز روزن سر برآرد و در پایان هم اون آیه ای که سر در تالار بیداری اندیشه نوشته رو به خاطر بیارید.... با فوت کردن نمیشه نور حق رو خاموش کرد. یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۳ توسط navid-313.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خیلی معذرت میخوام ولی من هرچی فکر میکنم تناقضی نمیتونم پیدا کنم چون آقای رائفی پور داره در مورد دو تا موضوع مختلف صحبت میکنه !
شاید خودتون خوب گوش ندادین (شاید هم من !) و با عجله خواستین یه حالی به استاد بدین ولی در کل خواهش میکنم اگه فکر کردین که یه اشتباهی داره صورت میگیره قبل از اینکه مطمئن بشین نیاین یه دفعه عمومی بگین ! (فکر کنم گناه کبیره هست !) چون خیلیا بعضی اوقات فقط اون تیتری که زدی رو میخونه و رد میشه و این میشینه تو ذهنش که پس آقای رائفی پور هم .. از مسئولین هم میخوام این تاپیک رو حذف کنن |
|||
|
|
۱۸:۵۲, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۰ ۶:۰۸ توسط HadiTak.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ببینید هرکسی معایب و محاسنی داره. این درست نیست که شما بیایید و بگید چون رائفی پور یه جا از محاسن فلان شخص گفته، پس برشمردن معایب همون شخص تو یه سخنرانی دیگه تناقض گوئیه!!! این منطق شما جای سؤال داره؟! عبدالله هاشم از پیشروان فیلم سازی در زمینۀ ماسونی بوده و امام زمان رو به خیلیها ازجمله اهل سنّت شناسونده ولی اقدامات اخیرش که سعی داره فردی رو بعنوان یمانی موعود و یار امام زمان معرّفی کنه و خودشو از فدائیان اون میدونه و همه رو به پیروی از این فرد دعوت میکنه یک انحراف از عبدالله هاشم هست. بدون هیچگونه تعصّب، بنده تناقضی در صحبتهای رائفی پور ندیدم. لطفاً قبل از ارسال یک پست تحقیق کنید و با افرادی در این زمینه مشورت کنید سپس در یک جای عمومی مطلب بزنید چون خیلیها که بعنوان مثال رائفی پور رو نمیشناسن، با دیدن تیتر این پست حسّ بدی نسبت بهش پیدا میکنن.
|
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۱ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۰ ۱۵:۴۰)Amirsaeed نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . ممنون از دوست خوبم havbb که بسیار جالب توضیحی ارائه دادند و اما آقای Amirsaeed که باید بگم 2 حالت ممکن وجود داره : 1) شما دقیقا قصد توهین به شخص خاصی رو دارید. 2) سخنرانی های استاد رو نشنیدی و به دنبال تخریب استاد هستی !و ممنون که تصمیم گیری رو به انتخاب خودمون گذاشتید !!! چونکه شما وارد حریم خصوصی استاد شدید بنده اینجوری صحبت میکنم و اجازه نمیدم به این راحتی کسی استاد رو تخریب کنه . دوست من آدم از آینده خودش خبر نداره و هر کسی میتونه منحرف بشه که آقای عبد الله هاشم شده . حالا باید استاد رائفی پور جوابگو باشه ؟ تقریبا نقدی روی گفته های شما نیست و فقط یه نکته این که عنوان رو عوض کنید بهتره . چند نکته جهت اطلاع : استاد تو یکی از سخنرانیهاشون گفتن : من به عمد بعضی اطلاعات رو مجبورم تا حدی منحرف کننده بدم چون میدونم دارم رصد میشم و این برای گمراه کردن دشمنه . و اینکه بعضی از حرفهای استاد رائفی پور با تحقیق بیشتر به روز میشه به این معنی که حرف قبلی خودش رو کاملا رد میکنه مثلا توی سخنرانی 12 ساعت اعوذ بالله دلیل کامل مقدس بودن عدد 33 برای ماسونها رو میگه و حرف قبلی خودش( مضرب 3 عدد 11 ) رو رد میکنه و این نشان ازرصد این فرد نسبت به اطلاعات تکمیلی رو میده که خودش قابل تحسینه . بهتره با تحقیق و تحلیل بیشتر موضوعی رو باز کنیم . پاینده باشید . [/b] |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۲۰:۲۶ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نه سوشیانت جان ، فکر نمیکنم برادرمون چنین قصد بدی داشته باشن....
بنده تصورم اینه که ایشون این مطلب رو از جای دیگه ای اورده اند..... یا شاید به قول شما سخنرانی های استاد رو کامل نشنیده اند.... به هر حال
|
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۰ ۲۳:۰۶ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۰:۱۳, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۰ ۲۲:۳۹)Amirsaeed نوشته است: عارضم خدمتتون که یه چیزی میگین که آدم نمیدونه باید بخنده به این قضیه یا گریه کنه بابت اینکه یکی میاد کاملا حق بجانب آبروی یکی رو ببره ! بعدشم میاد میگه چرا منطقی بحث نمیکنیم باهم ! چه منطقی الان تو این تاپیکی که شروع کردی هست !؟ چون اینقدر این تهمتتون (با این تیتری که زدی) بی ربط هست که آدم نمیفهمه الان شما از اینکه قبلا آقای رائفی پور گفته من " به سازنده اریوالز یه حدیثی رو ایمیل دادم و اون جواب داده که منو متحول کردی" رو چجور با این موضوع که آقای رائفی پور گفته که " من از قبل هم گفتم که باید مراقب بود چون الان این شخص اومده از حسن الیمانی خبر آورده و داره معرفیش میکنه و درنتیجه منحرف شده (البته دوستان این دقیقا اون کلماتی نیست که استاد استفاده کردنا !) " قاطیش کردی تا جایی که میگی تناقض گویی استاد رائفی پور !!! - من از کسایی که این تاپیک رو خوندن میخوام که اصلا دانلود کنن این تکه هایی رو که ایشون بیرون کشیدن رو بعد گوش کنن 10 الی 100 بار ببینن این دوتا موضع آیا ربطی هم به هم دارن یا نه !! بله دوستان، دلیل اینکه همه ما ناراحت شدیم و دوست داریم این تاپیکی که با همچین تیتری خورده شده که داره با آبروی یک مسلمان بازی میکنه حذف بشه همین هست !! هرچند الان آبروی استاد فقط آبروی خودش نیست !!!!! و گرنه هر انسانی میتونه خطا بکنه ، منحرف بشه و یا .. که نمونه های زیادی وجود داره اما اگه دقت کرده باشی تو همون پاسخ اول هم خیلی ملایم و دوستانه گفتم که " خواهش میکنم اگه فکر کردین که یه اشتباهی داره صورت میگیره قبل از اینکه مطمئن بشین نیاین یه دفعه عمومی بگین ! (فکر کنم گناه کبیره هست !) چون خیلیا بعضی اوقات فقط اون تیتری که زدی رو میخونه و رد میشه و این میشینه تو ذهنش که پس آقای رائفی پور هم .. " - - و حالا سوال من از شما اینه که فقط به من بگین که با چه منطقی شما به این نتیجه رسیدی ؟! |
|||
|
|
۱:۳۷, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
نکته ی اول:
آقا امام زمان: اگرشیعیان ما که خداوند آنها را به اطاعت و بندگی خویش موفق بدارد [/u] [b]در وفای به عهد و پیمان الهی، اتحاد و اتفاق میداشتند [/u] [b]و عهد و پیمان را محترم میشمردند، سعادتِ دیدار ما به تأخیر نمی افتاد و هر آینه به سعادت دیدار ما نائل می شدند. حال آیا ما در راه اتحاد و اتفاق گام برمیداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا ما منتظرانه عمل میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکته ی دوم: همه ی ما بدون شک اشتباه میکنیم خطا میکنیم گناه هم میکنیم خیلی موقع ها غیر عمد در تشخیص دچار خطا هم میشویم اما الاعمال بالنیات مهمترین رکن این است که نیت ما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما حق داریم و بلکه وظیفه داریم تبیین کنیم که فلان حرف یک شخص اشتباه است برای جلوگیری از گمراهی و خطا اما خوانندگان و شنوندگان و بینندگان نقاد میتوانند غالباً حس کنند که هدف تصحیح یک اشتباه است، یا تخریب یک شخصیت تخریب یک محب علی بن ابی طالب اگر باشد..... بنده خودم بارها و بارها مباحث درون دینی مطرح شده از سوی آقای رائفی پور را نقد کرده ام چون ایشان به رغم اطلاعات ارزشمند در عرصه دشمن شناسی در حوزه ی درون دینی اشکالاتی بر عرایضشان وارد است بدون شک، چون ایشان دین شناس نیستند و خودشان هم ادعایی در این زمینه ندارند در ضمن!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما .... با دقت پست زیر هم بخوانید با دقت تمام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (۲۵/دی/۹۰ ۲۳:۴۲)payam mahdi نوشته است: در یکی از شب های ماه رمضان در خلال بحث حدیثی را از امام باقر علیه السلام از کتاب شریف کافی بیان کردم با کمی توضیح خدا از درون همه ی ما آگاه است اگر نیت ما تبیین غلطهای شخصی باشد برای بیان حق و روشن کردن درست از غلط با حفظ تمام تلاش که برادر ایمانی خود را هم آبرویش حفظ شود کار ما بسیار بسیار بسیار ارزشمند است اما اما پناه بر خدا اگر نیت ما چیز دیگری باشد مخاطب اول این ارسال خود علی 110 می باشد یا علی در پناه خدا |
|||
|
|
۷:۵۶, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۴/اسفند/۹۰ ۱:۳۷)علی 110 نوشته است: بنده خودم بارها و بارها مباحث درون دینی مطرح شده از سوی آقای رائفی پور را نقد کرده ام چون ایشان به رغم اطلاعات ارزشمند در عرصه دشمن شناسی در حوزه ی درون دینی اشکالاتی بر عرایضشان وارد است بدون شک، چون ایشان دین شناس نیستند و خودشان هم ادعایی در این زمینه ندارند در ضمن!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13960.html |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |